|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
28.6.2010 0:53:59   
ljubljana
spodnjice

v mothercare (BTC) jih imajo 5 kom bele barve (lahko tudi črne ali pa kombinacija bež bele) po 15 eur. Rozasto vijolične so pa 22.

Še vedno so super udobne, čez rit ni močne elastike spodaj pa pridejo direktno nad sramno kostjo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
28.6.2010 6:58:16   
nadinne
Jutro.

No pa smo spet nazaj v službi...bilo je kratko in sladko user posted image  Še 2 tedna do dopusta user posted image

Kapesanta, lepo da ste uživali 100 na uro user posted image

majabar, si kaj podarila očku na dan očetov? user posted image  Verjamem da ti je malo težko ko se privajaš na nov načim življenja...ampak saj ti dragi pomaga pri tem ne?

Meni se pa danes dan ni najbolje začel...samo da sem vstala iz postelje in že me za ponort peče za desno lopatico...se mi pozna pisarniško delo in pa grozni stoli ki jih imamo v službi. Sem non stop v prisilni drži...ne vem kako bom zdržala 8 ur. Bi rabila sedaj ležalnik pa profesionalno masažo s kakim maserjem user posted image

In kako se kaj veselite prihajajoče vročine te dni? Meni je že vroče ko samo pomislim na 30+! Tale vikend je bil glede temperatur krasen. Škoda ker se tako ne nadaljuje. Sem zadnjič poslušala po radiu meteorologa, ki je rekel da bo pravi vročinski val avgusta. Super...bomo vse že z velikimi trebuhi! user posted image  No upam da je to le lari fari user posted image

Uživajte ponedeljek...naj čimprej mine user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
28.6.2010 7:26:36   
Valentina85
Dobro jutro!
Joj, kako gredo ti vikendi hitro mimo... Kje je še avgust in moj dopust :) Ta teden dobim še tanovo na uvajanje..bo pestro.
Drugač pa sem vikend več al manj prespala. Tako mi je manjkalo spanca, da sem šla vsako popoldne po dve uri spat... In ob 8h zvečer se mi spet spi...groza.
Nadine ne kliči vročine, tako kot je zdej je čist dovolj. Men se začne kr vrtet če sm preveč na soncu al pa v vročini....

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
28.6.2010 8:33:27   
phelps
Dobro jutro, ste natipkale čez vikend user posted image

Malalajka, tvoja tašča pa res ni fer (ne glede na to, koga ima rajši ipd. - to je le njena pravica), ampak delati razlike med lastnimi otroci je pa hudo. Pozabi na vse skupaj in kupi svoje. Saj je drago, po drugi strani pa lahko kupiš rabljeno, ali potem naprej prodaš... Otrok je drag, ampak ne poznam nobenega, ki ne bi imel kje spati. Optimistično naprej! user posted image

aleksa, moje brce so se tudi začele nekje v 19. tednu in mi je bilo na začetku neprijetno / nelagodno. Sedaj je že drugače in sem zelo vesela vsake brce user posted image . Tudi ti se boš še navadila in se veselila! user posted image

lazanje, ker ste že napisale nekaj receptov, ga jaz ne bom (je podobno). Jaz kupim od Barille lističe, ki jih ni treba predhodno kuhat in je tako priprava res preprosta (samo položiš in preliješ  z omako).

kilogrami, meni se pozna, da sem imela pred kratkim RD user posted image Pojedla več sladkarij kot običajno, vseeno pa nisem pretiravala, žal pa nimam sreče s prebavo in se mi takoj pozna. Gre vse skupaj nazaj na stare tirnice, veliko zelenjave in sadja, pa bo.

Vikend je mimo, luštno je bilo user posted image . Odštevamo do naslednjega user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
28.6.2010 8:39:27   
phelps
Še to sem pozabila povedat user posted image Pestovala sem 3 mesečnega dojenčka in je kar šlo. To je sedaj uradno najmlajši otrok, kar sem jih držala user posted image

Moj si je pa oddahnil, ker imajo vsi moški podobne težave z iskanjem vozička, ipd. (beri ženske kompliciramo) Moška logika je, greš v trgovino in kupiš prvega, ki se ti zdi ok user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
28.6.2010 9:47:26   
simonmojca
zdravo user posted image  kako kaj danes - upam, da ste uživale med vikendomah danes se bo tok vleklo, da bo za znoret - mi nikamor ne gre ura user posted image sem ves vikend zabušavala user posted image , no ja 5 srajc sem zlikala, da ima moj kaj za oblečt ta tedn user posted image  sem se pa sladkala z kremšnito včeraj - jo je moj kupu samo zamene user posted image  je bila tako dobra  lazanja jaz tudi uporabljam Barilla lističeje pa kolega včeraj razlagal, da če nimaš lističev lahko uporabiš listnato testo - baje je tudi dobro (pa še hitreje) kilogrami sploh ne hodim več na tehtnico (mi pol slab rata user posted image ) sej se na kontrolah tehtam user posted image  Komaj čakam petek - kontrola, pa frej si bom vzela pa napotnico dobim za morf. jejjjjj jupiiiii user posted image  No zdaj pa zaključim - norišnica v službi Lp

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
28.6.2010 9:51:53   
nadinne
A za morfo rabiš napotnico? user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
28.6.2010 9:53:05   
simonmojca
men je tako reku, da je zaston - ker se dela v porodnišnici (jaz pa v leonišče hodim)
loh je pa sam tako reku, da se me reši user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 28.6.2010 9:54:06 >

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
28.6.2010 10:49:10   
kapesanta
oprala in obesila kup cunj (neverjetno kolk se tega umaže v enem samem vikendu).
morje je pa mrzlo ku p... zgleda da se bomo letos bolj sončl pa manj kopal user posted image . Sem šla z Rokom v vodo, pa mi je na glavo zlezu ku mu je voda rito zalila.

še mal pa grem po sina v vrtec (mami na dopustu, pa sem dežurna), pol pa v trgovino po prigrizke (bo jutri praznoval rojstni dan - sicer praznuje šele 6 sam so že počitnice) - kako praznujejo v vrtcih vaših otrok? Pa darila za konec leta (tole moram priznat da me pa mal bega...)

drgač pa nč novega

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2834
28.6.2010 10:50:32   
Sunday
Dober dan lubiceuser posted image
Sem pogrešala naš forum, ampak žal nisem uspela priti do njega.
Je bilo tak pestro.
V soboto smo poročili sestrično... zelo čustveno...
Včeraj me je pa dragi peljal na morje. Sem ga malo povohala, da bo lažje do dopusta.

Kar se tašč tiče, je nabolje ne preveč razmišljat o njih in gojiti pričakovanj.
Tudi na splošno smo ljudje razočarani nad drugimi, ker preveč pričakujemo.
Važno, je da se s svojimi user posted image  razumemo in gre.
Če je pa partner mamin sinko, pa ne gre. To je bila moja slaba izkušnja.

Drugače pa delate skomine... Sem že tako lačna ratala user posted image
Sem sodelavko naprosila, če mi štručko, pa malo sirčka in en paradižnik prinese iz trgovine. Upam, da kmalu pride user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2835
28.6.2010 11:08:48   
nadinne
Uf mi delate lušte z morjem...jaz ga letos ne bom videla user posted image  Sem slišala ja da je baje mrzla voda letos...no mene to ne moti, ker se zelo rada v Bohinjskem jezeru kopam, kjer pa je ponavadi za večino premrzlo user posted image

Jaz sem pa ravnokar iz malice...sem si šla v trgovino po sladoled...mjami! Pa ene piškotke sem si privoščila...še dobro da je mala pakunga, da se ne bom preveč basala...potem pa še malo sadja. user posted image

Ja nekako je treba preživet do 15h user posted image  Madonca ampak kako je že vroče user posted image  Delavna vnema v minusu user posted image

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
28.6.2010 11:11:04   
kapesanta
kaj bo danes za kosilo ?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
28.6.2010 11:25:09   
phelps
Meni bo moj spekel mlad krompir z zelenjavo v pečici - ste mi dale idejo z včerajšnjimi postiuser posted image . Ta teden sva pri njemu doma, čuvava psa. Paše malo spremembe.

nadinne, jaz nisem imela napotnice, morfologijo mi je delala moja osebna g.

< Sporočilo je popravil phelps -- 28.6.2010 11:26:37 >

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
28.6.2010 11:42:18   
nadinne
phelps, ja sej se mi je zdelo, da če greš drugam na morfo, da potem verjetno rabiš napotnico...meni jo bo naredila tudi moja g, tak da je ne rabim user posted image  

Mlad krompir...mljask ja...jaz sem ga jedla včeraj, samo ga je tast tako z oljem polil, da nakoncu ni bilo dobro...ne maram mastnih zadev! user posted image  Danes bodo pa verjetno špageti...grem s sodelavko na kosilo, ker je povabila za roj. dan...bomo šli v picerijo, ampak ker pice ne bom, mi ostane le še pašta user posted image  Bo kar vredu glede na to kako je vroče...ko so taki dnevi mi ne paše nekaj iz pečice ali pa kako meso...solata pa kak krompirček ali pa pašta s kako dobro omako in solata seveda. user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
28.6.2010 12:24:04   
aleunam
Dan!

Nadinne, jaz pa sem slišala, da bo julij vroč. Bomo komentirale septembra. user posted image  Zakaj pa te peče lopatica? A ti je stol razdražil kožo? user posted image

Valentina85, če imaš priložnost, kar prespi kakšno urico brez slabe vesti. Bomo morale po porodu biti še kako aktivne. Sama razmišljam o tem, da se moram začeti malo rekreirati, vsaj kakšen bolj aktiven sprehod, da si malo kondicije naberem. Se spomnim pri sestrici, da ti kar energije poberejo. user posted image  Avgust pa bo tu kot bi mignil in potem tudi tebe čaka dopust. Kaj pa naj jaz rečem, ko najbrž morja sploh ne bom videla? Bomo videli kaj še bo, saj se je poletje še komaj začelo.

Phelps, do novembra maš še nekaj časa, da spremeniš trenutni rekord z dojenčki. user posted image

Kapesanta, ko je bila moja sestrica v vrtcu, so imeli navado, da za RD vsak nekaj prinese, ampak ni se smelo pretiravati. V skupini jih je bilo približno 15 (nisem sigurna) in je nesla 2-3l gostega soka, napolitanke, smokije, liziko za vsakega, bombone in eno vrsto sadja. Tudi pri bombonih so rekli nekako 2 na vsakega. Niso jih hoteli preveč razvaditi, so želeli red.

Kaj bo za kosilo? Ker sva danes same z mamo, bova zelenjavni narastek - kuhan brokoli, cvetačo, predhodno podušene bučke in čebula, potem pa vse v manjši pekač, vmes polijem eno stepeno jajce z žlico kisle smetane in povrhu sir. Zraven bo paradižnikova solata.

Pa dober tek vsem, ki imate malico.

Vidim, da nisem edina, ki ji ni za delo, misli pa uhajajo na morje... Sem razmišljala še o Balatonu. Doli smo bili večkrat, ampak zaradi adrenalinskih užitkov. Tokrat pa bi mogoče malo bolj dopustniško morali en vikend reskirati. Vam povem, da sem nad ponudbo pri njih zelo zadovoljna - apartmaji ful zrihtani, okolica mi je všeč, poceni pa tudi. user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
28.6.2010 12:41:15   
malajka84
Zdravo punce...sm bla bl odsotna ta dva dni, ker je bil ta vikend kot zaklet...ne vem par ljudi je pokazalo svoj pravi obraz pa zarinilo nož u hrbet..in da to doživiš od ljuid...ki ne pričakuješ ..eh..uglavnem živčki so delali..pritisk..d ne govorim kok sm si ga merla...blo je tk hudo..d se je mami mogla vmešat...tk d mislm d to pove dost....eh...nej gre v rti, sam da minejo dnevi do četrtka, ko greva na morje, stran od vsega tega sranja ( pa sori za besedo) sam..ni druge....sam četrtek še čakam, da se spet sestavim skupaj....pa d bo pikica tud ajčala v bl mirnem okolju....:(

za morfologijo sm jst tud dobla napotnico, kr pč moja tega ne dela....kr ni nč novga...bo že...

kosilo ena velka skleda solate pa špageti z omako ala pac:) ja to je to kr vržem not vse kr najdem..pa rada ala pac.)

Punce..nič mejte se lepo..verjetno se oglasim še kaj jutri..drugače pa po dopustu..torej 11., ko bom sigurno boljše volje.

papa

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
28.6.2010 12:45:33   
simonmojca
dan user posted image  na hitro da malo napišem, pol pa spet delo. HB danes samo do 14h jutri bom mogla pa v službi gn.. do 15h (mi čisto nič ne paše) user posted image  malica pri meni je bil na hitro sirov burek (danes smo pri nas v službi vsi zelo na expres user posted image ) kasneje okrog 17h pa piknik user posted image ima stara mama (babica) RD in bomo žarili user posted image  Kapesanta moja nečakinja ima v vrtcu podobno kakor je napisala aleunam prinesejo piškote, biskvite, bombone - ne preveč in sokove, balone (vzgojiteljice okrasijo - nečakinja ima 2leti) Lp

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
28.6.2010 13:12:27   
nadinne
aleunam, peče me mišica pod lopatico...od stola ja, pa kilave mize...imam tipkovnico tam nekje na koncu mize, da jo komaj dosežem...je tako težko kupit računalniške mize user posted image  Potem pa predvsem desno roko stegujem in sem non sop v čudni drži user posted image  Moram reči, da je sedaj malo bolje, ker že od malice nič ne delamo, ker nekaj program štelajo...ampak se mi pa čas bolj vleče...nikakor nam ni prav user posted image

simonmojca, sirov burek...JOJ JAZ BI UBIJALA ZANJ! Jaz pa ne smem skute odkar sem noseča, ker mi grozno zgago naredi in jo jem lahko le če vzamem zjutraj zdravilo za želodec...tega pa sedaj ne smem. Upam da po porodu skuto lahko jemo? Če ja, potem si jo bom pa privoščila izdatno user posted image

Kdaj greste kaj v šolo za starše? Jaz sem danes malo povprašala naokoli tu po Gorenjski...izgleda da bom kar septembra morala iti...med poletjem ni nič, samo na Jesenicah, kar pa mi ne odgovarja, ker je že ob 16h in ne pridem do takrat iz službe. Soncchhek, kaj veš kako je s termini v Kranju? Mislim na uro. Zgleda bom šla na Bled ali v Kranj. No do septembra je še dolga...pa mogoče ne bo več vroče user posted image

No, a boste še kaj klepetave danes? Meni se vleče čas, pa stalno čekiram, le je kaj  novega na RR user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2843
28.6.2010 13:44:53   
phelps
nadinne, meni se tudi danes vleče user posted image , ta teden bo bolj mirno, potem bo pa spet akcija do 15-tega. Komaj čakam konec službe, da grem ven na zrak user posted image

burek, mene po njem tudi totalno peče zgaga. Danes pa sem pojedla mlečni riž s čokolado (tisti kupljen v lončku) in me tudi ful peče. Upam, da bo kmalu nehalo, ker nimam pri roki ničesar, s čimer bi omilila zadevo.

Sem bila s sodelavko v NKD med malico in kupila četrto stvar za mojo malo Phelps user posted image Roza - bele črtaste žabice do pasu, v akciji za 1,99 eur user posted image Se jih kar ne morem nagledat user posted image . Vzela sem še katalog in imajo sedaj ful stvari v akciji, posteljnino s Tweety (moj priljubljeni lik poleg Betty Boouser posted image ) - na vijolični podlagi, poleg pa še obrobe za posteljico, baldahin, spalno vrečo... Cortkano za umret.

Šola za starše, nas bodo jeseni zopet povabili - komaj čakam user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 28.6.2010 13:45:56 >

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
28.6.2010 14:01:05   
aleunam
Phelps, a vi pričakujete user posted image ? Sem šla 4 strani nazaj iskat seznamček, pa imaš user posted image . user posted image  1,99€ pa ni prehudo za hlače, ne? A so ful tanke?

Nadinne, kaj pa če bi takoj po skuti spila malo donata? Ne pomaga? Toliko, da si lušte potežiš. user posted image

Za šolo za starše pa kar vprašajte pri svojih G. Če nimajo oni, vam bodo sigurno priporčali kam se odpraviti. Mi tudi dobimo septembra vabilo.

Simonmojca, kolikor vidim, greš domov. Uživaj, eni bomo še "trpeli" user posted image  do štirih.

Aja, glede hlač oziroma pajacev... Pobiram informacije o vsem kar se tiče user posted image  in soseda, ki pričakuje avgusta mi je priporočala raje hlače do pasu kot pa pajace, ker ga moraš potem celega sleči, ko je treba previti rito. Izkušene mamice, kaj pravite okrog tega? user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 28.6.2010 14:04:56 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
28.6.2010 14:10:09   
phelps
aleunam, ja, mi pričakujemo punčko, izvedla na morfologiji user posted image   Moj me kliče: moji dve pupiuser posted image Jaz pa dodajam tole: http://www.youtube.com/watch?v=0tUfCz99Dpk user posted image

Žabice so iz pliša, do pasu in ful debele. Take mehkeuser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
28.6.2010 14:34:41   
Valentina85
Aleunam, kako ti je bilo na Balatonu?
Midva sva bila lani za prvi maj tam, ker je bil moj 2 meseca službeno na Madžarskem in sem ga šla obiskat. Ful mi je bilo všeč sam nimam tistega občutka ko si na morju... čeprav je večje kot slo morje user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
28.6.2010 14:51:13   
pesjanarka
Ola

Aleksa, jaz sem tudi v 19 tednu in že nestrpno pričakujem brce. Do sedaj se je na žalost vedno izkazalo, da gre za vetrove user posted image

Morfologija: jaz jo imam naslednji teden in tudi upam, da bom zvedela za spol.

Hrana Zaradi gastritisa ne smem jesti svežega sadja in zelenjave (odvzeto mi je tisto kar imam najraje user posted image ). Sicer so občasno pregrešim, a so to res bolj izjeme kot pravilo. Danes grem v Špara v restavracijo in me seveda zopet premamijo njihove solate. Pa si pridno naložim večinoma dovljene (prekuhane): stročji fižol, rdeča pesa, koruza, malo mozzarele, ... Skratka obhodim ves šank, skleda vse bolj težka (česar nisem opazila user posted image ), pa pridem na blagajno in pravi balagjničarka: 'Tega bo pa eno kilo!' OMG!!! Lačne oči!!!

No pa mi je prijazno dala plastično posodo in sem si jo več kot pol odnesla še domov. Jp. Ponovno se je izkazalo, da si lačen ni pametno dozirat porcij al pa kupovat hrane.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
28.6.2010 15:16:46   
aleksa83
pozdravljene user posted image

Kako ste mi kaj danes?

phelps: čestitam za user posted image ! user posted image
Jaz pa še zdaj ne vem, če bi vprašala ali ne,... hmmm

Tu je taki lepi sonček.
grem zdaj malo v posteljo, sem utrujena

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
28.6.2010 15:37:08   
simonmojca

Živijo user posted image

Mi smo že doma user posted image , moram spakirat kratke hlače, mikico in superge za mojega (da bo lahko na pikniku komot user posted image )
Imam še eno urco časa preden grem k zobarju in potem na piknik user posted image , pa sem si rekla, da vas danes še malo pogledam user posted image no ja še malo manj prijetno delo me čaka (očistit mačje stranišče user posted image ) pol pa akcija user posted image

Šola  nam začne 14.09 do 16.09 med 16.30 in 19.30h – dolga user posted image ; drug termin je pa med 5-7.10.2010 ta mi pa sploh ne odgovarja.

phelps: čestitke za user posted image
Spol joj jaz si zadnje čase vedno bolj želim punčko, prej sem imela filing da je fantek, zdaj pa hočem punčko. Ne me narobe razumet sovražim ampak res SOVRAŽIM ROZA (da ne bo katera mislila, da jo hočem v roza oblačit user posted image ) sam ko hodiš po štacunah je tako veliko lepih stvari za punčke – prav cortkane so, za fantke  pa nič (same kavbojke ka pa itak niso udobne user posted image pa mikice)

No ja kaj bomo dobili bomo pa šele novembra vidli– nočem prej vedet.

No lepo se imejte, še mal pa greste dam user posted image  aleunam samo še pol urce pa bo user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 28.6.2010 15:38:29 >

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?