twetka
|
Dan pupe. kaj dogaja?? Js vas že dolgo nisem prišla pogledat, sicer spremljam tu pa tam, ampak mi kr paše, da sem malo distancirana od RR-ja. No mi smo popapcali klomifenček, dnevi naše O bi naj bili mimo, kolker so mi O testi zaznali, že od nedelje vsak dan, čaka nas še do ponedeljka, potem pa čakanje do 8.7, da vidimo kaj bo. Obremenjujem se nekak ne, se psihično pripravljam na OP, ki me čaka, če dobim . Ves čas mam občutek, da se mi bo zgodba ponovila, da bo isto kot je bilo takrat tri mesece ko sem jemala klomifen, ko sem tolk nestrpno čakala, pa upala da nam je ratalo pol je pa prišla, me je kr strah da bo zdej isto, sicer pričakovala ne bom tolk vznemirjeno, me bo pa kr malo stiskalo znotraj kdaj se bo ulila. Ko bom začutila prvo zvijanje tam not, me bo kr zvilo celo, ker bom vedla kaj me čaka. Po eni strani ostajam optimist, da pa sem zdej mogoče le reagirala, z o testi sem dobila lepo sliko, ki naj bi kazala na prihod O, tokrat sem imela 2 dni grozne bolečine, ki jih prej še nisem doživela kdaj, bla je neka sluz prisotna, se pravi neki se je verjetno dogajalo, tudi še nikoli nismo tolk pogosto skup, ponavadi na 2 ali 3 dni, tako da si pravim, da pa mogoče so kakšne mičkene šanse. Bomo videli, pod priskom tudi nisma bla tako kot prej, ko sma se kregala okoli , je šlo zdej nekako gladko čez cel teden. Zdej se tudi nisem trudila nog v zrak držat, ker po moje brezveze, ker tisti tahitri so itak hitri in pridejo do tam kot morajo. Držite pestke zame, da končno ugledam dolgopročakovani plusek. Sem pa že razmišljala, da bom počasi odprla temo za avgust, ker se bom po vsej verjetnosti selila tja, če pa se nam zgodi čudežek, se bom pa dala pod navijačice in pridno navijala za vse nas. Upam, da bo v juliju čimveč pluskov. L.P
|