|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
29.6.2010 12:56:29   
n a n i
IZVIRNO SPOROČILO: tinca12

ojla punce spet jaz,

zdele mam pa jaz spet en problem. Namreč včeraj sem gledala svojo materinsko knjižico in ugotovila, da ko sem se prvič tehtala pri 8t sem imela samo 6dag manj kot pa jih imam sedaj v 13t6d, kar pomeni, da se nisem čisto nič zredila. Danes, ko je od zadnjega pregleda pri ginekologinji že skoraj en teden se teža še vedno ni nič spremenila. Skoz in skoz mi teža ostaja 65,9 kg (pred nosečnostjo 62kg) in od takrat kot sem že rekla, se teža ni spremenila. Sicer vsake toliko časa imam tak napet trebuh in seveda napihnjenega vendar teža se kar ne spremeni.

Kaj mislite punce, kaj se dogaja? Bojim se da bi mel moj otroček zastoj v razvoju ter da se kar naenkrat ne bi več razvijal oziroma rastel. Kaj bi ve naredile v mojem primeru? Naj povem, da se nobenega obroka ne odrečem, sicer je res, da včasih pojem bolj malo, saj mi je velikokrat slabo,  vendar jem pa še vedno. Nikoli se ne "nažrem" tolk, da komaj hodim.

Morda pa dojenček vse poje in gre vse njemu, morda?

Prosila bi za vaše izkušnje glede vsega in seveda nasvete kaj narediti.

Že vnaprej hvala

tinca nic skrbet. jaz sem se vedno v minusu s kg glede na prvi pregled. Je cist obicajno, da se ene ne zredimo ali pa  celo shujsamo... meni so obrazlozili, da si otrok vzame kar rabi. To da se ne redis ne pomeni, da je karkoli z otrokom narobe. Vazno je, da jes normalno in da ne bruhas prevec.
Poznam tudi punco, ki je imela minus, ko je sla rodit, pa je bila dojencica zdrava in tehtala 3 kg. 

(odgovor članu tinca12)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
29.6.2010 13:11:42   
aischa1
Tinca12 jaz sem celo šla dol za 2 kg v 1 tednu pa mi je sestra rekla,da ni nič narobe pa jem non stop in to kar dosti tako,da si verjetno pikica uzeme vsaj upam no bom zvedla 5 julija,ko imam nuhalno.

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
29.6.2010 15:21:59   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka

pozdrav vsem prisotnim in tud neprisotnim.... jaz pa dans po dopustu v službo in že sem se totalno znervirala zjutraj... zaradi službe... ne morš verjet.. bolj kot si dober, predan delu, vesten, slabše je... vem da boste rekle naj se ne sekiram, pa mi je lažje če dam ven iz sebe... sem tolk razočarana da bi šla k zdravniku po bolniško pa adijo služba.. pol pa se naj... j..... dobesedno.. pa vedite da vem da nism nezamenljiva... mam pokvarjen dan, resnouser posted image

Tole se pa danes meni dogaja res, prejle sem več kot uro in pol samo user posted image

Drugače pa vse, v pričakovanju NS v četrtek, danes zjutraj se je srček super slišal z AS-jem, tako da mislim da bo vse ok. :)

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
29.6.2010 15:31:20   
obcinarka
pa veš da boooooo.. resno si je treba dat v možgane, da se ne smemo sekirat in obremenjevat!!!!... mene je skoraj včeraj vrglo ko sm šla na wc in zagledala dve mali kapljici krvi... pol sm pa zadihala, se prepričala da me ne bodo j.... in je blo že pop. v redu, čeprav priznam, da čutim malo bolečine v spodnjem delu trebuha levo... ampak zdej sm odločena... imam še dopust iz leta 2009, pa sm jim povedla da ga bom izkoristila+novega iz leta 2010... ne narobe razumet, ampak če bo kej preveč grem pa v bolniško.. prvič pričakujem, pa ne bom zdej še kar službarila!!!!... bolj kot si priden, bolj te potolčejo in več ti naložijo... ne se dat, pa glavo pokonci, in drži se na NS.. jaz včeri dobla lepe izvide in ne razmišljam več o njih...user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
29.6.2010 15:43:11   
zaljubljena23
občinarka, tole so fenomanalni rezultati NSuser posted image user posted image

star, vse naj, naj...

tinca, hja ene se zredijo skozi celo N samo 4 kg, pa z otročkom ni nič narobe, se lepo razvija in se rodi zdravo detece..Tako kot ti je rekla Mag, pikica si bo sama svoje že izborila

AS, še vedno ga ne bomo nabavili..:Smo že na tole čist pozabiliuser posted image user posted image ja tako čist fajn, kot pa da se obremenjujem

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
29.6.2010 17:37:12   
aischa1
Jaz pa sedaj ne vem kaj naj naredim al naj jutri pokličem ginekologa al se moje telo samo čisti saj sem danes spet opazla rjav izcdek ni dosti a dovolj da mi derla živčkePrejšnjič je Alma82 napisala,da se mi lahko pojavijo tudi potem ,ko se že ustavijo tako,da sedaj pa res ne vem upam ,da bo vse v redu.Nuhalno imam 5.julija in bom če ne bo šlo drugače počaka do takrat kaj pravite naj počakam al kličem prej.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
29.6.2010 18:22:18   
zaljubljena23
aischa, če se stanje ne umiri do jutri bi jaz na tvojem mestu poklicala G, izgubiti nimaš kaj, ti boš samo mirna ko ti bo G povedal, da je vse ok....

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
29.6.2010 19:07:20   
lidik
hej punce kako ste? Sem se spet malo še pri vas oglasila, da me slučajno ne boste čisto pozabile. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4158
29.6.2010 19:14:11   
kar_ena
Ojla!

Aischa 1 - jaz bi tudi jutri poklicala G. Naj te pregleda in pomiri, saj je za to tam! Več škode sebi in dojenčku boš naredila, če se boš še cel teden sekirala...

Občinarka bravo za NS!!!!
In vse najlepše in najboljše Star!

Drugače pa ko smo se malo nazaj ravno o oblekcah pogovarjale: jaz sem danes med sprehajanjem po stari Lj zavila v Oilily in se naslajala nad njihovimi oblekcami. Sem našla ene ful lepe pajacke v beli barvi, ampak kaj ko stanejo 45€ user posted image . Si sploh ne morem predstavljat, da bi dala tolk denarja za neki kar bo moj otrok oblekel le parkrat, pa še to, če ne bo slučajn prevelik.
Ampak imajo pa res lepe stvari.

< Sporočilo je popravil kar_ena -- 29.6.2010 19:16:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 4159
29.6.2010 19:18:15   
kar_ena
hehe Lidik, seveda te nismo, sicer sem pa jaz podobno ne-aktivna članica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
29.6.2010 19:22:28   
lidik
kar_ena a veš da sem se to jaz tudi spraševala. Ali naj res kupujem št. 56, kaj pa če bo otrok večji in mu nič od tega ne bo prav. user posted image  V glavnem zadnjič ko sem stala pred cotkami nisem vedla kaj naj naredim. No samo vseeno sta šla dva pajaceka z mano. user posted image user posted image user posted image  Mislim da se bom od zdaj naprej bolj težko zadrževala. Mojega že glava boji, pravi da če bom vedno ko bom zavila v trgovino kaj kupila, bova imela in stanovanje premalo in omar premalo. user posted image user posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
29.6.2010 19:42:11   
obcinarka
no zdej sm te našla tu... torej decemrska mamica.... men se sploh nč ne da.... spravljam se likat že eno uro, rože zalit, si malco prpravit za jutr.... katastrofa!!!!!!!!!!!... fanta sem poslala na bicikel... jaz pa bom najrž šla na sprehod... ja če verjamešuser posted image ....
a kej telovadiš, nabiraš kondicijo??????..
kolk sladkega si privoščiš??
mal sm firbčna ker več glav skupi je zlooo pametnih

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
29.6.2010 19:45:22   
maya1505
o drage moje user posted image , ful me potolaži da nisem sam jst tista k vsa zmedena user posted image stoji v trgovini pa ne ve kaj bi kupila da bo prav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
29.6.2010 20:41:35   
kar_ena
hahaha :D men se zdijo novorojenčki zelo majhni, odkar si pa predstavljam, da moram 50cm dojenčka v trebuh spravit, se mi zdijo pa naravnost oooogrooomni user posted image user posted image user posted image !
In rezultat - edinega pajacka, ki sem ga kupila, sem vzela št. 52 user posted image , šele doma sem se začela spraševati če ga pa le nisem malo pobiksala in sem na netu pogledla katere št. bi naj izbirale vnaprej in sem bila par dni mal sesuta. Ker pa je bil ta pajacek le v tej številki, sem se odločila, da ga ne zamenjam, midva sva bolj majhna - mogoče bo pa prav user posted image .

(odgovor članu maya1505)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
30.6.2010 6:37:25   
lidik
ha ha ha kar_ena tole se pa zdaj dobro tolažiš. No veš kaj, tega pajacka le pusti doma, mogoče bo pa pikici res prav, drugače potem naslednje pa le vzemi kakšno številko večje. user posted image user posted image

maya1505 mislim da nas je kar nekaj takšnih, ki se sprašujemo katero številko vzeti, da bo prav. user posted image

ja obcinarka tudi decembra ja. Sem te že prej zasledila na tej temi, samo kot vidiš tukaj nisem tako pridna user posted image  ampak sej se bom poskušala poboljšati. user posted image  No jaz grem vsak dan na sprehod s psom, tako da vsaj urco na dan imam sprehoda, drugače drugo telovadbo sem pa opustila, sem pa razmišljala o tem, da bom šla septembra na telovadbo - samo se še nisem odločila, ali bi šla v ZD, ali bi šla v top fit. NO bomo videli kako bo naneslo. Sva se pa tam že z urskaf pogovarjale, da bova verjetno jeseni začele malo migati. Drugače glede sladkarij pa nisem navdušena. Nisem bila nikoli ljubiteljica sladkega, tako da vsaj pri tem mi je prihraranjeno. user posted image user posted image user posted image  Imam pa raje slano, ampak se tudi moram malo izogibati da ne bo kaj narobe. user posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
30.6.2010 7:30:29   
ula77
ojla,decembrke!e in

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
30.6.2010 7:33:27   
ula77
tehnične  težave.
Se sprašujem, če samo meni zizike rastejo tako,ali je to normalno....številko že moram zamenjat, pa sem šele 15 teden.
Je tudi pri vas tako?

uživajte!  

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
30.6.2010 7:52:11   
lidik
o ja pri meni so se tudi povečale ! Pa že prej niso bile majhne, ampak precej velike. Zdaj pa - raje ne sprašuj. 

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
30.6.2010 8:18:15   
*Star*
lidik, punca moja pa kje si ti, sem te že pogrešala!!!!user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
30.6.2010 8:24:24   
lidik
o teta zvezdica, ja tu sem. Delam, delam, delam, delam ko zamorc. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si? Se dobro počutiš?

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
30.6.2010 8:26:45   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

o teta zvezdica, ja tu sem. Delam, delam, delam, delam ko zamorc. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si? Se dobro počutiš?

Jaz tudi na žalost delam točn tko kot si opisala user posted image user posted image user posted image
Drugače pa kar v redu, edino utrujenost pa še  ni zginlauser posted image
In danes je skrajni čas da šefu razkrijem veselo novico user posted image user posted image user posted image  Ne vem zakaj mi je kar težko in odlašam in odlašaaammmm....

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
30.6.2010 8:45:28   
lidik
o kaj si do sedaj "skrivala"? no to ti je pa dolgo uspelo, pri meni že vsi vejo. Mi je ravno zadnjič stric rekel - veš sem nekaj zvedel. Jaz pa tisto a res, kaj pa? In pol reče, ja da boste zibali in jaz ja kje si pa to zvedel: ja mi je on pa on povedal in valda jaz ok, dobro ok kod hudiča je pa on zvedel pa pravi - ja v gostilni. No sem rekla ok, to pa zdaj očitno je novica, da se že tam pogvarjate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hja no veš pri meni je pa tudi utrujenost že boljše. Sem veliko manj utrujena kot sem bila na začetku - no čeprav včasih me še vedno prime. In kdaj se odpravljaš na dopust?

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
30.6.2010 9:03:16   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

o kaj si do sedaj "skrivala"? no to ti je pa dolgo uspelo, pri meni že vsi vejo. Mi je ravno zadnjič stric rekel - veš sem nekaj zvedel. Jaz pa tisto a res, kaj pa? In pol reče, ja da boste zibali in jaz ja kje si pa to zvedel: ja mi je on pa on povedal in valda jaz ok, dobro ok kod hudiča je pa on zvedel pa pravi - ja v gostilni. No sem rekla ok, to pa zdaj očitno je novica, da se že tam pogvarjate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hja no veš pri meni je pa tudi utrujenost že boljše. Sem veliko manj utrujena kot sem bila na začetku - no čeprav včasih me še vedno prime. In kdaj se odpravljaš na dopust?

No saj zdaj me že vsi pogruntajo ampak da bi mu šla pa prav uradno razglasit - to pa še ne hehehe.

Dopust je pa že bil, v soboto sem se vrnila. Upam pa da bo še kakšen dan morčka letos, ker če ne ne bo fajn hihiuser posted image
Ti?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
30.6.2010 9:05:17   
KatyK79
ja Star si pa res dolgo skrivala...no držim pesti za danes!

no kaj se je pa meni včeraj zgodilo....sem šla popoldne malo počivat, pa me je kr naenkrat zbudilo močno tresenje - vibriranje bušija. A bi to lahko bila moja pikica, glede na to da sem v 17t se mi je to včeraj res zdelo precej močno.
je katera že doživela kaj takega?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
30.6.2010 9:18:07   
lidik
zvezdica no potem pa stiskam pesti, da boš danes zbrala pogum in da mu boš seveda razglasila veselo novičko !!!!!!

KatyK79
hmmm ja mogoče bi pa lahko bilo to. No v glavnem jaz sem danes točno 16. tednov in se mi je včeraj in predvčerajšnjim zdelo kot da me nekaj pika v trebuhu. Tako na rahlo, v glavnem prvič sem doživela kaj takšnega, tako da tudi razmišljam če bi to bil bebi ali ne.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?