Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:26:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj sem vam že povedla, da mam tremo, ker vas bom jutri spoznala? itak zgledam kot neka 15-letnica, jutri pa bom zgledla kot 15-letnica pred spraševanjem matematike Nič bat! Saj nobena od nas ne grize.Edino jaz veljam"baje" za hudo teto! no, huda teta te pa še mi boš jutri razložla od kod poznaš mojga očima Rajši vprašaj koga ona ne pozna, bo prej končala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:27:30
|
|
|
|
botrca
|
Še sreča, da nimam rada sacherce .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:27:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj sem vam že povedla, da mam tremo, ker vas bom jutri spoznala? itak zgledam kot neka 15-letnica, jutri pa bom zgledla kot 15-letnica pred spraševanjem matematike Nič bat! Saj nobena od nas ne grize.Edino jaz veljam"baje" za hudo teto! no, huda teta te pa še mi boš jutri razložla od kod poznaš mojga očima Šteri pa te to je? Veš,kolko jaz folka poznam?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:28:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer , ki pa bo kavica v petek? Nazaj. Ja pri Sacherci. Samo brez sacharce. Kaj se ti ti režiš. Saj zato pa jutri prideš, da boš tortico jedla. Ne bom je jedla,ker imam taki zobobol spet,da sem se šla kr danes naročit in me bo že ju3 ob pol 1-h vzela,čeprav ima gužvo. Bi pa jo z veseljem,ja!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:28:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Katy kaj ti je že kera poslala svojo številko. Če ne ti jo jaz lahko. ne Ti že pošiljam po ZS. hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:28:14
|
|
|
|
botrca
|
Grem pod tuš, Jan spi. Za jutrišnje kopanje imam vse pripravljeno. Se ful veselim .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:28:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj sem vam že povedla, da mam tremo, ker vas bom jutri spoznala? itak zgledam kot neka 15-letnica, jutri pa bom zgledla kot 15-letnica pred spraševanjem matematike Nič bat! Saj nobena od nas ne grize.Edino jaz veljam"baje" za hudo teto! Res je. Njo se je pa treba pazit. Ja,pazi ja!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:28:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj sem vam že povedla, da mam tremo, ker vas bom jutri spoznala? itak zgledam kot neka 15-letnica, jutri pa bom zgledla kot 15-letnica pred spraševanjem matematike Nič bat! Saj nobena od nas ne grize.Edino jaz veljam"baje" za hudo teto! no, huda teta te pa še mi boš jutri razložla od kod poznaš mojga očima Rajši vprašaj koga ona ne pozna, bo prej končala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:29:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj sem vam že povedla, da mam tremo, ker vas bom jutri spoznala? itak zgledam kot neka 15-letnica, jutri pa bom zgledla kot 15-letnica pred spraševanjem matematike Nič bat! Saj nobena od nas ne grize.Edino jaz veljam"baje" za hudo teto! no, huda teta te pa še mi boš jutri razložla od kod poznaš mojga očima Rajši vprašaj koga ona ne pozna, bo prej končala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:29:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem pod tuš, Jan spi. Za jutrišnje kopanje imam vse pripravljeno. Se ful veselim . uživajte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:29:45
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj sem vam že povedla, da mam tremo, ker vas bom jutri spoznala? itak zgledam kot neka 15-letnica, jutri pa bom zgledla kot 15-letnica pred spraševanjem matematike Nič bat! Saj nobena od nas ne grize.Edino jaz veljam"baje" za hudo teto! no, huda teta te pa še mi boš jutri razložla od kod poznaš mojga očima Šteri pa te to je? Veš,kolko jaz folka poznam? Andrej Krznar
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:30:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem pod tuš, Jan spi. Za jutrišnje kopanje imam vse pripravljeno. Se ful veselim . Me vzameš zraven?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:30:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem pod tuš, Jan spi. Za jutrišnje kopanje imam vse pripravljeno. Se ful veselim . uživajte hvala
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:30:50
|
|
|
|
Lenči_
|
večer punce... jaz bi tud na tortico prišla(ste mi lušte ful naredle), pa bom rajš drugič, ker imam itak tako tremo kot katy83, če ne še hujšo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:31:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj sem vam že povedla, da mam tremo, ker vas bom jutri spoznala? itak zgledam kot neka 15-letnica, jutri pa bom zgledla kot 15-letnica pred spraševanjem matematike Nič bat! Saj nobena od nas ne grize.Edino jaz veljam"baje" za hudo teto! no, huda teta te pa še mi boš jutri razložla od kod poznaš mojga očima Šteri pa te to je? Veš,kolko jaz folka poznam? Andrej Krznar E,bejži no. Faca na kvadrat!Sma delala skupaj pri Plusu.Ful fajn dečko!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:31:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem pod tuš, Jan spi. Za jutrišnje kopanje imam vse pripravljeno. Se ful veselim . uživajte Podpis. Pa namoči se še malo za nas.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:32:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ večer punce... jaz bi tud na tortico prišla(ste mi lušte ful naredle), pa bom rajš drugič, ker imam itak tako tremo kot katy83, če ne še hujšo Pa daj no.Pridi! Boš vidla,da smo še večje čveke kot tu na RR.Pa svetovne babe smo! Nič se ni treba bat!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:33:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ večer punce... jaz bi tud na tortico prišla(ste mi lušte ful naredle), pa bom rajš drugič, ker imam itak tako tremo kot katy83, če ne še hujšo Babe pa ite ležat. So še vse preživele, tak da boste tudi ve.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:33:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj sem vam že povedla, da mam tremo, ker vas bom jutri spoznala? itak zgledam kot neka 15-letnica, jutri pa bom zgledla kot 15-letnica pred spraševanjem matematike Nič bat! Saj nobena od nas ne grize.Edino jaz veljam"baje" za hudo teto! no, huda teta te pa še mi boš jutri razložla od kod poznaš mojga očima Šteri pa te to je? Veš,kolko jaz folka poznam? Andrej Krznar E,bejži no. Faca na kvadrat!Sma delala skupaj pri Plusu.Ful fajn dečko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:33:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa daj no.Pridi! Boš vidla,da smo še večje čveke kot tu na RR.Pa svetovne babe smo! Nič se ni treba bat! Točno tak.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:34:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ večer punce... jaz bi tud na tortico prišla(ste mi lušte ful naredle), pa bom rajš drugič, ker imam itak tako tremo kot katy83, če ne še hujšo Babe pa ite ležat. So še vse preživele, tak da boste tudi ve. ja, no, saj sem zavarovana tak da mam malo olajšav pri strahu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:35:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ večer punce... jaz bi tud na tortico prišla(ste mi lušte ful naredle), pa bom rajš drugič, ker imam itak tako tremo kot katy83, če ne še hujšo Babe pa ite ležat. So še vse preživele, tak da boste tudi ve. ja, no, saj sem zavarovana tak da mam malo olajšav pri strahu
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:36:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ večer punce... jaz bi tud na tortico prišla(ste mi lušte ful naredle), pa bom rajš drugič, ker imam itak tako tremo kot katy83, če ne še hujšo Babe pa ite ležat. So še vse preživele, tak da boste tudi ve. ja, no, saj sem zavarovana tak da mam malo olajšav pri strahu
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:37:53
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ večer punce... jaz bi tud na tortico prišla(ste mi lušte ful naredle), pa bom rajš drugič, ker imam itak tako tremo kot katy83, če ne še hujšo Pa daj no.Pridi! Boš vidla,da smo še večje čveke kot tu na RR.Pa svetovne babe smo! Nič se ni treba bat! Saj bi, samo res sem še nekaj malega bolana. Bo me pa katy83 naslednič pobrala. Se je nekaj ponujala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.6.2010 21:38:28
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem tak polna energije,pa ne vem,ki jo naj vun dam.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?