Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 11:54:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm sm mogla vse mulce preoblečt...bol k vpijem naj kej u omarah osane bol se mažejo al pa so mokri...nimaš kej ...bo treba kr še prat do sobote no, zdej morm pa NUJN eno ponudbo napisat, da mi moj ne da odpoved kot tajnici kaj pa če jih v kopalke oblečeš? pri nas je vroče in nič ne piha,tko da to bi šlo ne, so čist nove ..pol bom sigurn mogla še 1x u nabavo...k se radi kej prerivajo..pa se kej strga ipd...kopalke so že napakirane ...sej sm najdla hlačke, take mal premejhne, pa obšlesane...sam za na dvorišče bodo manekenčki že zdržal
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 11:56:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm sm mogla vse mulce preoblečt...bol k vpijem naj kej u omarah osane bol se mažejo al pa so mokri...nimaš kej ...bo treba kr še prat do sobote no, zdej morm pa NUJN eno ponudbo napisat, da mi moj ne da odpoved kot tajnici kaj pa če jih v kopalke oblečeš? pri nas je vroče in nič ne piha,tko da to bi šlo ne, so čist nove ..pol bom sigurn mogla še 1x u nabavo...k se radi kej prerivajo..pa se kej strga ipd...kopalke so že napakirane ...sej sm najdla hlačke, take mal premejhne, pa obšlesane...sam za na dvorišče bodo manekenčki že zdržal
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 12:02:49
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm, kolumbo hvala sedaj morm samo še malo poklicat in se vse pozanimat. Sjmm iiii kok dobr kosilček Pri nas bodo makaroni z omakico in paradižnikova solatka. Se mi pa palačinke luštajo tko da al bodo za večerjo al pa jutri za kosilo. Ajvy ja pospravljanje počaka tko da ti kr na izi Mate kej vroče v stanovanju?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 12:15:54
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm, kolumbo hvala sedaj morm samo še malo poklicat in se vse pozanimat. Sjmm iiii kok dobr kosilček Pri nas bodo makaroni z omakico in paradižnikova solatka. Se mi pa palačinke luštajo tko da al bodo za večerjo al pa jutri za kosilo. Ajvy ja pospravljanje počaka tko da ti kr na izi Mate kej vroče v stanovanju? ej dobr, da smo jih včeri jedl...k zmer k ti palačinke omeniš...pol bi jih pri nas tudddddddd!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 12:38:07
|
|
|
|
Katjusa
|
dan..... moj pere avto jst sem pravkar prišla domov.... sem vidla, da je moj zunaj za tameledva bazenček prištimal.... sicer čist malega tak da za mamo ne bo placa no bosta pa ona 2 uživala je pa tud veliko vredno...... florjan je dons pa do srede še v vrtcu potem ime pa počitnice..... v Vitanju še vedno ne vemo če bo vrtec al ne dons je moj klical in čakajo da ministerstvo odobri neke prostore tak da je rekla da skor 99% bosta oba v vrtcu in v isti stavbi držim pesti, da bo res tako k ta vrtec je tam 50m stran in bi ful pasal hvala za pohvale za slikce
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 13:49:08
|
|
|
|
Urša08
|
hoj, hoj Kosilce v želodčkih, kuhinja pospravljena, tamaledva pridna zaenkrat, jaz mam pa pavzo Katjuša držim pesti da dobiš vrtec za oba. Sjmm sej so men palačinke zadišale k si ti pisala o njih Joj jaz se še vedno ukvarjam z očijevo 50 letnico, študiram kako tortico, pa tiste majčke ,.. jao jao upam, da kej tud doštudiram A ste vse na sončku? Mi se še notri skrivamo, bomo šli po 4 uri vn ko bo manj vroče. Sem mislila tamaledva na sladoled in igrala peljat, da se mal pocrklamo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.6.2010 13:52:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 14:04:34
|
|
|
|
sjmm
|
hej hoj! jz sm lupla krompir, no strgala...madonca pr ns sploh ne vidš konca k 1x začneš lupt mojmu zdej še una nadomestna kripa neki nagaja...se na dvorišč duša....mislm, da bo znoru vsak cajt...pa še nočno čiščenje ima spet dons ...pa še un mehankar je reku, da bo mogoče do petka nš avto...je moj popizdu do konca...neki se nam letos dopust kr izmika....KVA JE ZDEJ TO!!!!!!!!??????? ma, grem še solato prštimat, da bomo vsaj kulturn kosil imel pol morm ša riž skuhat...so si mulčki za večerjo namislili rižev narastek in jabolčno čežano...no, sej to je tud men všeč, pa še mojmu bom lahk za s seboj napakirala, pa še maj bo imel mal drgačno večerjo še en ....a kdaj vašim daste za zajtrk jogurt pa kak kruhek not al pa corn flakes al pa ovsene kosmiče?????...Majčiju ful paše kdaj pa kdaj jogurt, da ni sam kak lino al pa gres, pa še hladno je k je vroče...itak pa pije že prej am+ 7 žit al pa keksija...sej je ok...a ne???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 14:04:55
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan Jst se počas odpravljam dohtarju....mal mi rolete dol vleče , sm bla zdele 15min na kavču in sm skor zadrnjohala......ajde fajn opravi!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 14:07:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 hoj, hoj Kosilce v želodčkih, kuhinja pospravljena, tamaledva pridna zaenkrat, jaz mam pa pavzo Katjuša držim pesti da dobiš vrtec za oba. Sjmm sej so men palačinke zadišale k si ti pisala o njih Joj jaz se še vedno ukvarjam z očijevo 50 letnico, študiram kako tortico, pa tiste majčke ,.. jao jao upam, da kej tud doštudiram A ste vse na sončku? Mi se še notri skrivamo, bomo šli po 4 uri vn ko bo manj vroče. Sem mislila tamaledva na sladoled in igrala peljat, da se mal pocrklamo. mi smo ponavadi za 50 let tortico v obliki knjige naročili, če ti kej pomaga par idej..od strica gugla
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 16:10:15
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ] še en ....a kdaj vašim daste za zajtrk jogurt pa kak kruhek not al pa corn flakes al pa ovsene kosmiče?????...Majčiju ful paše kdaj pa kdaj jogurt, da ni sam kak lino al pa gres, pa še hladno je k je vroče...itak pa pije že prej am+ 7 žit al pa keksija...sej je ok...a ne??? Kristi zadnjer čase itak sam še tekoči jogurt pije. Pa cornflekse ma rada, al pa ovsene kosmiče v jogurtu. Kruh z raznimi namazi ji pa ne gre preveč. Jst dam lino zjutri al pa zvečer. Običajno kar zvečer, nikoli pa ne zjutraj in zvečer. No ja, če sem čist iskrena zadnje čase bolj malkrat je te Linote. Zjutri ma kej bolj hladnega, zvečer pa jemo večerjo ki nadomešča kosilo. Kosila pa zadnje čase itak nimamo, kaka solata, sadje,...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 16:28:40
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ] še en ....a kdaj vašim daste za zajtrk jogurt pa kak kruhek not al pa corn flakes al pa ovsene kosmiče?????...Majčiju ful paše kdaj pa kdaj jogurt, da ni sam kak lino al pa gres, pa še hladno je k je vroče...itak pa pije že prej am+ 7 žit al pa keksija...sej je ok...a ne??? Kristi zadnjer čase itak sam še tekoči jogurt pije. Pa cornflekse ma rada, al pa ovsene kosmiče v jogurtu. Kruh z raznimi namazi ji pa ne gre preveč. Jst dam lino zjutri al pa zvečer. Običajno kar zvečer, nikoli pa ne zjutraj in zvečer. No ja, če sem čist iskrena zadnje čase bolj malkrat je te Linote. Zjutri ma kej bolj hladnega, zvečer pa jemo večerjo ki nadomešča kosilo. Kosila pa zadnje čase itak nimamo, kaka solata, sadje,... hvala
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 17:23:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm hej hoj! jz sm lupla krompir, no strgala...madonca pr ns sploh ne vidš konca k 1x začneš lupt mojmu zdej še una nadomestna kripa neki nagaja...se na dvorišč duša....mislm, da bo znoru vsak cajt...pa še nočno čiščenje ima spet dons ...pa še un mehankar je reku, da bo mogoče do petka nš avto...je moj popizdu do konca...neki se nam letos dopust kr izmika....KVA JE ZDEJ TO!!!!!!!!??????? ma, grem še solato prštimat, da bomo vsaj kulturn kosil imel pol morm ša riž skuhat...so si mulčki za večerjo namislili rižev narastek in jabolčno čežano...no, sej to je tud men všeč, pa še mojmu bom lahk za s seboj napakirala, pa še maj bo imel mal drgačno večerjo še en ....a kdaj vašim daste za zajtrk jogurt pa kak kruhek not al pa corn flakes al pa ovsene kosmiče?????...Majčiju ful paše kdaj pa kdaj jogurt, da ni sam kak lino al pa gres, pa še hladno je k je vroče...itak pa pije že prej am+ 7 žit al pa keksija...sej je ok...a ne??? sjmm upam, da vam avto poštimajo pravočasno, da boste šli na dopust....... mi zjutraj že dolgo več ne pijemo mleka ampak ima klasičen zajtrk, tak da tud kruh in jogurt, al pa corn fleks pa čokoladne kroglice v mleku, marmelada, umešana pečena jajčka, sendvič, marmelada, pašteta, hrenovka..... pač vse je....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 17:26:08
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm mi maldega krompirja nič ne lupimo in nič ne strgamo..... ga sam narežem in spečem..... men je ful dober, čebela je na morju tako prvič poskusla pa je tud rekla da je dobro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 17:56:20
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm hej hoj! jz sm lupla krompir, no strgala...madonca pr ns sploh ne vidš konca k 1x začneš lupt mojmu zdej še una nadomestna kripa neki nagaja...se na dvorišč duša....mislm, da bo znoru vsak cajt...pa še nočno čiščenje ima spet dons ...pa še un mehankar je reku, da bo mogoče do petka nš avto...je moj popizdu do konca...neki se nam letos dopust kr izmika....KVA JE ZDEJ TO!!!!!!!!??????? ma, grem še solato prštimat, da bomo vsaj kulturn kosil imel pol morm ša riž skuhat...so si mulčki za večerjo namislili rižev narastek in jabolčno čežano...no, sej to je tud men všeč, pa še mojmu bom lahk za s seboj napakirala, pa še maj bo imel mal drgačno večerjo še en ....a kdaj vašim daste za zajtrk jogurt pa kak kruhek not al pa corn flakes al pa ovsene kosmiče?????...Majčiju ful paše kdaj pa kdaj jogurt, da ni sam kak lino al pa gres, pa še hladno je k je vroče...itak pa pije že prej am+ 7 žit al pa keksija...sej je ok...a ne??? sjmm upam, da vam avto poštimajo pravočasno, da boste šli na dopust....... mi zjutraj že dolgo več ne pijemo mleka ampak ima klasičen zajtrk, tak da tud kruh in jogurt, al pa corn fleks pa čokoladne kroglice v mleku, marmelada, umešana pečena jajčka, sendvič, marmelada, pašteta, hrenovka..... pač vse je.... sej naš bi tud vse...ni blema...sam mami komplicira...d more bit pač konkreten mlečni obrok...sej bo mami mal pamet u roke vzela...pa bo ..tenx
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 17:57:09
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm mi maldega krompirja nič ne lupimo in nič ne strgamo..... ga sam narežem in spečem..... men je ful dober, čebela je na morju tako prvič poskusla pa je tud rekla da je dobro men je neolupljen...še bolši...sam povej ti to osalim našim članom..tko, da se morm kr matrat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 17:59:29
|
|
|
|
sjmm
|
mam time out...d mi slučajn peglezn ne zdihne pojma nimam kva mi je dons...sam mam kljub ...tak turbo, da mamo že vse popeden in tud rižev narastek se že hladi ...no, bomo vidl kva bo ju3....bom pa k cota ju3 me čaka nakup kopalk........buuuuuuuu...ne maram...........k mam vsaj 10 kil preveč........sploh ne vem kam bom šla...k majo sam za špic prekle povsod
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 20:19:36
|
|
|
|
sjmm
|
smo ravn povečerjal...zdej je pa moj prevzel pomivalca...kok je pridn!!! jz sm fertik...me je peglezn zdelal Majči tud zmatran...je cel popoldan tekal in tekal in tekal zdej še tuš in dežela sanj oči pa gre delat....mami spet ne bo spala...sam je pa ju3 dopoldan pol frej in bomo mal polenarili ...pol pa u šoping ...ne mi zamert za tole vprašanje...no, bol za tiste, ki imate kako kilco več k manj...kje ste kaj kopalke nabavlale???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 20:31:01
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm glede kopalk - jaz sem jih lani kupla v nancy. Drugače pa nehi bluzit okol kil, ti maš čist ok postavo, pač nisi čista trlica ampak sej tvoj sploh noče trlice, všeč si mu taka kot si , pa kapo dol da pri štirih mulčkih tako zgledaš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 20:33:09
|
|
|
|
Urša08
|
Popoldan minil kot bi mignil, mal ukvarjanja s cotami, mal brskanja po netu in iskanja idej, zvečer pa mulčka popedenčkat in sedaj sta že v deželi sanj . mOžek dela večerjico za naju potem pa samo še kavč vidim pred sabo in zabušavanje . Tamaledva sta bila del popoldneva z babi in dedijem, sta uživala. Je padla ideja z morjem tko da me gloda, gloda in gloda grem na večerjico
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 20:33:34
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm glede kopalk - jaz sem jih lani kupla v nancy. Drugače pa nehi bluzit okol kil, ti maš čist ok postavo, pač nisi čista trlica ampak sej tvoj sploh noče trlice, všeč si mu taka kot si , pa kapo dol da pri štirih mulčkih tako zgledaš ...a majo kej podložen nedrček??? a je s kostjo?????? kje je pa tale nancy KOK problemu zarad enih kopalk...se vivi, da sm jih nazadnje kupovala ene 5 let nazaj...k sm imela 15 kil manj ...sploh ni smešn
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 20:50:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm mi maldega krompirja nič ne lupimo in nič ne strgamo..... ga sam narežem in spečem..... men je ful dober, čebela je na morju tako prvič poskusla pa je tud rekla da je dobro men je neolupljen...še bolši...sam povej ti to osalim našim članom..tko, da se morm kr matrat enostavno ga spečeš in nič ne poveš...... ko bodo poskusl bodo vidl..... florjan ga tud ni hotu k jst ga bolj na debelo narežem.... zdej ga je pa čebela narezala bolj na drobno in mu je bil ful všeč in pol dons ga jst doma delam in on noče pa sem mu rekla, da je tak k od čebele ga je pa pojedu cel krožnik sjmm jst tud rabim kopalke sam xxxxxxxl velike pomoje sploh ne obstajajo..... ti pa mislim, da se nimaš kej bat..... in da jih boš dobla v vsaki trgovini..... lani al predlani so imel ful lepe v c&a in si lahko ločeno zbiral spodnji in zgornji del pa še drago ni blo..... drgač pa jst jih nabavljam al v c&a al pa v modiani od lisce sem bla tud že v sevnici prav v njihovi prodajalni..... sjmm pa kje maš ti teh 15 kg? k sem te jst vidla jih nisem vidla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 20:51:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Popoldan minil kot bi mignil, mal ukvarjanja s cotami, mal brskanja po netu in iskanja idej, zvečer pa mulčka popedenčkat in sedaj sta že v deželi sanj . mOžek dela večerjico za naju potem pa samo še kavč vidim pred sabo in zabušavanje . Tamaledva sta bila del popoldneva z babi in dedijem, sta uživala. Je padla ideja z morjem tko da me gloda, gloda in gloda grem na večerjico mmmm voham morje dej povej kej več..... uživajta večer
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 20:52:36
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm nancy je v Naklem ampak majo tud drugje, pa ja jaz obvezno rabim podložen modrček mal pokukaj www.nancy.si
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 28.6.2010 20:53:26
|
|
|
|
Urša08
|
Sem se najedla , sedaj grem pa na kavč lahko nočko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?