khurde
|
čer farfala, otrok nima kaj preveč rad. ni ravno navdušen nad njimi, da bi se ukvarjal itd. najki, kot oče je bil ne bom šla v podrobnosti, ampak nič od nič, v bistvu. pa sej do tamale se že skos podobno obnaša - ne uživa baš v njeni družbi. pa nekak se mi svita, kaj zameri... je omenjal te zadeve, sam pol pa šele sčasoma začel ignorirat, tko da mislim, da je to pač to. ni mu všeč to, da ne delava kot on želi, da ne živiva kot se njemu zdi prav, da izgubljava čas z otrokom, ker se mu zdi neumno, da se vsi trije družimo skupaj, ko bi pa en lahko kaj drugega počel (in to kaj bi drugi počel, medtem ko bi bil prvi z otrokom, bi on povedal), kaplja čez rob je bilo pa to, da sva se odločila obdržati tega otroka, ker je on mnenja, da je en čist zadost - sam tega ni povedal na tako lep način kot jaz če bi pa tamalo kar dol nosila, se pa bojim, da bi sčasoma lahko kar nekaj očitkov letelo na to in se mi v bistvu niti ne da s tem ubadat, ker je moj to že probal, da bi tašči veselje naredil, pa sta bila oba s tamalo nazaj v roku 10 minut mimi, sej nisi nič groba. podobno razmišljam. sej sem ugotovila, da je verjetno najbolje, da se en dan s taščo pomenim, ji povem, da ona pri nas ni nezaželena, celo obratno in da (ona se boji, da predvsem mene) ne moti, če kdaj gor pride, samo da nas dol zaradi želje tasta ni. pol naj se pa sama naprej pobriga, a ji je kaj do enega kul odnosa z vnučko ali pa jo bolj skrbi, koliko bo on užaljen. hvala za odgovore. sam to me prav mori občasno, ker če bom kdaj babi, mi ne bi bilo vseeno živeti tko in bi bila rada del odraščanja vnukov... pa še ker imam sama super staro mamo, sicer sem vedno imela samo eno, isa ima k sreči dve, in vem, da je lahko odnos čisto "poseben" marta, luštkan je prav fajn se nasmeji