phelps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta PHELPS Vozički, teli Baby Spa so zelo lepi. Jaz pa rabim bolj off road športno varianto, ker smo doma na deželi . Sedaj imam ogledane 3 različne modele in firme, ki mi gredo v prtljažnik, eden od njih nima možnosti iso fixa. Sva z mojim postala skeptična glede te podlage, če je res nujna, ker bi jo potrebovali le 6 mesecev... Bova pa definitivno sedež, ki sledi po 6 mesecih, kupila že z vgrajenim iso fixom... sej ti vozički so off-road - imajo vzmetenje na vseh 3 kolesih in še na ogrodju, pa gume so napihljive. Midva sva imela pri Roku podobnega (Icoo - mislim da ena verzija Hauck) in se je to super obneslo. Pa košara je obvezna, sploh ker smo zimske (v kolikor si to mislila s podlago). A ni PLIKO z malimi koleščki (včas je bla to marela) - s tem pa nimaš kej z asfalta dol hodit. PREVIJALNE - mi imamo nad spodnjim delom bane home made varianto za ta veliko blazino - noge zadaj na bano in spredaj do tal. Tako ni na poto, ko se kopamo je pa mali v "tunelu". Imamo 2 previjalni omari pa jih razen za omaro ne uporabljamo, ker se mi ni zdelo praktično - za v kopalnici skoz met mi ni zarad vlage, zunaj ni za kopat, za prestavljat je pa preobavtno pa pretežko. OOOOO KOŠARA - men so tolk všeč, sem v soboto vse v BC pregledala - pa mamo na žalost posteljico, pa košaro z vozička pa še košaro iz blaga, ki so jih pred leti dajali ob rojstvu - res ne rabim še ene, ampak so pa tooooooooooolk lepe. Še dobr da je moj bolj na realnih tleh pa me vedno spomni na to da je ne rabimo - sigurno bi jo drugač že pri ROku mela... Je pa super da bo uporabna za dalj časa. A je Stokke? Tega vozička Baby Spa nisem videla v živo, na slikah mi pa deluje ogrodje čisto premalo močno (ful tenko), pa še blago je do tal (košarica je tudi iz blaga), lite feltne se mi zdijo bolj lepe kot kaj drugega... Preveč vsega. Je pa to samo moje mnenje in je možno, da je napačno . 100 ljud, 100 čudi. Nemogoče je, da nam bi bil vsem isti voziček všeč in tudi prav je tako . simonmojca, mi2 imava tudi celo stanovanje iz knaufa, rešitev za kaj težjega pritrdit na strop je, da se zadaj (za oz. pod knaufom) naredi kovinsko oz. železno ogrodje. Je pa žal treba o teh stvareh vnaprej razmišljat. No, midva nisva Meni je všeč otroški viseči sedež iz Ikee, pa bo treba kako alt_ernativo najti. Včeraj sem mami peljala v šoping v Supernovo, sedaj imam tudi jaz tiste 3/4 hlače iz H&M Mi je pa žal, da si nisem kupila še eno elegantno nosečniško tuniko - v njej je bilo nekaj, kar je bilo celo malo podobno dekolteju - vsaj ena seksi stvar na meni v teh časih In potem sva šli jasno še med cotke za dojenčke in sem mogla babi kar nazaj vlečt, da ni kupila "vsega" No, sem ji "dovolila" en body, tako imam sedaj že 5 stvari za mojo malo Phelps
< Sporočilo je popravil phelps -- 6.7.2010 8:02:58 >