|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Julija 2010
7.7.2010 9:52:24   
witch
lidik sem že oddelala eno rundo user posted image zdaj mam pa malo pavze user posted image jaz tudi komaj čakam soboto user posted image user posted image user posted image saj bo hitro user posted image ti boš šla rito namočit v morje, jaz pa bom user posted image dočakala user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 376
7.7.2010 9:55:00   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

user posted image  O a res... Jest sem te pa tm tko čakala user posted image  Ja, še vseen bo ribica user posted image ...

ribce smo najboljše user posted image  mogoče pa pride na moj rd user posted image  (22.2)

Ok, vodnarčki smo najboljši, pol pa kuj ribice user posted image ... Iiii, moj brat ima takrat rojstni dan, ko ti user posted image ....

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 377
7.7.2010 9:59:45   
mojamura

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.7. latka (x.krog)user posted image
user posted image x.7. zvezdan (x.krog)
user posted image x.7. anonimna (23. krog)
user posted image x.7. pupica25 (2. korg)
user posted image x.7. BEBIII (3. postopek umetne oploditeve)user posted image
user posted image x.7. Solero (x. krog)
user posted image x.7. elle7 (x. krog)
user posted image x.7. Little Star(36. krog, 2. korg po operaciji)
user posted image x.7. anonimna (x. krog)
user posted image 2.7. evatisa (14. krog, 3. klomifena)
user posted image 3.7. mojamura (9. krog)user posted image
user posted image 4.7. jacki (4. krog)user posted image
user posted image 5.7. Lun1ca (11. krog)user posted image user posted image user posted image
user posted image 8.7. twetka (4. krog klomifena)
user posted image 13.7. astrid1(8. krog)
user posted image 14.7. coris (x. krog, 1. klomifena)
user posted image 14.7. zvezdan (x. krog)
user posted image 14.7. Ula33(1. krog)
user posted image 15.7. lily32 (3. krog)
user posted image 15.7. picikl(3. krog)
user posted image 17.7. witch (6. krog)
user posted image 17.7. pikicaa25 (1. krog)
user posted image 17.7. ajtak (2. krog)
user posted image 20.7. pupica25 (x. krog)
user posted image 23.7. majčii (x. krog)
user posted image 24.7. **M** (4. krog)
user posted image 22.7. lananai (1. krog)
user posted image 22.7. Poka (x. krog)
user posted image 25.7. Nitkica11(1. krog po ss)
user posted image 26.7. mladika (9 ali 10. krog)
user posted image 26.7. živka (3. krog)
user posted image 27.7. Monstera (x. krog)
user posted image 27.7. lipi (x. krog)
user posted image 27.7. spely25 (2. krog)
user posted image 27.7. zolika (2. krog)
user posted image 28.7. RAKICA2007 (3. krog)
user posted image 28.7. miklarom (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37

user posted image

NOSEČK: ______1______

user posted image

NAVIJAČICE:

lidik, zaljubljena23, didi82, naja17
mag3, BOSTINA, Little Star, frufru, 5ra8

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 378
7.7.2010 10:00:37   
mojamura
jacki....ah, saj vem kako se počutiš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 379
7.7.2010 10:16:40   
jacki
Mojamura...ja,verjamem, da veš kako mi je... je pa zanimivo,da prejšnji mesec sem tud kr dobre občutke mela, ta mesec sm bla pa kr prepričana da je to to, ker sem še O testke delala, pa so zaznali O, pa res sva bla pridna...pa zgleda da vseen ni dovolj...
Sej ne vem, ampak a je kej lažje če imaš doma že enga al pa dva škratka? Se mi zdi, da tko vsaj veš, da je enkrat/dvakrat uspelo, da bo tud zdej...dokler pa prvič ne zanosiš, se pa ne ve...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 380
7.7.2010 10:36:24   
Ula33
Jacki, držim pesti za naslednji krog!! user posted image user posted image user posted image
Tudi pri meni vse kaže, da se bom kmalu pridružila avgustovkam. Nekako mam občutek, da ni ratalo, ker vse kaže, da je user posted image  na poti.

Seveda pa še vedno pridno navijam!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 381
7.7.2010 10:41:48   
twetka
Jacki user posted image user posted image   pa veliko  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za avgust. Te čist razumem, kako ti je ko imaš neko pričakovanje, pa še O testi ti zaznajo, trudiš se in res misliš zdej pa je to to, pa vidiš, da ni. Js sem že v naprej slabe volje, sem že pred dnevi napisala, zdej me pa loči samo še en dan do moje M in se mi zdi da je vedno hujše to čakanje, na koncu se pa itak ulije. Js sem tut O teste uporabljala, neki je zaznalo, bila sva pridna cel teden vsak dan, kar še nikoli nisma, pa vseeno nekak ne verjamem v uspeh, ne vem no zakaj, sej upanje je dokler se ne ulije, sam presneto vseeno, če prej ni ratalo, zakaj bi zdej.  js bom držala pestke za vse nas, da bi bil avgust boljši, čeprav mislim, da js lahk kakšne večje uspehe pričakujem šele septembra, ko bom imela prvi IUI, če bo vse ok na OP. Ena je včeri napisala kako le moj more mene prenašat, neki v takem smislu. Bom rekla, čist normalno, ker nič ne ve, mu ta mesec nič ne omenjam, prvič ko sem tiho in sama pri sebi čakam in premlevam, tako da brez skbi on se ne obremenjuje in je čist na izi, ker niti ne ve kdaj bi naj M prišla, ko bo, mu bom povedala. Niti ne ve za testke, nič, tako da on uživa in ni obremenjen s tem. Sej pravim, ker nočem komu od domačih najedat, pač tu najedam, kaj čmo, enemu morem malo potožit in potarnat, da mi je lažje pol, to vse skupaj prenašat. user posted image user posted image user posted image Te dni ne morem povedat kako mi je res, kar oblije me pot, ko se spomnim na jutr, al pa na te tri dni do sobote. Vsak dan se poskušam malo zamotit, za neki časa pozabim, dnevi mi drugače grejo kar hitro, sam vseeno je tisto mičkeno pričakovanje. Mah,..bo kar bo, itak ne morem nič proti naravi in proti svojemu telesu. Je naredilo kot je in nimam vpliva. Pozabla sem še čestitat vsem novim nosečkam, upam res, da gremo ostale počasi za vami. Punce, držite pestke zame še naprej, da se moja M ne ulije in da gre ta moja misel o neuspehu stran. user posted image user posted image L.puser posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 382
7.7.2010 10:45:26   
Lun1ca
Ah punce, sam ne se preveč sekirat. Jaz sem skos pravla, da bo user posted image prišel ko bo čas za to. No in v 11. krogu nama je le uspelo. Čeprav sem pa cel mesec vedla, da ta mesec bo pa res uspelo. Namreč uspela sem točno naštudirat svoj ciklel, BT sem si merla že tretji mesec. Celo posvet pri G sm že imela, samo tam nisem nič pametnega zvedla...
Punce raje kot O teste si začnite merit BT, je bolj zanesljivo in točno veste kdaj je bla ovulacija. Jaz sem se npr. orientirala po menstrualnem koledarčku na http://menstruacija.si/cal, ki mi je približno pokazal kdaj naj bi O bila. Ampak ker je moja O ponavadi bila malo bolj pozna, sma se vseeno začela držati teh plodnih dni na tem koledarčku in lepo sma bla pridna vsak drug dan in sma user posted image dokler mi ni graf BT zaznal ovulacije. Temperaturo sem vsako jutro vpisala sem http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php in graf se ti izriše avtomatsko. Tudi ko pride do O ti to izriše in tako točno veste kdaj ste imele O in če ste bile takrat pridne s svojimi dragimi user posted image .
No meni oz. nama je tako uspelo..

Držim pesti za vas punce!! user posted image user posted image

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 383
7.7.2010 10:58:09   
zaljubljena23
Punce ob vsakem normalnem ciklu je samo 25% možnosti zanositve...Tako, da če zaznate O in ste res pridne v tem času, ni nujno, da vam uspe...Ampak to še ne pomeni, da niste dovolj pridne...Pač tako je..Enim je dano, da jim uspe že v prvem krogu, drugi pa moramo na to čakati malo dlje...Žal...Ampak na koncu itak pozabimo na te dolge mučne mesece čakanja...
Nama je uspelo komaj v 20.krogu (vmes je bil še en SS) in vmes me je tudi zgrabila kar konkretna panika...Odločila sem se, da se umaknem za nekaj časa iz foruma in nekaj naredim na sebi...Rabila sem dobra dva meseca, da sem našla pravi odgovor...In ta pravi klik v glavi, naju je po 5 krogih pripeljal do pluseka...Psihiranje sem pustila na strani...Čeprav še vedno trdim, da nismo zaradi tega prišli do pluska, bolj so pomagali izgubljeni kg in seveda tisti čas...Ampak se pa strinjam, da če bi se psihirala še naprej, bi ziher pristala kje in na koncu še sama brez partnerja..

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 384
7.7.2010 11:00:06   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: jacki

Mojamura...ja,verjamem, da veš kako mi je... je pa zanimivo,da prejšnji mesec sem tud kr dobre občutke mela, ta mesec sm bla pa kr prepričana da je to to, ker sem še O testke delala, pa so zaznali O, pa res sva bla pridna...pa zgleda da vseen ni dovolj...
Sej ne vem, ampak a je kej lažje če imaš doma že enga al pa dva škratka? Se mi zdi, da tko vsaj veš, da je enkrat/dvakrat uspelo, da bo tud zdej...dokler pa prvič ne zanosiš, se pa ne ve...

hudo je, če ne gre zanositi pa naj je to prvi, drugi ali tretji otrok.

meni se motajo zdaj take čudne ideje po glavi...da je z mano se zdaj v teh petih letih od zadnje nosečnosti kaj zgodilo - da nisem več toliko plodna (ja, ok, saj rosno mlada več tudi nisem)....ali pa študiram, da so mi kaj zašuštrali med CR....spred drugič si mislim, kaj pa če od mojega plavalci velč niso ok --- aaah. ni lahko nikoli.

jaz sem se odločila da poskušava še nekje do 12. kroga potem pa nehava, res je imava 2 sina, ki sta nama obema v veselje. če bo tretja pikica bo, če pa ni usojeno pa pač ni.

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 385
7.7.2010 11:19:21   
twetka
Zaljubljena, se podpišem pod tvoj post. Sej je sekiranje res odveč, sam kaj si moreš, če si po naravi bolj paničen človek. Js si itak vedno znova in znova ponavljam, da je brezveze, da se sekiram, sam včasih ne gre čist po načrtih in malo psihiranje in negative ostane, pa se ne znebiš tako zlahka. Pač nekak že bo, ti momenti so nahjuši, ko čakaš, kdaj bo prišla, še posebej pa potem tisti ko pride, ko pa se poslovi pa gre spet življenje po starem. Js na zunaj sem mirna proti prej, moj sploh ne opazi, da js karkoli pri sebi premlevam, ker se normalno obnašam in se mava super, se presmejima skoraj vsak popoldan, najhujše mi je pač zjutraj ko sem sama in imam veliko, veliko časa za premlevanje. Ko pride on domov, se mi zdi da mi kamen od srca pade, ko nisem več sama, ko začneva kakšno debato in mine dan in pozabim, naslednje jutro pa spet ista zgodba. Kljub temu, da se ful pripravljam na M, mi bo verjetno še kaj hudo šlo skozi ta mesec, ampak bo minilo, še vse je minilo, še vse smo dali skozi in tut to bomo. Mene itak najbolj mori to z OP, ko bom to preživela, se mi bo začel lajf, dokler bom pač malo tarnala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 386
7.7.2010 12:30:43   
mladika
Jst tudi mislim da ni nikoli lahko,pa če maš že kakega sončka ali pa ne...sam pomoje če maš že doma kakega škratka potem nimaš tolk časa za razmišljat o tem in onem ker enostavno nimaš časa za to...jst sem tudi malo porihtala zadeve pri sebi in zdej vem da pride vse ob svojem času...če ne bo šlo naravno pa umetno,kaj čemo,še hvala bogu da mamo to možnost!!Jst sem se tudi že vse živo spraševala,če sem sploh plodna,če ma moj ok plavalčke itd itd. sam sej nikamor ne prideš če skos sam o tem študiraš...
Si bom pa tut jst pol ko prideva z morja(greva u sobotouser posted image ) merila zopet BT redno 3 mesece da naštudiram pol ta svoj ciklus,pa da probamo še tak,mogoč pa ratauser posted image
Lun1ca-kolk pogosto sta pa user posted image  zdej ko si ciklus naštudirala??-upam da nisem preveč firbčnauser posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 387
7.7.2010 12:58:21   
Ula33
Twetka - ja, časih pač mora dati človek mal iz sebe, da se bolje počuti!

Jaz mam tud cele težave naštudirati svoj cikel in O, ker imam ful nerednega (vcasih celo na 38 dni).

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 388
7.7.2010 13:57:03   
twetka
Sej to je da moreš dat iz sebe, boljše kot da not držim. Še dobro, da je ta forum. Sem se pač js zatečem, takrat ko mi je hudo. Na začetku smo svašta debatirale, čez cel ciklel in sem bila polna vseh znakov, zdej mi je pa kr ok to rundo, ker sem se cel mesec distancirala, prej niti nisem razmišljala, zdej zadnje dni pred M, me pa muči. Sej katere pa ne, ko pač razmišljaš kolk lepo bi bilo, če bi končno ratalo, kolk psihičnih bilečin bi bilo prihranjenih obema s partnerjem. Js sem to nervozna pri sebi, ker se mi zdi, ko se bom zjutraj zbudila, bom šla na wc in bo rdeče, tako kot je vedno in sam to čakam. Strah me je spet tistega razočaranja, čeprav sem pripravljena nanj, ker nisem nič pričakovala in si dopovedujem da pač nebo nič s tem še zaenkrat. Verjamem, da sem tečka že včasih, sej po moje ne bom več ko bom zagledala plusek user posted image user posted image user posted image user posted image dokler bom pač imela svoje "izpade" .user posted image user posted image user posted image V glavnem upam na čimboljši jutrišnji dan, da ostane vse belo kot je še danes, pa da tako ostane do marca. user posted image

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   [Brisano sporočilo]
7.7.2010 15:08:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu twetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
7.7.2010 15:49:33   
witch
ah ja.... ni lahko v nobnem primeru... Jaz kot sem že včeraj napisala, sem se sekirala, ampak se ne več. Prejšnji mesec mi je bilo važno samo to, da cikel spravim spet v neko normalo. In uspelo mi je user posted image user posted image iz 40 dni (zadnji je bil celo na 61user posted image ) sem prišla spet nazaj na 32. Merim si lepo pridno BT in me je ff zdaj že drugič zaznal O na 18. dan. In tudi v tem ciklu bom vesela, da če bo prišla, da bo lepo točna in brez zamujanja. Ker tako ni šlo več naprej. Nekaj sem morala narediti na sebi kot je rekla zaljubljena user posted image Malo bom probala shujšati, malenkost več se gibati in pa se prepustiti toku in uživati v vseh stvareh, ki mi jih življenje da.
Ker prej niti seks ni bil več to kot bi mogel biti. Prav otroke sva delala in ne uživala. Zdaj je pa kontra... Jaz nekje globoko v sebi čutim, da bo pikica prišla. In da bom tudi jaz mamica.

Lun1ca tudi jaz sem že hodila na pogovor h G. Pa ni povedala nič pametnega,še napačne tablete mi je dala user posted image vse kar upoštevam je njen nasvet naj si merim bt.

mojamura mogoče pa živka niti nima tako slabe ideje... kaj če bi se ti malo umirila, sprostila in bi mogoče šlo. Ker tvoj tempo življenja je res hud (vsaj po tem kar se prebrala).

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 391
7.7.2010 16:46:55   
Lun1ca
mladika hehe ne nisi nič preveč radovedna. Lej moj cikel je bil dolg 31 dni. Meni je na menstruacija.si kazalo da se začnejo plodni dnevi 12 dan ciklusa in O bi naj po tem takem mela 17 dan ciklusa. No 12 dan sma začela user posted image vsak drug dan. In sma bla pridna dokler mi na FF ni pokazalo O, glede na mojo BT. No O sm dejansko mela 18. dan ciklusa. Če si zadne dva dni pridna kr dva dni zapored tut ni nič narobe. user posted image No dalje sma pa user posted image po potrebi ampak tisto več ni pomembno pol user posted image user posted image .

witch Ja men je moj G reko, da sem itak še mlada in naj se ne sekiram, ker še mam čas. In da pač manj se bom obremenjevala prej bo ratalo. Pa tudi za BT me je pohvalil, da sem pridna da merim. Načeloma bi se mogla pol novembra naročit in prit z mojim grafeki BT, ampak zdaj to ne bo potrebnouser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 392
7.7.2010 16:50:48   
witch
Meni je moja G povedala isto. Da sem še mlada in se naj ne sekiram. In če do decembra nebo nič moram priti nazaj in me bo pregledala in mojega poslala na spermiogram. meni je to naše zdravstvo ful čudno user posted image najprej se naj eno leto trudim in upam, potem mi pa pove da je nekaj narobe user posted image ne vem no.... mislim da bi bilo kake pregelde pametno delati že prej. Meseci in leta pa tečejo, potem pa se vprašaš kaj za v.r.a.g.a. sem delala prej user posted image saj bo enkrat....

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 393
7.7.2010 18:05:44   
Spirit75
Halo punce,

od foruma sem se nakako kar malo distancirala, ker se mi je zdelo, da se potem še bolj obremenjujem z načrtovanjem.

Kot prvo bi vsem nosečkam zaželela lepo in čimbolj mirno nosečnost, vsem ostalim, ki pa še bijemo boje glede tega, pa bi zaželea čimveč roza barve v naslednjih mesecih. Saj prebirala sem vas kar redno, nisem pa se udeleževala debat.

Torej če me še vedno sprejmete medse user posted image user posted image user posted image .
user posted image  ne pričakujem tam okoli 23.07. Lahko me dodate na seznam, to je pa najin 9.krog.

No pa da napišem kaj se je ta dva meseca dogajalo z menoj.

V maju ko sem bila na dopustu, sem pojedla še zadnjo škatlico klomifena. Učinek je bil enak kot oba prejšnja meseca. V glavnem do zanositve ni prišlo. In smo šli znova na obisk k ginekologu. Dala mi je napotnico za k dr. Rešu. Super vsaj nekaj se je začelo dogajati. Naročena sem bila kar hitro, prav tako moj možek, ki je imel spermiogram. Spermiogram ima zelo v redu. Torej je z menoj nekaj narobe. Mene ni moral pregledati, ker sem imela ravno user posted image . Ampak ni panike. Bomo še šli pa bo.
Je pa ravno pri tem danes postal problem. Na pregledu mi je dr. Reš predpisal klomifen. Ampak klomifena ne dobim nikjer ne na recept ne za kupit. Nimajo ga sploh več. Sem pa potem danes poklicala še svojo ginekologinjo, ki pa me je tako odslovila "ja češ če ga pač potrebuješ, ga pojdi pa kupit v Avstrijo". Milm ej, kaj človek res vse ne doživi v tem našem ljubem zdravstvu. Prav obljubila mi je pa danes ena lekarnarica, da se bo jutri pozanimala, ali je sploh še na trgu. Ali ima še katera ta problem?
Saj priznam, upam da mi ne bo ga treba zopet jemat, ampak imam občutek, da ga bom morala.
Sem resnčno slabe volje, priznam. Že tako ali tako se z dragim trudiva na user posted image , potem pa še take štorije.

Bom čist tako vprašala - če ima katera slučajno kako škatlico klomifena na zalogi (da ga seveda ne potrebuje več), ali ga je pripravljena mi prodati.  Saj upam da ne zahtevam ful preveč. Včasih pač koga kaj vprašati, oz. se pogovoriti tukaj prav paše oz. odleže. V nobenem primeru ne bom jezna na nobeno od vas. Imam pač slab dan glede vsega tega in rahlo  mi je padla volja še za kaj naprej. Vsi ti nappori, ki jih včasih prestajamo, so prav boleči.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 394
7.7.2010 19:38:58   
LuNaMi
No, se še jaz malo oglasim po dolgem času :) tudi jaz sem se malo distancirala...me je res užalostilo, ko je M prišla z zamudo 15 dni...res nevem a se ji meša al ka?!user posted image tako, da si niti O ne morem izmerit...O testov pa ne bom še kupovala, sva v "komaj" 5.krogu. Tudi nevem kdaj naj (ne)pričakujem naslednjo M (vseeno me lahko date na seznam 22.7.)

V torek imam 1.pregled od "poskušanja"...upam samo, da mi ne najde kake neumnosti (kot npr PCO, ker ciste sem že v mladosti imela). Bomo pa vseeno vztrajno naprej slončkali!!! user posted image

Vsem novim nosečkam iskreno čestitamuser posted image user posted image  za nas ostale pa držim pesti za čim več +++++++++!!!!!!! user posted image - Sem tudi navijačica!!!

Lep pozdravček!user posted image

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 395
7.7.2010 19:42:13   
mojamura
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.7. latka (x.krog)user posted image
user posted image x.7. zvezdan (x.krog)
user posted image x.7. anonimna (23. krog)
user posted image x.7. pupica25 (2. korg)
user posted image x.7. BEBIII (3. postopek umetne oploditeve)user posted image
user posted image x.7. Solero (x. krog)
user posted image x.7. elle7 (x. krog)
user posted image x.7. Little Star(36. krog, 2. korg po operaciji)
user posted image x.7. anonimna (x. krog)
user posted image 2.7. evatisa (14. krog, 3. klomifena)
user posted image 3.7. mojamura (9. krog)user posted image
user posted image 4.7. jacki (4. krog)user posted image
user posted image 5.7. Lun1ca (11. krog)user posted image user posted image user posted image
user posted image 8.7. twetka (4. krog klomifena)
user posted image 13.7. astrid1(8. krog)
user posted image 14.7. coris (x. krog, 1. klomifena)
user posted image 14.7. zvezdan (x. krog)
user posted image 14.7. Ula33(1. krog)
user posted image 15.7. lily32 (3. krog)
user posted image 15.7. picikl(3. krog)
user posted image 17.7. witch (6. krog)
user posted image 17.7. pikicaa25 (1. krog)
user posted image 17.7. ajtak (2. krog)
user posted image 20.7. pupica25 (x. krog)
user posted image 22.7. lananai (1. krog)
user posted image 22.7. Poka (x. krog)
user posted image 22.7. LuNaMi (x. krog)
user posted image 23.7. Spirit75 (9. krog)
user posted image 23.7. majčii (x. krog)
user posted image 24.7. **M** (4. krog)
user posted image 25.7. Nitkica11(1. krog po ss)
user posted image 26.7. mladika (9 ali 10. krog)
user posted image 26.7. živka (3. krog)
user posted image 27.7. Monstera (x. krog)
user posted image 27.7. lipi (x. krog)
user posted image 27.7. spely25 (2. krog)
user posted image 27.7. zolika (2. krog)
user posted image 28.7. RAKICA2007 (3. krog)
user posted image 28.7. miklarom (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image

NOSEČK: ______1______

user posted image

NAVIJAČICE:

lidik, zaljubljena23, didi82, naja17
mag3, BOSTINA, Little Star, frufru, 5ra8

< Sporočilo je popravil mojamura -- 7.7.2010 19:48:39 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 396
7.7.2010 19:48:11   
mojamura
witch prav imaš....zato pa sem tudi napisala, da se bom po 12. krogu malo skulirala....če bo bo če pa ne pa pač ne.

Spirit75, welcomeuser posted image user posted image . glede klomifena sem že tu na RR brala, da ga ni za dobiti. vendar ne vem zakaj ga potem sploh predpisujejouser posted image user posted image če ga ni na SLO tržišču. najbolje je pacienta napotiti v avstrijo....ja zakaj pa potem plačujemo dodatno zavarovanje??user posted image

LuNaMi tudi tebi ena velika dobrodošlicauser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 397
7.7.2010 20:08:23   
Spirit75
ja resnično se včasih vpršam, za kaj je to naše zdravstvo.
Sem že velikokrat rekla, da bom itak nehala plačevat, ker je škoda denarja za te voluharje.
Mogoče sem se malo grdo izrazila, ampak res me včasih mine vse.

Sem malo prej kar pisala na eno izmed avstrijskih lekarn in mogoče mi bodo odgovorili. Sicer ne znam najbolje nemško, ampak mislim da me bodo razumeli. Denarja se pa itak ne bodo branii. Mogoče mi jih celo pošljejo po popšti. Upam, ker se mi niti slučajno ne da voziti v tej vročini naokoli.
No ja, če bo tako, bom že šla - itak da. Za najino prvo pikico, sva pripravljena storiti vse.
Samo toliko vsega pride včasih, da je kar groza.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 398
7.7.2010 21:12:43   
lananai
Spirit75, napiši na drugo temo foruma (čvekanje...) - nekatere punce hodijo bolj redno v Avstrijo in v skrajnem primeru ti lahko tablete katera prinese. Drugače pa se baje v nekaterih lekarnah tudi pri nas še dobijo. Kolikor sem tule na forumu zasledila, je tole samo trenutno pomanjkanje in naj bi jih spet dobili...

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 399
7.7.2010 21:28:38   
twetka
Mene lahk pobarvate modro, ker je moja M prišla, se že paca na papirju pa zvijat me je začelo. Sem točno vedla.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?