drim
|
Jutro! Naj danes jaz častim . Se že dolgo nisem oglasila, spremljam pa vas. Mi smo včeraj napolnili 11 tednov. Krčki so v večji meri minili, je bilo pa tam med 5im in 8im tednom kar hudo. Zdaj ostaja samo še občasno napenjanje, ki pa ni hudo. Še zmeraj je slabokrven, pa pravi pediater, da se ni nič za bat. Drugače smo zdravi in pridno rastemo - pri dveh mesecih je bil Žigec težki že 4600 g in velik 54 cm (rojen je bil s 2600 in 45). Se pa samo dojimo in sem ful srečna, da nam gre, čeprav je parkrat vmes bila kriza, ko je celi dan visel na meni in sem že mislila, da se moje menze zapirajo. Pri 7ih tednih smo uvedli tudi dudo, prej je ni hotel, niti ni bilo potrebe. Spimo kar ok, dojimo se še zmeraj na 2 uri, edino čez opoldne, ko gre spi in zvečer prvo rudno potegne 3 ure skupaj. Sva pa z mojim dala čez eno 8-urno trebušno virozo pred par tedni - to je bilo pa ubijalsko. Začel je moj z drisko in bruhanjem in čez en dan točno opolnoči še jaz, tako da sva oba prebedela praktično cela dva dni. Na srečo je moj že prišel toliko k sebi, ko sem jaz začela, da je malega rihtal, ker si ga jaz niti v roke nisem upala prijet, tako sem bila švoh. No, potem smo pa vikend izmenično prespali - eden rihtal malega, ko je bil buden, drugi spal, naslednja runda obratno. Žiga se je na srečo izognil - baje da polno dojeni otroci nasploh redko dobijo kaj od mame, saj so preko mleka zaščiteni. Kapljice - nekaj časa sem prešpricala in jih nisem dajala, sedaj pa smo na petih kapljicah in ni posebih težav. Dopust - sem nekaj časa razmišljala, da bi šla s tamalim na Krk, kjer imam dedka, pa bi se morala sama peljat in me je malo strah, tako, da bomo letos morje izpustili in drugo leto not spravili. Tak, pa moram it... Uživajte v poletju in na dopustih.
|