khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sonček ta zakaj je zdej totalno aktualen nimaš šans, ma sploh osnovnih pogojev ne, da nekaj tako poveš oz. odgovoriš, da na to neb bil možen še en zakaj brainstorming babe, jaz mam en čudn problem, pa že en čas razmišljam, sam ne vidim dobre rešitve... gre se za to, da tašča (spodnji štuk) ful malo vidi tamalo in vem, da ji ni vseeno, ker je tamala več pri prababici (taščini mami) in pri taščinih ostalih sorodnikih kot pri njej. men se zdi, da ona misli, da jaz nočem, da dol hodi, stvar je pa v tem, da je tast rekel (ne vpričo nje, ko smo bili sami), da on noče, da dol hodimo in da hoče, da se zase držimo. če to njej rečeva, ga itak zagovarja, da ni mislil tako in da je v resnici vesel, ko pridemo, ja valda samo, ajde, kako drugače pa lahko nekdo, ki je odrasel, normalno inteligenten, sploh misli, če dobesedno reče "nočem, da hodite dol in najraje bi videl, da smo čist ločeni in da se držite zase" in jaz pač nočem, da tamala dol hodi ne zaradi nje, ker je fajn ženska in ker se imata radi, ampak zato, ker nočem kasneje njegovih očitkov slišat in gledat sitno faco, ko delamo kontra kot on želi... po drugi strani pa mi je jasno, da ji včas še sam "prišepne", da ji ne zaupava vnučke in pojma nimam, kaj naredit. sem razmišljala, da naj ona kdaj gor pride, pa naj se v njeni sobi igrata, samo je tut tok zaposlena, da bi težko najdla čas, pa še moj ni navdušen nad idejo...