|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
29.6.2010 8:57:07   
anju
jutro.

tudi meni je pasal podaljšan vikend. me je pa danes v službi presenetil rgres, polovicauser posted image

2ursae Lučka je bila moja skrita skrita varianta za punčko prvič:))user posted image

lepo da so same dobre novice s pregledov! pravo srečno poletjeuser posted image

včeraj sem pozabila za glukozni test vprašat, sem bla točno 25 tednov, rekli niso nič, kar me sploh ne moti.
tudi za streptokok bris sem pozabila rečt, naslednji pregled imam 30t, kdaj se ga običajno dela?
tudi torbo sem kmalu pozabila...
tudi danes sem skoraj spet zgrešila ob zapori na avtocesti... malo sem rikvercala... ah:)))

Najki na gobe se ne spoznam in žal me matrajo v želodcu. pravim pa, da je moj nor in če bi vd tašče sporočila, da so na štajerskem, bi jih ziher šel še tja pobrat:)

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
29.6.2010 8:57:58   
3x mami
mami_1979, meni je puncko napovedal na morfologiji, in res smo dobili puncko. je takrat rekel, da se lepo vidi in ni imel vec dvomov. glede brc pa je tudi ona tako bolj nezno in tudi manj brcala kot prvi-fant. in zdaj, ko spet nosim fantka, so brce spet mocne in pogoste. tako da drzim pesti, da je tvoja napoved prava! za nakupovanje pa, eh, a ni fino, da ti je dal zegenj, da gres v nabavo potem? bos potem za vse nazaj nadoknadila user posted image

glede testa za sladkorno. ena je napisala, da ga delajo vsem po 25.letu. ampak ne drzi. jaz se priblizujem 28., pa ga niti enkrat se nisem delala. stvar ginekologa, verjetno.

Neposredna povezava do sporočila: 3277
29.6.2010 9:10:48   
pixieM
Pozdravljene!

Jaz sem danes tako utrujena! Včeraj sem hotela biti pridna in narediti kaj po stanovanju, pa sem naredila...NIČ!!! Ko sem prišla iz službe se je babica nekam čudno obnašala, pa sem šla k njej na obisk, kjer je nekaj govorila o vrtoglavici, kar naekrat pa mi pade v nezavest! Skoraj me je kap. Potem je prišla k sebi, začela bruhati, jaz sem jo spakirala v avto in peljala v bolnišnico. Tam so jo imeli na opazovanju (oz. karkoli je že to) do osmih, ko so mi le povedali, da ne gre domov in jo prestavili na oddelek. In sem ob pol devetih vsa crknjena prišla domov - o skrbeh sploh ne bom pisala. Danes jo menda čaka gastroskopija, kaj ji je pa nihče ne ve. Se opravičujem ker sem zatežila, ampak se kar boljše počutim...
spanje - nekaj mi povejte. Včeraj v bolnici me je začel boleti ta zob, ki mi ga je včeraj zobar popravljal. In mi je ful pasalo spat na levi strani, ker me je zob tak manj bolel. Ko sem se zbudila, da bi se obrnila, pa je trebuh ful bolel. Se še kateri to dogaja? Kako pa ve spite? Jaz poizkušam čim več spati na levem boku in vedno mi je levi bok ful odgovarjal, zdaj pa sploh ne. Najraje bi spala na hrbtu ali desnem boku. Morem jutri vprašat G kako je s tem...
apetit - Pokora če drži tole o suhih mamah in debelih otrocih, potem bo moj pravi debelušček. Včeraj sem se stahtala in sem se zredila pol kg. Nikakor mi teža ne gre gor. Zdi se mi, da sem zdaj najbolj ''debela'' kar sem kadarkoli bila. Sedaj imam 60 kg, visoka sem 168cm. Drugače sem imela od 55-58 kg. In sedaj ogromno jem, ampak več kot jesti pa tudi ne morem. Bo pač debelinko user posted image .
Lepo se imejte, jutri pa poročam takoj, ko pridem iz morfologije.

Neposredna povezava do sporočila: 3278
29.6.2010 9:20:50   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

Ima katera izkušnje z tem, da bi na UZ rekli, da je punčka, potem bi bil pa fantek?
Sicer me pa drži, da bi šla nekaj roza cotk kupit, ker imam vse modro, zeleno itd, pri štirih fantih se veliko nabereuser posted image
Moj pravi, naj počakam, na zadnji UZ (čez 10tednov, ki ga je treba plačatuser posted image ), da če bo potem rekla, da je punčka, pa se lahko zapodim v trgovineuser posted image Skoraj 100% sem, da ga ne bom poslušalauser posted image

Kar ene par jih je bilo tu, ki so iz puncke presle na fantka. Tudi jaz bom pocakala do 30ega tedna in samoplacniskega pregleda, predno se res prepricam, da je puncka.

En glukozni test je 50mg in traja eno uro, en je pa 100mg in traja 4 ure =$. Tisti je bolj za zihr sam ponavadi dajo tega enournega.

pixiem user posted image za babico.

komot se obrnes kakor ti pase spat. levi bok bolj pase proti koncu, ni pa zapoved. pa fu pomaga pouster med nogami. jaz se ful obracam z bokov na hrbet in nazaj, se je pa proti koncu ze tezje obracat user posted image in je tudi levi bok bolj primeren za prekrvavitev. zaenkrat pa spi kakor ti pase.

Neposredna povezava do sporočila: 3279
29.6.2010 9:27:08   
3x mami
pixieMuser posted image da babica cimprej ozdravi! glede spanja pa, spi tako, kot ti pase. meni od vedno bolj pase spati na levem boku - vedno zaspim tako. zdaj pa se sredi noci zbudim, grem na wc, in se obrnem na desni bok.se mi je pa ze veckrat zgodilo, da ko sem se ponoci ulegla, da je mali zlo brcal. sam sem vseeno bolj zaspana in me ne moti, kaj dela tam noter.
tvoj trd trebuh pa je mogoce sam posledica celega dneva. poskusi biti cimbolj mirna - vsaj meni se psiha zlo pozna pri zategovanju.

apetit. nak, ne bo drzalo. sama sem bolj drobna (164cm in 47kg), v prvo sem se zredila 11kg, v drugo 12kg, pa sta oba otroka suhca, tako kot midva z mozem. zdaj sem na +6 (starala pri 48kg), tako da imam se enkrat toliko do konca, verjetno.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
29.6.2010 9:53:27   
anju
pixieM držim pesti za babico. moja je tudi v bolnici. že četrtič letos. se ji je astma poslabšala zaradi slabšega delovanja ščitnice, srce popušča...user posted image  tokrat je na Golniku, predaleč da bi jo redno obiskovala. za vikend je bila tako slaba da niti ni želela preveč obiskov. zdaj je vseeno boljša, samo ob pomoči medrola, ki ga ne mara preveč vzeti, kao do zadnjega čaka. tokrat je čakala 3 dni, ko ni mogla dihat. čist prestrašena, saj si ne znam predstavljat kako je če 3 dni ne moreš prit normalno do sapeuser posted image  pa suha je, k nikoli ni bla, pravi da tud takrat ne, ko je bla lačna. je pa vesela, da nosim fanta, pravi da je ona za fante:)

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
29.6.2010 9:53:44   
tinaaleks
pixieM-user posted image   za babico. Bo še vse v redu boš videla.

Kar se pa spanja tiče. Spi tako kot ti paše. Enkrat spim na levem, enkrat na desnem, najraje bi na trebuhu pa ne greuser posted image . Zdej sem že v fazi ko si dajam kovter med noge. Paše imet malo dvignjeno nogo, tako da namesto moža objemam kovter.user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
29.6.2010 10:11:28   
pixieM
Hvala punce za lepe želje! Saj vem, da bo vse vredu, malo sem bila prestrašena, ker so starši na morju in sem sama to prvič doživela - saj se je to babici že zgodilo, ampak smo vedno bili vsi na kupu in pripravljeni na pomoč.
anju - user posted image tudi za vašo babico!
3x mami - fajn je slišat, da te zadeve s težo ne držijo. Jaz sem sicer take konstrukcije, da nisem nikoli ''debela'' samo po hlačah se mi pozna, če se zredim. Mi moja rit zapolni hlače, da so tesne user posted image .  Moj dragi sicer ni najbolkj suhcen, ampak tudi ni debel (ima trebuščkauser posted image )...je tak pravi ded! Tako, da upam, da ne bo težav s težo najinega otroka - je pa res, da mislim biti stroga mami in ne bom pustila da vsak dan je čokolade, čipse in ostale sladkarije. Ampak to govorim zdaj...vprašanje kako bo potem v praksi.
spanje - že ful dolgo uporabljam blazino za dojenje. Ker naspložno zelo rada spim na boku, si jo lepo nastavim in ležim naslonjena čez njo, potem si jo dam tudi med kolena, če mi paše tudi podložim noge,... Super zadeva je ta blazina, res! Spanje me pa res že daje, ker nikakor ne morem spat tako, da bi se naspala. In danes me je kar malo paika, ker me je cel trebuh bolel, ko sem spala na desnem boku. Ampak verjamem 3x mami, da je to le posledica stresa, saj ni bil ravno najboljši dan zame.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
29.6.2010 10:27:12   
anju
si bom poskusla kupit tole blazino za dojenje. pixieM katero pa imaš?
hvala za user posted image  za našo nono. none so zakon, dosti nas lahko naučijo. kako fino mi jo je blo dostikrat poslušat. ko je zadnjič jamrala, sem v smislu vzpodbude rekla "ja, nona, kaj pa js k moram še rodit?!" sem jo nasmejala, samo je res blo, da ji ni dobro. kako mi ve povedat za mojo mamo. jo je rodila doma. babca je mamo podržala in rekla "dve kili in pol" ... user posted image
razumem kako te je prestrašilo, ob najhujšem je tudi pri naši noni najprej mama. user posted image  za dobre novice iz bolnice danes. da te pomiri.

ajd, sem dolžna o kilih kej poročat. kilo in pol od prejšnjega pregleda. samo kaj ko se seštevauser posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
29.6.2010 10:38:28   
pixieM
anju - jaz imam kar to iz Babycentra, mislim da je najcenjša in ko sem jo naročila je bila celo v akciji (30€). Ampak je zakon!!!
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193706
None so res zakon. Mojo že malo daje, ker so starauser posted image , ampak jo imam zelo rada. Najbolj smešna je, ker misli, da nimamo kaj za jest?! In potem te med kosilom sprašuje kaj bi malical, uglavnem po njenem bi moral človek pojesti skoraj toliko kot odrasel slon user posted image . Res je smešna! Tudi včeraj je igrala komandanta in sestram ni pustila, da bi ji jaz pomagala na oddelku, ker sem noseča in ne smem...Pa sem ji samo pomagala obleči srajčkouser posted image . Danes jo obiščem in upam na dobre novice. Oziroma, da bodo vsaj znali povedati kaj ji je.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
29.6.2010 11:24:43   
filisa
pixieM- jaz tud razmišljam, da bi si to bvlazino kupila. Kdaj pa je bila v akciji?

user posted image  za vse bolne babice. Objamite jih in jim kar lepega povejte - jaz te možnosti žal  več nimam user posted image .

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
29.6.2010 11:33:49   
pixieM
filisa ta blazina je bila v akciji lani ali predlani enkrat. Jaz sem razmišljala, da bi kupila eno tako blazino, ki jo imajo v Neckermannu za 25€, ampak je krajša - mislim, da je 150 cm. Pa sem mislila, itak bom sam enkrat kupila, zakaj pa ne to iz Babycentra, pa še prevleka je zraven! Tam v Neckermannu je ni. Pač malo pobrskaj po internetu ''blazina za dojenje''. Obstaja ogromno variant in ogromno dimenzij. Jaz imam to iz BC in sem res zadovoljna, ker lahko tiste krogljice, s katerimi je blazina polnjena, po želji prestavljaš. Lahko imaš več krogljic pri glavi, nogah, pač kakor želiš. Pa še vrneš jo lahko v 30ih dneh (nakup preko interneta), če ti ne ustreza user posted image .

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
29.6.2010 12:36:05   
jana84
hej punce, kako? Vidim da ene matra spanje - mene HB ne...Tud ko sem bla noseča za Jakoba me ni, razen ta zadnjo noč, ko sem imela celo noč popadke na 5minut...user posted image
Glede strani in položaja med spanjem: meni od nekdaj paše zaspat in pol tud spat na levem boku. Sem imela očitno vedno tako postlo obrnjeno, da mi je pasalo se obrnt proti zidu in zaspat...Zdej pa ko imamo postlo na sredi sobe mi pa tud paše na levi bok...Če me karkoli matra trebuh mi najbolj paše tako ležat...Ja tud zarad prekrvavitve in vsega tega...Očitno je res kaj na tem...Ko mi je enkrat tako slabo nardilo, da nisem vedla kje se me glava drži, sem se sam na postlo zvrnla in ulegla na levi bok in je blo boljše...Če sem se dala na desnega je blo slabše...Pa tud na hrbtu mi ni nič hudega ležat...

Tud mi imamo akcijo spravila sena - pr nas pa se še vedno seno popolnoma posuši in ga pol zbaliramo in spravmo na senik...To pa zarad praktičnosti. Ker nimamo živali, da bi to seno popapcale, ampak ga prodamo...In je transport dost bolj praktičen...Včeraj je moj tata pokosil nekaj travnika, danes pa gre še moj možiček kosit, kar tata ni mogel s traktorjem in je treba s kosilko...Tako, da šibamo tud danes na vikend...Pol pridemo še dol spat, jutri popoldan pa gremo gor in tud do nadaljnjega spimo tam zgoraj "V hribih"...

Kar se tiče babic, non in starih mam al kakorkoli jih že kličemo...(mimo grede, moja stara mama ni nikol dovolila, da jo kličemo stara mama ampak po imenu, ker je rekla da ni še stara..., ko pa je dobila prvo pravnukinjo, pa je rekla, da zdej pa je že stara mama...). Moja stara mama je zdej trenutno super truper...Je pa v zadnjih 2letih preživela marsikaj: zlomila si je ramo, ko se ji je to nekako uredilo, je zlomila še kolk, tako da je bla kar fajn nepokretna...Zdej je pa res že super - v bistvu hodi že skoraj brez hojice, ob opori palce, voziček ima bolj kot ne za počivat in za se prepeljevat po vasi...Tud s postel vstane sama in gre na stranišče...Res nenormalen preobrat od takrat ko smo skor pol leta mislili, da bo vsak hip umrla...Tako, da lahko rečem samo Hvala Bogu, da je tako poskrbel zanjo, da je do zdej pestvala že 4 pravnuke, dva pa sta še na poti...Nima vsak take sreče v življenju...Upam da jo bodo vaše babice imele!

Tako, zdaj pa nazaj knjigo brat...Jupija ta psihologija mi je pa res vsak dan bolj všeč...Ampak kaj hočmo, nardit jo bo treba al tako al drgač...Pol pa na hittro kosilce skuhat in skladno s tisto pesmijo od Čukov "...gremo gor v hribe, vohat gorski zrak..."

pozdravček in se slišmo kaj jutri...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
29.6.2010 12:45:46   
Pokora
user posted image  za obe bolni babici. Jaz sem novembra po triletnem boju z boleznijo zgubila dedka. Med boleznijo sem se potrudila da sem bila minimalno 1x na teden pri njemu. Sem se zavedala da je to moja zadnja priložnost za stike z njim. Na koncu je bilo tako hudo, da smo si že vsi želeli da bi čim prej umrl - nikoli si nisem mislila da si nekdo res želi da bi kdo umrl, ampak ko pride tako daleč...user posted image  Pixie-M in Anju, pa ne pozabiti povedati babicama koliko vama pomenita in da ju imata radi!!!

Jaz sem imela danes že cele kolobocije s potrdilom za bolniško. Je mami zjutraj ugotovila da je sestra pomotoma izpisala potrdilo na drugo ime. In ker je bilo potrdilo že v Lj (ga je oči včeraj prišel iskat, da ga bo mami danes odnesla moji osebni zdravnici), mi ga je moral oči pripeljati nazaj, da mi je potem sestra z Edigsom zbrisala napačen ime in čez izpisla mojega. Je zraven potem pritisnila žig in upam da na zavarovalnici ne bojo težili. Sem bila pa tako zmedena da sem jo pozabila vprašati za sladkor user posted image  Glede na to, da imam 35 let me kar malo skrbi da ne bi imela povečanega. Bom pač potrpela en mesec in potem vprašala.

Tudi jaz sem se odločila da kupim blazino za dojenje. V Eduschotu (v večjih Šparovih trgovinah) jo imajo od četrtka naprej, stane pa 30€. >http://www.eduscho.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/at/-/EUR/TdAtDisplayProductInformation-Start;sid=ySsOQ40liNsOQcEMA-cEJ46zgzMBavQiGxE=?ProductSKU=0020173&produkt=Still-und-Seitenlage-%3cbr%3erungskissen> Upam da mi je uspelo prilepiti aktivni link.

Pixie-M nekaj moram imeti za tolažbo pri pridobivanju kilc user posted image  Ti se pa lahko tolažiš da bo tvoj otroček tudi suhcen kot ti, ker se pač ne moreš zreditiuser posted image

Ponoči sem se ob pol teh zbudila, sem bila kot čuk in potem do pol šestih nisem mogla zaspati. Upam da se to zbujanje ne bo nadaljevalo. Kot vidim tudi vas precej matra slab spanec. Kaj šele bouser posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
29.6.2010 12:47:14   
Pokora
Nak, ni mi uspel link. Probam še enkrat
http://www.eduscho.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/at/-/EUR/TdAtDisplayProductInformation-Start;sid=ySsOQ40liNsOQcEMA-cEJ46zgzMBavQiGxE=?ProductSKU=0020173&produkt=Still-und-Seitenlage-%3cbr%3erungskissen

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
29.6.2010 12:53:53   
Pokora
Sem vedela da hočem še neki pokomentirat. Tale seno mi kar ne gre iz glaveuser posted image  A pa nima mleko in potem tudi meso drugačnega okusa po silaži? Če bi bila jaz kmet, bi verjetno delala tako kot vi Jana84 - al sem pametna, auser posted image
Drugače mi je pa ful želja enkrat ko bom velika in v penziji (kar glede na situacijo ne bom nikoli), da bi se preselila na eno manjšo kmetijo, kjer bi gojila ovčke in zajce, namesto psa čuvaja bi pa imela ta veliko belo gosko!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
29.6.2010 13:20:17   
anju
oh, včeraj sem se peljala za senenim vozom - sem vedela, da moram okna odpretuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
29.6.2010 14:46:48   
Roberta69
Meni je pa žal nedolgo nazaj umrl dedi čisti nepričakovano... Pri 83,5 je imel še vse svoje zobe user posted image , vsako leto je pozimi smučal, hodil po gobe, del leta obdeloval njivo v rodni vasi... pred ene 10 leti sta se z babico ločila user posted image (to se mi ne da razlagat) in ne morete verjet, da ga je čist razganjalo in je imel ta leta skos kakšno partnerko (tudi 30 let mlajšo user posted image )... Skratka bil je prav posrečen možakar. Največji šok je bil to, da človek, ki ni bil nikoli na bolniški, nobenih tablet, nobenih zdravstvenih težav (malce je imel edino povišan pritisk), sicer je res, da je vsak dan popil kak kozarček (ampak v mejah normale)... V glavnem v enem mesecu!!! je kar umrl... Mi je bilo grozno težko, a HB je sčasoma minilo do te meje, da v glavi ohranjam predvsem lepe spomine, mi je pa seveda za marsikaj žal in še vedno ne morem verjet, da ga ni več... Naj ostane pri tem...

Spanje: jaz pa začuda to nosečnost spim čisto brez problemov, s tem mislim, da kar še vedno spim na trebuhu user posted image , no ne čist direkt, ampak malce postrani, a vseeno, sploh nimam nobenih težav user posted image . V prvi user posted image sem bila tako obremenjena, ker kao "lahko" spiš le na boku, drugače oviraš ne vem kaj in bla, bala, bla... tokrat pa pač spim tako kot mi paše in tako kot pri vsem v življenju tudi tukaj verjamem, da narava že poskrbi za vse, da je tako kot mora biti.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
29.6.2010 15:12:07   
majabar
lija, dobrodošla in čestitke!!
sasadejan, res lep avatar!
pixieM, zdravljenje gangrene je napisano zato, ker ti zdaj zoba ni zapolnil, ampak ti je dal noter zdravilo. Gangrena oz. drugi 'granulomi' se vedno tako zdravijo. To je kar dolgotrajno. Naceloma se pusti zdravilo noter vsaj dva tedna, se ga po potrebi zamenja in ko je zob popolnoma pozdravljen (neobčutljiv na pritisk, ne boleč, iz kanala ne smrdi in ne iztekata gnoj ali kri), se ga dokoncno zapolni in cez naredi plombo. Kako pa kaj toj trebušček? Raste? Srečno babici!
samantka, sem vesela, da se je vse dobro izšlo!
Midva sva včeraj gledala vozičke. Tu sta najboljše znamki Graco in Infanti. Prej še nisem gledala vozickov. Sta to znani firmi? Za voziček s košaro tudi za v avto je cena med 400 in 600EUR-ta dragi.

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
29.6.2010 15:59:30   
filisa
pixieM-. hvala za odgovor. Če bom jo že kupila, bo sigurno ta iz BC, saj je dobila oceno gut ali celo sehr gut in tud, vsak ki jo ima je zadovoljen.
Nisem pa vedela, da jo imaš možnost vrnit po mesecu dni,  če jo naročiš preko neta...

pokora - tud jaz se že 2 dneva zbujam, da grem na wc in pol sigurno kako uro in pol ne morem zaspat. Pol, ko mi pa rata, pa že ura zvoni user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
29.6.2010 21:52:28   
Pokora
Čakam da fanta prideta iz morja. Ju že prav pogrešam, pa ju ni bilo 5 dni. Uh, bo dolga avgusta ko ju ne bo 14 dni...

Majabar, za Graco sem že slišala, mislim da jih imajo precej v Avstriji, Infanti pa ne poznam - mogoče bo vedela katera od Primork. Žal tudi nimam nobenih izkušenj s tema dvema firmama.

Filisa upam da se to noč naspiš, prav tako vse ostale nespečke - z mano vred...

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
30.6.2010 7:01:48   
tinaaleks
Jutro!

Ste se kaj naspale?
Jaz sem kot cunja-najprej sem se matrala zaspat tam do 3 zjutri-saj sem neki dremala, samo to ni to. Potem pa končno zaspim, se pa mala odloči danes vstat ob 5! Bravo jaz. Celi 2 uri dobrega spancauser posted image . Upam da bom kaj produktivna v službi, drugače bom pa tle gor visela.

Včeraj, ko sem pobrala malo v vrtcu, sva morali še v trgovino-velika nabava. Ponavadi gre moj dragi, samo včeraj pa ni imel časa, tako da sva šli punci. Pa so bile same težke stvrai za kupt: pjača, pasja hrana, "šteka" mleka..... In zgleda da sem morala ravno mleko narobe primt, ko sem ga dajala v avto. Me je tako zabolelo v trebuhu, da sem komaj prišla domov, tam se samo dala na kavč-malo nekako prepričala, da danes je najino popoldne na kavču (sem morala tolikokrat prepbrat eno in isto knjigo, da mi je šlo že to na živce) in preživela popoldne na kavču.
Zvečer ko je dragi prišel domov (samo preobleč ker je moral letet domov) sem bila že čist na robu joka- zmatrana in bolelo me je, ampak sem ga vseeno poslala ven. Sem rekla, da dam samo malo spat, potem grem pa tudi jst v posteljo. In sem res. ko je mala zaspala, sem se dala v posteljo in ležala, ter brala knjigo. Pa je bilo potem čez ene dve uri v redu (saj ne da me je dragi vmes klicaril, če je vse okuser posted image ).

Danes je na srečo vse ok.

In sklep: Odpovedujem se trgovini!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
30.6.2010 8:07:12   
3x mami
jutro!

noc sicer v redu (samo enkrat wc), ampak prekratka. sem cisto cukasta, bi se komot takoj ulegla in spet zaspala...

tinaaleks, ja, pazi se dvigovanja! kar tvojemu dragemu pusti tole. ce grem jaz v nabavo, mi je prevec ze to, da moram vozicek (pa malo stvari v njem!) porivat. me takoj zacne zategovat. tako da rade volje puscam drugemu nabavo. in sploh je moz bolj vesel, ce gre on, ker ce grem jaz, pravi, da itak kupim pol stvari, ko jih ne bi bilo treba user posted image a potem tudi on pridno uporablja user posted image

Pokora, koliko pa sta stara tvoja dva? a gresta na pocitnice s kakimi nonoti?

majabar, zal ne poznam nobene od dveh znamk, za infanti pa tudi prvic slisim. malo pobrskaj po forumih. naj ti bo vazno to:
- kaksna kolesa ima (ce se bos vozila 'off-road', naj ima velika kolesa, drugace pa lahko majhna)
- koliko se zlozi (ce ga bos vozila v avtu)
- koliko je tezek (ce ga bos nosila po kakih stopnicah)
- kaksne naklone ima naslonjalo (ce se da cisto vodoravno, ga lahko uporabljas ze od rojstva, drugace pa rabis se kako lupinico al pa kosaro)
- koliko je trpezen (male mal povprasaj po izkusnjah - ce zacne stvar zafrkavat ze pri prvem otroku, al lahko noter vozis tudi pet otrok zapored)
sele potem glej na oblik, barvo, itd...

danes me caka obisk zdravnika - za bolnisko. nic posebnega, ko ne bi sestra imela tak cuden hobi, da te zaradi enega lista pusti cakat zunaj tudi do dve uri. upam, da bo danes dobre volje in da resim tole karseda hitro.

tu je mal oblacno. upam, da tako tudi ostane. ce je cisto sonce, je zame ze prevec vroce...

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
30.6.2010 8:30:41   
anju
hej!

tudi moja noč je bila prekratka. mulčku pravim kako je fajn, da lahko gre v vrtcu po kosilu spat, da v službi tega niuser posted image  potem se pa spomnim kako nisem marala v vrtcu spat:) ... rabim dopust, prav rabim ga. po 8 urah tu sem prava cunja, komaj se zberem za vožnjo domov. in računam, da bom mogla delat do konca avgusta plus kak dan v septembru.

nabavo tudi jaz prepustim večinoma mojmu, ker je praktično - dela v trgovini. ko grem sama z mulčkom je pa problem ga v voziček stavit. pa malo se zlobna počutim, ker mu ne dovolim iz vozička, saj mi pobegne in jaz z vozičkom za njim...user posted image  tako da, ko gre z mamo v šoping ni zabave:(

3x mami mislim da bo vseeno pasje danes.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
30.6.2010 8:40:04   
tinaaleks
Naša zaenkrat uživa, da se vozi v voziču, pa kar jaz vzamem iz police moram dat njej, ona pa vrže v voziček. Problem nastane recimo pri jajcih, ker jih da v voziček mama.user posted image

Drugače pa vem, da ne smem preveč dvigovat, samo do sedaj nisem imela problemov s tem (sem celo za vikend ko smo imeli kosovni odvoz pomagal mojmu sedežno nest ven-saj je smao nekaj metrov, amapk je pa precej težja kot je "šteka" mleka-in ni bilo nobenih težav). Imam zdaj vsaj izgovor, da lahko jaz nosim smao toaletni papir in nič več drugegauser posted image .

3Xmami- tudi jaz ne maram hodt po bolniško-na srečo jo zame redko rabim, samo ko moram pa po nego, je pa ravno tako: čakam 2 uri va čakalnici z malo, ker zdravnico jo mora vidt. Kao.......
Pa tudi jaz ne maram vročine in samo gledam napovedt kdaj bo kakšen dež in hladna fronta..... pa zgleda da še nič.....user posted image

anju-jaz sem pa že zračunala da grem na dopust+porodniška že 23.8, samo kaj ko pride tista, ki me bo nadomeščala šele konec septembra. Tako da bom morala kakšen dan vseeno pridt mal pogledat za kakšno uro, dve ali tri....

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......