twetka
|
Jacki pa veliko za avgust. Te čist razumem, kako ti je ko imaš neko pričakovanje, pa še O testi ti zaznajo, trudiš se in res misliš zdej pa je to to, pa vidiš, da ni. Js sem že v naprej slabe volje, sem že pred dnevi napisala, zdej me pa loči samo še en dan do moje M in se mi zdi da je vedno hujše to čakanje, na koncu se pa itak ulije. Js sem tut O teste uporabljala, neki je zaznalo, bila sva pridna cel teden vsak dan, kar še nikoli nisma, pa vseeno nekak ne verjamem v uspeh, ne vem no zakaj, sej upanje je dokler se ne ulije, sam presneto vseeno, če prej ni ratalo, zakaj bi zdej. js bom držala pestke za vse nas, da bi bil avgust boljši, čeprav mislim, da js lahk kakšne večje uspehe pričakujem šele septembra, ko bom imela prvi IUI, če bo vse ok na OP. Ena je včeri napisala kako le moj more mene prenašat, neki v takem smislu. Bom rekla, čist normalno, ker nič ne ve, mu ta mesec nič ne omenjam, prvič ko sem tiho in sama pri sebi čakam in premlevam, tako da brez skbi on se ne obremenjuje in je čist na izi, ker niti ne ve kdaj bi naj M prišla, ko bo, mu bom povedala. Niti ne ve za testke, nič, tako da on uživa in ni obremenjen s tem. Sej pravim, ker nočem komu od domačih najedat, pač tu najedam, kaj čmo, enemu morem malo potožit in potarnat, da mi je lažje pol, to vse skupaj prenašat. Te dni ne morem povedat kako mi je res, kar oblije me pot, ko se spomnim na jutr, al pa na te tri dni do sobote. Vsak dan se poskušam malo zamotit, za neki časa pozabim, dnevi mi drugače grejo kar hitro, sam vseeno je tisto mičkeno pričakovanje. Mah,..bo kar bo, itak ne morem nič proti naravi in proti svojemu telesu. Je naredilo kot je in nimam vpliva. Pozabla sem še čestitat vsem novim nosečkam, upam res, da gremo ostale počasi za vami. Punce, držite pestke zame še naprej, da se moja M ne ulije in da gre ta moja misel o neuspehu stran. L.p
|