|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
30.6.2010 11:57:55   
3jeMi
se pardoniram, ker sem tako hitro zviz prej... ma pri dr. sem čakala debeli 2 uri, ker naši RTVjevski penizonisti so nemogoče... naša dr. pa taka dušca, da si za vsakega vzame čas s tavelko šeflo... in potem čakaš, ko ubrisan... skratka ja, dobila neke zgleda konjske tablete za migreno... za 25 €, pa ta močne nalgesine... pa da vidimo kaj bo...
potem pa pridem sem... me je pa imel, da bi najraj kar enga (točno vem katerga) pr'šponala okol ušes... drek... prej celo leto nič, zdaj gre pa na dopust, pa dejmo in naj skačem... kreten... user posted image

populis... ne morem verjet... sta pa res čukca ej... sama dva, vidva pa pospravljat... ajme ajme... Larika bejbi sorry še nekaj časa boš zgleda edinka, tvoja dva ata in mama sta malo čivčiv... user posted image

mojcek... kako Živina ritka?... pridna ali še vedno nagaja?

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
30.6.2010 12:14:38   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

se pardoniram, ker sem tako hitro zviz prej... ma pri dr. sem čakala debeli 2 uri, ker naši RTVjevski penizonisti so nemogoče... naša dr. pa taka dušca, da si za vsakega vzame čas s tavelko šeflo... in potem čakaš, ko ubrisan... skratka ja, dobila neke zgleda konjske tablete za migreno... za 25 €, pa ta močne nalgesine... pa da vidimo kaj bo...
potem pa pridem sem... me je pa imel, da bi najraj kar enga (točno vem katerga) pr'šponala okol ušes... drek... prej celo leto nič, zdaj gre pa na dopust, pa dejmo in naj skačem... kreten... user posted image

populis... ne morem verjet... sta pa res čukca ej... sama dva, vidva pa pospravljat... ajme ajme... Larika bejbi sorry še nekaj časa boš zgleda edinka, tvoja dva ata in mama sta malo čivčiv... user posted image

Zdej sem pa jest pod mizouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Populis, a si kaj klicala babi? Kako je bilo z Laro? Se je kaj zbujala ponoč?

Mi smo pa bli zdele na malci in smo se toooook nažrl, da kar pokamo po šivih. Velke porcije,  okusno ful, pa mal dnarjauser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
30.6.2010 12:55:46   
metuljcek321
Hej, still alive ... uživamo na soncu, s prijateljčki se obiskujemo, špricamo z vodo, premetavamo pesek v peskovniku, vozimo poganjalčke, ..... megaaaaa ...

darilo za rd - definitivno bo dobila voziček za punčke vozit naokoli - ga obožuje pri sestrični ... kje ga imajo? Predvidevam, da BC, Pikapolonica, ...

praznovanje rd v vrtcu - tomorrow ... sem glihkar sprintala pobarvanko družine pujse Pepe za tamaučke, nabavla balone, da se bojo zabavali, vzgojiteljica bo naredila lepo tortico iz fimo mase, KONČNOOOOO sem nafilala album z Anjinimi slikcami od 0-2 let (ouje, mi je ratalo točno 300 fotk nabrat, glih za cel album) .... bo fino ...

darilo za vzgojiteljici - v petek predamo bon za masažo za vsako + bonboniero + čestitko/zahvalo (moram še pesmico napisat zanju) ... will be fun ...

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Naša ima št. noge 21, če ima pa lok pa nisem preverila, ampak je tudi zelo rada bosa, ali pa v Masovih croksih, samo so ji preveliki, ker imajo samo od 22 naprej.

tudi naša ima mini feet - med 21 in 22 sem ji zadnjič namerila v trgovini

ej, a ima katera tevice za tamale?

kako ste ve, malčki?????

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
30.6.2010 12:57:51   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

nanka: jaz imam ene te kao kroksice iz Deichmana št 22, pa so Lariki premajhni, če hočeš ti jih posodim, lahko da bodo Natki prav.

a veš, da sem jih gledala, a so sicer kul

jih nameravam vzet za na morje

so majhne številke al ima Lara tud sicer večjo nogo?

(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
30.6.2010 12:59:24   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Mi gremo pa dons na eno konkretno malco - pečenko in pražen krompir... Njami

ej, nas pa v šoli tko pedeenajo zadnje dni - najperj je častila sodelavka za 50 let, potem so včeraj predstavili, kaj so se naučili kuharji na tečaju, danes mega kosilo again - mmmm, ni, da niuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
30.6.2010 13:00:29   
3jeMi
... metuljček cekinček, TI POTEPINČEK, kje si pa bil...

user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
30.6.2010 13:02:13   
3jeMi

Mi smo pa bli zdele na malci in smo se toooook nažrl, da kar pokamo po šivih. Velke porcije,  okusno ful, pa mal dnarjauser posted image

o ti debeluščki ti... user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
30.6.2010 13:06:14   
Inigo
Tevice - mi jih mamo! ful so fajn. user posted image

sm kupla miškolinu danes legice. kmetijo. bom pol slikala pa prpopala user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
30.6.2010 13:10:12   
Majuska
Uh, saj res ... dobro da sem mal pokukala na koledar user posted image

Auroraa, vse najboljše in samo najlepše, pa da boš lepo praznovala!!! user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4259
30.6.2010 13:11:44   
Majuska

... metuljček cekinček, TI POTEPINČEK, kje si pa bil...

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
30.6.2010 13:33:27   
3jeMi
joj, punce, tole vam moram napisat...

... sem že pisala, da so imeli naši zgornji sosedje čez praznike mizarsko, klesarsko, drvarsko delavnico... in to se je nadaljevalo in nadaljevalo, ker enostavno ne znajo stvari odložit, ampak jo vržejo... dokler ni mojemu možu včeraj ob 21.30 počilo in je šel majčkeno gor težit... ampak, ker je moj mož mejčkano bolj vzkipljive sorte, ni kaj dosti šparal besed... ok, jaz spodaj poslušam... moj govori, ata sosed se je kar umaknil, mama soseda je pa vpila nazaj... najboljša obramba je napad in ej... drage moje, mojega je skoraj kap, meni je pa tudi kar dih zastal, ko je gospa, sicer vzgojiteljica v vrtcu izjavila: A, ko pa vaš tamau ob 7h zjutraj joka, je pa v redu?... bejbe, meni je šlo kar na jok... ni drugega najdla, je pa to naprej vrgla... moj sploh ni vedel, kaj naj reče, se je samo obrnil in šel... res... midva jima nikol dretje njihovih najstniških otrok ne očitava in pričakujeva, da tudi onadva nama ne bosta jok najinega otroka... saj potem vse tiho je bilo, zjutraj še slišala nisem kdaj so šli od doma... danes sploh ne vem kako naj se obnašam, ker bom gospo sosedo zagotovo srečala v vrtcu, za gospoda soseda se ne sekiram, z njim se imam itak namen v miru pogovorit, kar se bo dalo... samo gospej pa res ne vem kaj naj rečem... res ne... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
30.6.2010 13:46:53   
tims

joj, punce, tole vam moram napisat...

... sem že pisala, da so imeli naši zgornji sosedje čez praznike mizarsko, klesarsko, drvarsko delavnico... in to se je nadaljevalo in nadaljevalo, ker enostavno ne znajo stvari odložit, ampak jo vržejo... dokler ni mojemu možu včeraj ob 21.30 počilo in je šel majčkeno gor težit... ampak, ker je moj mož mejčkano bolj vzkipljive sorte, ni kaj dosti šparal besed... ok, jaz spodaj poslušam... moj govori, ata sosed se je kar umaknil, mama soseda je pa vpila nazaj... najboljša obramba je napad in ej... drage moje, mojega je skoraj kap, meni je pa tudi kar dih zastal, ko je gospa, sicer vzgojiteljica v vrtcu izjavila: A, ko pa vaš tamau ob 7h zjutraj joka, je pa v redu?... bejbe, meni je šlo kar na jok... ni drugega najdla, je pa to naprej vrgla... moj sploh ni vedel, kaj naj reče, se je samo obrnil in šel... res... midva jima nikol dretje njihovih najstniških otrok ne očitava in pričakujeva, da tudi onadva nama ne bosta jok najinega otroka... saj potem vse tiho je bilo, zjutraj še slišala nisem kdaj so šli od doma... danes sploh ne vem kako naj se obnašam, ker bom gospo sosedo zagotovo srečala v vrtcu, za gospoda soseda se ne sekiram, z njim se imam itak namen v miru pogovorit, kar se bo dalo... samo gospej pa res ne vem kaj naj rečem... res ne... user posted image

Ojoj, 3jeMi, da ti grejo pa to naprej vršt?!?!?!?!?!?!?!?user posted image user posted image user posted image  Grozno, no. Kot da je otroški jok isto, k štemanje ob destih zvečer. Pa kaj je folk že čist usekan?

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
30.6.2010 13:50:12   
tims
user posted image user posted image user posted image    Auroraa, tudi od mene vse najboljše za rojstni dan. user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
30.6.2010 13:55:18   
tims
Metuljčica, ste pa lepo darilo zbrali za vzgojiteljice. Mi pa zgleda, da ne bomo nič kupili. Noben ni nič reku. Mislim pa, da tud nobenga zaključka ne bouser posted image . Drugač pa lepo da tkole uživateuser posted image . Kar se pa tevic tiče... jest se ne upam naši obut sandalčkov, da so prstki čisto zunaj. Pri naši morjo bit vsaj en majčken zaprti spredaj, ker bi nohtki kar šli. Drugač sem pa slišala, da so zelo ok.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
30.6.2010 13:57:04   
tims

Zdej je pa še sladoled paduuser posted image . Namesto da bom šla na morje, bom mogla na kakšno shujševalnouser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
   [Brisano sporočilo]
30.6.2010 14:21:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4266
   [Brisano sporočilo]
30.6.2010 14:32:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4267
   [Brisano sporočilo]
30.6.2010 14:35:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4268
30.6.2010 14:36:14   
3jeMi

Kar se pa tevic tiče... jest se ne upam naši obut sandalčkov, da so prstki čisto zunaj. Pri naši morjo bit vsaj en majčken zaprti spredaj, ker bi nohtki kar šli. Drugač sem pa slišala, da so zelo ok.

user posted image user posted image user posted image  si taka ko jaz... samo sem včeraj gledala, ko je vzgojitelj obuval otroke in mu rečem, da jaz si pa malemu ne upam takih sandalčkov obut, pa je rekel, pri teh tamalih še ni panike za prstke... tavečji so problem, ko brcajo žogo vsepovprek, pa ponavadi vmes še v kakšen vogal brcnejo... pa smo jih obuli za v ZOO, zdaj jih pa mulo dol noče dat... nimamo tevic... sem pa v intersportu kupila ene kjut od mckinlyja za 15 €, tevice se mi zdijo tumač predrage user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
30.6.2010 14:38:02   
3jeMi

Zdej je pa še sladoled paduuser posted image . Namesto da bom šla na morje, bom mogla na kakšno shujševalnouser posted image

a dej dej... saj boš popoldan za otroki letala pa se bo zglihalo user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
30.6.2010 14:38:24   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

upam, da se ne obrne - ampak suuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeer user posted image  smo na starem, da gre kakat 3x na dan, vse ok, brez problema, na stranišče. smo jo odčepili in spucali, od takrat spet dela prebava ko urca, straha se je pa znebila. upam.

user posted image user posted image user posted image user posted image  superca!

Neposredna povezava do sporočila: 4271
   [Brisano sporočilo]
30.6.2010 14:39:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4272
   [Brisano sporočilo]
30.6.2010 14:39:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
   [Brisano sporočilo]
30.6.2010 14:42:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4274
30.6.2010 14:48:14   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

Kar se pa tevic tiče... jest se ne upam naši obut sandalčkov, da so prstki čisto zunaj. Pri naši morjo bit vsaj en majčken zaprti spredaj, ker bi nohtki kar šli. Drugač sem pa slišala, da so zelo ok.

user posted image user posted image user posted image  si taka ko jaz... samo sem včeraj gledala, ko je vzgojitelj obuval otroke in mu rečem, da jaz si pa malemu ne upam takih sandalčkov obut, pa je rekel, pri teh tamalih še ni panike za prstke... tavečji so problem, ko brcajo žogo vsepovprek, pa ponavadi vmes še v kakšen vogal brcnejo... pa smo jih obuli za v ZOO, zdaj jih pa mulo dol noče dat... nimamo tevic... sem pa v intersportu kupila ene kjut od mckinlyja za 15 €, tevice se mi zdijo tumač predrage user posted image

moja pa ipanemke in so ZAKON. skoz jih hoče met obute, ker je noga zunaj, nič se ne poti... pa še drage niso.

tevice so drage ko pes! jst jih neb nabavla- najbrž... ampak sm izkoristla takrat akcijo v intersportu 3:2. sebi sm kupila tekaško opremo, pa sm pol Brinu zastonj vzela tevice. pa mi ni žal. je lepo in rad nosi. pa še s crocsi sm mela ful srečo... tk da ma mali letošnjo poletno obutev za pičlih 15€ user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?