tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi joj, punce, tole vam moram napisat... ... sem že pisala, da so imeli naši zgornji sosedje čez praznike mizarsko, klesarsko, drvarsko delavnico... in to se je nadaljevalo in nadaljevalo, ker enostavno ne znajo stvari odložit, ampak jo vržejo... dokler ni mojemu možu včeraj ob 21.30 počilo in je šel majčkeno gor težit... ampak, ker je moj mož mejčkano bolj vzkipljive sorte, ni kaj dosti šparal besed... ok, jaz spodaj poslušam... moj govori, ata sosed se je kar umaknil, mama soseda je pa vpila nazaj... najboljša obramba je napad in ej... drage moje, mojega je skoraj kap, meni je pa tudi kar dih zastal, ko je gospa, sicer vzgojiteljica v vrtcu izjavila: A, ko pa vaš tamau ob 7h zjutraj joka, je pa v redu?... bejbe, meni je šlo kar na jok... ni drugega najdla, je pa to naprej vrgla... moj sploh ni vedel, kaj naj reče, se je samo obrnil in šel... res... midva jima nikol dretje njihovih najstniških otrok ne očitava in pričakujeva, da tudi onadva nama ne bosta jok najinega otroka... saj potem vse tiho je bilo, zjutraj še slišala nisem kdaj so šli od doma... danes sploh ne vem kako naj se obnašam, ker bom gospo sosedo zagotovo srečala v vrtcu, za gospoda soseda se ne sekiram, z njim se imam itak namen v miru pogovorit, kar se bo dalo... samo gospej pa res ne vem kaj naj rečem... res ne... Ojoj, 3jeMi, da ti grejo pa to naprej vršt?!?!?!?!?!?!?!? Grozno, no. Kot da je otroški jok isto, k štemanje ob destih zvečer. Pa kaj je folk že čist usekan?
|