|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
28.6.2010 10:32:54   
arabela*
eh vse ste zblinle nekamuser posted image ....gren še jaz...na banko,pa na poštouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
28.6.2010 12:21:05   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Dobro jutrouser posted image

Naspana do maksimuma,sem včeraj s Saro ob pol devetih skupaj mrknilauser posted image
Naš Mitja danes tudi ni šel v vrtec,ker je do osmih spal!
Gre pa še jutri,zadnjič,pol pa mir do septembra,ko gresta oba,Sara v vrtec,Mitja pa v šolo...stara dva pa še enga za v jaslice naretuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
28.6.2010 12:21:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babe...a ve katera kje v lekarni se še da dobit te navadne termometre? Imajo nadomestke ŽS......ki stanejo okol 7 eur...(dragiuser posted image ) in pa ene alkoholne so prodajali po 3 euruser posted image ....ampak jih ni nikjer za dobit...user posted image
žal ti ne znam pomagat. Pr bolnici mogoče?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
28.6.2010 12:25:12   
tasa_m
Evo, midve doma. Usput srečai še Ly user posted image
Mater sem se v Mullerju tak "oborožila" z vsem,da sem komaj domu privlekla. user posted image user posted image da sem pa zapravla malo goro € pa tak ne rabim pravit. Milomater čeprav so razprodaje je vse tak drago da joj user posted image . No, sem pa oblečena,kar pa tud ni slabo user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa Lija spi, jaz pa grem peglat. Ni druge, ker kup je že tak velik,da bom počasi mogla na 2 polovici dat da mi nebo vstran padlo user posted image user posted image

Lepo bodite.

Aja, Ly..preglede imajo tudi ja. Jaz sem si očala izbrala  sam 2 dni prej moram poklicat da grem na pregled. Imajo jih vsak četrtek ob 16h.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
28.6.2010 12:25:55   
tasa_m

Boga Lija,par user posted image user posted image user posted image ,da je zobeki ne bojo več jezili.
Je hudič pri teh zobih,predvsem štirke in petke delajo večje probleme,ko so tako široki...mi se zdaj mučimo s peticamiuser posted image .

Hvala.
In vračamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
28.6.2010 13:20:14   
arabela*
Me tud doma...smo vse porihtale, položnice plačale,šle v knjižnico,pa še malo zapravljat....M sem čevlje kupila v cicibanu..imaju fajn znižanouser posted image

Zdaj pa gremo jest počasi, še imamo od včeraj kosilo goveja juhica,pa svinjsko in goveje meso v omaki,pa rižek,pa testenine,pa stročji fižoluser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
28.6.2010 13:36:24   
katy83
dan.

kako? Kak ste vse pridne pa nekaj rihtate po bankah, poštah, meni pa tak ni za nikamor it. user posted image  no, bom vsaj nekaj € prišparala. user posted image  Ki jih bom verjetno v sredo že zapravla, ker v sredo pa sem jaz na vrsti za te stvari. user posted image  bo pa fajn imet novo frizuro, pa nove leče, pa nove japonkeuser posted image
s tamalim sva zunaj, jaz na ležalniku, on v vozičku, jaz za računalnikom, on pa se na plišastega oslička jezi. user posted image  Ja, lep nama ja, kej čema. Ata kosilo prinese (perutničke + riž + solata), tak da se glih ne smem pritoževat. Zvečer me pa čaka likanje, pa dragega moram pošišat, ker mu že sivi lasi ven tučejouser posted image , pa tak dolge že ma, da mu nočejo več v luft stat.

aja, hvala vsem za čestitke za nečakinjo. user posted image

kaj sem še htela? ma, zvečer ne morem več tolko čvekat z vami, ker je to en del najinega dogovora za reševanje "krize" v zveziuser posted image   Sva se odločla, da si bova vsaj zvečer čas drug za drugega vzela, tak da pač čvekanje odpade, njegov avto.net pa tudiuser posted image  
Tiste ki grete že na morje uživajte 100/uro. Ma, sem vam fauš. mene to čaka komaj septembra. Do takrat pa upam, da se bom šla večkrat kopat na mb otok kot lani ( beri: nikoli) .

lp

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
28.6.2010 13:38:08   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Sacherca,jaz lahko komot v petek ob 10-h pridem.user posted image

Jaz tud. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
28.6.2010 13:39:51   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

tak da pač čvekanje odpade, njegov avto.net pa tudiuser posted image   

ma dajtauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.6.2010 13:40:48   
arabela*
pa tak dolge že ma, da mu nočejo več v luft stat.

eh jaz mojega kar na tri tedne k frizerki naženem,da mu vse dol skineuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.6.2010 13:43:35   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Aja, Ly..preglede imajo tudi ja. Jaz sem si očala izbrala  sam 2 dni prej moram poklicat da grem na pregled. Imajo jih vsak četrtek ob 16h.

Hvala.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.6.2010 13:44:20   
ly117
Zdaj pa grem steno radirat.¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.6.2010 13:50:30   
katy83

saj mislim, da se bova vsak po svoji najboljših močeh in izgovorih trudla, da še kdaj greva na netuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.6.2010 13:52:47   
katy83

eh jaz mojega kar na tri tedne k frizerki naženem,da mu vse dol skineuser posted image

jaz sem pa mojemu 1x za božič kupla strojček, zdaj pa imamuser posted image
pa to bi blo super, da bi ga lahko čisto dol skinla, ampak moj noče. saj verjetno bi tud jaz skup padla od smeha, ko bi ga vidlauser posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.6.2010 13:52:53   
arabela*

saj mislim, da se bova vsak po svoji najboljših močeh in izgovorih trudla, da še kdaj greva na netuser posted image

lepo skupaj pregledeala avto net...potem pa še rruser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
28.6.2010 13:53:50   
arabela*

pa to bi blo super, da bi ga lahko čisto dol skinla, ampak moj noče. saj verjetno bi tud jaz skup padla od smeha, ko bi ga vidlauser posted image .

eh moj pa je okleval,pa sem ga prepričala....no čist pikico si pusti......mi grejo na jjjjjjjj.....tisti lasjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
28.6.2010 13:54:48   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Sacherca,jaz lahko komot v petek ob 10-h pridem.user posted image

Jaz tud. user posted image

joj, evo pa bom ven padla. Sem si že sredo izborila za moj dan, v petek pa smo zmenjeni, da se gremo potepat vsi skupaj.
no, pa drugič, upam, da čimprejuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
28.6.2010 13:56:31   
katy83

lepo skupaj pregledeala avto net...potem pa še rruser posted image

super ideja, ampak meni gre ta avto.net tak na k...user posted image  Mislim kaj majo tam vsak dan gor za gledat pa sanjta kaj bi vse on mel? user posted image
no, sem pa prepričana, da on tako razmišlja o RR. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
28.6.2010 13:57:59   
katy83

eh moj pa je okleval,pa sem ga prepričala....no čist pikico si pusti......mi grejo na jjjjjjjj.....tisti lasjeuser posted image user posted image user posted image

moj pa se že buni če ga preveč postrižem
Danes si bom privoščla, pa ga malo bolj. Saj je poletje, mu vsaj vroče ne bo. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
28.6.2010 14:00:39   
sami0804

super ideja, ampak meni gre ta avto.net tak na k...user posted image  Mislim kaj majo tam vsak dan gor za gledat pa sanjta kaj bi vse on mel? user posted image

Hm,obe področji imam jaz prek user posted image ,moj gleda samo stanje vodauser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
28.6.2010 14:03:21   
katy83

Hm,obe področji imam jaz prek user posted image ,moj gleda samo stanje vodauser posted image

user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
28.6.2010 14:05:01   
katy83
btw, eno vprašanje:

z malim sva v senci, mene zebe (kdaj me ne?user posted image ), mali je v bodiju, pa pokrit s tetra pleničko
bi ga mogla še bolj pokrit?
pravijo da se naj po sebi ravnam, ampak mene vedno zebe ko je manj kot 25 stopinjuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
28.6.2010 14:16:48   
arabela*

hee,vidiš jaz pa full rada gledam...midva skupaj gledava avteuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
28.6.2010 14:17:03   
matcar
Evo,se pokorno javljam pred šihtom. Pa komaj čakam,da grem na "dopust" v Lidla,ker se mi bo počasi zmešalo polek mojih fročekov.user posted image user posted image user posted image Bože nedaj,da bi kateri spal. Pa še Lea ima lak jezik,da bi ji lahko gor stopla,pa bi še z ritjo lajala nazaj.user posted image user posted image user posted image .

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
28.6.2010 14:17:46   
matcar

hee,vidiš jaz pa full rada gledam...midva skupaj gledava avteuser posted image
Mi2 z mojim tudi,pa še kaj na bolhi,pa na podarim.si pa še kaj bi se našlo.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?