tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: populis tims: pa misliš da ni bil Tim samo zatopljen v sličice ? Drugaeč gre Larin bratranec 4 leta star, v kratkem na slušni pregled, ker so tudi ugotovili kao da slabo sliši, sam ne vejo al se mal tošota včasih naredi al res ne sliši. Kam greste pa na morje? Mi še kr ne vemo kam, mašina jasna. Dopust planiran od 19 - 31 julij ,destination unknown Ma, ne vem, če je to sam to, da se tošota dela. Ko je moj ugotovil, da ga ni nič slišal, me je poklical, pol sva mu pa z normalnim glasom nekaj povedala, pa sploh ni registriral. To je tisto, kar mi je bilo čudno. Sploh se ni niti obrnil k tistemu, ki je govoril. In ko sem ga malo bolj naglas vprašala, kaj sem mu rekla, je začel skor jokat, da me ni slišal. Je pa res, da ima mal zabasan nosek. Mogoče ima to kaj vpliva . Srčno upam, da ima. Na morje gremo pa na Lošinj v kamp Čikat . To veva že odkar sva kupila šotor, se pravi od novembra naprej. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Lošinj tud mene mika, mi je bilo fajn, ko sva bila tam par let nazaj, sicer v apartmaju ne v kampu, ampak sva tam vse prekolesarila, in je bilo super.:) Pol pa najboljš pomoje da kar k P pokličeš in vprašaš zaradi Tima. A učiteljica pa ni nič rekla da v šoli ne bi dobro slišal ? Ne, pa sem prov vprašala. Ravno takrat, ko so imeli ta slušni pregled, sem imela potem govorilne in me je zanimal, kako in kaj. Mi je rekla, da je vse ok, da tisti, ki ne bi slišal, dobijo napotnico za naprej. Tko da zgleda, da je bilo vse v mejah normale. Sej to mi je čudno, da bi se mu lahko tok poslabšal v slabih dveh mesecih . Ja, dons bova z mojim mal preverila. Mu bova potihem kakšne sličice ponudla, pa nama bo pol lahko takoj jasno.
|