tims
|
Ojla, pri nas Nina spi, Tim z očijem gleda fuzbal. Je čist not padu . Ima pa zdaj, ko se je končala šola, dovoljenje, da lahko malo kasnej hodi spat (ampak najkasneje ob 21ih). Je pa bila dons Nina spet lepo pridna v vrtcu , pa tud pol doma. Res me prijetno preseneča. IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu včeraj zvečer okoli 19.30 Nina štorasto ulovi žogo in si malo zvije prst. damo obkladke, čez noč namažem, povijem, zjutraj je zadeva slabša in ji rečem, da morava k zdravnici pokazat, da se lahko zgodi, če bo zadeva huda, da ne bo moralala iti na rokometni tabor, ker tam tudi vsak dan telovadijo in imajo treninge. In Nina mi odgovori: "Mami a poznaš Petro Majdič" Jaz: "ja seveda poznam, pa še od čisto blizu sem jo že videla." Ona: No ona jez zlomljenimi rebri tekmovala, če je ona lahko to naredila, potem bom tudi jaz lahko s tem prstom rokomet igrala!" hudoooo se pravi, imate pri vas po novem Petro No, HB da gre Tianu na bolje in da bo tudi Nina lahko šla na rokometni tabor. Majuska, pri nas smo tudi že jedli gobe in gobovo juho. Niso pa bile to kakšne ogromne količine. Mojcek, da bi le Živa lepo kakala še naprej. A ne, ne moreš verjet, kok se človek lahko razveseli enga drekca ? Nanka, super za lepo spričevalo , za Natkino suho pleničko , za Tjašo pa držim pesti, da bo vse ok tudi z angleščino . Zdaj pa vsi lepo možgančke na pašo . Populis, a potem nisi nič dolžna CSD-ju? Mater, sam so pa res face. Zdej si pa predstavli, da bi ti to ušlo iz glave, da si plačala.... Neboglasnica, imaš vse spakirano? Upam, da boste meli lepo vreme in da boste užival na dopustu . Auroraa, tudi jaz vam želim uspešno spanje na novi pojstli. Pri nas smo tudi z uvajanjem novotarij ponavadi začeli čez kakšne praznike . Se vsaj malo spočiješ,če je kakšna panika. Pošlji kakšno slikico, ko bosta preuredila sobico. Zdej grem pa Zrneca gledat. Me prov zanima, kako bo to proslavo izvedel
|