|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
7.7.2010 9:20:18   
lidik
hi hi hi *Star* nič ne bežim, sej vas skoz spremljam - samo je pa res, sem postala bolj "sramežljiva" in malo manj pišem. user posted image user posted image user posted image user posted image

ula77 meni je naredil UZ in kolikor se z ostalimi puncami pogovarjam, baje moj G vedno naredi UZ - ampak ok, je bolj na hitro, toliko da vidim pikico.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
7.7.2010 9:23:06   
ula77
G., ki naj bi bil  sicer prijazen, nama z možekom ni naklonil besede, 3 min je žvečil prvo besedo, tako da  nisem vedela,a je pikica živa ali ne, in ko sem to v strahu vprašala,je rekel,še preveč. dragi je sicer videl pikico, a ni upal preveč spraševat, rezultate sem pa dobila po pošti.

Jezi me zato,ker sem do pred  kratkim delala v zdravstvu in vem,da se tako  nikjer več ne počne, nasploh pa ne pri samoplačniku.
Je pa moj G. zlat...user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
7.7.2010 9:27:09   
birdy
Ula, res mi je žal da je bilo tako. Slab dan verjetno, če je drugače prijazen. Ampak to vseen ni opravičilo.
BK, jst mam pa take izkušnje da so moški velik bolj sensibilni kot ženske. Ne vem če sem spoznala kakega moškega v zdravstvu ki ne bi bil neverjetno prijazen in bolj nežen kot večina žensk. Isto sociala tlele pri nas. Moški je velik bolj senzibilen kot ostale ženske (pa so tud ženske drgač vredu).

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
7.7.2010 9:28:08   
birdy
Pa to moram povedat... Včer je moj dragi prvič začutu brco!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tale otrok bo pa res fuzbaleruser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
7.7.2010 9:39:36   
simi27
birdy - super. ta bo gotovo nogometaš-ica, če je že sedaj tako močan-a. user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
7.7.2010 9:53:52   
tasika12
Pozdravljene,

mi smo že z dousta, moram rečt, da je bilo zelo fajn, razen motilo me je da je bila na začetku voda še zelo mrzla in se je komaj kasneje malo ogrela. Pa minilo je tako hitro da sploh ne vem kdaj.
No od včeraj pa je za mano tudi AC, moram priznat da me je bilo kar strah, ampak je za mano, in danes se že malo bolje počutim, ampak se trudim da kljub temu še počivam. Zdravnik je bil zelo v redu, sem bila kar presenečena nad prijaznostjo, rekel je da je potreben počitek enega tedna. Sedaj pa čakanje na rezultate nekje 3 tedne.

Tulipan 12, dobrodošla! Vsaj še ena moje starosti in iz mojega mesta.

lp
Tasika

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
7.7.2010 10:03:21   
*Star*
ula77 glede na to da je NS tisti pregled, na katerega vse komaj čakamo ravno iz razloga, da si prvič podrobno in lepo ogledamo svojo pikico, sploh ne vem , kaj naj rečem na tvoje poročanje.... Verjetno je imel res slab danuser posted image

Joj a se še kateri tko apetit povečal kot meni, jaz bi skos jedlaaaaaaaauser posted image  Zredila sem se pa že za več kot 3 kg, kar sicer na mojo kilažo ni ravno veliko, samo bojim se strijuser posted image

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
7.7.2010 10:46:05   
zaljubljena23
arwenko, sama sem tudi objavila novičko preko FB-ja oziroma prilepila slikico pozitivnega testa, to pa zato, ker sva osebno povedala le staršem, ostali so zvedeli preko FB-ja, saj se nama ni dalo vsakemu posebaj razlagat.

birdy, ooo pri vas pa tole gre hitro...Se vidi, da je že trteji na poti...

Star, meni se je apetiti povečal že na začetku N...Ampak se držim nazaj...Je pa res, da pride tudi dan, ko bi samo 2 žlici hrane dala vase in imam dovolj...

Kar se pa UZ tiče, kot so že vse povedale, v času N ti pripadata samo dva, vse ostalo je odvisno od tvojega G in seveda poteka same N...Jaz sem imela do zdaj tri preglede, in vsakič do zdaj mi je naredil UZ...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 4408
7.7.2010 10:54:31   
mag3
Ojla hojla user posted image .

Arwenko jaz nisem nič v zvezi z user posted image  objavilana FB, mi to pač ne potegne. Ampak je pa to stvar vsake posameznice kako mišljenje ima o tem. Malo pozno komentiram na tvoje vprašanje, ker sem na Fb že videla čmrlja. user posted image

Aischa tudi jaz te še nimam na FB. Ti pošljem ZS.

Na dopust mi gremo in sicer v Trogir z avtom, bila sem pa že en podaljšan vikend na Krk-u, seveda tudi z avtom.

Alma82 kjeeeeeee si??????

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
7.7.2010 12:15:52   
BabyKitty
*Star* jaz pa zelo malo jem, ker mi ne paše ob tej vročini pa se še vedno redim user posted image

Danes pa še zadnji izpit potem pa lahko malo počivam slaba dva meseca user posted image komaj čakam, da bo konec mučenja user posted image še 5 urc pa bo user posted image jutri bom šla pa najverjetneje na tisti test za sladkorno... je potrebno eno uro zjutraj čakat v čakalnici user posted image in ob 7ih biti tam user posted image pa potem upat na dober rezultat user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
7.7.2010 12:17:36   
BabyKitty
waaaa... tale RR sračka neki zadnje čase... user posted image mi kr 2 posta objavi user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 7.7.2010 12:18:00 >

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
7.7.2010 13:14:02   
ula77
joj, jaz imam tudi apetit kot volk....sedaj malo pazim, da takrat vzamem sadje...bomo vidli,kaj bo danes G. povedal  za kg...user posted image

Ampak sladoled pa paše,pa še paše....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4412
7.7.2010 13:18:56   
zaljubljena23
babykitty, vso srečo danes...

ula, a ti pa si na sladoledih...mene nikakor ne potegne...

Mimogrede, danes sem ugotovila da so moje pipice na prsih začele spuščatuser posted image user posted image user posted image ... Se mi zdi nekam hitro, kaj pa ve mislite?

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
7.7.2010 13:47:48   
kar_ena
BabyKitty kako pa to, da greš na test za sladkorno? Mislim, a nas to še vse čaka?

Jaz sem ves čas lačna in najprej se mi ni nič poznalo, zdaj sem se pa kar na hitro precej zredila v trebuh user posted image . Jutri imam pregled in ker predvidevam, da sem dobila ene 3 kg, je tudi mene ful strah, da me nebi G preveč nadrla.

Sj se trudim pazit, ampak sem res lačna.
Vedno sem mislila, da je to psiha (in še zdaj mislim, da je tako) - ampak js morem jest user posted image user posted image user posted image user posted image .
Poleg tega pa se mi je tudi okus čisto spremenil. Prej skoraj nisem jedla mesa, prd. sadje in zelenjavo, pa riž, sedaj bi pa samo meso, pa mleko in jogurte. Mi je prav smešno. Pa ostalim tudi. Moj Lubi se ne more načuditi.
Ja, in tudi jaz sem letos čist odvisna od sladoleda, sploh od enega z okusom tropskega sadja mmmmm.

Sicer bom pa dobila decembra enega osebnega trenerja in se bom takrat ukvarjala s postavo user posted image .

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
7.7.2010 13:53:10   
BabyKitty
kar_ena ta test ti pripada v nosečnosti... priporočljivo je da ga narediš, ni pa nujno... Sama sem rekla, da ga grem delat... stane me ne nič, razen tista ura časa... raje to kot da je potem kaj narobe...

Tukaj imaš malo več napisanega o tem:
http://www.diabetiki-mb.si/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=29

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
7.7.2010 14:19:09   
jona klara
kdaj pa imamo test za sladkorno v katerem tednu?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 4416
7.7.2010 14:20:38   
Arwenko
BabyKitty, pa si ziher da ti prav pripada, mislim vsaki nosečnici? Ker meni se zdi, da sem enkrat brala, da pripada samo če ima nosečnica preveliko telesno težo, če se v nosečnosti prekomerno redi ali če ima kakšna družinska tveganja, zaradi katerih se preverja. 

Neposredna povezava do sporočila: 4417
7.7.2010 14:22:53   
kar_ena
Super, hvala BabyKitty!
Pa dobr opravi, pol imaš pa počitnice user posted image !

< Sporočilo je popravil kar_ena -- 7.7.2010 14:23:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 4418
7.7.2010 14:32:07   
Frutiq
 Pri nas naredijo test za sladkorno vsaki nosečnici v 24 do 28 tednu - ne glede na tveganje, brezplačnouser posted image .
Če pa rodiš otroka težjega od 4 kg, ti ga naredijo še enkrat takoj po rojstvu.

< Sporočilo je popravil Frutiq -- 7.7.2010 14:33:47 >

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
7.7.2010 14:42:48   
miskula
Pozdravljene punce,

danes sem dobila rezultate iz AC. To so bli pa res hitro rezultati, v 17 dneh.user posted image
Vse je OK jeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Imeli bomo pa user posted image .
Takoj sem letela v baby center in nakupila za 100€.

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
7.7.2010 14:43:40   
Arwenko
miskula super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
7.7.2010 14:46:31   
maca81
Miskula, čestitam! Jaz imam v petek AC in tudi upam, da bodo rezultati tako hitro. Ali si imela kaj komplikacij?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
7.7.2010 14:47:36   
Frutiq
miskula iskrene čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image Samo da je vse OK, kar solze so mi prišle v očiuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
7.7.2010 14:49:51   
*Star*
Miskula , vaaaaaaaa si me razveselila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
7.7.2010 14:52:08   
BabyKitty
Arwenko meni je G rekla, da če želim lahko grem na ta test... da mi da napotnico... in sem rekla pa dejte ane user posted image drugače je ta test tam okoli morfologije...

miskula iiiiiiiii, to sem pa tok vesela, da ena ZARES velika dobra novica user posted image zdej pa par dni proslavljajta user posted image in zapravljajta... pa čestitke za fantička user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?