Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:37:53
|
|
|
|
katy83
|
ja, hobotnica pa raztura
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:38:52
|
|
|
|
katy83
|
Sacherca si vidla sporočilo na fb?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:39:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem vas prišla pozdravit.Ko se začne fussball,skliznem,pa pridem med polcajtom,pa pol,ko bo fertik. No,jaz pa sem danes mela pekarno čez.Mater,to sploh ni lahko delo. Pa mi je namestnica šefice rekla,ko sem šđla domov,da kak to,da je popoldan,pa sploh ni blo dosti za delat. Te sem tak hin,če me zjutraj dajo na kruh. Pa noge me bolijo ko . Ju3 bom tak umrla verjetno,glede na to,da delam celi dan. upam, da vsaj ti za špance navijaš boga....pa pri kruhu je pa res fajn delat...pa še minilo ti je verjetno zlo hitro A v Lidlu si cel dan jutri? Ja,za Špance sem navijala! Saj je res hitro minlo,samo če pa se samo hodi gor pa dol,pa sem pa tja,pa blagajna,ko hočeš glih dat kruh pečt,pa brez veze.Pa ta kruh v to vrečko,pa one žemlje v drugo....Pa brez veze no.Bolj ko sem htela bit hitra,bolj sem nazadovala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:40:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem vas prišla pozdravit.Ko se začne fussball,skliznem,pa pridem med polcajtom,pa pol,ko bo fertik. No,jaz pa sem danes mela pekarno čez.Mater,to sploh ni lahko delo. Pa mi je namestnica šefice rekla,ko sem šđla domov,da kak to,da je popoldan,pa sploh ni blo dosti za delat. Te sem tak hin,če me zjutraj dajo na kruh. Pa noge me bolijo ko . Ju3 bom tak umrla verjetno,glede na to,da delam celi dan. upam, da vsaj ti za špance navijaš boga....pa pri kruhu je pa res fajn delat...pa še minilo ti je verjetno zlo hitro A v Lidlu si cel dan jutri? Ja,za Špance sem navijala! Saj je res hitro minlo,samo če pa se samo hodi gor pa dol,pa sem pa tja,pa blagajna,ko hočeš glih dat kruh pečt,pa brez veze.Pa ta kruh v to vrečko,pa one žemlje v drugo....Pa brez veze no.Bolj ko sem htela bit hitra,bolj sem nazadovala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:41:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jeeee....Španija....... Ma so mi zivce kravzljali,ko je mimo gola letelo... Danes so jim pokazal vraga Pa se tista hobotnica je imela spet prav kdo? jaz sem se drla,moj pa hladen ko led zravn ...me je opozarjal....bolj tiho no)))) Kaj,moj mi je pravo,zakaj živčkam zraven,če so že itak dali en gol! Zakaj le?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:42:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem vas prišla pozdravit.Ko se začne fussball,skliznem,pa pridem med polcajtom,pa pol,ko bo fertik. No,jaz pa sem danes mela pekarno čez.Mater,to sploh ni lahko delo. Pa mi je namestnica šefice rekla,ko sem šđla domov,da kak to,da je popoldan,pa sploh ni blo dosti za delat. Te sem tak hin,če me zjutraj dajo na kruh. Pa noge me bolijo ko . Ju3 bom tak umrla verjetno,glede na to,da delam celi dan. upam, da vsaj ti za špance navijaš boga....pa pri kruhu je pa res fajn delat...pa še minilo ti je verjetno zlo hitro A v Lidlu si cel dan jutri? Ja,za Špance sem navijala! Saj je res hitro minlo,samo če pa se samo hodi gor pa dol,pa sem pa tja,pa blagajna,ko hočeš glih dat kruh pečt,pa brez veze.Pa ta kruh v to vrečko,pa one žemlje v drugo....Pa brez veze no.Bolj ko sem htela bit hitra,bolj sem nazadovala. Sory,spregledala zadnje vprašanje.V Lidlu sem do 13-h,od 14-h dalje pa v Š.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:43:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jeeee....Španija....... Ma so mi zivce kravzljali,ko je mimo gola letelo... Danes so jim pokazal vraga Pa se tista hobotnica je imela spet prav kdo? jaz sem se drla,moj pa hladen ko led zravn ...me je opozarjal....bolj tiho no)))) Kaj,moj mi je pravo,zakaj živčkam zraven,če so že itak dali en gol! Zakaj le? Zakaj?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:43:18
|
|
|
|
matcar
|
Pa prodala sem buggypod-a!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:44:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jeeee....Španija....... Ma so mi zivce kravzljali,ko je mimo gola letelo... Danes so jim pokazal vraga Pa se tista hobotnica je imela spet prav kdo? jaz sem se drla,moj pa hladen ko led zravn ...me je opozarjal....bolj tiho no)))) Kaj,moj mi je pravo,zakaj živčkam zraven,če so že itak dali en gol! Zakaj le? Zakaj? Ja,ker bi še 2 ali 3 lahko padli,ne? Smešno!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:44:30
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa prodala sem buggypod-a! pojma nimam kaj je to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:45:05
|
|
|
|
matcar
|
Tak,punce moje zlate. Šibam na uho,ker bo ju3 zelo težek in naporen dan. Lahko in mirno noč želim vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:45:15
|
|
|
|
arabela*
|
grem vun..ker nam alarm tuli na avtu
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:45:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa prodala sem buggypod-a! pojma nimam kaj je to? To pa je priklop za voziček za še enega otroka.Bom ti slikico gor dala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:45:54
|
|
|
|
katy83
|
ok, ok. Ignorirate me.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:46:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa prodala sem buggypod-a! pojma nimam kaj je to? To pa je priklop za voziček za še enega otroka.Bom ti slikico gor dala. ono, ko stoji gor. No, saj se mi je zdelo da je nekaj takega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:46:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa prodala sem buggypod-a!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:47:13
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sacherca si vidla sporočilo na fb? Sem odgovorila Sem ga ze dopoldan obljubila tisti punci,da ji posljem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:47:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jeeee....Španija....... Ma so mi zivce kravzljali,ko je mimo gola letelo... Danes so jim pokazal vraga Pa se tista hobotnica je imela spet prav kdo? jaz sem se drla,moj pa hladen ko led zravn ...me je opozarjal....bolj tiho no)))) Kaj,moj mi je pravo,zakaj živčkam zraven,če so že itak dali en gol! Zakaj le? Zakaj? Ja,ker bi še 2 ali 3 lahko padli,ne? Smešno! Nebi vedla, sem spala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:48:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sacherca si vidla sporočilo na fb? Sem odgovorila Sem ga ze dopoldan obljubila tisti punci,da ji posljem eh, ni panike. Kdor prej pride, prej melje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:48:16
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa prodala sem buggypod-a!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:48:56
|
|
|
|
LILA100
|
Dober večer! Bravo Španija!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:49:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Dober večer! Bravo Španija! dober večer tudi tebi. Ja, bravo Španija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:49:47
|
|
|
|
ly117
|
Nič, grem jaz na drugo uho ( levo ) . Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:50:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič, grem jaz na drugo uho ( levo ) . Nočko. lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.7.2010 22:50:32
|
|
|
|
matcar
|
To je buggypod!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?