|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
28.6.2010 11:47:23   
BIA79
Chiara,kaj Tadei ti pije po flaši? S Klaro sem enostavno nehala dojit...sem ji ponudila flašo in to je bilo to...res je bila mlajša, dojit sva se nehali po 10 mesecu..večji so, težje je, baje bolj za mamo kot otroka :) Je to ena oblika cartanja kaj češ...Klara zjutraj nikoli ne pije flaše sama, ampak jo moreš stisnit in dat pit..čez dan ji sploh ni problem "pit sama"...

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
28.6.2010 11:47:57   
saruška
punce, kar se tež tiče mi smo na 13 kilah že več kot eno leto... in dokler mi P ne reče, da je kej narobe... tako da je vse kot mora bit tudi z vašimi pupami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
28.6.2010 11:52:55   
Belen
aha pol kul..... bia.....in ostale povejte mi,kateri čewlji (firma) so mehki..... ampak da sonujno tudi za zunanjo uporabo.... (ne copatki) user posted image

chiara...aha hwala,...a.sej mi bomo šli w olimio 1x avgusta....čakam kake akcije,ko majo po teh termah user posted image

< Sporočilo je popravil Belen -- 28.6.2010 11:53:51 >

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
28.6.2010 12:55:37   
BIA79
Belen, po 15.avgustu padejo cene dol, ker je konec sezone...jaz sem gledala zdaj za it v Kr goro...isti termin kot lani, višje cene in v ceno vključena samo nočitev z zajtrkom...dobro da gremo sam za par dni, ker za tisti denar, ki bi ga porabili za cel teden, greš kam v tujino...

Belen, dovolj da čevelj upogibaš in boš videla če je dovolj mehek ali ne....Baje v trstu je ena trgovina z otroškimi čevlji...v viale ginnastica...in imajo naturino in tudi firme iz male maše...ma je še nisem obiskala...Primigi pa dobiš v Bati (stare modele), nove pa v Monte D oru...imajo prav trgovino...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
28.6.2010 13:19:59   
Belen
ahaaaaaaa super bia hwala...
ko bojo škonti bomo šli hitit eno uč user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
28.6.2010 14:52:41   
Anonimen
bia79 Tadei se je odvadil od flaške že pri 9 mesecih in tudi dude več nima. Pije pa iz magic cupa ali kozarca na slamico. Samo še dojenje je problem. Mi pa vsi odsvetujejo, da naj ne neham dojit pred vrtcem, ker bo prvelik šok zanj. Ne vem, sem fuull v dilemi.

Kdaj se začnejo škonti v Italiji?

(odgovor članu Belen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3156
30.6.2010 8:07:22   
BIA79
Belen,kje si? Saruška? Momacus? Danny (ma kaj že delaš)?
Bo naš forum šel v pozabo...se bomo mogli preselit na forum otrok :):)

Krokar? Kaj je novega?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
30.6.2010 12:44:53   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Belen,kje si?

na plaži user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
1.7.2010 8:07:50   
BIA79
Meni ne delaš velikih guštov s to plažo Belen...evo danes je 8 ura in je že vroče...bljak...nikoli zadovoljni :) Sodelavka je rekla, da komaj čaka zimo user posted image

Belen...povej mi...kje je zobarca v Luciji? Imamo kmalu pregled...

Včeraj smo poskusili dat Klari rokavčke...mislim, da jo je slišala cela plaža...s šlaufom je isti efekt...groza....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
1.7.2010 8:20:31   
DannyS
Jutro... evo še jaz v službi, moj prvi delovni dan. Prav mi je blo hudo pustit mojega Florijana. :(

Drugače pa tudi jaz odkar smo prišli iz dopusta nisem bla na plaži, tudi meni se ne da po tej vročini nikamor, tako da po eni strani mi je skoraj isto al sem doma al tu. Edino mikenega ful pogrešam.

Mi pa nimamo problemov z obročem, smo ful radi v njem, na dopustu je Florijan vsak dan zaspal v vodi v njem.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
1.7.2010 9:48:12   
Belen
bia... sej ne mislit,da smo mi čez dan na plaži..... ampak zjutraj gremo ponavadi od 9-10.30h, pol je že prewroče..... danes je ultra wroče, pa nismo šli....
mi nimamo težaw z oročem... N&L užiwata w fredu in zaspita kot prawi DannyS w njem user posted image user posted image user posted image user posted image

zobarca je w ZD v luciji takoj na desno,ko prideš čez whod ... boš widla tam igrače,kocke in ene mizice..... sej ni nič tazga....ti bo naredila interogatorio kaj in kako klara papca in to je to.... user posted image

dannyS...kje pa maš florjana?? kdo ga čuwa? že pogrešaš? ahhhhhhhhh se boš že nawadila user posted image

grem pucat ... papa

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
1.7.2010 10:08:09   
BIA79
Belen, sej vem da niste cele dneve na plaži...popoldne vas vidim na svetilniku...ma prav zapalita Naša in Lija v njihovih trikolesnikih :) Jaz se včasih vprašam, kako zdržijo mame, ki gredo na plažo, ko se mi zjutraj odpravljajo vija..Včeraj je bila ena mama, sicer otroci so bili že večji, ampak vsi trije tako lepo opečeni, tako da predpostavljam da so bili ves dan tam...in toliko težijo o tem soncu...mahuser posted image

Danny sej bo...meni še vedno Klara manjka...ampak bo...se morejo oni in mi naučit :) Itak so v dobrih rokah....Me prav zanima kako bo it v vrtec septembra...bo huje meni kot njej...

Belen...če počistit prehitro, ti prinesem ključe še od našega stanovanja hahaha

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
1.7.2010 10:41:48   
Belen
hehe mislim,da eni straši so res vija..... js ne wem ali jim plaža tolko pomeni al ne widijo,da so otroci opečeni??? pa saj naj jih mažejo wsake pol ure al pa grejo npr.na swetilnik gor med borowce.... user posted image
ja zwečer okoli 18h magnemo malo na swetilnik s 3cikli .... jim je tko zabawno not user posted image user posted image user posted image pa igrala so ultra zanimiwa...če ne gremo na gugalnice in razne tobogane....w joooooookkkkkkkk solze wlečejo in se derejo do marine hotela user posted image user posted image user posted image user posted image

uffffffff....bia..imam še pol stanowanja za posprawljat .... user posted image mene zanima kdaj wi utegnete delat "generalke" z otroci??? user posted image mi smo uwedle ob četrtkih dopoldne nonote,da jih čuwajo,da js lahklo posprawim...z njima skupaj..ni šans.... neki posprawim-čez 2min.wse razmetano.... user posted image
mahhhhhhhh

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
1.7.2010 12:44:09   
DannyS
Belen Florijan je pri noni ta dva meseca, razen ko bo tata delal popoldan ga bo imel on zjutraj, pol pa s septembrom v vrtec.

Aja, glede čiščenja, generalke sploh ne delam, sej ni da se je za hvalit s tem,... sproti dajam prat posodo in perem perilo, pol se mi nabere ponavadi kup za past dol za zlikat in pol se spravim kdaj ko Florijan zaspi malo polikat... drugače potleh pobrišem in posesam enkrat do dvakrat na teden, pač zdaj je treba malo bolj pogosto ker Florijan kobaca vsepovsod... samo itak je kmalu ves črn,... včeraj sem pobrisala potleh in je pol kmalu imel vse črne nogice, ker pač pri nas se noben ne sezuva in imamo vse sobe prehodne, tako da ko pobrišeš je kmalu spet vse umazano. Ma se ne sekiram itak ga pol skopam in ni panike.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
1.7.2010 13:05:13   
BIA79
Belen...generalka? Nikoli zadnje čase...Ko je Klara pri noni ali jo vzame tati malo počistim...Me je prav sram, svakinja ima vedno vse lepo pospravljeno pri 2 otrocih (ji pride čistit tudi ena gospa pero),mi pa imamo vedno dobesedno štalo...Jaz sem itak bolj razmetane sorte, Klara pa je kot kakšna tropska nevihta...v minuti razmeta vse....Še dobro da smo samo pol dneva doma...Kar se tiče likanja pa je tako, da sedaj likam sproti kar rabim, čez vikend ko mi Klara spi malo več...za kar je ostalo pa čakam prvi dež :)
Za škatlo kamor dajam perilo za likat pa sumin da je začarana, ker se nikoli ne sprazne...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
1.7.2010 13:51:50   
Belen
no jaaaaaaaa...sej nism uporabila prawe besede: generalka....ni prawi izraz....kr to pomeni da bi mogla počistit wse w NULO, ma ni tko.... dnewno sesam, pobrišem, pobrišem prah po policah in to je to... kopalnico spucam - to wedno w nulo, kuhinjo tudi umaknem iz pulta in počistim.... posodo, pa perilo pa itak sproti wsak dan.... sobe??????' sobe pa so bombe, tam sam posesam...si mislim, itak tam sam spimo in noben ne gre not user posted image user posted image user posted image

ja ben, če bi js mela šjoro,da mi puca bi tudi mela zrihtano..... ma ni tega user posted image user posted image user posted image 1x sm razmišljala.....da bi mela pomoč 1x na teden..sam kaj ki imajo neke ubitačne tarife..... user posted image user posted image user posted image mah......

je reku moj dragi,da bo našo in lijo naučilposprawljat in pol bojo one user posted image user posted image user posted image haha naj si kr misli ja,da bo tko user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
1.7.2010 14:00:22   
BIA79
Moj tudi upa, da bo Klara kot on in da bo pospravljala sproti...zaenkrat zna samo razmetavati...je rekel da se mu bo zmešalo s še eno tako kot jaz :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
1.7.2010 21:41:37   
krokar
Da se na hitro malo javim. Danes smo prišli iz toplic. Bilo je super in Lisa je uživala v čofotanju. Me je kar malo presenetila, ker v Adriji ni hotela bit v vodi. No strah pred bazeni smo očitno premagali. Ju3 pa na plažo, da se poprijateljimo še z morjem. Smo pa papali na velko in moja malenkost je v 14 dneh pokasirala 2kg. Ko bom zaplavala v morje, me bo komot kdo zamenjal z bojouser posted image .
Ja prejšnji torek sem imela UZ srčka in zadeva ni bla videti tako strašna. Utrip in aritmija  se je malo umirila in dr predvideva, da je to samo prehodno. Na UUZ grem spet 9.7. pa da vidimo. Zdaj sem malo pomirjena in obtimistična. Drugega mi tako ne preostane. Sem pa že v 25 tednu in mali je pravi razgrajač- full dober filing.
DannyS kako je bilo na sestanku v vrtcu? Mi smo ga prašpricali. Domov so nam poslali papirje za zmanjšanje plačila. Kaj so še povedali pa zanima me kako zgleda ta enota na Bonifiki?
Ju3 imamo 1 leto!! Kako čas beži!!!user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
2.7.2010 7:59:09   
Belen
krokar...wažno,da je w redu in da bo do konca nosečnosi !!!

Lisa wse najboljše  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
2.7.2010 8:06:30   
BIA79
Lisa vse najboljše!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Lepo praznujte...

Krokar...lepo da ni nič hujšega...raje en pregled več, kot manj...in naj te lepo spremljajo do konca nosečnosti pa bo :) Joooojjj...kako ti zavidam...ko gledam te nosečnice, jim tako zavidam...je tako lepo bit boja ;)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
2.7.2010 13:35:19   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

...je tako lepo bit boja ;)

user posted image user posted image user posted image
js sm boja brez bit noseča, wseeno je lepo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
2.7.2010 21:45:36   
krokar
Hvala punce!!
Sem ostala danes na plaži kar na suhem. Lisa se je tako pomehkužila v termah, da jo zmrazi že ko mezinček pomoli v morjeuser posted image . Je še bolj mehkužna kot njena mamauser posted image . A ko opazuje otroke v vodi ko skačejo in se igrajo se jim veselo smeje vriska in ploska. Lisička mala.
Tati ji je danes prinesel miceno jagodno torto. Svečko je prijela, da je speklo- namest da bi pihalauser posted image . Potem sva ji pa pustuser posted image ila pruser posted image oste ruser posted image oke... damica je zbrskala ven jagode in jih z užitkom popapala. Smetana in biskvit....ajoj da ne govorim- ni da ni. Ampak je uživala v packanju!!! Praznovanje pa bomo prestavili na naslednjo soboto s ta veliko torto!!
Belen vi pijete mnleko iz mlekomata. Mi smo zdaj en mesec na mleku v prahu, zdaj pa razmišljam, da bi začeli z mlekomatom. To mleko je precej močno ane? V kakšnem razmerju ga redčiš z vodo, če sploh ga? Saj drugače za kak pire uporabljam kar alpsko mleko, ampak to je v malih količinah. Za enkrat bi ji raj ponudila navadno mleko za pitje. Ja kompliciram, kot vedno, jebi ga!!user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
3.7.2010 0:15:25   
mayamaya
čav punce.

ja, ja ura ubija. ma ni še čas za v posteljo user posted image morem še vse pošpravit. smo malo feštali in je ostal en sam kažin v kuhinji. ma bo že.

generalka...kaj je že to? jaz doma samo sesam in kuhinjo pospravljam. likala nisem že celo večnost. se mi kup že zvrača user posted image . ma enkrat me bo tokalo tudi to. se prav bojim tistega dne.

drugače pa Neja ful,veselo čofota v morju. zdaj smo nabavli tudi uni obroč in ga gremo sprobat čim  prej. itak pa raste kot kvas. grem v trgovino in mi je prav hudo, ki vsi uni kokolasti pajački so samo za mičkine. mi pa imamo že celo punco user posted image . pero je pridna. imam lahko 15 takih kot je ona. vsaj zaenkrat ( morem potrkat, da ne bo že jutri kaj drugače user posted image )

aja, pa Lisi vse najboljše user posted image user posted image mi je všeč njen datum rojstva (ki je isti kot moj ha ha user posted image ) lepo praznujte drugi teden

jutri grem pa malo v hribe se ohladit. komaj čakam.

lepo ninajte in bodite fajn.

DannyS se kaj vidimo na hodniku ob priliki. kako je šlo hitro, kaj ?

pa pa

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
3.7.2010 0:17:06   
mayamaya
čav punce.

ja, ja ura ubija. ma ni še čas za v posteljo morem še vse pošpravit. smo malo feštali in je ostal en sam kažin v kuhinji. ma bo že.

generalka...kaj je že to? jaz doma samo sesam in kuhinjo pospravljam. likala nisem že celo večnost. se mi kup že zvrača . ma enkrat me bo tokalo tudi to. se prav bojim tistega dne.

drugače pa Neja ful,veselo čofota v morju. zdaj smo nabavli tudi uni obroč in ga gremo sprobat čim  prej. itak pa raste kot kvas. grem v trgovino in mi je prav hudo, ki vsi uni kokolasti pajački so samo za mičkine. mi pa imamo že celo punco . pero je pridna. imam lahko 15 takih kot je ona. vsaj zaenkrat ( morem potrkat, da ne bo že jutri kaj drugače )

aja, pa Lisi vse najboljše mi je všeč njen datum rojstva (ki je isti kot moj ha ha ) lepo praznujte drugi teden

jutri gremo pa malo v hribe se ohladit. komaj čakam.

lepo ninajte in bodite fajn.

DannyS se kaj vidimo na hodniku ob priliki. kako je šlo hitro, kaj ?

pa pa

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
3.7.2010 0:18:14   
mayamaya
ma naj gre nekam tudi ta forum. najprej ne dela in pol mi objavi dvakrat user posted image

lahko noč

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?