Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 a je katera od vas članica sveta knjige...jest sem se enkrat učlanla k me je ena na cest tolk zamorila da se je nisem mogla rešit. sej na začetku sem kar redno kupovala te knjigice, zdej se mi pa zdi da nimajo sploh nč pametnega. te otroške sem že vse pokupla, pa se mi zdi da nimajo nekih takih aktualnih več...pol pa še zamudim naročnit in mam te knjige četrtletja k se mi sam valajo...zdej sem poslal po mailu da me odjavijo, upa da bo šlo, ker kot sem brala moraš bit dve leti član in vsaj tri mesece pred potekom se moraš odjavit, jest pa nimam blage veze kdaj mi to poteče...matr sem smotana hej, na članski izkaznici imaš datum od kdaj si član jst sm tud članica in sm jih sita k boba, nobene pameten stvari za kupit, nič novitet, pa še drago, tko da jest sm se že odjavla,...sam so res hecni, članica sem več kot 2 leti, pa sem se odjavla že uh, ene slaba 2 mesca nazaj, nekaj takega, pa so mi kr rekl, da morm pač bit včlanjena do oktobra, ko bo 3 leta od začetka članstva, kr neki po svoje mutijo... moja mami je mela pa ful probleme z njimi, skor da je nisi tožl, ker nekaj CENTOV ni poravnala, drgač pa ful kupvala pri njih na veliko, pol jih je pa v tri PM poslala... mene pa tud ne dobijo več,...
|