|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
26.6.2010 20:59:22   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

ojla

sonček, fouš za dopust user posted image  to bo luštno

meni je drugače všeč belvedere nad izolo, samo ni ravno za take majhne. če greš po peš poti dol na plažo, je super. prodnata, samo nobene sence.

Belvedere je precej oddaljen od plaže. Dol še gre, za nazaj je pa konkreten hrib in z vso kramo po soncu lazit v hrib ni najbolj prijetno.user posted image  A mora bit Slovenija?

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
26.6.2010 21:02:55   
sonček33
A mora bit Slovenija?

Ne, sploh ne, ampak prav daleč pa tudi ne bi šli, ker bomo šli samo za 3 dni.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
26.6.2010 21:05:10   
Ploha
čeeeer!

Jest sm crknena...včer sva pol vsa okna spucala, dons sm celo bajto pomedla, presesala, spucala kar je od malarja ostal, pa z medvedam sva v otroški sobi laminat položila, sej sva mislna še v spalnici, pa ga tako glava boli, da je šu že pred eno uro spat, met apa tud...

jest sm pa še po kuhn čepine pa šporget pomila, zdej pa še ena gora cunj za zložit, ker sm spet prala ko zmešana, pa sam trije smo, kaj bo pa poj, ko bomo štirje??

ker jest ne peglam, izjemoma že, sam drgač pa zložit pa v omare pa mam jest dost

zdej se res odrekam tej pof**** hrani, že 2x nism hotla sladoleda, pa me je tašča sprašvala zakaj se ga tako odrekam zadnje čase

jutr bom za kosilo nardila vse kar se na roštilju da

pa še kak teden bom mela čistilne, vedno bom za kakmu majstram pucala...

pol pa začnem pakirat počas

barba: zelooo mi je všeč, imam že nekaj idej, upam, da se da tudi po naročilu, če imam kake posebne želje??? Pa upam, da kmalu zvemo cene

dopust: jst bi tud šla, za ene tri dni v toplice, ajoooj ....pa drugo leto...

a sm že povedla, da sm lačna  pa ne vem kaj sploh lahko takole uro??

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
26.6.2010 21:11:40   
rubica
ploha zs

sonček men je zakon Pula oz. Premantura kamp stupice ali pa runke, pa pol greš na kamenjak se kopat, maš kaenje, pesek ali pa pečine, kamp je čisto v senci, pol pa še poreč je tut kar ok, Plava laguna, pa še lanterna pri poreču (res zrihtan), pa mali lošinj, pa rab- rajska plaža, pa na cresu sam je fkk pa ni tok sence sam je res lepo user posted image , pa še kaj, ja biograd na moru- sam je kar daleč.

jem limonino pito pa vanilijev sladoled user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
26.6.2010 21:18:19   
rubica
 pridni ste user posted image user posted image , vem kako je pucat za majstri predlansko leto, ko smo končeval bajto konec novembza začetek decembra jaz pa z takim trebuhom pa vsa zatečena jaooooo, sam je pa pol tok luštm ko si na svojem bote vidl, res super! pa ja res si pridna. o cunah pa ne govor, pr nas tut tamala umaže ponavad 4 bodije v vrtcu pa če mamo srečo sam 2 hlače v 1 dnevu to mislim user posted image

najki kako si kaj slamnata vdova user posted image

dobii jedilniki punce super za ideje jaz pa jitri naredim kar poščančji žur, pa zeleno solato mam občutek, da se mi ne bo dal druzga user posted image

ja naša tut štrajk s hrano, pa tak drobiž je user posted image , mja bo že je pa res fill živahna tut sekundo ni na mir, pa zdej je zakon moj tebuha za božat user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
26.6.2010 21:38:30   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

ploha zs

sonček men je zakon Pula oz. Premantura kamp stupice ali pa runke, pa pol greš na kamenjak se kopat, maš kaenje, pesek ali pa pečine, kamp je čisto v senci, pol pa še poreč je tut kar ok, Plava laguna, pa še lanterna pri poreču (res zrihtan), pa mali lošinj, pa rab- rajska plaža, pa na cresu sam je fkk pa ni tok sence sam je res lepo user posted image , pa še kaj, ja biograd na moru- sam je kar daleč.

jem limonino pito pa vanilijev sladoled user posted image

Men je bilo fajn v Stella Marisu (Umag). Samo to je bilo nekaj let nazaj. Vem, da je kamp urejen, senca je, na plaži so kamenči (in nekaj trave) in nizka voda, lahko greš pa na drugo stran, kjer kar takoj zaplavaš (tam je beton), za otroke so igrala ipd., zvečer super sprehod do Umaga ali pa z vlakcem, edino senco na plaži je treba kar iskat, oddajajo pa marele.

BE NICE!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
26.6.2010 21:39:54   
Ulla80
jao, še mal pa na dopust!
user posted image
ula skoz teži s tem morjem, čist je notr padla, kdaj bomo pa šli, pa kam bomo šli, pa če bomo res šli, pa zakaj še ne gremo, pa če bo voda tam, a morje bo, pa a bojo ježki, pa raki, a školjke tud, kje bomo spali, če bo šla lojzka (njena punčka) zravn, če bomo mel kopalke, a mami tud, kaj pa ati, ap neo tud, pa lase če si bomo zmočli, pa če bo sonček svetil, a nas bo opekel, zakaj pa ne......aaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
26.6.2010 21:47:37   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

user posted image
ula skoz teži s tem morjem, čist je notr padla, kdaj bomo pa šli, pa kam bomo šli, pa če bomo res šli, pa zakaj še ne gremo, pa če bo voda tam, a morje bo, pa a bojo ježki, pa raki, a školjke tud, kje bomo spali, če bo šla lojzka (njena punčka) zravn, če bomo mel kopalke, a mami tud, kaj pa ati, ap neo tud, pa lase če si bomo zmočli, pa če bo sonček svetil, a nas bo opekel, zakaj pa ne......aaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Ulla kdaj pa greste? Kam pa? Zakaj pa še ne greste? A greste kam ko bodo ježki? A boš mela kopalke? Kaj pa otroc? Kje boste pa spali? user posted image user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
26.6.2010 21:49:05   
sonček33
Vas bo sonce opeklo? Zakaj pa ne?user posted image user posted image user posted image  Faca mala.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
26.6.2010 21:49:24   
Ulla80
Ulla kdaj pa greste? Kam pa? Zakaj pa še ne greste? A greste kam ko bodo ježki? A boš mela kopalke? Kaj pa otroc? Kje boste pa spali?

v četrtek/pri zadru nek/ker še nimamo dopusta/upam da ne/bom/bojo/ v prikolci

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
26.6.2010 21:51:01   
Ulla80
sonček ta zakaj je zdej totalno aktualenuser posted image nimaš šans, ma sploh osnovnih pogojev ne, da nekaj tako poveš oz. odgovoriš, da na to neb bil možen še en zakajuser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
26.6.2010 21:52:26   
sonček33
sonček ta zakaj je zdej totalno aktualen nimaš šans, ma sploh osnovnih pogojev ne, da nekaj tako poveš oz. odgovoriš, da na to neb bil možen še en zakaj

brainstorming

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
26.6.2010 21:52:46   
sonček33
zate, sevedauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
26.6.2010 21:53:31   
Ploha

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra je ta mala user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
26.6.2010 21:58:45   
Ulla80
pa še ena...
U: a je to biba
m: ne, hrošč
U: zakaj je to hroš?
m:ammmmm ker je pač biba, ki ji reče hroš. ima taka trda krila, pa je hroš.
U: zakaj ma krila?
m: da lohk leti
U: zakaj pa leti
m : ja že mora kam it
U:kam pa?
M: ja to pa ne vem
U: zakaj pa hrošč nima učk?
m: sej ma, sam take male
U: zakaj ma pa male?
m:ja zato ker je mali, pa ne more met velikih.
U zakaj ma pa črte? (v obdelavi je bil koloradski)
m: ja pač ma črte, da se loči od drugih. eni so črni, drugi zeleni, eni majo črte, drugi pike.
U: ne, pikapolonce majo pike.
m: sej pikapolonca je hrošč.
U:zakaj je pikapolonca hrošč?

AAAAAAAAA PA TO JE ZIH SAM ENA TRETJINA DIALOGA, AL PA ŠE TO NEuser posted image user posted image user posted image za crknt, no.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
26.6.2010 22:02:29   
Ploha
a pogrešaš tišino user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
26.6.2010 22:04:44   
sonček33
a pogrešaš tišino

a izivašuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
26.6.2010 22:05:18   
Ulla80
a pogrešaš tišino

na momente pa resuser posted image   sej je zanimivo, pa k morš tko študirat kaj boš reku, pol pa če predolg gruntam, mi pa reče mami, v učke me poglej, a me slišiš kaj ti govorim user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
26.6.2010 22:08:45   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sonček ta zakaj je zdej totalno aktualen nimaš šans, ma sploh osnovnih pogojev ne, da nekaj tako poveš oz. odgovoriš, da na to neb bil možen še en zakaj

brainstorming

babe, jaz mam en čudn problem, pa že en čas razmišljam, sam ne vidim dobre rešitve... gre se za to, da tašča (spodnji štuk) ful malo vidi tamalo in vem, da ji ni vseeno, ker je tamala več pri prababici (taščini mami) in pri taščinih ostalih sorodnikih kot pri njej. men se zdi, da ona misli, da jaz nočem, da dol hodi, stvar je pa v tem, da je tast rekel (ne vpričo nje, ko smo bili sami), da on noče, da dol hodimo in da hoče, da se zase držimo. če to njej rečeva, ga itak zagovarja, da ni mislil tako in da je v resnici vesel, ko pridemo, ja valda user posted image  samo, ajde, kako drugače pa lahko nekdo, ki je odrasel, normalno inteligenten, sploh misli, če dobesedno reče "nočem, da hodite dol in najraje bi videl, da smo čist ločeni in da se držite zase" user posted image  in jaz pač nočem, da tamala dol hodi ne zaradi nje, ker je fajn ženska in ker se imata radi, ampak zato, ker nočem kasneje njegovih očitkov slišat in gledat sitno faco, ko delamo kontra kot on želi... po drugi strani pa mi je jasno, da ji včas še sam "prišepne", da ji ne zaupava vnučke user posted image  in pojma nimam, kaj naredit. sem razmišljala, da naj ona kdaj gor pride, pa naj se v njeni sobi igrata, samo je tut tok zaposlena, da bi težko najdla čas, pa še moj ni navdušen nad idejo...

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
26.6.2010 22:09:23   
Ploha

a pogrešaš tišino

na momente pa resuser posted image   sej je zanimivo, pa k morš tko študirat kaj boš reku, pol pa če predolg gruntam, mi pa reče mami, v učke me poglej, a me slišiš kaj ti govorim user posted image user posted image

drgač komaj čakam, da Meta spregovori, sam če bo pa tolk sprašvala bo pa tud kr kriza nooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
26.6.2010 22:13:15   
sonček33
joj, khurde, zakomplicirano...mislim, kaj pa češ anredit, če ti nekdo reče, da nisi dobrodošel...fak no..ljudje nas včasih spravljajo v take dileme... jaz milsim, da bi v taki situaciji tašči povedala kako in kaj..pač, to ni vaša odločitev,amapk odločitev njenega moža, ki jo vi spoštujete, ker vam drugega ne preostane ...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
26.6.2010 22:13:36   
khurde

a pogrešaš tišino

o, šit, faca je user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
26.6.2010 22:13:53   
sonček33
a kej berete?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
26.6.2010 22:14:10   
Ploha
khurde: ena je ta, kot si rekla, da jo povabita, pa naj se malo igrata, druga je pa ta, da vseeno greste dol recimo na 14 dni, za ene 2 urci, pa da sta skupaj. Al pa če ona kaj dela zunaj kaj takega, da je lahko Isa zravn naj ji pomaga, druge ni. Samo mi je všeč, da je tast sam reku tako in tako bi rad, ni mi pa všeč, če sploh je tako, da reče ni mi kul da dol hodite hkrati pa šunta taščo..kot bi iskal prepir...user posted image user posted image

Pa moja tašča je tud blaznooo zaposlena ženska, ampak včasih kar malo posilim in dam Meto, ker vem da ji je kul, ampak zarad drugih okoliščin pač se dogaja kar se dogaja user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
26.6.2010 22:15:11   
Ulla80
joj khurde zoprnouser posted image kaj pa vem, jst zihr neb drezala preveč. ker če on noče, če je res se tko izrazu, pol ziher neb hodla dol več kot je mus. tašča pa če želi več videt tamalo, jo itak lohk. da je zaposlena, ni glih baš nek izgovor, sej tud če jo ti dol peleš, si more zanjo čas vzetuser posted image kaj pa vem, no.  direkt zment se, vprašat, se pa ne da? (ja a sej vemuser posted image )

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?