|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
1.7.2010 8:25:40   
Fargesia
dobro jutro! evo mene na raport! še sem 2v1. ponoči je bilo vse mirno. user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 526
1.7.2010 9:21:20   
bit
oooo dobro jutro,

kako se je pa danes lepo spalo ker je malenkost shladilo.user posted image

Fargi... no od danes naprej greš pa lahko rodit....ker se je začel juliji..user posted image

včeraj sva kupila vozek, tatamio in isofix.... človek skoraj doktorira da vse to sestavit pa vse funkcije pogruntat...sploh če imaš poleg deca ki ne bere navodil...user posted image da on jih ne rabi....user posted image itak ni nič pol vedu zakaj je kaj...dokler ni spustil krone in pogledal v bukvo.

uuuu user posted image user posted image user posted image user posted image sem dobila

< Sporočilo je popravil bit -- 1.7.2010 9:22:08 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 527
1.7.2010 9:42:33   
Teta M
Dobro jutro!

Ja danes je bilo pa prav fajn spati, jaz sem kar do prejle spala....user posted image
No vidim da je vse pod kontrolo, vse ste še tukajuser posted image , zdej bom večkrat na dan pokukala sem gor zaradi Fargi in novičk o njenem bebiju...
Jaz se bom pa zdejle lotila najbolj osovražene misije: likanje...grrrrr,predno me mine, oz.najdem kakšen razlog da ne bi tega delala....user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 528
1.7.2010 10:14:26   
špica84
Dober dan eto mene v Ljubljani za dva dni,potem pa spet na dolensko user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 529
1.7.2010 14:44:27   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit
Fargi... no od danes naprej greš pa lahko rodit....ker se je začel juliji..user posted image

včeraj sva kupila vozek, tatamio in isofix....

Ja, Fargi...zdaj pa kar v akcijo...me smo pripravljene v nizkem štartu user posted image  user posted image  user posted image !!!

Bitka in vse štima?? Midva se tudi odločava za tatamio pa še ne vem al ja al kva user posted image ??

Jest sem dobla zdej - naknadno user posted image , tolk cunc (poleg mojih nabavljenih user posted image ), da moram naredit mal celekcije in potem počasi začet prat...čakam previjalno, da jih bom imela kam zložit. Zdaj pridno čakajo v kutu poleg otroškega jogija.

Danes sem se odločla, da imam tud jest dovolj mučenja v obliki pilatesa (ker mi je že v mirnem stanju vroče !) in sem se danes poslovila od njih- za nekaj časa. Pa še dva dni naša pupa ne da prav nobenega miru in imam že s tem dovolj dela user posted image .

Jutri greva pa res plavat user posted image  user posted image  user posted image !
tko, da Fargi dans al pa v soboto user posted image !!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 530
1.7.2010 15:23:22   
Fargesia
hermy, sam da ste ve pripravljene...očitno otrok še ni.user posted image pa nehi se hvalit s plavanjem ker me bo pobralo od foušije!!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 531
1.7.2010 17:05:37   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hermy, sam da ste ve pripravljene...očitno otrok še ni.user posted image pa nehi se hvalit s plavanjem ker me bo pobralo od foušije!!!

pozabla si user posted image  dodat user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 532
1.7.2010 17:09:37   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Bitka in vse štima?? Midva se tudi odločava za tatamio pa še ne vem al ja al kva user posted image ??

vse štima... sam dec je dec... Navodil ne rabimo... jst pol kr filmčke na youtube pogledam in se hvalim kok sm pametna.user posted image

prita pogledat tatamio..
. to je bila moja želja.... ampak je bodoči očka navdušenuser posted image tehnika pa to...

mene je prepričalo to da jo lahko imam za več stvari in kot stolček do 3-4 leta. ..če sve stvari posebaj sešteješ je tatamia ceneje.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 533
1.7.2010 17:18:11   
hermy1

prita pogledat tatamio..
. to je bila moja želja.... ampak je bodoči očka navdušenuser posted image tehnika pa to...

mene je prepričalo to da jo lahko imam za več stvari in kot stolček do 3-4 leta. ..če sve stvari posebaj sešteješ je tatamia ceneje.

tud moja želja je, ja...in zdaj si napisala dobre razloge za, da bom našega bodočega očka lažje prepričala user posted image  user posted image  user posted image
če pa še zmer ne bo šlo, ga bom pa pripeljala na ogled,...sam mora tvoj ostat navdušen, sej veš, da bo lahko mojega prepričal user posted image !!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 534
1.7.2010 17:20:05   
Fargesia

prita pogledat tatamio..

kaj je to?user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 535
1.7.2010 17:27:55   
bit

prita pogledat tatamio..

tud moja želja je, ja...in zdaj si napisala dobre razloge za, da bom našega bodočega očka lažje prepričala user posted image  user posted image  user posted image
če pa še zmer ne bo šlo, ga bom pa pripeljala na ogled,...sam mora tvoj ostat navdušen, sej veš, da bo lahko mojega prepričal user posted image !!

pa še to ležalniki....so uporabni do 6 meseca...potem pravijo da se radi prevrnejo ker se otrčki dvigujejo.... ne me za besedo prijet da točno tako... prjatlca mi je opisovala problem ki ga je opazilauser posted image

ni panike.... moj bo navdušen... ker je svetovna. sva mogla uzet tatamio v barvi najine sedežne..user posted image pa sem ga uprašala kok časa bosta iste barve...(vanilija barva) user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 536
1.7.2010 17:29:05   
bit

prita pogledat tatamio..

http://www.mami.si/si/tatamia-paloma-i7574.shtml

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 537
1.7.2010 17:31:19   
hermy1

prita pogledat tatamio..

TOE:
http://www.nakupovanje.net/peg-perego-tatamia-paloma-stolcek-za-hranjenje--pr-1205270

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 538
1.7.2010 17:33:05   
hermy1
Bitka....user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 539
1.7.2010 17:37:28   
bit

a sva usklajene...user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 540
1.7.2010 17:41:51   
hermy1

Kdo bi pa rekel, da si obe delo delava user posted image !!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 541
1.7.2010 17:44:39   
bit

Kdo bi pa rekel, da si obe delo delava user posted image !!!

ja da našemu mladičku sve lepo slikovno razloživa user posted image

še tole sem našla ..
http://www.youtube.com/watch?v=nhrYQ_j7bGA

< Sporočilo je popravil bit -- 1.7.2010 17:45:02 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 542
1.7.2010 17:50:25   
hermy1
zdej pa mladiček še sliši nič, se mi zdi user posted image ??

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 543
1.7.2010 17:52:50   
bit

zdej pa mladiček še sliši nič, se mi zdi user posted image ??

zdej preučuje...o čemu midve tako na široko ....user posted image pa filmček je dolg...user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 544
1.7.2010 19:30:37   
BarbiG
Pozdravček vsem skupaj.

Danes je pa malo prej postalo bolj prijetno kot pa prejšnje dni. So prejle otroc se glih nehal igrat v bazenuzdej je treba pa našga za zdaj še najmlajšega spat spravt, ker gre to poletje jutri zadnjič v vrtec. Je ful navdušen, ker bo imel tud on kot šolarji počitnice.

Bit in hermy, tale stolček je zanimiv, sam jst bi bankrotirala, ker bi mogla dva vzet. user posted image Če bi pričakovala sam enga, bi pa verjetno tud jst kr tega vzela. Kar pa se ležalnika tiče, jst sem imela oba do osmega meseca notri, ampak po šestem mesecu samo še za hranjenje. Potem je bil pa na vrsti solček. In tko bom tud zdej nardila. Dokupit sem mogla samo en stolček za hranjenje, ker enega pač še imam doma.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 545
1.7.2010 19:31:45   
BarbiG
Fargi, a tvoj user posted image si je pa premislil? Noče še ven pridt? user posted image Pol pa nej bo kr še malo notri, sam naj te neha takole hecat. 

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 546
2.7.2010 6:08:20   
mojškra
Dobro jutro vsako jutro

Včeaj nisem bila sposobna pisati, ker sem bila od UZ trebuha preveč šokirana. V službi je včeraj bilo vse ok, super, potem pa sem šla na UZ ledvic oz. celotnega trebuha. V obeh ledvicah imam po dva ledvična kamna, ki niso tako velike nekje od 7-8 mm. Ampak največji šok pa je bil, ko mi je dohter rekel, da imam na jetrih "parazita", tumouser posted image r, velikosti 2,5 cm. Takoj je klicat zdravnico v kliničnega in se posvetoval z njo. Plan je pa takle. Verjetno ni nevaren (verjetnouser posted image ), čez 1-2 meseca kontrola. Če bi tole rastlo, spreminjalo obliko ali karkoli, potem bi mi mogli čimprej sprožit porod (seveda ko bo otrok dovolj zrel), in me operirat. V kolikor ne bo zrastel, pa takoj po porodu. Katastrofa. Čisto sem na tleh. Zdaj grem do svojga dohterja nesti izvide, potem pa na šiht.

Jaz upam le na najbolje.

No zdaj sem vas jutranje zamorila. Danes pride moj sinček domov jeee, oz. grem jaz na štajersko po njega, in bom tam ostala nekje 3 dni. user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte, čuvajte se, božajte bušije, tiste ko morate dihati, dihajte.....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 547
2.7.2010 7:20:33   
bit
Dobroo jutro,

mojškra...user posted image ja to pa res niso lepe novice.user posted image Upam da te bo O Z pomiril in da tista grda stvar ne bo rastla.. user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

mene so pa zbudili komunalci.....pod oknom so prali kante z vapom...user posted image no vsaj smrdele ne bodo.

Fargič...kako si?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 548
2.7.2010 7:37:10   
hermy1

Dobroo jutro,

mojškra...user posted image ja to pa res niso lepe novice.user posted image Upam da te bo O Z pomiril in da tista grda stvar ne bo rastla.. user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

mene so pa zbudili komunalci.....pod oknom so prali kante z vapom...user posted image no vsaj smrdele ne bodo.

Fargič...kako si?

Dobro jutro, drage moje!

mojškra user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image   

Fargič...ja, kako si?

Bitka, smola za komunalce...ti ti grdi fantje user posted image !!!

Želim vam lep dan, kot bo moj!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 549
2.7.2010 8:10:41   
jona klara
jutro!

mojškra- user posted image user posted image user posted image to pa res groza, saj ne morem verjeti.Jaz ti vseeno svetujem, da še greš po eno mnenje, mogoče pa ni tako hudo.Mojo mamo so pred več kot 10 leti tudi full prestrašili, ima ciste na jetrah, da so rakave, full velike, da mora takoj pod nujno na op.Potem se je posvetovala še z enim iz UKC, ki je bil iz tujine in je rekel nikar rezati, jetre je najbolje pustiti na miru, ker so zelo prekrvavljene.....v glavnem še vedno živi in ni bila operirana, se raje še posvetuj s kom, danes pa se naužij sinčeka, ki pride domov in lepo se imej na štajerskem.Kateri konec pa greš? jaz sem štajerka. drži se!!!!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?