|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.7.2010 13:27:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4826
   [Brisano sporočilo]
5.7.2010 13:30:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4827
   [Brisano sporočilo]
5.7.2010 13:33:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4828
   [Brisano sporočilo]
5.7.2010 13:33:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4829
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
5.7.2010 13:54:38   
glugluglu
oj, kje ste že, jao, najprej čestitke:

LUKA, NATKA, PATRIK in ČRT vse najboljše!!!!

tudi mamicam čestitke!!!!!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
5.7.2010 14:08:07   
glugluglu
mi smo preživeli naporen vikend praznovanj rojstnih dnevov, no imeli smo se super, lepo in fajnuser posted image sedaj pa pospravljamo.

slaba novica: moj telefon, ki se je pozimi skopal v čaju je začel počasi crkovati,user posted image že par dni ne morem pisati sms-ov, ker nekaj tipk že ne dela večuser posted image , moram si urediti še imenik in dati kartico na drugega še predno gremo na morje.

neboglasnica, hvala za čestitke in misli iz morja, za tvoje pa  user posted image user posted image user posted image

metuljcek, ja res se imamo super, smo se že večino privadili, malo pa bo tudi še treba, saj veš, malo so pa v tem času stvari le šle po svoji poti, aja tortica je bila letos domači medo sicer s kupljenimi oblati, ker nisem imela časa pečti pa Tian je stalno govoril bunda gunda, komot lahko skopiraš, če ti bo spet všeč, ti jo bom prilepila. Drugače lahko pa čisto simple narediš metuljčka, okrioglo torto na pol prerežeš, polovički pa narobe obrneš, daš skupaj in je. Potem pa samo še primerno okrasiš. O tem se tudi razmišljala, samo Tian ni glih toliko za metuljčkeuser posted image .

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
   [Brisano sporočilo]
5.7.2010 17:31:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4832
   [Brisano sporočilo]
5.7.2010 17:44:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4833
   [Brisano sporočilo]
5.7.2010 17:56:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4834
5.7.2010 18:27:55   
neboglasnica
Tudi Staš vabi na sladoled v četrtek popoldne v ZOO user posted image . Okoli 17.15 (ob 17.00 je obvezen ogled hranjenja morskih levov) ure na igrišču.

Neposredna povezava do sporočila: 4835
   [Brisano sporočilo]
5.7.2010 19:10:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4836
5.7.2010 19:22:38   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Dan preživela v UKC in končno je to za mano. Ni bilo prehudo, bolečina kar znosne. Zdaj se pa najbolj vesela, da sem spet doma.

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4837
5.7.2010 19:23:27   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Tudi Staš vabi na sladoled v četrtek popoldne v ZOO user posted image . Okoli 17.15 (ob 17.00 je obvezen ogled hranjenja morskih levov) ure na igrišču.

nekako imam občutek, da pridemo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
5.7.2010 20:17:48   
Inigo
zimska - ful lušno! user posted image midva sva mu pa tole kupla http://shop.lego.com/ByAge/Product.aspx?p=5649&cn=100002&d=100001

jutri bomo meli mini praznovanje. kaj večjega bomo pa družili z markovim rd-jem, ga ma avgusta.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
5.7.2010 20:18:14   
metuljcek321
Pojedla skodelico borovnic, sem jih mal izboljšala s cukrčkom in smetano - mmmm, dobro, dobro.

Zdaj me pa čaka urejanje testov in delovnih listov na kompu - moram prečekirat, kaj mi manjka, da bomo jutri mal hitreje skombinirali. Ajme, očitno bomo res še cel teden na morju. Ah, vsaj poletne cunjice bom mal preluftala - zdaj nosim minike, je kar ok, tko na easy in res poletnouser posted image

Pridna, natka, obvladaš, pikica mala! Kako si ti, nanka? Si si uspela kaj oddahnit? Imela si nor, nor teden, a ne?

rebeca, kako se počutiš po krepčilnem popoldanskem spancu? Any better?

neboglasnica, kako poteka aklimatizacija? Kako tamaučki? Upam, da so zdravi, zdravejši, najzdravejši!

populis, se slišiva, OK? Jaz sem v šoli do enih, potem lahko priletim - a ti je to v redu al mal prepozno? Kako pa vaš debelušček? Sem se nasmejala od srca. Res se dobr spomnijo ti naši pikci, a ne da? Face so, prav zares!
zimska, a veš, da sem glih hotla vprašat, kaj boste svojim dvoletnikom kupile za rd - pa si dala 2 idejiuser posted image  Anything else? Naša dobi voziček za punčke, 2 kartonki (divje živali + živali s kmetije), ostalo se še odločam ... razmišljam o toboganu, a ne vem, če bo potem tolk aktualen, k bo enkrat doma ... ker drugje je zmeraj boljše ... ne vem, ne vem ...

glugluglu - too bad za telefon - no, je pa vsaj nekaj časa delal od plavalnega tečaja naprej ... katerega si boš omisnla? tortica - iiii, medo - si kar predstavljam, da je bil super truper fleten - se priporočam za foto, definitivno.

motiv metuljčka na torti/torta v obliki metulja - ej, res bi blo simple, ampak metulj je bolj moja domena, aha, ne tolk od tamaučice ... ona pada na Pepo ali Nodija ... se še odločam, kaj bom, Malo časa še imam.

zimska, a vi lahko v vrtec nosite hrano za rd? To je pa zanimivo. Kaj pa, če je kdo alergik - sem misnla, da so povsod to skenslali.

Aha, za brevija gre ... se mi je zdelo, da ni avto. Ma, škoda, da ni prišel nihče. Kakšno ceno pa si dala? Si na Bolhi? Jih je dosti? Se mi zdi, da je tko težko vozek prodat - jih je miljavžnt vedno na netu. Držim pesti, da ti rata biznis.

flower, draga moja - le pogumno naprej, me smo s tabo.

ZOO on Thursday - prideva, če le ne bo 100 stopinj outside. Sovražim klimo v avtu, prav zares. Da mi tista ledenica piha, k sem tko občutljiva, da me že ob misli na to mal grlo zapraska, prav zares, ej.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4840
   [Brisano sporočilo]
5.7.2010 20:22:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4841
   [Brisano sporočilo]
5.7.2010 20:26:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4842
5.7.2010 20:29:00   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

nekako imam občutek, da pridemo... user posted image user posted image user posted image

mogoče pa res ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
5.7.2010 20:34:08   
glugluglu
floweruser posted image user posted image user posted image user posted image

metuljcek
, glej mail

zimska, neboglasnica
, hvala za vabilouser posted image user posted image , nas pa ne bo, jutri se pakiramo že za na morje, jeeeeee

zimska luštkano darilouser posted image

ingio, darilo farma je pa tudi super!

Tian ima od daril za RD sedaj najraje tovornjaka, ki se vozi naprej nazaj, je na baterije, dobil ga je pa od babice in dedka z očkove strani

hrano za RD v vrtcu
: mi lahko prinesemo samo sok in sadje, pri nas so na Tianovem praznovanju samo sok popili in pojedli malo grozdja, dala sem pa zraven še rojstnodnevne papirnate krožničke in 2 svečki, oni pa naredijo neko umetno tortico, da upihnejo tudi svečke.

Neposredna povezava do sporočila: 4844
5.7.2010 20:35:51   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

štancam DVDje user posted image user posted image user posted image

štancaš ... ja kolk jih pa maš? user posted image

enga... a ni zadost? user posted image

pol ne rabiš štancat ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
5.7.2010 20:39:13   
metuljcek321
zdajle na POPu spet ponavljajo NMK, tema kajenje - marička, ej, a veste, da se mi je pa dons po **** letih zaluštalo, k sem v šoli vidla, k je nekdo pozabil škatlico čikov ... samo enega bi - v spomin na stare, stare čase srednje šole in žuriranja v diskačih ... uf, ej, to pa je bil a blast from the past ... he, he ...

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
5.7.2010 20:43:33   
glugluglu
Bomo pa mi jutri dopoldan malo bluzili po Lj., mogoče City park, pa potem Mercator center, ker si mora naš oči kakšno poletno cunjico nabavit, malo zaostaja za nami,....user posted image   tam so stalno v uniformi, jaz mu pa tudi sama ne kupujem več, ker mu vedno kaj ni pasalo. In to kaj butastega na primer; "tile rokavi so pa čudni" (na srajci in mikici od S.Oliverja- halo!??).
Tko, da letos nima še nič novega poletnegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4847
5.7.2010 20:45:11   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

zdajle na POPu spet ponavljajo NMK, tema kajenje - marička, ej, a veste, da se mi je pa dons po **** letih zaluštalo, k sem v šoli vidla, k je nekdo pozabil škatlico čikov ... samo enega bi - v spomin na stare, stare čase srednje šole in žuriranja v diskačih ... uf, ej, to pa je bil a blast from the past ... he, he ...

meni se je pa to zgodilo zadnjič enkrat nekaj časa nazaj, ko sem bila nekaj pod stresom in sem si mislila, ej sedaj bi pa bilo fajn en cigaret pržgat

Neposredna povezava do sporočila: 4848
5.7.2010 20:47:32   
metuljcek321
poletne igrarije - pod domačo smreko:
user posted image

gremo v vrtec - akcija:
user posted image

Metuljček cekinček, ti potepinček, kje si pa biiiiiil ..... pojem moji punčki Marti:
user posted image

vedro laufa tudi v slani vodi:
user posted image

ne grem še ven, o, ne, not yet:
user posted image

ljubim London & ščipalke, ki jih pridno prenašam sem in tja:
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4849
   [Brisano sporočilo]
5.7.2010 20:54:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

trma
che guevara

kako se spopasti z otrokovo trmo?

kazen (13%)

ignorirat (43%)

pogovor (39%)

obupat (0%)

izolacija otroka (4%)

Število vseh glasov: 298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!