Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:16:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ DOBER VEČER :) Malo bolj pozen odgovor, pa vseeno. Jutri zjutraj grem vprašat v vrtec - Antona Glinška. Upam, da bo še kaj prostora Čer Lenči. Kaj si mogoče mislila Ivana Glinška. Ker tu so pa bili res vsi otroci sprejeti, ki so izpolnjevali pogoje.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:16:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa mi je moj 2 dni pravo,da si naj ven dam.Da me bo nehalo bolet.In me je res,ko sem vzela ven. vedno neha bolet ko daš ven
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:17:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve kera...kolk se kaj ti otroški sirupi med sabo lahko dajejo? npr....panatus in sirup za alergijo v istem dnevu? Kolko jaz vem,se samo antibiotiki naj ne bi mešali.To,kaj pa si ti napisala,pa sta povsem različna sirupa.Mislim,da ne bo nič narobe,če oboje daš.Saj Panatus daješ zvečer pred spanjem.Proti alergiji pa je ponavadi tudi samo 1x na dan za dat.Odvisno katerega si dobila.Če je Claritin,pol je ziher 1x na dan.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:17:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ly...a pol misliš...da sladoleda ne bi smela jest? Ma jej kaj ti paše. Jaz vedno. Pa takrat tudi sem mislila..
< Sporočilo je popravil ly117 -- 5.7.2010 22:18:16 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:17:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve kera...kolk se kaj ti otroški sirupi med sabo lahko dajejo? npr....panatus in sirup za alergijo v istem dnevu? nebi vedla, vprašaj v lekarni ma daj nehaj mi s takimi pol pa naredi po svoje...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:19:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve kera...kolk se kaj ti otroški sirupi med sabo lahko dajejo? npr....panatus in sirup za alergijo v istem dnevu? nebi vedla, vprašaj v lekarni ma daj nehaj mi s takimi pol pa naredi po svoje... zdaj se naj oblečem ,vsedem v avto in grem v lekarno?.....sori ampak.......)))))človek pač vpraša..ker včasih katera morda ve in dobi tu odgovor...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:19:39
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve kera...kolk se kaj ti otroški sirupi med sabo lahko dajejo? npr....panatus in sirup za alergijo v istem dnevu? nebi vedla, vprašaj v lekarni ma daj nehaj mi s takimi
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:20:05
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Botrca, Mali Lošinj je zakon si že bila? je za otroke kot je najin Jan? meni se je full dopadlo. res da sem bila takrat sveže zaljubljena v mojega dragega , ampak fajn je. Senca, full sprehajalnih potk, voda čista, pa plaže tud ok. Polno je bilo družinic, tak da ja, po moje je to super za otroke. Takrat še pač nisem na to tak gledala. kam pa grete? v hotel? Meni je tud legenda Mali Lošinj! Veliko borovcev (dišečih) in sence, lepo morje - čisto... Je pa že zeeelo dooolgo tega, ko sem bila. Bi šla spet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:21:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj se naj oblečem ,vsedem v avto in grem v lekarno?.....sori ampak.......)))))človek pač vpraša..ker včasih katera morda ve in dobi tu odgovor... ne rabiš se oblečt, lahko pokličeš dežurno , saj rabiš samo informacijo kaj te pa stane...al pa idi na net
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:21:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve kera...kolk se kaj ti otroški sirupi med sabo lahko dajejo? npr....panatus in sirup za alergijo v istem dnevu? Kolko jaz vem,se samo antibiotiki naj ne bi mešali.To,kaj pa si ti napisala,pa sta povsem različna sirupa.Mislim,da ne bo nič narobe,če oboje daš.Saj Panatus daješ zvečer pred spanjem.Proti alergiji pa je ponavadi tudi samo 1x na dan za dat.Odvisno katerega si dobila.Če je Claritin,pol je ziher 1x na dan. ne Zyrtec imam...Panatus pa ji dam trikrat dnevno če mi zelo kašlja Hvala ti za pojasnilo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:21:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 kaj pa je smešno
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:22:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj se naj oblečem ,vsedem v avto in grem v lekarno?.....sori ampak.......)))))človek pač vpraša..ker včasih katera morda ve in dobi tu odgovor... ne rabiš se oblečt, lahko pokličeš dežurno , saj rabiš samo informacijo kaj te pa stane...al pa idi na net ma kam me teraš? Tu sem vprašala)))))))))))))))
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:22:54
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeej,sem čez 14.000 objav! Bravo jaz!!!! wooooo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:23:27
|
|
|
|
botrca
|
Saraya in Ly117 kaj lahko na moj mail pošljeta slike od zadnjič ko smo bile pri "tortici" plis?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:23:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj se naj oblečem ,vsedem v avto in grem v lekarno?.....sori ampak.......)))))človek pač vpraša..ker včasih katera morda ve in dobi tu odgovor... ne rabiš se oblečt, lahko pokličeš dežurno , saj rabiš samo informacijo kaj te pa stane...al pa idi na net ma kam me teraš? Tu sem vprašala)))))))))))))))
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:24:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve kera...kolk se kaj ti otroški sirupi med sabo lahko dajejo? npr....panatus in sirup za alergijo v istem dnevu? Kolko jaz vem,se samo antibiotiki naj ne bi mešali.To,kaj pa si ti napisala,pa sta povsem različna sirupa.Mislim,da ne bo nič narobe,če oboje daš.Saj Panatus daješ zvečer pred spanjem.Proti alergiji pa je ponavadi tudi samo 1x na dan za dat.Odvisno katerega si dobila.Če je Claritin,pol je ziher 1x na dan. ne Zyrtec imam...Panatus pa ji dam trikrat dnevno če mi zelo kašlja Hvala ti za pojasnilo Tega sicer ne poznam.Je Lea imela vedno Claritin sirup.Načeloma naj ne bi blo nič narobe.Si prebrala navodila od obeh? Panatus vem,da ni neki problem,ker ga imam doma.Pa ni blema.Upam,da sem ti pomagala vsaj malo!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:24:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya in Ly117 kaj lahko na moj mail pošljeta slike od zadnjič ko smo bile pri "tortici" plis? Ja bom samo ne danes.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:24:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma kam me teraš? Tu sem vprašala))))))))))))))) idi v kišto
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:24:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 kaj pa je smešno ne vem...mene toti vedno v smeh spravijo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:25:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve kera...kolk se kaj ti otroški sirupi med sabo lahko dajejo? npr....panatus in sirup za alergijo v istem dnevu? nebi vedla, vprašaj v lekarni ma daj nehaj mi s takimi pol pa naredi po svoje... zdaj se naj oblečem ,vsedem v avto in grem v lekarno?.....sori ampak.......)))))človek pač vpraša..ker včasih katera morda ve in dobi tu odgovor... Bubi vprašaj!!!! (šala)
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:25:12
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ DOBER VEČER :) Malo bolj pozen odgovor, pa vseeno. Jutri zjutraj grem vprašat v vrtec - Antona Glinška. Upam, da bo še kaj prostora Čer Lenči. Kaj si mogoče mislila Ivana Glinška. Ker tu so pa bili res vsi otroci sprejeti, ki so izpolnjevali pogoje. haha.. ja valda! :) Meni podobno, da vse narobe napišem..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:25:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya in Ly117 kaj lahko na moj mail pošljeta slike od zadnjič ko smo bile pri "tortici" plis? nimam še na računalniku
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:25:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 kaj pa je smešno ne vem...mene toti vedno v smeh spravijo Mene tudi,ker si Sarayo kr predstavljam,kak zgleda tak!
< Sporočilo je popravil matcar -- 5.7.2010 22:26:08 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 22:25:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve kera...kolk se kaj ti otroški sirupi med sabo lahko dajejo? npr....panatus in sirup za alergijo v istem dnevu? nebi vedla, vprašaj v lekarni ma daj nehaj mi s takimi pol pa naredi po svoje... zdaj se naj oblečem ,vsedem v avto in grem v lekarno?.....sori ampak.......)))))človek pač vpraša..ker včasih katera morda ve in dobi tu odgovor... Bubi vprašaj!!!! (šala) Zdaj sem pa s stola skoraj padla.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?