|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
5.7.2010 21:02:25   
maa2010
za tiste iz stajerskega konca: na FB sem zasledila tole trgovinico in imajo dosti opreme :) SUZI FLO, Rabljena otroška oprema

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
5.7.2010 21:04:50   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Eruvande

Meni je pa tale gugalnik všeč. Mislite, da je praktičen...ga je katera že videla v živo?

Za previjalno pa nimam pojma, kako bova imela. Če mi bo katera všeč, potem bova vzela kako v Ikei. Banjica bo pa pomoje kr navadna, ker v kopalnici nimava prostora ne za previjalno, kaj šele za kaj drugega.

Tega imam jaz user posted image user posted image user posted image user posted image Mi ga je moj kupil, ko sem bila rvič noseča... Je super!  Edino kar bi opozoorila je to, da sem se odločila za usnjenega. Zakaj? Ne namenoma pa se je izkazalo za ta pravo izbiro. Petra sem na tem stolu namreč dojila (najlepše sem se vgnezdila in njega držala) in je ob dojenju pogosto zaspal (no jaz tudiuser posted image ).. To je občasno pomenilo, da mi je mleko teklo po hrbtu dol na stol in če bi bil iz blaga bi bil problem.. Tako sem ga samo z mokro krpo obrisala..

Previjalno sva midva naredila iz komode oz. omarice, na katero je moj  prišraufal previjalno ploščo, ki jo je sam naredil. Je pa v kopalnici. Zraven smo imeli pralni stroj, ne katerega smo dali banjico in je vse bilo pri roki. SI ne predstavljam, da vsak večer vlečem previjalno sem ter tja...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
5.7.2010 21:06:09   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: maa2010

za tiste iz stajerskega konca: na FB sem zasledila tole trgovinico in imajo dosti opreme :) SUZI FLO, Rabljena otroška oprema

Sem slišala za to trgovinico in je baje zelo veliko dobrih stvari noter za dobit,...
Jaz ziher grem na ogled :)

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
5.7.2010 21:12:56   
tejci1981

Midva greva ravno jutri na ogled user posted image user posted image user posted image ........ poročam!

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
5.7.2010 21:17:28   
maa2010
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Midva greva ravno jutri na ogled user posted image user posted image user posted image ........ poročam!

supeeeer user posted image user posted image user posted image

jaz sem gledala en osvezevalec zraka, ampak ga prodajaj za 40€, novi pa stane pri soncku 50€, potemtakem vzamem raje novega in imam racun in garancijo.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
5.7.2010 21:21:14   
pajac
joj jaz sem se zaljubila v tole posteljnino...

so pa  dragi....

< Sporočilo je popravil pajac -- 5.7.2010 21:22:01 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
5.7.2010 21:25:06   
maa2010
extra :) 

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
5.7.2010 22:02:45   
ječi12
oj

ja ikea je zakon,midva rabiva pojstlo za oba kasneje in sm gledala tako da se ena izvleče ven izpod druge kot predal...prostora zavzame samo za eno pojstlo pa sta dve in še nč v višino ne gre ker smo v mansardi...

drugače mamo pa mi kr pojstlco nč koška al pa zibelke pa jo mamo za dobro leto pol gre pa v večjo pojstlo...tko je blo pri prvi.

mi bi tut meli na pralnem stroju za po kopanju zrihtat pa mamo prenizko in ne mormo gor na stroju al pa kje drugje v kopalnici nič met....tko da je potem tut spalnica ok,ampak sj jo ogrejemo s pečko pa je....

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
5.7.2010 22:24:35   
Majchi
Ojoj punce, jaz vas ne dohajam, tok pišete. Odkar sem prišla z morja, skušam dohitet vaše pisanje, pa no gouser posted image . Pa je bil samo podaljšan vikend, kaj šele ko bomo čez 14 dni za 3 tedne šliuser posted image . Grem se naprej prebijat...user posted image  Zanima me pa itak vse.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
5.7.2010 22:34:40   
ljubljana
Tule so navodila, kako predelati omarico v previjalno, morda kateri pride prav.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
5.7.2010 22:35:01   
škorpijonček_
Midva sva namest previjalne nabavla v Ikei komodo MALM (štirje zelo globoki predali, ogromno otroških cotk gre noter), moj bo dal pa sam eno desko čez in previjalna je tu. No, seveda še tista blazinica, ki je 20 €.
Posteljica bo tudi iz Ikee, čisto navadna bela, jogi bo treba še dokupit.

No, pa mi je hrib danes uspel in sedaj je cilj dvakrat tedensko to uresničevat, kolikor bo pač v moji moči. Zdaj pa hitro smuknem v posteljo, ker jutri me spet čaka šihtuser posted image .

Nočka vsem!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
5.7.2010 23:13:38   
ljubljana
Jaz sem si pa danes za 10 Eur kupila 3/4 hlače olivno zelene barve in mi stojijo kot ulite. Zraven pa še eno majičo za dojenje s kartkimi rokavi za 7 in pomoje jo bom kar dosti rabila naslednje leto.
Hvala še enkrat tisti, ki je dala to uporabno informacijo o ugodnih nosečniških oblekah v hm na forum.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 5.7.2010 23:14:32 >

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
6.7.2010 7:16:05   
tejci1981
Upam, da tudi jaz danes najdem kaj v H&M!!!!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
6.7.2010 7:26:44   
nadinne
Jutro.

Ja zgleda res vse gledamo iste strani za enake zadeve user posted image  Sem ravno čekirala stran od Ikee za previjalne in sem totalno razočarana...obup od obupa ponudba previjaln! Ne vem ampak lani ko sem bila v trgovini v Celovcu se spomnim da so imeli ful več stvari in veliko lepše...tole na spletu je pa poden. Sem lepše in cenejše videla pri nas.

Previjalne...jaz imam eno ogledano na sonchek.si (mislim da) in je taka da ko dam dol blazino za previjat, jo bom uporabila kot navadno komodo. Sploh pa ne vem kaj naj naredim glede banjice...v kopalnici ni šans, da bi jo imela,  ker enostavno ni prostora...sva ravno zadnji prosti kotiček zaponila s pralnim strojem (imam takega ki se polni zgoraj, torej gor ne morem dati nič) in sedaj je ravno toliko še prostora, da se zguzim mimo do wc ja user posted image  Tako da se bom mogla nekaj spomnit, kako bo potekalo kopanje bebe user posted image

ljubljana, mislim da imava enake 3/4 hlače...jaz sem poleg olivno zelenih vzela še črne...ravno danes imam oblečene in so super!

Zibka...tudi jaz sem jo dobila...je stara 30 let, ampak čisto taka kot jih dobiš še danes v trgovini...edino bela je, kar mi ne ustreza, zato jo bo moj pobrusil in prelakiral in bo v barvi lesa. Kupit moram edino še jogi, pa sem ga že ogledala v sončku in je samo 20€. A katera ve če se da kje posebej kupit zavesice za zibko? Mi manjkajo, pa ne bi rada babice obremenjevala da bi mij ukroji.

Ah ja...zej je pa treba it delat user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
6.7.2010 7:30:22   
bejo2010
Jutro,

vidim, da ste se redno razpisale o opremi. Počasi bo treba začet nabavljat.

Mi imamo eno previjalno še od prvega otroka in jo bomo imeli v dnevni sobi, eno manjšo pa bi imela še v kopalnici. Če katera ve mogoče, kje se da kupit stenska, ali pa kaj takega, da je lahko nad bidejem, ker drugače ni mesta v kopalnici, pa tudi pralnega stroja nimamo v kopalnici - tako, da iščemo rešitev.

Danes je kar sveže jutro.

Sem bila včeraj tudi v H&M in je kar precej vse znižano.

Lep delovni dan, še najprej pa user posted image .

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
6.7.2010 7:42:13   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

ljubljana, mislim da imava enake 3/4 hlače...jaz sem poleg olivno zelenih vzela še črne...ravno danes imam oblečene in so super!

Jaz tudi, ampak sem jih kupila pred skoraj enim mesecem in so bile znižanje za 50% - redna cena 24,95€/kom, torej sem na koncu dobila dvoje za to ceno. Nora bi bila, če si jih ne bi vzela. user posted image

Bejo, stenske so v Ikei, se pa prodaja tudi ena na Bolhi, mislim, da za 25-35€, ne vem točno. Če ti je to samo dodatna varianta, bi se mogoče splačalo vzeti. user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
6.7.2010 7:47:18   
aleunam
No, pa dobro jutro! user posted image

Bejo, ponudba na Bolhi (mogoče še kakšna) --->

http://www.bolha.com/iskanje.php?ckat=&search=Stenska+previjalna+miza , v Ikei pa je 59,99€
http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/departments/childrens_ikea/18701/. Nad ponudbo na spletu Ikeje pa sem bila tudi jaz malo razočarana, kar se tiče previjalnih miz.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
6.7.2010 7:55:54   
bejo2010
Aleunam, hvala za linke. Mislim, da bom kar tole v Ikei vzela, za zrihtat po kopanju je super, ko je otrok še majčken.

Po dopustu nameravam itak v Graz nabavit nekaj stvari za bebico in bom pogledala.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
6.7.2010 8:00:54   
phelps
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

PHELPS
Vozički, teli Baby Spa so zelo lepi. Jaz pa rabim bolj off road športno varianto, ker smo doma na deželi user posted image . Sedaj imam ogledane 3 različne modele in firme, ki mi gredo v prtljažnik, eden od njih nima možnosti iso fixa. Sva z mojim postala skeptična glede te podlage, če je res nujna, ker bi jo potrebovali le 6 mesecev... Bova pa definitivno sedež, ki sledi po 6 mesecih, kupila že z vgrajenim iso fixom...

sej ti vozički so off-road - imajo vzmetenje na vseh 3 kolesih in še na ogrodju, pa gume so napihljive. Midva sva imela pri Roku podobnega (Icoo - mislim da ena verzija Hauck) in se je to super obneslo. Pa košara je obvezna, sploh ker smo zimske (v kolikor si to mislila s podlago). A ni PLIKO z malimi koleščki (včas je bla to marela) - s tem pa nimaš kej z asfalta dol hodit.
PREVIJALNE - mi imamo nad spodnjim delom bane home made varianto za ta veliko blazino - noge zadaj na bano in spredaj do tal. Tako ni na poto, ko se kopamo je pa mali v "tunelu". Imamo 2 previjalni omari pa jih razen za omaro ne uporabljamo, ker se mi ni zdelo praktično - za v kopalnici skoz met mi ni zarad vlage, zunaj ni za kopat, za prestavljat je pa preobavtno pa pretežko.

OOOOO KOŠARA - men so tolk všeč, sem v soboto vse v BC pregledala - pa mamo na žalost posteljico, pa košaro z vozička pa še košaro iz blaga, ki so jih pred leti dajali ob rojstvu - res ne rabim še ene, ampak so pa tooooooooooolk lepe. Še dobr da je moj bolj na realnih tleh pa me vedno spomni na to da je ne rabimo - sigurno bi jo drugač že pri ROku mela... Je pa super da bo uporabna za dalj časa. A je Stokke?

Tega vozička Baby Spa nisem videla v živo, na slikah mi pa deluje ogrodje čisto premalo močno (ful tenko), pa še blago je do tal (košarica je tudi iz blaga), lite feltne se mi zdijo bolj lepe kot kaj drugega... Preveč vsega. Je pa to samo moje mnenje in je možno, da je napačno user posted image . 100 ljud, 100 čudi. Nemogoče je, da nam bi bil vsem isti voziček všeč in tudi prav je tako user posted image .

simonmojca, mi2 imava tudi celo stanovanje iz knaufa, rešitev za kaj težjega pritrdit na strop je, da se zadaj (za oz. pod knaufom) naredi kovinsko oz. železno ogrodje. Je pa žal treba o teh stvareh vnaprej razmišljat. No, midva nisva user posted image Meni je všeč otroški viseči sedež iz Ikee, pa bo treba kako alt_ernativo najti.

Včeraj sem mami peljala v šoping v Supernovo, sedaj imam tudi jaz tiste 3/4 hlače iz H&M user posted image Mi je pa žal, da si nisem kupila še eno elegantno nosečniško tuniko - v njej je bilo nekaj, kar je bilo celo malo podobno dekolteju - vsaj ena seksi stvar na meni v teh časih user posted image In potem sva šli jasno še med cotke za dojenčke in sem mogla babi kar nazaj vlečt, da ni kupila "vsega" user posted image No, sem ji "dovolila" en body, tako imam sedaj že 5 stvari za mojo malo Phelps user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 6.7.2010 8:02:58 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
6.7.2010 8:32:35   
ječi12
jutro.

tut js mam hlače iz HMja user posted image  no sam mam tisto bolj trenirka varianto 3/4 pa črne barve. sm dala po redni ceni 15€
če je pa znižan bom šla pa jutr po MF pogledat pa se napast oz kupt če bo kej :)

a kej zatekate?
mene je kr mal strah ker sm mela prvič rahlo preklamspijo.pol si pa skos gležnje gledam...ampak so far so good.

js mam za bejbija že lupinco,košaro,pa neki rabljenih oblekic sm na netu uzela ker mam filing da bo fant pa smo prvič meli roza :)
ampak  jutri če zvem bom lažje kupovala...voziček bom rabljen kupila,ostalo pa itak že mamo od prve.

glede banjice-mi smo se kopali v kuhinji na mizi...pač dol sva položila brisače ker  nimamo ploščic in je kr šlo. dokler ni glave fejst držala pokonci,ko jo je smo pa pod tuš začeli hodit....

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
6.7.2010 8:52:30   
Valentina85
Jutro!
Končno je za mano bolj normalno prespana noč.
Oblekic in podobno sem jaz nabavila samo par stvari, vsakič ko sem šla mimo Pikapolonice al Babycentra user posted image Imam par bodijev, 2 pajacka, ene copatke, kapo pa seveda bodoča babica se je tud omehčala in že nabavila par stvari...
Včeraj sva začela z mojim malo glede vozičkov debatirat in sva po internetu gledala te baby spa vozičke. Pa jaz kot začetnica seveda nimam pojma kako to gre (ne se čudit prosim user posted image ) in sem prebrala da lupinica ne paše na isofix. Kako boste imele potem za to poskrbljeno? oziroma kako naj sploh bo po vaše poskrbljeno za otroka v avtu? Tiste izkušene prosim za kak odgovor.... Jaz se šele učim user posted image user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
6.7.2010 9:02:08   
ječi12
valentina sj ni nujno da maš sedež z isofixom. ja un drugi od 9kg naprej je že super če ma isofix ker naprej  gleda in se ga dlje uporablja.lupinica pa če ma use teste in to pa je na pasove je čis ok....

mi bomo meli navadno lupinico brez isofixa in se bo pritrdila s pasovi kot se je prva in je blo super.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
6.7.2010 9:06:40   
phelps
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

joj jaz sem se zaljubila v tole posteljnino...

so pa  dragi....

Jaz sem točno tole posteljnino - Aljaž včeraj videla v Baby centru in je zelo lepa. Gledala sem pa za zibelko in stane 75 EUR user posted image . Če ne bom našla kaj cenejšega in še vsečnega, bo to nakup za dušo user posted image

Midva imava tudi v mislih sedež Poang za dojenje (imela ga bi v otroški sobici). Sem pa jaz skeptična, kako vstaneš z otrokom vred iz tega stola? Se da?  En tak stol že imamo pri starših in je kar veliko v uporabi - udoben.

Baby Spa, ste videle težo tega vozka? user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 6.7.2010 9:09:04 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
6.7.2010 9:11:14   
aleunam
Phelps, glede stola sem želela včeraj ravno to komentirati. Sicer ne morem trditi, da je ta iz Ikeje enak kot ga imajo pri mojem doma, ampak njihov je precej nizek in "globok" sedež. Po moje je z nečim v rokah kar težko vstat, sploh če otrok spi in ga ne bi rada zbudila. Lahko so to samo moja predvidevanja... user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
6.7.2010 10:49:56   
zori82
Živijo
uh ste zgodne, jaz sem se komi pol urce nazaj zbudlauser posted image .

Previjalne jaz sem se pa kr za Lip Poljčane Lana odločla, tako kot je v paketu ampak v krem barviuser posted image . Tudi posteljco bomo kupli od njih, tudi v krem barvi.

Posteljnina en je tud full všeč od Aljaža ampak so predrage. Sem eno kupla, ker se slučajno zavila v trgovino in so ble -50% (posteljnina +blazina za okoli). Tako da punce pejte pogledat v trgovino Odeja Outlet kjer imajo fajn znižane stvari. kupla sem tudi odejico (jesen-zima) in je bla znižana za -70%. In vse tiste, ki imate zibelko imajo tudi postljnino+blazina za okoli zibke (-50%).

Zgleda bomo kr vse v enakih hlačah okoli hodleuser posted image . Sej je tako prav, vsaj v H&M znižajo stvari, ki se jih splača kupit, drugače so cene preveč zasoljene.

Ikea sem bla 2 tedna nazaj in sem full razočaranauser posted image . Niso meli neke hude izbire, tako da sva samo neke malenkosti kupla. No neki je.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?