|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
1.7.2010 14:16:17   
sami0804
Dan...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
1.7.2010 14:26:25   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

hmm, ja. Sem jo včeraj oblekla pajacek kratke hlačke in majčka, pa je takoj mrzle nogice dobila, saj zato me bega kak jo naj oblečem user posted image

Jaz sem pa iz melja. Če greva vsaka iz svoje smeri, se lahko ravno nekje pri dvoetažnem srečava za kakšen sprehod in kavico! user posted image

Glede na to,da sta moja dva totalno različna,kar se oblačenja tiče,ti ravno ne bi upala dat kakega nasveta.Nekje v glavi imam podatek,da naj bi imeli nogice tople,zakaj,pa nisem čisto ziher.Tega sem se tudi pri obeh držala,kar v praksi zgleda tako,da za M. je itak vseeno,kak je oblečen,ker njemu je v bolj toplem vremenu še koža preveč,S.pa je še pozno spomladi,ko so bile že kar prijetne temperature,spala še vedno v štramplah...
Aja,nasvet pa bi bil,da jo pač opazuješ,če lepo spi z mrzlimi rokicami in nogicami,ji verjetno tak paše.

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
1.7.2010 14:41:06   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

hmm, ja. Sem jo včeraj oblekla pajacek kratke hlačke in majčka, pa je takoj mrzle nogice dobila, saj zato me bega kak jo naj oblečem user posted image

Jaz sem pa iz melja. Če greva vsaka iz svoje smeri, se lahko ravno nekje pri dvoetažnem srečava za kakšen sprehod in kavico! user posted image

Če je mela mrzle nogice, bi ji jaz oblekla gor kake tanke hlače. Ne vem, jaz tak delam..
Ja, lahko se kdaj tak zmenimouser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Rina... lepo te je brat, kako si? Kako kaj princeska? user posted image

hvala, tasauser posted image Timeja je superuser posted image Počasi bo začela hodit, se že spušča. Zaj je samo še vprašanje časa, kdaj bo zares shodla čisto samauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Rina lepo te je bilo brat. Smo se ravno včeraj na tebe spmnile na kavi. Oglasi se kaj spet ko boš imela čas.

Hvalauser posted image Res? Aja, zato se mi je tak kolcalouser posted image user posted image Lepo, lepouser posted image Upam samo, da ste se v dobrem spomnile nameuser posted image

matcar, kak mate tak vroče? Jaz zaprem žaluzije, ko je vroče, da vročina ne butka tak not. Zvečer pa zjutraj, ko je bolj hladno, pa vse gor odprem, da se malo prelufta, pa je fajn svežeuser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
1.7.2010 15:01:46   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Hvalauser posted image Res? Aja, zato se mi je tak kolcalouser posted image user posted image Lepo, lepouser posted image Upam samo, da ste se v dobrem spomnile nameuser posted image

Seveda da v dobrem, opica. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
1.7.2010 15:03:17   
ly117
Vse spucala, seveda kaj sem mislila. Pripravla za kosilo, bo treba počasi kuhat. L pa še zdaj spi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
1.7.2010 15:05:45   
matcar

matcar, kak mate tak vroče? Jaz zaprem žaluzije, ko je vroče, da vročina ne butka tak not. Zvečer pa zjutraj, ko je bolj hladno, pa vse gor odprem, da se malo prelufta, pa je fajn svežeuser posted image

Jaz mam tudi vse dol,rolete in vse okne gor odprem čez noč.Zjutraj oz. dopoldan pa zaprem.Ne vem,skozi je vroče pri nas.Še čez zimo je pri meni bolj toplo,kot en štok nižje pri mojih.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
1.7.2010 15:07:20   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Aja,pa DAN vsem skupaj!

o...si se nadelala....?
Zdaj grem delat,ob 4-h.Sem pa Maksa peljala k tašči,pa na sprehodu smo bli,pa skuhala sem,Saš mi je zaspal,Lea pa posodo umiva.user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
1.7.2010 15:09:31   
rina22

user posted image user posted image user posted image opicauser posted image user posted image saj sem vedla, da ste same fajn punce, ampak vprašat pa sem moglauser posted image user posted image

matcar, nisem vedla, da ste zgoraj. ja, to je pa drugo.. Vem, kak je to. Od mojga starši majo stanovanje v mansardi pa je tudi peklensko vročeuser posted image
Pridna Leauser posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
1.7.2010 15:09:33   
matcar
Pa zob me spet tak boli,kda bom znorela.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
1.7.2010 15:10:47   
matcar

user posted image user posted image user posted image opicauser posted image user posted image saj sem vedla, da ste same fajn punce, ampak vprašat pa sem moglauser posted image user posted image

matcar, nisem vedla, da ste zgoraj. ja, to je pa drugo.. Vem, kak je to. Od mojga starši majo stanovanje v mansardi pa je tudi peklensko vročeuser posted image
Pridna Leauser posted image user posted image
Ja pa še na jug-zahod je obrjeno.Tak,da mi od 11-h do zatona,sonce tuče noter.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
1.7.2010 15:14:06   
matcar
Nič,bo treba se it počasi porihtat.Se zvečer tipkamo,če bo katera tukaj.

Lep dan vsem skupaj!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
1.7.2010 15:14:59   
botrca

sacherca...boljše da greš ja...ker "te" ne morem gledatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
1.7.2010 15:15:56   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Pa zob me spet tak boli,kda bom znorela.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
1.7.2010 15:18:06   
botrca
Danuser posted image ,

jaz sem tudi bila v mestu malo zapravljala.

Lenči jaz dam Janu za spanje bodi s kratkimi rokavi in tanko vrečo. Ni mu vroče pa čist tolk, da je malo pokrit da se mi ne prehladi.

Katera pride jutri k "tortici"? user posted image Kaj lahko ob 9h, ker imam ob 11h ginekologa?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
1.7.2010 16:55:48   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca
Katera pride jutri k "tortici"? user posted image Kaj lahko ob 9h, ker imam ob 11h ginekologa?

Ja lahko ker boma z matcar tudi prišle.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
1.7.2010 16:59:33   
botrca

super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
1.7.2010 17:24:41   
arabela*

ja saj jaz tud pridem...čeprav mi glih ob devetih ni za hodit že na obiskuser posted image ....bo treba ob pol sedmih že vstat,drugače nikamor ne pridemouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
1.7.2010 17:25:27   
arabela*
Ly...ti greš z avtom?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
1.7.2010 17:28:56   
sami0804
Eno vprašanje:ob kolkih se dobite pred klasekom in kje sploh to je(je to pri baru Sreča?)...o.k.,to sta dve vprašanjiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
1.7.2010 17:31:22   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Eno vprašanje:ob kolkih se dobite pred klasekom in kje sploh to je(je to pri baru Sreča?)...o.k.,to sta dve vprašanjiuser posted image

ob devetih bom jaz tam...ostale grejo z avtom mendauser posted image

To je na betnavski...tam nasproti fototaborauser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
1.7.2010 17:36:04   
botrca
Jaz bom ob 9h pred klasekom, Saraya te poberem, ker ne vem kam it? Ki živi naša "tortica"user posted image ? Boš z malima dvema ali? Jaz bom sama user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 1.7.2010 17:37:33 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
1.7.2010 17:36:13   
sami0804

aja,vidim,da je že kar nekaj časa minilo,kar sem nazadnje po betnavski hodlauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
1.7.2010 17:38:45   
arabela*

Jaz bom ob 9h pred klasekom, Saraya te poberem, ker ne vem kam it? Ki živi naša "tortica"user posted image ? Boš z malima dvema ali? Jaz bom sama user posted image

botrca...ne...ker bom z tamalima.....user posted image par postov nazaj pa sem ti napisala,če me boš čakala pri klaseku.....da gremo skupaj.....samo avto moraš nekje sparkat...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
1.7.2010 17:39:18   
botrca
Grem Jana previt, ker je paket naredil user posted image  user posted image  user posted image , taki ko mi ne diši pol pa šibava malo ven. Upam, da ni več tako vroče. Se tipkamo zvečer in dorečemo za kavo user posted image .

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
1.7.2010 17:39:35   
arabela*

aja,vidim,da je že kar nekaj časa minilo,kar sem nazadnje po betnavski hodlauser posted image

mislim,da je betnavska tamuser posted image .....kje kaj poznaš...reci...

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?