|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
7.7.2010 19:36:22   
emma83
ful lep buši pikizenc.

simonmojca saj po moje kr vse kupujemo v istih trgovinah, sem pa ugotovila, ko sem bila v Kopru v H&M (novi Tuš center), da imajo oni ful večjo izbiro kot v Ljubljani, sem si kar nekaj stvari tam kupila in to ful ugodno.

Jaz sem pa že stuširana, ko sem se ob 5-ih domov vozila, mi je bilo že vse odveč, čutila sem zategovanje trebuha, na bolniško pa nočem in ne morem, ker delam sama vse.

aleunam en velik user posted image zate, res upam, da uredita stvari med sabo. Je pa res, da je bolje, da sta narazen in se razumeta kot pa skupaj in se kregata, moja starša sta bila dolgo časa skupaj samo zaradi nas otrok. Nikoli mi ni bilo jasno zakaj ne gresta narazen, če se ne razumeta. Jima je pa kakšnih 10 let nazaj nekaj kapnilo v glavo in sta od takrat res skupaj, ker si to želita in se imata rada. Zase vem, da ne bi mogla biti v taki zvezi kot sta jo imela onadva. 

< Sporočilo je popravil emma83 -- 7.7.2010 19:42:42 >

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
7.7.2010 20:10:38   
nov2010
Hej souser posted image !

Uf koliko ste se razpisale sem vas komaj prebrala.

Po dolgem času se ponovno malo oglašam. Smo bli malo na dopustu - morje in nekaj dni v Prekmurju, potlej pa velika gužva v službi.

Prejšnjo sredo smo imeli MF, vse OK bebica veselo brca. Za spol pa še vedno ne vemo, ker ko me je vprašala če bomo kaj spol gledali sem rekla da naj zaenkrat ostane še user posted image .

Vidim, da se je v tem času veliko dogajalo:
aleunam želim ti vse dobro in da se bo predvsem zate in za bebico vse lepo izteklo
majabar vidim da si že čisto v toku kolumbijskega življenjauser posted image

Vidim pa da že na polno razglabljate o opremi. Midva sva 14 dni nazaj na spletni strani Lip Poljčane naročila previjalno komodo Lana in pa posteljico Maj in ker so imeli še neko spomladansko akcijo naju je oboje skupaj prišlo 260€. Kar je res ful ugodno. Tako da nama jo v tem tednu tudi dostavijo in potlej bomo počasi začeli pripravljat sobico. Drugače pa nimam še nič kupljenega, par stvari ogledano in mislim da bomo šli v nabavo potlej po dopustih.

Zadnje dva dni pa tudi že čutim šibke brcike. Najlepš je bilo včeraj, ko sva ležala v postelji kar naenkrat začutim na desni strani nežno brcanje in hitro mojmu roko položim na trebuh in mi je rekel da je pa res nekaj šiblega čutil user posted image .

Na seznam pa lahko dodamo naslednji pregled 27.7.2010 sicer je moja ginekologinja na dopustu in upam da bo tisti ki jo nadomešča ponovno naredil kakšno slikco na UZ-ju.

A mogoče katera kaj razmišlja o 3D ultrazvoku?

Uživejte še naprej, pa ponovno se nam bliža vročina tako da bit čim bolj v senčki in pijjmo veliko tekočine.

Sedaj pa pejmo mal navijat za Špance, upam da bomo v trebuščku tudi kaj nogomet špilal user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
7.7.2010 20:28:58   
ječi12
emma83 kašne cene pa so v kopru? mi gremo vsak vikend na morje pa mamo ponavadi v merkatorju postanek,tko pa če se zapeljemo do tuša nas nič ne stane,pa bom šla mogoče kr pogledat v petek :)

bravo za brcike!! joj jih je fino čutit ane. :)
tudi moj je že čutu brce,ubistvu prou premike,je biu trebuh kr jajčast.očitno ma jenči ful placa,ker je tudi G rekla da sekundo ni primiru :)

moja mala že spi,js pa kokice v mikrovalovno pa fuzbal gleda do 21h pol je pa film lih prou zame :) moj je šou pa s kolegi ven :)

uživajte.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
7.7.2010 20:35:05   
nadinne
OOO pikazenc...tole je pa res buši in pol user posted image Jaz mojega nimam kaj slikat...se vidi samo moj špehec...pa vse ga imate nekam pri popku, moj pa je malo napet čisto pod popkom. Mah nekam čuden je user posted image No upam da v naslednjih tednih kaj zraste, drugače bo kdo še podvomil da sem nosečka user posted image

Ja zej grem pa tudi jaz za Špance držat fige...sem glih izpod tuša in se samo še zleknem v posteljo pred tv in lepo zaspim user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
7.7.2010 21:19:45   
nejka000
ojla souser posted image

jaz se vam spet malo javim. danes sem iz morfologije. Naša  bebika je super in tokrat 100%potrjenouser posted image . Huraaaaa! No edino ati je malo očke poveso ker čaka sinčka (pa ima že dva od prej) ampak mislim da se bo sprijazno.
Je bla mala full živahna pa cel čas je baje prstke v usta nosla.  Joj kolk je blo lepo videt. No z našo malo pikico je vse super, le malo manjša je kot je za te tedne predvideno.
Pri meni je hematom še vedno prisoten, dobila sem še železove tablete, pol pa sem mela še cukr test in je bil tokrat prvič OK. Sem si malo odahnila. Aja pa rekla je da bo po vsej verjetnosti prej kot 7.11. ker mam malo kratki maternični vrat pa še hematom prisoten, tako da ne smem bit presenečena če bomo meli kak teden al dva prej dojenčka.
Tud o imenih sem razmišljala in je v ožjem izboru Zoja, Sara in Neža, samo se ne morem odločit. Mojemu pa nič od tega ni všeč.

Drugače pa, me je danes moj sinko klical in bi že rad domov šel, tak da je mel tak bogi glasek ko sem rekla da še ne more in še 9 dni bo tam. Joj jaz minute odštevam ne sam dneve.

Vidim da ste polno vsega načvekale, jaz vas ne utegnem brat oz. če sem iskrena sem v taki depresiji da mi ni do ničesa in  sem že čist na koncu z živci. Danes edino sem malo boljše volje ko sem mojo malo babo vidla pa da je z njo vse ok. Drugače pa mi je zaj ko sem sama, vse u k.... Mojega nisem vidla že tri tedne, in ne vem kdaj se bova vidla, tamalega ni. Še dobro da se mi ne zmeša. Pogrešam ko me noben po trebušču ne boža, pa brcik ''posluša''.... Eh bom spet jokala, bom raje tiho.

Vidim da mamo nekej novih nickov oz. članic, vsem čestitke za preglede, nakupe,....

aleunam, teb sem odgovorila na ZS tak da sej veš drži se pa nisem daleč če rabiš pogovor.

nosečke lepo se mejte pa čuvajte bušije

aja pa naslednji pregled je 2.8. (so dopusti vmes) spet en mesec čakanja da vidim mojo pikico

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
7.7.2010 21:25:53   
majabar
nejka, čestitam za punčko in pregled! Moj je presrečen za fantka, ker ima od prej 2 punčki. Sva pa trenutno pri imenu Lucian...

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
7.7.2010 21:41:27   
aleksa83
Pozdravljene!!!
za vse, ki ste žalostne upam, da se bo čim bolje vse rešilo,... Punce glavo po konci, glaven je otročiček,....
user posted image !

Zanima me glede izbire imen, če obstaja kakšen link za razlago imen, drugače morem v knjižnico iti nekaj iskat,....

Kakšne šumeče tablete imate to proti krčem? too v trgovini kupite ali kako je s tem? Jaz sem danes imela pregled za sladkor, pa sem to sladkano vodo pila, pa mi nič ne paše, pa trga po nogah, pa vsepovsod, pa ne vem ali je to od tega napitka ali kaj druga,...

Glede materinske šole na Ptuju bom še enkrat poskusila jutri poklicat, drugače pa bom pač mogla v MB iti, samo ta vožnja me ubija,...
Kako lahko imajo na PTuju vse polno, joj kak me to jezi,...

Grem zdaj nogometa naprej gledat,...

Lepo noč vsem, pa sladke sanje...........

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
7.7.2010 21:46:57   
zori82
pikizenc zelo lep buši

nov2010 to sta pa res poceni prišla skozi, smo 260€ super cena. Tudi jaz sem razmišljala o 3D, ampak se moj user posted image ne strinja ker trdi da to škodi user posted image .

nejka čestitke za user posted image

majabar zelo zelo zelo lepo ime

No midva sva pa danes kupla gugalnik chicco polly swing, ker je bil baje zadnji v slo. sva namesto 160€ dala samo 80€user posted image . Sva pa čisto slučajno šla v trgovino pogledat kakšne so cene, brez namena da bi kupla, ampak če je pa -50% se pa splača.

A bo mogoče katera kupla voziček chicco TRIO S3. Imam kuponček za -15% in ji ga z veseljem podarim.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
8.7.2010 7:21:01   
simonmojca
Jutro user posted image

samo tok, da vam zaželim DOBRO JUTRO user posted image

no zdaj grem pa pit user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
8.7.2010 7:27:56   
nadinne
Jutro.

nekja user posted image user posted image user posted image  pa čestitek za pupo user posted image  Meni je tudi zelo všeč ime Zoja, pa mojemu ni user posted image

majabar, Lucian je zelo lepo ime.

aleksa, to so to šumeče tablete Magnesol. Mislim da se jih dobi v lekarni ali pe kje drugje? Jaz jih HB še ne rabim...mi zadostuje Donat user posted image

Jaz pa še danes in jutri v službo, potem pa 14 dni uživancije user posted image  No ja, že jutri grem malo po nakupih...grem po btc-ju malo čekirat ponudbo za naše bebe, pa še likalnik si grem nabavit, da mi ni treba več v izposojo k tašči user posted image  Aja, tiste, ki ste že kupovale cotke za bebice...jaz nimam pojma kake številke je treba kupit? Za novorojenčka 58? Kaj pa za kasneje, za čez zimo in spomlad? Do 76? Sem čisto zbegana user posted image  Pa a je treba dolg rokav, kratek rokav pri bodiju? Majčke? Se že vidim kako butasto bom izpadla v trgovinah user posted image  HELP! user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
8.7.2010 7:50:33   
simonmojca
nejka000 čestitke za user posted image , meni je pa všeč Neža je pri meni favorit polek Ajde user posted image

bodiji je pa bolje da si kupiš tudi par večjih (ker bo hitro prerastu user posted image )
jaz si bom kupovala dolg rokav-zima in kratke rokave (čeprav sem že veliko bodijev dobila -za prve 3mesece, pa imam bodije z naramnicami in majčke-za zavezat z dolgimi rokavčki....)

Pa kar malo sprašuj v trgovini jaz se velikokrat delam francoza, ko grem v trgovino (čeprav vem-se delam, da ne vem), da vidim, če me bo okrog prinesla in velikokrat izvem še kaj novega (da ona pove izkušnje in da ti svetuje-saj za to je tam user posted image )

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
8.7.2010 7:58:58   
Urša08
hoj, hoj

se malce javim

Trebušček raste, počutje ok, no zvečer še vedno kr dol pademuser posted image user posted image user posted image user posted image

simonmojca a veš da mave isti okus pri imenih, meni je tud všeč Neža, Ajda in Zarjauser posted image user posted image user posted image

nadine glede cunjic ti jaz priporočam da kupiš bodije z dolgimi rokavi na preklop in sicer nekaj v št. 56 in nekaj 62, potem par pajackov oz. kompletkov tudi v teh dveh številkicah, kake bombažne hlačke do pasu, potrebovala boš še kake copatke, kapico in kombinezončekuser posted image Jaz sem pri obeh uporabljala št 56 kar mesec in pol, v številki 62 sta bila tam do 4 meseca. Številka 74 je nekje med 6 in 9 mesecev kar za nas pomeni poletna garderoba.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
8.7.2010 8:03:02   
Urša08
Ena od vas je omenila postelninico Aljaž, jaz jo imam in mi je  še vedno noro všeč tako da bom tudi za tole dete to kupilauser posted image . Sem ugotovila da bomo kar par stvari morali dokupiti. Še eno otroško posteljico, postelnico oz. dve, ... kar nekaj je že na mojem spisku. Pa sej je res nekaj najlepšega kupovat za tele štručkeuser posted image . Oblekic imam kar precej, seveda po dveh user posted image user posted image se nabere tako da bom dokupla samo kako malenkost, če bo user posted image sigurno v roza ker mam od prej dva user posted image user posted image . Sem pa kupovala zelo nevtralne barve in bo vse prav prišlo, pa še tok lepe souser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
8.7.2010 8:04:17   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

nejka, čestitam za punčko in pregled! Moj je presrečen za fantka, ker ima od prej 2 punčki. Sva pa trenutno pri imenu Lucian...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super za veselje ob fantku user posted image user posted image user posted image user posted image . Ime Lucian je lepo. Kako je s tvojim vnetjem? Kaj boljše?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
8.7.2010 8:05:44   
Urša08
nov2010 super cena za takle komplet. Jaz imam tudi to previjalno in mi je zakon, je v uporabi že 3 leta in pol in sem zelo zadovoljnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
8.7.2010 8:06:44   
Urša08
Grem tamalima zajtrk dat. Se kasneje še tipkamouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
8.7.2010 8:14:35   
phelps
Dobro jutro pupe!

Vidim, da imamo podoben okus glede imen, pri meni je tudi Ajda favorit NO1 user posted image

Danes sem ok, včeraj po službi je bilo pa kar pestro, že med kosilom me je začelo nekaj zategovati, zato sem šla v posteljo - tam je sledilo še nekaj krčev in nato wc, slabost, driska... UPAM, da so bile to le prebavne motnje, čeprav sem jedla samo nevtralno lahko prebavljivo hrano user posted image . Nisem šla zvečer na sprehod, sem rekla, da bo večer namenjen popolnemu počitku. Sem ga prespala in še celo noč, danes se počutim zelo dobro. Resnično upam, da tako ostane. Morava popoldan še skočit v LJ, pa če bo kot včeraj, jasno ne bom šla (prej k zdravniku).

Za vse uspešno opravljene preglede čestitke, nove dobrodošle! user posted image

Chicco S3 ima ena moja kolegica - čeprav je videti ogromen, je menda zelo okreten, zloži se na majhno, za lupinico pa je mogoče dobit podstavek za v avto. Skratka, ona ga zelo pohvali.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
8.7.2010 8:54:02   
ječi12
ojla punce

JAaa bodiji na preklop so zakon! sploh ko maš prvič bejbija,se mi zdi da drugič se že znajdeš nekako...je pa res fino da se kup neki v 56 številki,samo ne preveč...še vedno gre lahko partner v trgovino če kej manjka pa dokupi.v BC majo meni najboljše une CLAR bodije pa žabice,so res lepi,kvalitetni pa niso dragi.
mi smo meli od 62 naprej številke,pol se je pa naša mala rodila z 52cmji in 3500 in smo mogli po manjše,tko da je potem moj nabavu par zadev,za obiske da ni vse viselo iz nje :))))
mi smo največ in najdlje rabili oblekice od 2-4 mesce iz HMJa.mislm da so 68??? al so 62?? no tisto smo rabili več kot do 4ga meseca,pol smo pa že poletno kupovali ker mamo spomladno dete doma.

zdj bo pa zima in bomo mogl garderobo menjat.

js bom kr rabljenih neki stvari kupila,neki sm že...ostalo pa novo za dušo :)))

urša08 tole je pa luštn po dveh fantih punčka ane?? je pa fino ker ne rabiš menjat cunjic,samo dokupiš roza pa bo lepotička :)

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
8.7.2010 8:55:08   
ječi12
lucian super ime!

meni je za punčko ušeč enja,žana...

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
8.7.2010 9:28:22   
nov2010
Urša08 - super hvala za informacijo da je previjalna res tolk uporabna, saj ko previjalne ne bomo več rabil bo pa predalnik, ravno tako bova imela v otroški sobi še en prealnik iz Ikea (malm) in pa vgradno veliko omaro tko da mislim da bo to do kakšne šole čisto zadaosti

Majabar - ful lepo in zanimivo ime

Tudi midva sva že nekaj razmišlajla o imenih.

Zaenkrat sva seznam omejila na TOP 5:
za punčko: Nika, Anja, Zala, Pia, Neja
za fantka: Rok, Urban, Matevž, Aljaž, Vid

Ampak nič ni še dokončno in mislim da bo na to temo še kar pestrouser posted image

Res pa hvala vsem, ki tako lepo nam ki pričakujemo prvega otročka lep vse razložirte na kaj je potrebno paziti pri teh majcenih otroških cunjicah. Še čim več takih informacij.

Uživejte v lepem vremenu in da nam ne bo prevroče

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
8.7.2010 10:03:40   
Soncchhek
Hojla nosečke !
blagor nam, ki lahko počivamo v senčki......prav bošček ste mi tiste, ki še hodite v službo....razen ko pride plačauser posted image .
Jaz tako slabo spim ponoči...zbudim se okrog 6h in ni šans da zaspim nazaj, ker moram nujno lulat in se čist prebudim...ponoči se pa stokrat obrnem levo desno sem in tja. Jaz sem dala urin za to urikulturo ipd....da vidimo če kaj dogaja..ker klasično urin je bil ok....ampak se pa prav občuti sedaj....včeraj take rahlo miganje tam dol...čist nizko..... očitno je dojenčku moj mehur včasih za žogo... in takrat lulam vsake 10 min....potem pa sem šla malo hodito okrog hiše in izgleda spremeni lego, pa je bilo ok.
A še kateri tako pritiska na mehur? Moji sorodnici je enako....kot meni....ampak se je čez nekaj časa umirilo....razen proti koncu nosečnosti.

Drug teden se pa začnejo razprodaje a ne? Jaz moram končno po ene nosečniške legice+ nov modrc. Mogoče mi pa še kaj za dojenčka v očke pade. Se mi pa sploh ne da po trgovinah.....

Mene spol sploh ne zanima....kot sem že napisala....moj pa pravi, da če se bo videlo kdaj na Uz...naj kar vprašam....da bo lažje pri izbiri imena ( drugače njemu je vseeno a lulika al lulček)...samo da se pripraviva....pa da riše na steno avtke al pa rožiceuser posted image . Imena....jaz imam za punčko izbrana 2 za fantka enega.....moj pa za punčko enega izmed mojih...za fantka pa je dobil ideje, da bi ga poimenovala po njegovemu pokojnemu očetu......joj meni pa ni da bi mu bilo tako ime. Tako da....če je lulika, je problem rešen pri imenu....če pa je lulči pa.....bomo še tatretje ime našli haha.

Ja te papirje za CSD in podobne stvari je boljše že prej res vse čekirat pa pripravit...midva morava torej uredit to glede priznanja očetovstva.....pa še jaz glede starševskega nadomestila ( ker nisem zaposlena bila kje). Pa še to se moram pozanimat, prej sva bila oba skupaj prijavljena začasno na najinem domeku....no zdaj k sva pri mojih pa imam jaz tu itaq stalno....on pa začasno...ne vem a morava oba imet stalno preb. skupaj prijavljeno....ker smo / bomo pač družina ipd.

Mene pa sploh ne mika kam na dopust....doma senčka....mrzla pijačka...pa vse 4 od sebe...sploh zadnji teden k mi tako pritiska na mehur....in ta občasna bolečina dol....sem čist brez energije na momente...čeprav kri pa to imam pa ok.

Lep dan.

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 8.7.2010 10:04:44 >

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
8.7.2010 10:11:10   
ječi12
sj res...kdaj pa so razprodaje??

Soncchhek sm mogla prou copy pastat nik da je prou napisan :) hihi....js sicer hodim veliko lulat,ampak pomoje tudi ker veliko pijem.si ne predstavljam vsakih 10minut,mora bit kr nadležno? a ponoči je pa ok?
js ponoči ne hodim lulat k sreči,proti jutru se pa že zvijam k me tok tišči,sm sama kriva k sm lena :)

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
8.7.2010 10:23:31   
Soncchhek
ja jaz sem hotela bit Sonček.....pa je že nekdo na forumu....pol sem pa malo po evropsko priredila ime....kar napište Sonček....sej vem da gre pol zame.

Ja tako pride občasno že od prej...recimo proti večeru k sem bila utrujena, da sem hodila lulat na 10 min...zdj pa tudi pride občasno....čez dan....tako da....pač počitek+ čakamo da mine.....pa še urin smo dali bolj pod drobnogled.
nene...ponoči je mir...grem mogoče 1krat na noč....če sploh...ponavadi zgosaj zjutraj...nekje okrog 6h šele...

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
8.7.2010 10:31:29   
Sunday
Dober dan nosečkice!

pikizenc ful luškan buši!!!

Midva si pa nisva še skupaj prišla z imeni
za user posted image  je meni všeč Ivana, Sara pa enega meni zelo lepega sem imela,
že od malega, da bi dala punčki, če bi jo kdaj imela, zdaj je dal pa bivši to ime
svojemu otroku, mi je trapasto, da bi bilo isto.
Za user posted image  mi je pa sestrična "vzela" moje najljubše imeuser posted image
user posted image  se strinja z imeni Svit in Lovro.
Imamo še nekaj časa, da se odločimo
Nečakinja od mojga je včeraj predlagala Mojca za user posted image  in Rožle za user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
8.7.2010 10:41:48   
simonmojca
user posted image  Mojca in user posted image  Rožle sta svetovna - sam je bolje če imaš dvojčke user posted image

men so dobra imena za user posted image  Ažbe, Brin, Janež - pa je moj reku, da to pa NE da bodo vsi user posted image   imeli imena po rastlinah (user posted image  Ajda, Neža). Janež je takoj ne, ker je prepodoben Jaznezu, tako je njegovemu očetu ime, Ažbe na tudi takoj ne - da ga bodo po travci klical user posted image .
Sem se zelo nasmejala, mi je pa hecen ker ima skoraj za vsako ime obrazložitev zakaj ta ime NE (sva se dogovorila, da mora ime biti 100% slo. in da ne sme biti 3mesto ime user posted image ) tako da imava slabo izbiro sploh za user posted image  - ah saj bo do novembra je še čas user posted image

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?