|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
23.6.2010 16:28:03   
sjmm
tamika...evrčki so že prenešeniuser posted image

kok si ti pridna dons...pa sej smo že navajene...k si zmer pridnauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
23.6.2010 16:55:51   
birdy
Čakam naš gol in zmago!!! Upam vsaj na zmagouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
23.6.2010 17:36:59   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Čakam naš gol in zmago!!! Upam vsaj na zmagouser posted image

mi pa vsaj na gol!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
23.6.2010 19:38:22   
tanci29
Hoj

kaj ste vse tolk žalostne da ni nobene...

za las je šlo..prov škoda, ampak vseeno bili so dobri in so se borili...najboljši komentar pa mi je bil od Keka k je rekel, da je to tekmo trepetalo pol sveta zaradi ene male Slovenijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..res je car in se strinjam z njim..bravo naši fantje

drugače pa mami tanja je čist ok, k da mi nič ne bi bilo pa sem dva dni nazaj že vse naumila kaj mi jeuser posted image ..ah ta zdravje

no drugač smo pa mi trije pohamsili večerjo, še mal igranja pol pa čofat pa spat...
naš daddy pa čaka še eno odločilno tekmo mamo v službi kar eno plazmo v lokalu in majo atmosfero ta hudo...danes je za nas prov naporen danuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
23.6.2010 20:21:36   
sjmm
mi smo že kr mal zmatrani

jz sm peglezn gonila 2 uri

oči je pa fantičke pazil

Saška se je pa kr sama pazila...no , mal jo je tud kompjutruser posted image

smo navijal...sam pol smo bli mal žalostni..pa ne prevečuser posted image

ta mau je gut...zgleda je bla sam zaspanost

zdej se po dnevni po tleh meče...je glih z glavo po tleh sunu...bučmanuser posted image

gremo še pod tuš, mlekec..via pojstla, da še za včer mal not prnese

aja...ju3 zadnji šolski dan...carsko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsi si bomo mal oddahniluser posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 23.6.2010 20:22:02 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
23.6.2010 20:22:29   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

Hoj

kaj ste vse tolk žalostne da ni nobene...

za las je šlo..prov škoda, ampak vseeno bili so dobri in so se borili...najboljši komentar pa mi je bil od Keka k je rekel, da je to tekmo trepetalo pol sveta zaradi ene male Slovenijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..res je car in se strinjam z njim..bravo naši fantje

drugače pa mami tanja je čist ok, k da mi nič ne bi bilo pa sem dva dni nazaj že vse naumila kaj mi jeuser posted image ..ah ta zdravje

no drugač smo pa mi trije pohamsili večerjo, še mal igranja pol pa čofat pa spat...
naš daddy pa čaka še eno odločilno tekmo mamo v službi kar eno plazmo v lokalu in majo atmosfero ta hudo...danes je za nas prov naporen danuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
23.6.2010 20:31:31   
Ajvy
oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...Hvala vsem za pestke.....res smo jih potrebovali...ocena 5 plus....full smo veseli, šefica še najbolj...je bilo pa zelo napet....pa moram rečt, da sem šla rodit lažje, kot danes zjutraj v službo----

ONasiss...lepo se imejte na morčijuuuuuuuuuuuuuu

Urša..
.po mojem je Žiga znerviran od ropota....res....bogec mali....

KAtjuša...lepo čofotajte.....

Sjmm
...kolkr sem rekla...dobra si da to vse zdržiš....jst svojih noči ne dam.....

BIrdy.
..o revčka.....slabosti....upam,da se user posted image čimprej premakne....da slabosti minejo....

Tancy....super da si ok....bravo......
Kar se tekme tiče...bravo naši...samo sreča ni bila na naši strani...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
23.6.2010 20:38:05   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tamika...evrčki so že prenešeniuser posted image

kok si ti pridna dons...pa sej smo že navajene...k si zmer pridnauser posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image
se bo ju3 kar nekaj mulčkov podilo po hiši, pa jim bo treba baterije filat user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj še čakajo kuhinja, kopalnica in tla user posted image user posted image user posted image ...pa COTE...itak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
23.6.2010 20:40:17   
tanci29
HOJ

no pa še enkrat...dejmo naši..tale tekma je tud zlo pomembna

oba mulčka že u postlah, se vid da je mami sama, drgač bi še vsi okol rogovilili...

mal sem obnove pri ajvy prečitala tko da sem malo na tekočem.

ajvy-pa super da je šlo vse ok in da so big bossi zadovoljni...pa še + zraven 5ke...mormo zamenat mcka..mi kadar gremo gremo u unga v btcju

no bom vidla če me ne bo nogomet tolk potegnu vas grem prečitat za nazaj če ne pa

vse dopustnice ki se odpravljate na dopust...UŽIVAJTEEEEEEEEEEEE imejte se najboljše in fajn pozdravte močkota še od mene...najbolj bom pogrešala morki zrak, men to tolk diši

birdy-naj slabosti minejo hitro

sjmm-supermamauser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
23.6.2010 20:42:08   
TAMIKA3

oči je pa fantičke pazil

zdej se po dnevni po tleh meče...je glih z glavo po tleh sunu...bučmanuser posted image

aja...ju3 zadnji šolski dan...carsko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsi si bomo mal oddahniluser posted image
pridna mami...zdaj se pa lahko do nas zapelješ in mene še rešiš kristusovih muk user posted image user posted image
pa  user posted image user posted image user posted image za varuško, jaz bi jo tudi rabila user posted image
naši user posted image user posted image user posted image user posted image so že v posteljah, samo se še vedno slišijo glasovi user posted image
konec šole... mi je zadnjič Marin rekel: mami sem že tako utrujen user posted image user posted image , se bomo na morju odpočili in nafilali baterije
vrtec... še drugi teden, potem pa počitnice user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
23.6.2010 20:44:18   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...Hvala vsem za pestke.....res smo jih potrebovali...ocena 5 plus....full smo veseli, šefica še najbolj...je bilo pa zelo napet....pa moram rečt, da sem šla rodit lažje, kot danes zjutraj v službo----

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
23.6.2010 21:01:04   
Ajvy
Tamika....te je moralo pa vržt, da to otrok takole potoži da je utrujenko....bogec....pa bo na morčiju lahko čofotal in se imel brezbrižno fino user posted image user posted image user posted image

Tanci...vi kar pridite.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
23.6.2010 21:02:11   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
23.6.2010 21:04:43   
sjmm

ONasiss...lepo se imejte na morčijuuuuuuuuuuuuuu

Urša..
.po mojem je Žiga znerviran od ropota....res....bogec mali....

KAtjuša...lepo čofotajte.....

Sjmm
...kolkr sem rekla...dobra si da to vse zdržiš....jst svojih noči ne dam.....

BIrdy.
..o revčka.....slabosti....upam,da se user posted image čimprej premakne....da slabosti minejo....

Tancy....super da si ok....bravo......
Kar se tekme tiče...bravo naši...samo sreča ni bila na naši strani...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
23.6.2010 21:08:00   
TAMIKA3

Tamika....te je moralo pa vržt, da to otrok takole potoži da je utrujenko....bogec....pa bo na morčiju lahko čofotal in se imel brezbrižno fino user posted image user posted image user posted image

Tanci...vi kar pridite.....user posted image user posted image user posted image user posted image

saj se mu vidi, da je čisto izčrpan ( bled, podočnjaki,...)upam, da se v 2 mesecih spočije in naužije novega delovnega elana za naslednje šolsko leto, je pa ZELO PRIDEN v šoli... sem prav ponosna nanj... upam, da bodo tudi ostali tako pridni user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
23.6.2010 21:08:57   
sjmm

oči je pa fantičke pazil

pridna mami...zdaj se pa lahko do nas zapelješ in mene še rešiš kristusovih muk user posted image user posted image
pa  user posted image user posted image user posted image za varuško, jaz bi jo tudi rabila user posted image
naši user posted image user posted image user posted image user posted image so že v posteljah, samo se še vedno slišijo glasovi user posted image
konec šole... mi je zadnjič Marin rekel: mami sem že tako utrujen user posted image user posted image , se bomo na morju odpočili in nafilali baterije

naš Mihec enakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...vsak dan k iz šole pride za 1 urco zadrema na kavču...drgač je šel pa zmeri po igrišču skakat...se vidi, da so jim pošle moči, revčki..jim prov privoščim počitnice...pa sebi tud...no, glede šole...sej imamo zdej starši tud skor vsak dan domačo nalogo...naši starši še vedl niso, da u šolo hodmo...sam č smo kako pi**arijo ušpičluser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
23.6.2010 21:08:59   
TAMIKA3

a po hitri pošti tudi kaj do nas prideuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi tudi user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
23.6.2010 21:11:39   
sjmm

oči je pa fantičke pazil

sej bi, pa še s svojimi nism končalauser posted image user posted image ...sm ravno 2 pajka suhih pobrala....tko, da se en dan v bližnji fjučr nadaljuje zmenk s peglajznomuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
23.6.2010 21:12:48   
sjmm
ej, punce...kolumbo je neki redkobesedna te dni...me zanima za koga toook cajta porab...za Šimčija al za Pižojčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
23.6.2010 21:14:09   
sjmm
grem red po sobah nardit..ju3 je še delovni dan za naša 2 šolarčka...sej pol pa pojma nimam , če bo za naju z user posted image še kej cajta zvečer k bo vsak večer party timeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
23.6.2010 21:14:56   
TAMIKA3
ju3 se bom pustila razvajat : najprej zobarki user posted image user posted image , potem pa še nohtarci user posted image
ob 16. pa fešta

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
23.6.2010 21:18:03   
TAMIKA3

oči je pa fantičke pazil

sej bi, pa še s svojimi nism končalauser posted image user posted image ...sm ravno 2 pajka suhih pobrala....tko, da se en dan v bližnji fjučr nadaljuje zmenk s peglajznomuser posted image

meni se že pošteno meša od vseh teh COOOOOOOOOT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... NIKOL NI KONEC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
23.6.2010 21:18:50   
TAMIKA3

ej, punce...kolumbo je neki redkobesedna te dni...me zanima za koga toook cajta porab...za Šimčija al za Pižojčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AL PA ZA FOTRA user posted image user posted image user posted image user posted image  

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
23.6.2010 21:21:33   
TAMIKA3

grem red po sobah nardit..ju3 je še delovni dan za naša 2 šolarčka...sej pol pa pojma nimam , če bo za naju z user posted image še kej cajta zvečer k bo vsak večer party timeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bosta po počitnicah nadoknadila user posted image ....user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 21:34:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?