mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: meymey cikel imam na 40 dni, trenutno nisva planirala podmladka tako da se reees ne spomnim kdaj sem imela zadnjo . Pred 4 dnevi se je začelo s slabostjo naslednji dan čuden okus v ustih, včeraj boleče prsi, bolečine v jajčnikih. Ker so mi znaki znani, sem šla že pred 3 dnevi po baby check, včeraj pa do zdravnika na krvno analizo. Vse negativno. Dejansko bi te dneve morala dobiti , ne vem pa če mi že zamuja. Sej nimam vprašanja, sam tooolk mi gre na živce... ne vem če si zamišljam, ali se pač res ne vidi v krvi... Zdaj niti ne vem kdaj naj spet delam test... ker če nisem noseča, sem najbrž bolana, naslednji teden pa letim na dopust! Moj dragi pa se že veseli!!! ti si pa res u easy z tole M. ko pride pride in gre ko gre...jest ti priporpčam naslednje : če si do dele tkole delala, deli še naprej.... pa boš vidla, če bo M prišla bo prišla, če ne pa naredi test in boš tudi vidla, na čemem si... kupi si ene 3 teste za na počitnice....če grsta za kaki daljši čas... drgač pa če ne pride, res ni z tabo nič narobe....lahko si ali pa je kaki drug vzrok, če bo negativno... drgač pa, pravi pušenjak, da če je 3 mesece takrat šele vžgi alarm pri ginekologinji.... ker cikel 40 dni je precej časa....to je en mesec in še 10 dni...če imaš redne...če pa neredne pa sploh zmeda...vem, k sem na istem. jih imam od 28 do 42 dni....pol pa bi lahko vsak teden norela, a je že O. k nimam pojma kdaj je...a je že čas, da test nardim, k lahko čakam 14 dni... tko, da držim pestke. znakci so pa res čudni...mislim, nosečniški...
|