Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:12:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kaj si kaj študirala,v kateri fitnes se boma spravle? nisem še študirala....ni blo cajta a bi raje kako jogo dol vdarle? al pa kaj..... Neeee,nisem jaz za tako.Mam raje dobre dede. samo je fajn veš....full ti spremeni ...... Ma,kaj te vem,mi nekak ne diši. nebi rada živela lepo,mirno,brezskrbno kot ribica v vodi.... ..no kakor želiš....pol a fittnes
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:12:32
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če pa je res.Moja svakinja je zaj ,pa je stara tolko ko ti.Pa prvi otrok bo to.Kaj te pol naj ona reče?Star si tolko,kolko s počutiš.Jaz bom vedno stara 29. Jaz pa vedno 20. Pa pri 20-ih jaz nisem bla še tak hudo pametna,ko sem zaj! Pha,smrklje...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:12:48
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa se bom počasi poslovila.Bom šla malo možeka pocartat,pol pa tak spat.Delam ju3 celi dan spet.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:13:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Star si tolko,kolko s počutiš.Jaz bom vedno stara 29. Jaz pa vedno 20. Pa pri 20-ih jaz nisem bla še tak hudo pametna,ko sem zaj! Jaz tud ne, sem se pa mela super fino. Sicer pa pustimo malenkosti. To se še jaz zaj mam.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:13:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sem prišla včeraj do groznega spoznanja: stara sem 34 let in imam prvošolčka in še eno malo frkljo.Ko bo ta frklja šla v šolo,bom stara reci-piši 38 let in pol...grozljivo Pa spljoh se ne počutim stara kaj pa s tabo je Saj jaz sem tud že 33, pa kaj...počutje pa kot da jih imam 22 ...stara boš toliko kolikor se boš sama naredila
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:14:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če pa je res.Moja svakinja je zaj ,pa je stara tolko ko ti.Pa prvi otrok bo to.Kaj te pol naj ona reče?Star si tolko,kolko s počutiš.Jaz bom vedno stara 29. Jaz pa vedno 20. Pa pri 20-ih jaz nisem bla še tak hudo pametna,ko sem zaj! Pha,smrklje...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:15:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kaj si kaj študirala,v kateri fitnes se boma spravle? nisem še študirala....ni blo cajta a bi raje kako jogo dol vdarle? al pa kaj..... Neeee,nisem jaz za tako.Mam raje dobre dede. samo je fajn veš....full ti spremeni ...... Ma,kaj te vem,mi nekak ne diši. nebi rada živela lepo,mirno,brezskrbno kot ribica v vodi.... ..no kakor želiš....pol a fittnes Jupi!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:16:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če pa je res.Moja svakinja je zaj ,pa je stara tolko ko ti.Pa prvi otrok bo to.Kaj te pol naj ona reče?Star si tolko,kolko s počutiš.Jaz bom vedno stara 29. zmagovalno povedano no jaz pa 22
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:16:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sem prišla včeraj do groznega spoznanja: stara sem 34 let in imam prvošolčka in še eno malo frkljo.Ko bo ta frklja šla v šolo,bom stara reci-piši 38 let in pol...grozljivo Pa spljoh se ne počutim stara kaj pa s tabo je Saj jaz sem tud že 33, pa kaj...počutje pa kot da jih imam 22 ...stara boš toliko kolikor se boš sama naredila kaj sem jaz na napačni temi? pri mladih mamicah al kaj...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:16:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa se bom počasi poslovila.Bom šla malo možeka pocartat,pol pa tak spat.Delam ju3 celi dan spet. Ojej,boga .Upam,da ne boš pregorela od takega tempa.Naj ti hitro mine šiht,pa lepo se naspi. Bo hitro minlo.Se vedno nekaj dogaja. Zaenkrat mi gre tak skozi,ko pa ne bo šlo več,pa bom samo en šiht gurala. Hvala za lepe želje.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:17:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa se bom počasi poslovila.Bom šla malo možeka pocartat,pol pa tak spat.Delam ju3 celi dan spet. lepo cartanje in lep spanec...pa gled da postla ostane cela
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:17:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sem prišla včeraj do groznega spoznanja: stara sem 34 let in imam prvošolčka in še eno malo frkljo.Ko bo ta frklja šla v šolo,bom stara reci-piši 38 let in pol...grozljivo Pa spljoh se ne počutim stara kaj pa s tabo je Saj jaz sem tud že 33, pa kaj...počutje pa kot da jih imam 22 ...stara boš toliko kolikor se boš sama naredila kaj sem jaz na napačni temi? pri mladih mamicah al kaj... Ne,ne,si na pravi temi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:18:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kaj si kaj študirala,v kateri fitnes se boma spravle? nisem še študirala....ni blo cajta a bi raje kako jogo dol vdarle? al pa kaj..... Neeee,nisem jaz za tako.Mam raje dobre dede. samo je fajn veš....full ti spremeni ...... Ma,kaj te vem,mi nekak ne diši. nebi rada živela lepo,mirno,brezskrbno kot ribica v vodi.... ..no kakor želiš....pol a fittnes Jupi! naj ti bo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:18:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa se bom počasi poslovila.Bom šla malo možeka pocartat,pol pa tak spat.Delam ju3 celi dan spet. lepo cartanje in lep spanec...pa gled da postla ostane cela Itak,da bo cela.Mamo otroke v sosednji sobi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:18:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa se bom počasi poslovila.Bom šla malo možeka pocartat,pol pa tak spat.Delam ju3 celi dan spet. lepo cartanje in lep spanec...pa gled da postla ostane cela podpis
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:19:23
|
|
|
|
matcar
|
Nočko,babike! Lepo še čvekajte!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:19:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa se bom počasi poslovila.Bom šla malo možeka pocartat,pol pa tak spat.Delam ju3 celi dan spet. lepo cartanje in lep spanec...pa gled da postla ostane cela Itak,da bo cela.Mamo otroke v sosednji sobi. ajd bejž v napad......
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:19:55
|
|
|
|
ly117
|
Jaz pa grem cote obesit.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:20:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa grem cote obesit. sama...?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:20:39
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa na brzake spospravit
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:26:15
|
|
|
|
botrca
|
Čer , jaz pa jem napolitanke. Jan spi...kak paše malo tišine . Sami0804 s čem se ti obremenjuješ? Stara si kolk se počutiš, ostalo pa sploh ni važno. Kaj drugi mislijo pa jih prav nič ne briga. Ti povem samo še to. Od ene moje kolegice, mama stara med 45-50 ne vem točno ima hčerko staro 2 leti. Ta kolegica bo pa sep. rodila 4. otroka. Jaz sem Jana rodila pri 30. pa se sploh nikoli nisem počutila staro, ma kje pa prav mlado se počutim in tako tudi zgledam .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:29:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa grem cote obesit. sama...? ja sama. Moj že spi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:31:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa grem cote obesit. sama...? ja sama. Moj že spi. aja
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 22:34:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer , jaz pa jem napolitanke. Jan spi...kak paše malo tišine . Sami0804 s čem se ti obremenjuješ? Stara si kolk se počutiš, ostalo pa sploh ni važno. Kaj drugi mislijo pa jih prav nič ne briga. Ti povem samo še to. Od ene moje kolegice, mama stara med 45-50 ne vem točno ima hčerko staro 2 leti. Ta kolegica bo pa sep. rodila 4. otroka. Jaz sem Jana rodila pri 30. pa se sploh nikoli nisem počutila staro, ma kje pa prav mlado se počutim in tako tudi zgledam . Ma,ne ,saj se ne počutim staro,samo številke me begajo Moja mama je mene rodila pri 31(sem tretji otrok) in v šoli sva bili samo dve,ki sma imeli toliko stare starše.Takrat sem si prisegla,da bom imela otroke bolj mlada.No,in ker se zarečenega kruha poje največ,sem jaz mojo mulo rodila dva meseca pred 32.rojstnim dnevom
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?