metuljcek321
|
happy b'day, Tian, lepo, lepo praznujte v krogu cele družine! lepe slikce - all of them! bolančki/popikančki, pozdravte se Tinky, zredila si se ŽE ?!?!?!? za 8 kil - ma, luba moja, to ni nič - blazno sexy si, uživajte še naprej in tik tak bo tu novi dojenček flwer, kako je Lanova koža? aurora - preživela? Mene vse boli že, k berem o tem ... grrr.... brrr .... rebeka, sta tvoja 2 OK? 3jemi, Lovro kul? Tatek? Pušenjak-alpinist - ej, svetovna, oh so true ... komot bi bil ... jaz sem tud skor dol padla, k sem prvič slikco njegovo vidla - sem ga imela čist drugač v mislih naslikanega, priznam (modre oči, blond lasje, visok, seksi, v uniformi, saj veste - hec, hec) mojček, kje si Živi kupila oblekico? Iiii, nice, nice. Naša zdaj skoz oblekice fura, k je ful vroče, tko da je kul, kul. Danes sem ji dala gor eno z mini bleščicami, je taka frajlica, da je jo prejoj. Čist cukrasto - sladkor overdose, vam rečem Umpa, dobre manekenke so na tovji strani - oblačila zgledajo very sexy ... bom link mal preposlala naprej frendicam, saj nimaš nič proti, a ne? tims, ti pišček naš mali, ti bi pa red težko kaj našla v Umpini trgovini. Škoda, da se niste nič v vrtcu skoordinirali Opa, zimska, ste se opremili in razširili vozni park Tatek je imel pa očitno slab dan - fun in fej. A sta danes že ouki-douki? 1 nagradno vprašanje za konec: "Za katero reprezentanco letos navijajo mojček, aurora in inigo?" Jaz vem, jaz vem mejte se rade/radi, uživajte vikend to the max, mi šibamo na morje - klasika ... oujea ... ta mala vsako jutro v avtu vpraša: "Gremo na morje? ... aha, vltec ..." štoserka naša mala