Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 8:06:12
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: tims Neboglasnica, ne moreš več spat? BTW slikce so ful lepe . Pa Stašu in očitu hitr it kupit nizozemsko majčko Zimska, sem vidla, da si šla v Mothecare. A mi lahko prosim poveš kje je? Men je ta štacuna daleč najboljša. Sem za Tima skoz kupovala cunce tam, dokler jo potem niso na žalost zaprli . Grem delat. Prletim kasnej. 1. Jaz bi še spala, samo mulc noče. Siten k vrag. 2. Mothercare je nasproti Cityparka, približno tam, kjer je bil včasih Ariel. Jaz sem včasih vse tam kupovala, zdaj sem bila pa razočarana nad kvaliteto in visokimi cenami. 3. No, pa pejt. Delat mislim. Danes gremo naročiti tortico za mulca, pa še na hiter šoping v Interspar. Upam, da mu tista klima ne bo preveč škodovala, ampak kaj pa naj - ga privežem pred trgovino? Če ne bi mama sitnoba peljala mulca v ZD, sploh en bi vedela, da ima začetek bronhitisa. A res ? Ah, pol pa nič ne bo. Mene so pa glih cene vedno prepričale in kvaliteta je bila zelo na nivoju, čeprav sem prvič pričakovala, da bo en jajc vse skupi, glede na to, da je bilo poceni.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 8:06:18
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Neboglasnica, ne moreš več spat? BTW slikce so ful lepe . Pa Stašu in očitu hitr it kupit nizozemsko majčko
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 8:07:04
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: tims Tale je pa originalna Ja, a nisi šla delat? Ehhh, pustmo to . Je tuki več dela
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 8:08:18
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: tims Neboglasnica, ne moreš več spat? BTW slikce so ful lepe . Pa Stašu in očitu hitr it kupit nizozemsko majčko 3jeMi, vidim, da bi se midve lahko kdaj mal dobile. Mogoče dons ob pol devetih?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 8:08:25
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: tims Tale je pa originalna Ja, a nisi šla delat? Ehhh, pustmo to . Je tuki več dela Ja, res je, čaka nas Populisin del, pa ti moraš pred dopustom še tega zaključiti. BTW: mail.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 8:08:31
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: tims Tale je pa originalna Ja, a nisi šla delat? Ehhh, pustmo to . Je tuki več dela res je... samo jaz moram res it... itak vas bom ob naslednjem obisku že najdla v naslednjem delu...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 8:09:46
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: tims Neboglasnica, ne moreš več spat? BTW slikce so ful lepe . Pa Stašu in očitu hitr it kupit nizozemsko majčko 3jeMi, vidim, da bi se midve lahko kdaj mal dobile. Mogoče dons ob pol devetih? dons ne... imamo taščo na obisku... v nedeljo pa zihr, a prov
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 8:10:19
|
|
|
|
3jeMi
|
zdej pa, 3jeMi, spokaj delat!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 8:11:01
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: tims Neboglasnica, ne moreš več spat? BTW slikce so ful lepe . Pa Stašu in očitu hitr it kupit nizozemsko majčko 3jeMi, vidim, da bi se midve lahko kdaj mal dobile. Mogoče dons ob pol devetih? dons ne... imamo taščo na obisku... v nedeljo pa zihr, a prov Lahko, če prideš na Lošinj
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 8:13:19
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: tims Tale je pa originalna Ja, a nisi šla delat? Ehhh, pustmo to . Je tuki več dela Ja, res je, čaka nas Populisin del, pa ti moraš pred dopustom še tega zaključiti. BTW: mail. A to je tud treba? Al me mal hecaš?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 8:18:02
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: tims Tale je pa originalna Ja, a nisi šla delat? Ehhh, pustmo to . Je tuki več dela Ja, res je, čaka nas Populisin del, pa ti moraš pred dopustom še tega zaključiti. BTW: mail. A to je tud treba? Al me mal hecaš? Ne, nič se ne hecam. Samo napišeš nekaj takega kot: lepo smo se imele, ajde babe, brž na naslednji del čvekat.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 8:27:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
Populis, počasi se pripravi.... Prestavi v prvo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 8:27:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 8:31:13
|
|
|
|
glugluglu
|
LAN in BRIN vse najboljše!!!!! pa še za mamici !!! neboglasnica, kake lepe fotke , kdaj boste v Intersparu? Mi gremo po poznem zajtrku v Citypark. Jaz imam pa ene 5 herpesov po ustih, groza, nisem več navajena vsega tega kar se zadnje čase dogaja.... pa premalo vode tudi pijem
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 8:40:31
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu LAN in BRIN vse najboljše!!!!! pa še za mamici !!! neboglasnica, kake lepe fotke , kdaj boste v Intersparu? Mi gremo po poznem zajtrku v Citypark. Jaz imam pa ene 5 herpesov po ustih, groza, nisem več navajena vsega tega kar se zadnje čase dogaja.... pa premalo vode tudi pijem C, c, c, c, a vas čist nič nisem navadla? Treba je pit, pit in še enkrat pit. Flaško v torbico, pa gas. Brez vode niti za minuto iz stanovanja.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 8:41:50
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: tims Tale je pa originalna Ja, a nisi šla delat? Ehhh, pustmo to . Je tuki več dela Ja, res je, čaka nas Populisin del, pa ti moraš pred dopustom še tega zaključiti. BTW: mail. A to je tud treba? Al me mal hecaš? Ne, nič se ne hecam. Samo napišeš nekaj takega kot: lepo smo se imele, ajde babe, brž na naslednji del čvekat. Ajaaaaa, to pa ja. Sem se že ustrašla, da je kej druzga treba .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 8:42:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 8:43:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 8:53:04
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu neboglasnica, kake lepe fotke , kdaj boste v Intersparu? Mi gremo po poznem zajtrku v Citypark. Po mojem bom kar kmalu krenila. Herpesi - mož in preveč hormonov, stres...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 8:53:39
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims C, c, c, c, a vas čist nič nisem navadla? Treba je pit, pit in še enkrat pit. Flaško v torbico, pa gas. Brez vode niti za minuto iz stanovanja. Ops, jaz pa danes nisem še nič pila. Kar grem.....proti pipi seveda.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 8:58:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 9:01:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 9:10:01
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, kako ste kaj? Danes smo Aleksandra peljali k moji mami, ker sta tudi nečaka tam in se bodo imeli najbrž prav luštno. Jaz pa sem si privoščila kavico na našem dvorišču, preletela časopis in sem prav vesela, da sem vsaj 10 minut preživela izven zadušljive pisarne.
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 9:12:25
|
|
|
|
Majuska
|
Same luštne slikce ste dale gor - super! Lan in Brin, vse najlepše!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 9:33:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
VZGOJITELJICE/UČITELJICEnataly33Ali ste zadovoljni z otrokovo vzgojiteljico ali učiteljico?DA (
83%)
NE (
17%)
Število vseh glasov: 127Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!