|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
22.6.2010 10:34:24   
Urša08
Za kosilo mamo mi problem rešen- so nam v nedeljo ostale filane paprike in bom samo krompirčka zraven nardila pa bomo vsi happyuser posted image   Sedaj se pa mal s piknikom ubadam. V petek imava z mojim piknik za okol 20 ljudi in sedaj tuhtam kolk kej morva kupit, hrane in pijače , pa seveda kaj bomo jedliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
22.6.2010 10:34:48   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tanči....kako pa si ti...je kaj bolje al greš k dohtarju???

sem bolje ampak grem vseeno k zdravniku, rabim bolniško pa še mal me bo vseeno pogledala. energije pa še vendo ni, ampak takih bolečin pa tudi ne

Naj te kar dobro pregleda. Sicer sem pa vesela da gre na boljše. Pa ne pozabi še vedno počivat, da se energija vrne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja, sej bo tud to nazaj prišlo...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
22.6.2010 10:36:50   
Urša08
Tanci danes sta mela nektarino in bananouser posted image Pri nas zaenkrat sadje kar laufa, ma skoraj vse jesta tko da sem prov vesela, edino lubenica jima ne gre - sta očitno po mamiciuser posted image user posted image user posted image in pa Žigu borovnice niso mjami. Ostalo pa kar gre. Ma ne sekiraj se glede Erika, če ma rad samo jabolka nej pa samo ta je, še super ker so skoraj vedno domača na voljouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
22.6.2010 10:39:02   
Urša08
Tanci a ti kuhaš kosilo kjub temu da ga mata tamaledva v vrtcu? Mal me zanima kako to potem funkciopnira, kaj ponudit otroku k pride iz vrtca? A raje kako sadje, jogurtke al kosilo? Joj se že sedaj ubadam pa mam še dva meseca foreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
22.6.2010 10:39:23   
tanci29
a je katera od vas članica sveta knjige...jest sem se enkrat učlanla k me je ena na cest tolk zamorila da se je nisem mogla rešit. sej na začetku sem kar redno kupovala te knjigice, zdej se mi pa zdi da nimajo sploh nč pametnega. te otroške sem že vse pokupla, pa se mi zdi da nimajo nekih takih aktualnih več...pol pa še zamudim naročnit in mam te knjige četrtletja k se mi sam valajo...zdej sem poslal po mailu da me odjavijo, upa da bo šlo, ker kot sem brala moraš bit dve leti član in vsaj tri mesece pred potekom se moraš odjavit, jest pa nimam blage veze kdaj mi to poteče...matr sem smotana

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
22.6.2010 10:42:49   
tanci29

Tanci a ti kuhaš kosilo kjub temu da ga mata tamaledva v vrtcu? Mal me zanima kako to potem funkciopnira, kaj ponudit otroku k pride iz vrtca? A raje kako sadje, jogurtke al kosilo? Joj se že sedaj ubadam pa mam še dva meseca foreuser posted image user posted image user posted image

zdej ga ne kuham več kot kosilo ampak kot večerjo. ko je pa hana začela se uvajat sem pa kuhala ker tam ni hotla nič jest cca. mesec do dva. zdej pa baje ful pohamsa, erik pa tudi lepo je v vrtcu, samo pomoje tistih malic glih ne. tako da ko pridemo domov dobita sadje, pa kak puding monte, kakšen rogljiček....potem pa skuham za večerjo ker itak moj je to kot kosilo, ko pride dam. jemo okoli sedmih.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
22.6.2010 10:45:40   
sunny24
Jutro!
Evo, mi2 že v akciji...Gaja knigice gleda...Je učeri dobila 4 nove in so zdej itak zanimive. Sm jo včlanla v Ciciklub, pa sm dobila bon za 30 evrov in je lih za 4 knigice ratalo. user posted image   Jst pa malo tle, malo na FB, malo TV...Zdej grem pa malo pospravit, k je TEXAS v bajti!!!

tanci, kar pejdi h dohtarju, da te malo počekira! user posted image   Aja, pa na FB sem ti odgovorila! user posted image

sjmm, ojej, to zamolčanje ocen mi je tko znano...Sm bla jst ista. user posted image   Sicer pr meni ni blo lih nekih kazni, k smo se s tatom pogovorila na 4 oči in mi jih je par povedal...Sem pa v 7. razredu kasirala 2 cveka, k sm jih tudi zamolčala...Pol so me pa doma tolažli...
Se pa nekako strinjam, da ma Jan kako kazen...Ta z nalogami iz matematike npr 2x na teden po 1 uro mi je še najbolj ušeč! user posted image   Pa GSM naj gre v zaplembo za neki časa! user posted image

Aja, moja nona ima na vrtu take majhne vrtne palčke in je zadnjič Gaji rekla, da se en palček kliče Pepe...No, in zdej naš miš stalno govori PEPE...Sam te E-je tko na dolgo izgovori, da je prov smešno slišat! user posted image user posted image user posted image Aja, pa Micka tudi reče...user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
22.6.2010 10:51:52   
tanci29
sunny-hvalaaaaaaaaaaa, sem že posredovalauser posted image ...gaja je prov ena gospodičnica mala luškana...pomoje vas kar orng zabava

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
22.6.2010 10:55:13   
sunny24
pomoje vas kar orng zabava

Ja...Pa še marsikaj drugega...Namazana z usemi žawbami! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
22.6.2010 11:01:16   
Urša08
Sunny super da vas Gaja tko lepo zabava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
22.6.2010 11:46:40   
Ploha

a je katera od vas članica sveta knjige...jest sem se enkrat učlanla k me je ena na cest tolk zamorila da se je nisem mogla rešit. sej na začetku sem kar redno kupovala te knjigice, zdej se mi pa zdi da nimajo sploh nč pametnega. te otroške sem že vse pokupla, pa se mi zdi da nimajo nekih takih aktualnih več...pol pa še zamudim naročnit in mam te knjige četrtletja k se mi sam valajo...zdej sem poslal po mailu da me odjavijo, upa da bo šlo, ker kot sem brala moraš bit dve leti član in vsaj tri mesece pred potekom se moraš odjavit, jest pa nimam blage veze kdaj mi to poteče...matr sem smotana

hej, na članski izkaznici imaš datum od kdaj si član user posted image

jst sm tud članica in sm jih sita k boba, nobene pameten stvari za kupit, nič novitet, pa še drago, tko da jest sm se že odjavla,...sam so res hecni, članica sem več kot 2 leti, pa sem se odjavla že uh, ene slaba 2 mesca nazaj, nekaj takega, pa so mi kr rekl, da morm pač bit včlanjena do oktobra, ko bo 3 leta od začetka članstva, kr neki po svoje mutijo...

moja mami je mela pa ful probleme z njimi, skor da je nisi tožl, ker nekaj CENTOV ni poravnala, drgač pa ful kupvala pri njih na veliko, pol jih je pa v tri PM poslala...

mene pa tud ne dobijo več,...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
22.6.2010 11:49:50   
sjmm
tanči...jz sm članica SK že 8 let in počas mi je dojadil...itak nkol ne vem kva nej naročim.....pol pa kr neki...d mi ne pošlejo knjige četrtletja....a je teb uspel se odjavt prek maila???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
22.6.2010 11:53:50   
Ploha

tanči...jz sm članica SK že 8 let in počas mi je dojadil...itak nkol ne vem kva nej naročim.....pol pa kr neki...d mi ne pošlejo knjige četrtletja....a je teb uspel se odjavt prek maila???

če lahko kr jest

user posted image prek maila jim pošleš, da bi se rada odjavla,...pol ti pa v roku 1 tedna pošlejo po pošti na dom, do kdaj si še član in kolkrat morš še pač kej kupt...user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
22.6.2010 12:07:47   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

če lahko kr jest

user posted image prek maila jim pošleš, da bi se rada odjavla,...pol ti pa v roku 1 tedna pošlejo po pošti na dom, do kdaj si še član in kolkrat morš še pač kej kupt...user posted image

o, hvala za info...bog ve kva se bojo zmislil???

bom poslala, pa d vidmo!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
22.6.2010 12:10:26   
sjmm
a dons pa ni nč debate k včeri?????

se vid d sonček sijeuser posted image

naš je bil s Saško mal zuni...sm jz na brzake mal vkup zmetala...pa mal prjatlčke nafilala, pol sm šla še cote obest...mogoče se dona le kej posuši

zdej pa kosilo...dons bo kremna juhca iz krompija in bučk, mešana solata, vegi hrenovke in pa burek...tak fajni domač...nič masten...testo že počiva

ajde...vas še kej sčekiram...ko bodo princ spaliuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
22.6.2010 12:29:41   
Urša08
eto pavza user posted image mam kapučino pred sabo in uživam

Sem dons rajši vse popedenčkala ker včerej je mal cajta zmanjkalo in sem zvečer delalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sjmm maš kako idejo za kej sladkega za piknik? Kej simpl pa hitrouser posted image brez želatine. Sem mal študirala za tiramisu sam potem rabiš krožničke pa pribor in se mi zdi bolj simpl kako pecivo k ga na koščke narežeš in vsak malo vzameuser posted image A kako posebno solatko delate? Jaz sem mislila eno grško, riževo pa eno s paradižnikom in papriko - še kaka ideja?

Pa za tale burek mi boš mogla dat recept - a je sirov? Pri nas sta možek in Nejc čist na sir in skuto mahnjena. A je težko narest burek?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
22.6.2010 12:42:00   
Urša08
He he he standard k mam cajt ni nobene za čvekat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
22.6.2010 12:48:25   
petrušk_

He he he standard k mam cajt ni nobene za čvekat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mene....mam glih pavzo...si še tle?

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
22.6.2010 13:29:39   
sjmm

Sem dons rajši vse popedenčkala ker včerej je mal cajta zmanjkalo in sem zvečer delalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sjmm maš kako idejo za kej sladkega za piknik? Kej simpl pa hitrouser posted image brez želatine. Sem mal študirala za tiramisu sam potem rabiš krožničke pa pribor in se mi zdi bolj simpl kako pecivo k ga na koščke narežeš in vsak malo vzameuser posted image A kako posebno solatko delate? Jaz sem mislila eno grško, riževo pa eno s paradižnikom in papriko - še kaka ideja?

Pa za tale burek mi boš mogla dat recept - a je sirov? Pri nas sta možek in Nejc čist na sir in skuto mahnjena. A je težko narest burek?

makaronova solatka..pri nas ful zažge, pa kumarična s kislo smetano...pa češnjevi paradižnički, mocarela in sveža bazilika, vmes pa popečene kocke belega kruha..

glede peciva....mogoče bi kupla kr kake Pečjakove že prpravlene zadeve..sam u pečico flikneš..pa je ..no, jz se jih včasih poslužujem, če je reba kej na brzinouser posted image

.lahk pa ti napišem za ledene kocke...pecivo s skuto...a, sam če boš imela lahk na hladnem...pa še eno s kokosom....ni treba na hladnem..narežeš na kockice za en bajt..pa je.sam morm recept poiskat al pa kako jabolčno pito jz mam en ful gut recept...pride tako rahlo biskvitno testo al pa marmorni kolač....uf idej k toče

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
22.6.2010 13:32:00   
sjmm

burek je sirov...čist isto k da bi nardila sirov štrudl...sam, da je v skuti.. kisla smetana, jajčka in sol...pol ga pa tko v krog zvijem...pa gut zgleda...po vrhu pa sam par kapljic olja..ali stopljenega masla....jz ne delam standardnega k se kr poliva z maščobouser posted image ...mene strah maščoba...buuuuuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
22.6.2010 13:32:34   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

evo mene....mam glih pavzo...si še tle?

jz sm!!user posted image user posted image ..pa letim kuhat!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
22.6.2010 13:33:13   
sjmm
tamika...si dobila včeri recept?????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
22.6.2010 13:33:48   
sjmm
no, sej je magla...kr  user posted image user posted image za šporget!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
22.6.2010 14:48:09   
Katjusa
hej na hitrco vam javim, da pakiram k nora..... okol 12-ih sma se odločla, da gremo jutri na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj dela pograd jst pa pripravljam in iščem kje imamo kej, da ne bomo česa pogrešaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja ker želim tekmo gledat mormo do večera še v trgovino po en usb dvbt, da bom lahko računalnik uporabla za TVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če se mi slučajno ne rata več javit vam želim, da se imamo lepo s čebelo bome pa za vse vas poskakale v vodouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se imejte in ne čvekajte preveč. da ne bom preveč v zaostankuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
22.6.2010 14:48:45   
Katjusa
tanci nisem nič brala kako si sme pa v mislih s tabo in upam, da si boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?