Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 8:04:07
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jutro ja očitno res malo prehitevam, ampak resnično sem imela včeraj pomešan tak prozoren rjav izcedek, od takrat ne duha ne sluha sedaj je vse belo za enkrat, nevem, mogoče pa me spet moja z.. ava SS, jaz bi mogla sedaj imeti Gonal, tako sva se z mojo G zmenile in tudi na napotnici je tako pisalao, sestre pa so se kr odločile, da bom jemala Puregon tega seveda nisem sprejela, pol pa mi je dr.D napisal na list, da bom jemala Menopur Jaz sem ful slabo reagirala na Puregon, mogoče tudi zato, ker sem bila kratek postopek Vam javim kasneje kako in kaj
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 8:08:08
|
|
|
|
Rakica_80
|
IVYY, jaz bi rabila tudi 6 kom, če je možno
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 8:08:24
|
|
|
|
IVYY
|
Sem vam pozabla začelet dobro jutro !!! Suzi... hvala, ker misliš name... Jaz tudi močno mislim nate in držim pesti, da bo 7.7 na UZ vse ok in bo hitro dan punkcije...
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 8:10:05
|
|
|
|
IVYY
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IVYY, jaz bi rabila tudi 6 kom, če je možno ma te bom tepla, veš da ti jih bom dala. Nisem vedela, da jih rabiš!!! Torej za tebe prihranim 6, ostale pa upanju81, če jih rabi. Če ne pa so vse tvoje Kako si mi zlata moja? Močno mislim nate veš.... sem te tudi sanjala to noč... RTM in en velik objem!
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 8:16:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
Opps, kaj pa si sanjala? Ja, v LJ malo primankuje očitno zdravila, ma ne samo tega, tudi druga , mi je že Cukica nekaj poslala, pa bomo videli, če mi ne priteče do sobote, mi lahko daš ene par komadov, drugače pa ti pošlji naprej, jaz dobim itak če bo vse OK v ponedeljek...pa bomo že naprej nekaj skombinirali Me veseli, da si začela piti magnezij, res ti bo boljše boš videla. RTI
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 8:18:11
|
|
|
|
Rakica_80
|
...pa pobožaj pikico še zame
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 8:42:22
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY Loremi, hvala za nasvet glede magnezija. Sem ga že začela piti. A veš koliko jih lahko na dan spijem? So tri preveč? Preberi v navodilih, kolikšna je lahko dnevna doza. Jaz mislim da sem pila eno ali dve na dan. Bocopan boš pa dobila le na recept, ne da se ga kupit. Zanj lahko prosiš tudi odebnega zdravnika. BEBIII lubica a ti hočeš zdej men povedat da so teli izcedki pa mogoče nekaj dobrega napovedali? Držim pesti!
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2010 8:55:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 9:15:25
|
|
|
|
upanje81
|
IVYY imaš zs
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 9:24:19
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi BEBIII lubica a ti hočeš zdej men povedat da so teli izcedki pa mogoče nekaj dobrega napovedali? Držim pesti! Ja nimam pojma, lahko pa da se pripravlja na res nebi vedela, včeraj sem že mislila da je boja konec, bomo počakali do petka, če se prej ne vsuje, takrat bom delala test,pa bom vedela takoj na čem sem Po občutku bi rekla da se bo vsula prej kot nosečnost, saj me prsi nič ne bolijo, trebuh ni napet, samo po jajčnikih me špika zaradi utrogestana.
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 9:25:11
|
|
|
|
Rakica_80
|
Registrirana, super za srčeka
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 10:41:55
|
|
|
|
IVYY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Punce, eno vprašanje. Jaz sem imela včeraj prvi UZ in lepo tika taka. Sem pa pozabila vprašat glede Utrogestana. Imam ga še za približno en teden. Saj nima biti kaj narobe, če ga porabim do konca, a ne? bravo za srčka po moje ne bo čisto nič narobe, če porabiš utrogestan do konca. Škodit ne more! Lepo se imej!
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 10:45:09
|
|
|
|
jona klara
|
glede utrogestana- meni je rekel dr. tomaževič, da je priporočljivo do 7. teden, super je, če so 3 krat 2 na dan, ampak ponavadi ne dajo dosti, rekel pa mi je da to tudi ni zagotovilo za boljši uspeh, če prej zmanjka nič hudega, če pa imaš možnost kje kupiti pa super, imajo v ita, aut.
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 14:19:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem postavila vprašanje že na temo MBjevk, ampak ga bom še tukaj, če katera kaj ve. Danes sem dobila pošto iz MBja, da naj se drug teden zglasiva za podpis dokumentov in za prevzem receptov. Malo me skrbi, kdaj naj bi sedaj začela s KT, ker v juliju ne bom mogla, ker sem še v postopku v LJ. Mogoče katera ve koliko časa traja od takrat ko dobiš pošto, do začetka jemanja KT?
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 14:50:17
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Pozdravljene punce, spet se vam malo javljam in moram čestitati vsem tistim ki je uspelo. Je prav lepo prebrati lepe novice !!!!! Sedaj pa k vprašanju. Namreč odpravljam se na morje in kot zgleda bom dobila prav v tem terminu . A se jo da kako prestaviti, ne da bi šla k mojemu ginekologu- a se da dobiti kaj v lekarni? Prestavila bi jo samo za par dni - največ 1 teden. Prosila bi vas za informacije! Pa lep sončen dan vam želim!!! m.
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 14:55:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Sem postavila vprašanje že na temo MBjevk, ampak ga bom še tukaj, če katera kaj ve. Danes sem dobila pošto iz MBja, da naj se drug teden zglasiva za podpis dokumentov in za prevzem receptov. Malo me skrbi, kdaj naj bi sedaj začela s KT, ker v juliju ne bom mogla, ker sem še v postopku v LJ. Mogoče katera ve koliko časa traja od takrat ko dobiš pošto, do začetka jemanja KT? skuštranka, moj predlog je tak, da pokličeš v MB in prestaviš celotni postopek najmanj za tri mesece, namreč ti še punkcije nisi imela, kako boš prevzela zdravila za nov postopek, pa še tole: 1. si ravno sredi postopka, če bo postopek uspešen, sploh ne boš potrebovala MB-ja 2. če slučajno postopek ni uspešen si moraš narediti vsaj tri mesece pavze, da si telo opomore od teh hormonov, mislim da, če boš povedala v MB, da si sredi postopka, da ti sploh ne bodo dali zdravil ne vem, to je moje mnenje, odločitev je pa vsekakor tvoja
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 15:07:52
|
|
|
|
Rakica_80
|
SS to pa je res prehitro, jaz bi na tvojem mestu naredila tako kot pravi Mismis. Itak, da ti ne bo rabilo MB, ker ti bo sedaj uspelo V kolikem času pa si dobila pošto od posveta?
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 15:19:08
|
|
|
|
bibk
|
Vrtnica neki sem brala ravno o prestavitvi menstruacije na med.over.net, ampak mislim da je tam Dr.Pušenjak (se mi zdi) pisal o nekih tabletkah, ki pa se jih dobi menda le na recept. Več izkušenj pa glede tega nimam, razen s kontracepcijskimi tabletkami, ko sem jih še jemala....
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 30.6.2010 19:43:24
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, bebiii, punce iz teme MB pravijo, da julija defenitivno ne bom začela s KT, da bom najbrž šele avgusta ali septembra. Tako, da to bi nekako šlo čez. Bom pa vseeno jutri raje poklicala v MB in vprašala kdaj naj pričakujem začetek.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 1.7.2010 7:25:47
|
|
|
|
športnica
|
skuštrana suzi, glede na to, da sva imela midva razgodor 14 dni nazaj in sva padla v skupino, ki ima punkcijo predvideno 29.9. , predvidevam da boš ti imela punkcijo nekje v sredini oktobra. kok daeš v postopku si zdej nevem. je pa fajn od transferja počakat 3 mesece, da se telo spočije. na silo in prehitro ni dobro it.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 1.7.2010 7:43:57
|
|
|
|
loremi
|
skuštrana suzi jaz žal ne znam nič rečt, še nisem razmišljala o tem, da bi menjala kliniko, tko da nimam izkušenj z MB, bom pa samo rekla da uf tole boš šla pa hitro iz enega v drugi postopek. Če slučajno v tem tu ne uspe, bi blo res z naslednjim počakat vsej tri mesece. Ampak upam, da ti sploh ne bo treba v MB! vrtnica.m meni bo tudi letos pokvarila dopust , sem pa že spraševala punce tu, kako je s prestavitvijo , pa mi je gigi svetovala, da se ni za hecat s tem in se igrat, ker lahko to še v naprej podre cikel, da ni to stvar samo enega meseca in da naj vzamemo tako kot pač je. BEBIII pa jutri lula na testek!
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 1.7.2010 9:03:41
|
|
|
|
Rakica_80
|
BEBIII, pa ne lula, ker je pritekla, zgodaj zjutraj na 12 dan po ET. Sedaj opalim amo uživancijo, saj imam posvet v MB že 02.08 in do takrat bom samo uživala, nič drugega IVYY, jaz ne rabim utzrogestana, je pa ostalo tudi meni, ker ga sedaj več ne rabim in če rabi kakšna naj se oglasi preko ZS, da ji pošljem Si pišemo, pa pa
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 1.7.2010 9:05:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, hvala. Sem klicala v MB in prestavila vse skupaj. Tako, da moram sedaj poklicati začetek avgusta, da se dogovorimo naprej. Če bi ostala v tej skupini bi začela s KT avgusta, postopek bi bil pa septembra. Tako, da bom raje prestavila vse skupaj za kakšen mesec ali dva.. Na koncu bom pa itak odpovedala vse skupaj, ker bom že prej .
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 1.7.2010 9:06:30
|
|
|
|
Anonimen
|
bebiii,
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 1.7.2010 9:11:11
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Punce, hvala. Sem klicala v MB in prestavila vse skupaj. Tako, da moram sedaj poklicati začetek avgusta, da se dogovorimo naprej. Če bi ostala v tej skupini bi začela s KT avgusta, postopek bi bil pa septembra. Tako, da bom raje prestavila vse skupaj za kakšen mesec ali dva.. Na koncu bom pa itak odpovedala vse skupaj, ker bom že prej . No,ta scenarij je pa meni zelooo všeč, še posebej tisti o Jaz bom kar navijala za to
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?