|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
21.6.2010 9:06:58   
Hanuši
Jutro,

ja res smo postale redkobesedne. Pa vreme je tako, da se po moje ne potepate kaj preveč.

No mi smo pa včeraj popoldan oblekli palerinco in obuli škornje, ter šli na sprehod v dežju. Samo mami si je predstavljala kako bo mali sonček čofotal po lužah z nogicami, ne pa z rokicamiuser posted image . Skratka, kljub skafandrom smo bili totalno premočeni. Je pa užival in postal velikoooooooo boljše volje.

Malček sem vas zanemarila, zato vsem, ki sem jih in vsem, ki jih mogoče bom izpustila

VSE NAJBOLJŠE NAŠI MALI SONČKI

user posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
21.6.2010 9:56:33   
vitae
Res slabo tipkamo/tipkam :(. Mi smo imeli v soboto 1. rundo praznovanja...ena slikica za "gušt":

Vreme je bilo bolj tko tko, a glede na nedeljo in današnji prvi poletni dan smo jo še dobro odnesli. Bilo nas je nekaj čez 30, saj bo grdo brati a HB da jih je nekaj odpovedalo.

Naslednja runda pa je to soboto...se že veselim nove tortice in upam tudi lepšega vremena!

Smo imeli pa pestro nedeljo, saj je malček pristal na infuziji na infekcijski. Več niti nočem pisati, ker hočem da je to za nami. Je danes že boljše, flaške in kozarčke s pijačo imam na vsakem vogalu in jedel je tudi vsaj malo...

To bo to...

Drugače pa vsem, ki ste praznovali ta vikend in danes...VSE NAJBOLJŠE!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
21.6.2010 15:41:43   
bačko
Bjondi če pa ni nobenega časa.user posted image
Jaz delam te dni zjutraj in sem v službi že ob 5.15.Ko grem domov grem po Žano in potem si naredim kosilo in se ukvarjam z Žano.Okoli 17 ure pa prideta domov oči in Lora.
Vitae upam da sem čim prej pozdravite.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No mi bomo imeli praznovanje šele 4.7 za obe skupaj.Komaj čakam da bo tudi to za nami.
No Lori pričakuje zgoraj obe dvojki.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
21.6.2010 17:41:11   
mk8
Dan!

Mojadva se zunaj po dežju potepata, da ima lahko mamica par minutk zase... Ampak jih kar pridno izkoriščam, tudi jaz sem že zribala kopalnico od vrha do tal, tla so pomita, zdej pa še juha dam za jutri kuhat. Jutri ne bo časa dopoldne kuhat, gremo na pediatrično kliniko za celo dopoldne... Moramo biti že ob 7.00 zjutraj tam in nas bodo sprejeli na oddelek, kjer bomo počakali na pregled nevrologa. Ne vem sicer, zakaj moramo biti toliko časa tam, ampak najbrž oni že vedo. na mizi se mi nabirajo knige za izpit, pa se mi tako ne da... Še enkrat vsega skupaj učit, še nisem čisto prebolela, da zadnjič nisem nardila...

V petek pa v tolmin.... Upam da se vreme izboljša, če ne ne bo ravno prijetno.

VSE NAJBOLJŠE KATJI, URBANU IN OSTALIM, KI SEM JIH ZAMUDILA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
21.6.2010 22:35:40   
bjondi
user posted image     

21.06  kaminek-PATRICIJA
21.06  mita21-MATIJA

...Vse najboljše za prvi rojstni dan user posted image  ...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
21.6.2010 22:47:02   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Bjondi, pridnaaa! Jaz se ne morem ravno pohvalit s čiščenjem. Sem hotela včeraj zvečer pomiti po tleh v pritličju, pa sem raje gledala nogometuser posted image . Kakšni izgovori....Pa saj je itak vseeno, se bodo pač današnji obroki nalagali na včerajšnje.

Ja pridna ja,danes ugotavljam od česa imam musklfibr v mišicah na nogah...se vidi da to samo enkrat letno opravim user posted image ...

vitae -user posted image - zate in za Jakoba...pa upam ,da mu ni tale ta lepa tortica škodvala user posted image  ...

bačko-madona kdaj pa potem ustajaš...

Ja nič evo dans sem Karin peljala pred Lepo žogo menjavat slikce south africa nam jih je mal čez 200 manjkal...no zdaj jih samo še 52 manjka...po dveh urah stanja in menjavanja slikc me je že tako križ bolel ,pa lulat tiščal...da smo šli domov...naslednji ponedeljek pa v nove boje...folka je bilo pa toliko ,da samo gledaš...je pa definitivno tole najboljša kupčija...ja nič pupike mejte se pa kej napište...da bo mini težko folgala k nazaj pride user posted image ...upam ,da imajo vreme ...ne tako kot mi k smo dans celo kalorifer prižgal user posted image ...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
21.6.2010 23:15:05   
bjondi
user posted image  Jao me prej mož vpraša kdaj sem nas naročila k frizerju pa pravim v sredo ob 17-ih...pa pravi ja a ne veš da je tekma ob 16-ih...ja vse pa res ne morm vedt user posted image  ...pa nau šel in je problem rešen...

Nič grem še po tleh pomit...dans samevam tudi na kavču ne samo na forumu...je še možek šel v panule mal prej...jaz sem popoldan nadoknadila petnajst minut manj kot tri urce user posted image  ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
21.6.2010 23:23:17   
Mala_princeska
evo mene.......še tri srajce, pa sem zmagala do naslednjega likanja, pol vas pa za nazaj malo preberemmmmm :-)))

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
21.6.2010 23:27:09   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

evo mene.......še tri srajce, pa sem zmagala do naslednjega likanja, pol vas pa za nazaj malo preberemmmmm :-)))

Meni se k sreči še suši perilo...me pa jutri čaka likanje,sam ni panike mam sprot popeglano tko da me ne čaka nič starih grehov...No jaz grem pa po tleh pomit pa neki za večerjo narest pa pridm nazaj...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 21.6.2010 23:28:37 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
21.6.2010 23:47:22   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

lino, če ti paše, zakaj pa ne bi šla? A tvoj je proti samo zato, ker bi moral otroke pedenat? A ste v -, če greš delat, ali ste malo na +, pa, če še tebi paše. No ne vem, jaz bi verjetno šla. Ker verjamem, da ti paše, da malo izprežeš kar se otrok in gospodinjstva tiče, saj si za vse sama. Kar naj še dragi malo spozna kako je to.

LINO če se ti ponuja delo, ga sprejmi....Vse se da....Al ga pa ne sprejmi, pa pol jamrej kako ste v težkem položaju, pa ko ti bo mož govoru, da te mora preživljat, pa ko ga nič ne bo doma....Sorry, sem malo "grdo" napisala, sam ženske pa res nismo več samo za šporget....Pr nas  mora tud partner punci poštimat, ko sem popoldne v službi.....Pa se je prvadil.

user posted image  si napisala...

če je pa res....

zakaj bi bil moški "head of family" pa sej nismo v tistih časih, ko ženske samo rojevamo, likamo in kuhamo???
in potem se starejša generacija čudi (ala tašče, tasti, naše mame in očetje) zakaj moški peče palačinke???user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
21.6.2010 23:53:54   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Dan!
Mini vidim da ste bolni oziroma da mali kašlja.Saj lahko mu bo morski zrak dobro del.Lepo se imejte na morju.
Jaz osebno sem utrujena in mi počasi primankuje energije.Ko pridem zvečer domov iz službe je vedno štala doma in potem moram še vse pospraviti.Tako da sem včeraj mojemu malo povedala kaj pričakujem od njega in je rekel da bo vse naredu.Lora je zdnje tri noči slabo spala.Dobila je neke pikice po nogicah in oba učka imam vneta.Tako da mi ni dolgčas.
Za vse ki ste praznovali rojstni dan želim vse naj naj in za vse bubane user posted image user posted image user posted image .

Bačko, tukaj sva pa na istem.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da si možeku povedala lepo kaj želiš in verjamem, da te bo ubogal - v teh cajtih ne gre drugače, kot da si mož-žena, partner-partnerka pomagata pri vseh opravilih

No vsaj včeraj popoldne je moj dragi spekel palačinke, jaz sem se pa malo počinla, ker drugač ni nič od vikenda - sobote in nedelje samo pooooooospravljammmmm user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
21.6.2010 23:56:22   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

MK8 saj boš pa naslednjič naredila izpit.user posted image user posted image user posted image user posted image Vse eno si super da kljub otroku delaš šolo.
10ka čestitke za katjine korake.user posted image user posted image user posted image user posted image Naša je tudi vsa vesela ko naredi par korakov brez opore.Tako se ji fajn zdi.
Lino jaz se kar strinjam z mnenjem Male princeske glede službe in varstva.Tudi moj obe poštima ko jaz delam popoldne.Ostalo bolj pusti samo punci pa vedno spedena.
Mojjaka vaš fant pa je že pravi dec.Super!user posted image

Ja mk8 ne izgubi upanja za šolo.
Jaz samo diplomo še spacam user posted image user posted image user posted image  sem jeznaaaaaa naseeeeeeee pa ne pomaga, samo škodi mi-škodim si, ko se sekiram namesto da bi pošteno "pljunila v računalnik" in natipkala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
21.6.2010 23:56:49   
bjondi
...evo jaz nazaj...

Neposredna povezava do sporočila: 3463
22.6.2010 0:03:39   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Ja res je Jaka velik fant:) mi težko verjamejo da je star šele 1 leto...sta z njegovo 2 leti staro sestrično kar enakih meruser posted image

Kako vam je fajn, ko že odhajate na morje, mi gremo šele 30.8. Uživajte kolkor se dauser posted image
Kolikor berem ste kar vse ki ste dale vlogo za vrtec, tudi dobile mesto...a je potem samo pri nas v SG problem??? 35 malčkov je ostalo zunaj!!! sem bla besna, sem nardila skupino na FB, pa smo šle mamice(10) do župana, pa nobene koristi, nam je obljubil, da se bo pozanimal kaj pa kako in nas obvestil, pa nič od tegauser posted image user posted image katastrofa!

A se kateri malček tudi tako poti kot naš? Kakor malo začne dirkat sem pa tja, pa ko vstaja in pleše, dobi kar potne kapljice po glavi...tk da kr s pleničko letam za njim in ga brišemuser posted image

Župani in obljube....
Hmmmmmm v sosednji občini obljube glede novega vrtca, pa nič od nič....
V naši občini bi morali zgraditi novo šolo +vrtec in nič od nič.....je pa le to uspelo, da so v šoli naredili nov oddelek jasli. Upam, da so. Ker če bo slučajno Manca dodeljena privat varuški, ki spada pod vrtec bom znorela.

Vrtec in vloge za znižano plačilo
Pri nas je bilo tako, da sem pri uradni osebi na občini samo dopolnila staro vlogo (ker že imam enega otroka v vrtcu), do konca novembra pa bo potrebno oddati novo vlogo za znižanje z novimi podatki (dohodnina 2009 in vse ostalo).

Plenice in vrtec
A ste kaj raziskovale v tej smeri, da plenice zagotovi vsak vrtec in ne da jih prineseš s seboj in potem plačaš še ceno jasli v katere so vštete plenice(v pravilniku o vrtcih piše, da materialne stvari priskrbi vrtec) Ker jaz za Nino pred leti v vrtcu Trebnje nisem rabila nosit plenic, sedaj v vrtcu Mirna Peč za Manco pa naj bi jih nosila in se mi zdi absurd, ker mi ni jasno kam gre potem ta denar???

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
22.6.2010 0:04:03   
Mala_princeska

Meni se k sreči še suši perilo...me pa jutri čaka likanje,sam ni panike mam sprot popeglano tko da me ne čaka nič starih grehov...No jaz grem pa po tleh pomit pa neki za večerjo narest pa pridm nazaj...

user posted image user posted image user posted image  bjondi za coti liki sproti - saj vem vse je v glavi, sam predn bom jst to pogruntala, se bom prej v joku in kaki depri znašla user posted image

a zdejle boste večerjal? user posted image  a ti za jutri zvečer že kohen sie? user posted image user posted image

u glavnem drage moje:
Vse najboljše vsem slavljencem,
ki sem jih zamudila:

18.06  naty taja-URBAN
18.06  harley-MARJETA 

Sem pa fouš user posted image  Mini in Kaminek-u, ker čofajo na morčku, pa moja kolegica tud že uživa na morju,

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
22.6.2010 0:07:49   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: NatyTaja

Oj punce!! jaz sploh nimam več nobenga časa! Naš mali je tak divjak! user posted image Zdej smo v fazi plezanja čimvišje in to ko noben ne vidi.. pa štili (ročaji od orodja, metle...) so zakon.
Začel je tudi že laufat - neki takega kot Matej na srečanju, ko sva bla zraven..user posted image Pa leti in se reži zraven, ko pečena piška. user posted image user posted image
Pa ful uboga tale najavascript:void(AddText('user posted image '))š srček. Če mu rečem, da kako stvar pobere in da mamici, takoj razume in nardi! user posted image Res je eno samo veselje z njim. Pa seveda zelo velik dela - beri laufanja za njim.
No razen nočnega zizkanja...in posledično mamičnega nespanja in kronične utrujenosti...
Bjondi
posebna hvala tebi za tako lepo čestitko!! Pa vsem drugim tudi... in hkrati vse naj naj vsem, ki so že pred nami upihnili prvo svečko. Mi bomo svečko pihali z gosti v nedeljo, ko imajo vsi čas.
Mini - super morje vam želim, pa naj Marceliju čimbolj koristi...
Goldy - a se kej vidimo v naših koncih, al že delaš?

Zdej pa grem naprej držat pesti za naše, da ostane pri temle rezulatu... 1:0 za slo.....Bravo naši fantje!! user posted image user posted image

Pri nas tud leta in se smejka.... :-)

Pa nočnega zizkanja tud še nismo opustili, tko da tud men pol kar ni jasn od kje sem zmatrana, hvala ker si me spomnila. user posted image user posted image user posted image

NatyTaya a sta Urbanči in Manca v žlahti???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
22.6.2010 0:10:27   
Mala_princeska

...evo jaz nazaj...

lepo.....

hej bejbi.....vidim da si doma bliz btc-ja oz. jarš? user posted image  Če boš kdaj zalutala v Mercator Center tehnike v Črnuče, me not v agenciji za šalterjem-pultom najdeš user posted image user posted image user posted image

Aja pa daj naslednjič ob seznamčku popravi, da je Manca prve korake naredila pri 10,5 mesecih in ne pri 9,5 - bi bla pa res mau prehuda tale zame user posted image user posted image user posted image

Ima pa že 8 zobkov, včeraj sem zatipala spodnjo trojkico - a se ji reče kočnik?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
22.6.2010 0:13:58   
Mala_princeska

Ampak res nogomet se pa bolj slabo spremlja preko foruma...zgleda nam je košarka bolj sedla al smo meli pa več časa,ker so bili naši pikoti še mičkni...

najbrž......pa zdej nas večina dela, pa leta za našimi dojenčki.....ps zdaj so ali pa še bodo malčki :-)

Danes sem v naročju držala eno skoraj 3m staro pikico in šele zdaj sem se zavedela, da je/bo leto hitro minilo user posted image . Sem ji nesla cunjice (od mojih punčk) in me je moj skor nahrulu, češ babe kj ste nestrpne da hitite dojenčke gledat, a če bi pa čakala, pa ne bi nobena več cunjica prov prišla, ker otročki (pre) hitro rastejo.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
22.6.2010 0:14:58   
Mala_princeska

19.06  10ka-KATJA 

Vse najboljše Katji za 1.leto in tebi mamica pa prav tako vse lepo želim...user posted image  ...

vse najboljše z zamudo.....tudi katji in 10.ki :-)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
22.6.2010 0:15:55   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

hvala za čestitke. katja časti vse, ki ste prisotne ali pa ne, eno veliko tortouser posted image

hvala.......je teknila user posted image user posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
22.6.2010 0:20:24   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

mi smo super hiperaktivni. katja je zdaj zares shodila in veselo hodi, hodi po stanovanju. to je ok, če sva sami doma, čim je pa z nami še starejša gavnarka, potem jo pa zbija po tleh na vsake tri korake. mislim, naša katja je tako trdoživo dete, je že popolnoma pripravljena na vrtec.

včeraj se je iz daljše službene poti vrnil moj dragi izvezakonski mož. tako da smo danes praznovali v ožjem družinskem krogu. šli smo v slaščičarno zvezda, kjer si je katja privoščila pravo čokoladno torto, jaz pa sem spila kozarec šampanjca. saj veste, ob njenem rojstvu so vsi nazdravljali razen mene. bilo je čarobno, smo pa zaradi izzivov zadnjih dni vsi kar povoženi. oz katja je v glavnem poteptana, ker jo njena starejša sestra SKOZ maltretira. na srečo sem tudi jaz drugi (srednji) otrok, tako da me njuno bockanje in pretepi ne spravijo tako iz tira. pač, tako bo verjetno do pubertete, ko obsta (upam) šli v kakšno ugledno srednjo šolo v tujini user posted image

uživajte s svojimi palčki malčki... se pišemo

10ka prav v živo si predstavljam kako se pri vas godi......moram rečt, da bi jst jokala zdraven user posted image user posted image  jst sem tud drugi otrok, sam s sestro žal nisva gor rastli, ker sva se razšli - ona pri očetu, jaz pri mamici in glavno je, da ste vsi živi in zdravi in naj se scukata, boš videla ko bo katja malo zrasla (drugo leto) bo tudi tjaša že večja in kmalu ne bosta mogli več ena brez druge.
Lepo, da ste si privoščili tortico.

Pri nas pa Manca Nino cuka in maltretira user posted image user posted image user posted image (1 letnica, 6 letnico).....si kar predstavljam kako ji bo vse barvice poskrila, pogrizla, pa kak list v zvezku strgala, ko gre v jeseni v šolo user posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
22.6.2010 0:23:56   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Naš Srečko pa je bil danes končno "ta prav". Še včeraj se mi je zdelo, da bom kar v eno tako depresijo zapadla ob vsem tistem joku in tiščanju v moje naročje, zdaj pa je kooooonnčnooooo bolje. 14 dni muk in tudi jaz imam občutek, da sem čisto izpraznjena. Kako slabo se mora počutiti šele Srečko, ki je bil bolan.

Evo, spet bom lahko nestrpno čakala petka, ha, ha, ha.
Da ne omenim, da sem z novim kolesom naredila celih 35 km in ga bo treba kmalu peljat na prvi servis, da mi je sploh priznana garancija. Upam, da bo vreme lepo...

Tecka, me veseli da je bolje, verjamem pa da je pestro, če je bil palček bolan.

Heee heee....jst pa petka ne bom komaj čakala, ker bodo vsi "silili" na morje in ne vem kje bom kaj "ščarala" user posted image user posted image user posted image

V četrtek imata mojedva ljučka RD (Manca in izvenzakonski možekuser posted image ), jst delam popoldne user posted image  v petek sem frej, v soboto pa razbijem frej dneve z mojim vikendom in delovno soboto user posted image user posted image , mogoče bomo kej zafeštali v najožjem krogu, pa bo vikend spet okoli user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
22.6.2010 0:24:30   
bjondi

...evo jaz nazaj...

hej bejbi.....vidim da si doma bliz btc-ja oz. jarš? user posted image  Če boš kdaj zalutala v Mercator Center tehnike v Črnuče, me not v agenciji za šalterjem-pultom najdeš user posted image user posted image user posted image

Bi lahko tud peš pršla...sam zdej k delajo rondo so vse bližnjice zaprte...a vidiš agencija-jaz pa potvanja user posted image ...v četrtek gremo na morje,jaz pa prej mojmu prbijem ,da se mi ne da it user posted image  ...če se mi pa res ne da ...če je pa doma tok lepo user posted image ...user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3473
22.6.2010 0:28:20   
Mala_princeska

No mi pa smo dobili  še 5 in 6-sti zobek ...o juhuhu pa kuhinjo sem ravnokar zribala-omarice od zunaj...je bilo povsod popacano z nekimi malimi rokicami ,le čigavimi user posted image ...ja se bo treba počas pripravit na zabavo...se mi je še svakinja prijavila ,da bi z nami praznovali ,ker ima njihova tamala dve leti ravno takrat kot mi praznujemo,se pravi bo tudi njena žlahta pri nas...ja kaj čm bo pač vse na nas padlo ...ful se veselim user posted image  ...

Boste pa vse nuhe na en mah ubili user posted image user posted image user posted image  čeprav je bolje 2 x feštati, kot 1 x ampak v teh cajtih samo da živimo....ker je tempo....vsaj moj u iber prehud.

Ja bjondi najboljš da mu roke namažeš s prstnimi barvami in bo kuhinja ena unikatna mojstrovina user posted image user posted image za sijočo kuhijo.

Ko smo pri napredkihuser posted image  pri nas igrače niso zanimive, odpiranje omar in odnašanje stvari - še posebaj čistil je najbolj pametno opravilo in odpiranje kante za smeti, pa odpiranje odtoka v kopalnici na tleh, pa še in še......pa grizenje raznih embalaž, ki pridejo pod roke, zadnjič je celo milo poskusila user posted image  ma treba pazit 100/h....

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
22.6.2010 0:29:10   
bjondi
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI  
1. Alina*                (02.06.)   16.04.      Lara (2040g, 43cm) 
1. mesec: 3000 g, 49 cm
2. mesec: 3770 g, 51,5 cm
3. mesec: 5540 g, 56,5 cm
4. mesec: 6380 g, 62 cm
5. mesec: -
6. mesec: 7210g, 63,5cm     -UVAJANJE GH
7. mesec: 7900g, 66,5cm
9. mesec: 8700g, 69cm
12.mesec:9300g,72,5cm      -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:
2. mesec: 4350 g,   - 
3. mesec: 5050 g, 57 cm
4. mesec: 6000 g, 60 cm
5. mesec: 6700 g, 64 cm      -UVAJANJE GH
6. mesec: 7000 g, 67 cm
8. mesec: 8200 g, 70 cm
11.mesec:                             -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled:
1. mesec:
  -
2. mesec:
 -
3. mesec:
 -
4. mesec:  -
5. mesec:  -
6. mesec:
Naslednji pregled :
2. mesec: 6090 g, 62 cm
3. mesec:  -
6. mesec:
Naslednji pregled:
   4700 g, 56 cm 
2. mesec:   5640 g, 60 cm
3. mesec:   6740 g, 63 cm    - UVAJANJE GH
4. mesec:  
7600 g, 66 cm
5. mesec:   7900 g, 68cm
5.5 mesec: 8200g, 69,5cm 
6. mesec:
7.5mesec:     -              -         -PRVI ZOBEK
8. mesec: 
9000g         -
9. mesec:  9620g , 75cm        -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
12.mesec: 10400g,80cm
Naslednji pregled: 
2. mesec: 5900 g, 59 cm
3. mesec:  -
6. mesec:
Naslednji pregled:
   3910g, 55,5cm
2. mesec:    -            -
3. mesec:   4850g, 62cm
4,5 mesec: 5620g, 65cm     -PRVI ZOBEK
5. mesec:
   -              -
6. mesec:   6050g, 66,5cm  -UVAJANJE GH
7. mesec:   6750g,    -
9. mesec:   7610g, 72cm
Naslednji pregled:
5400 g,   -
2. mesec: 6100 g, 59 cm
3. mesec: 7000 g, 65 cm
4. mesec:    -           -
5. mesec: 8500g, 69cm        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6.5 mesec:9400g,   -
7.5 mesec:9600g,72cm
Naslednji pregled:

2. mesec: 4800g,63cm
3. mesec:   -
4. mesec:   -                            -UVAJANJE GH
5. mesec: 6000g,71cm
6. mesec:
Naslednji pregled:
  4560 g, 56 cm
2. mesec:  6420 g, 60 cm
3. mesec:  7640 g, 65 cm
4.5 mesec: 9150g,  70cm      -PRVI ZOBEK                     
5. mesec:    -                         -UVAJANJE GH
6.5 mesec: 10.560g, 75cm
9.mesec:    12.500g ,80cm
12.mesec:   15.000g,85cm
Naslednji pregled:

4420 g, 56,5 cm
2. mesec: 5240 g, 58 cm
3. mesec: 5590 g, 60 cm
4. mesec: 6600g, 66cm
5. mesec:  -                            -UVAJANJE GH
6. mesec: 7490g,69cm
9. mesec: 9330g,75,5cm       -PRVI ZOBEK 9m23dni
Naslednji pregled: 04.06.
  3540 g, 53 cm
2. mesec:  4560 g, 55 cm
3. mesec:  5590 g, 60 cm
4.5 mesec: 6680 g, 65cm   
5. mesec:    -                          -UVAJANJE GH
6. mesec:  7490g.67cm
9. mesec:  8680g,75cm
10.mesec:                               -PRVI ZOBEK
12.mesec: 9570g,78cm
Naslednji pregled:
1. mesec:

3600 g, 51 cm
2. mesec: 
4480 g, 53 cm
3. mesec:  4880 g, 58 cm
4.5 mesec: 5750 g, 61cm     
5. mesec:   -                         -UVAJANJE GH
6. mesec:   6500g, 63,5cm
7.5 mesec: 7000g,66cm
9. mesec:   7500g,69,5cm
11.5mesec:                         -PRVI ZOBEK
12.mesec:   8460g,72,5cm
Naslednji pregled:
  5600g, 60,5 cm 
2. mesec:   -
3. mesec:  7870g, 67cm
4. mesec:   -                           -UVAJANJE GH ,PRVI ZOBEK
5. mesec:
  9100g,70,5cm
6. mesec:  9470g,72cm
9. mesec:  10780g,77cm
12.mesec: 11790g,82cm
Naslednji pregled:  
 4880g, 58 cm  
2. mesec:      -
3,5 mesec:
7200g, 67 cm 
4. mesec:     -
5. mesec:   8190g, 71cm       -PRVI ZOBEK
6. mesec:   8980g, 73,5cm
9. mesec:  10450g,77cm
12.mesec: 11230g,82,5cm    -8 zobkov
Naslednji pregled: 
1. mesec:
 5575g,56cm 
2. mesec:    -          -

3. mesec: 
7150g,63,5cm 
4. mesec:    -          -                  -UVAJANJE GH  -PRVI ZOBEK 4,5m
5. mesec:    -          -
6. mesec: 8385Gg,70,5cm
9. mesec: 8730g, 74cm
Naslednji pregled : 03.06
4360g ,56 cm
2. mesec: 5330g, 59,5 cm
3. mesec: 6590g, 63,5 cm
4. mesec: 7400g, 66 cm
5. mesec:                               -UVAJANJE GH
6. mesec: 8350 g, 69 cm
Naslednji pregled:  
  -        
2. mesec: 5670g,  59 cm
3. mesec: 6940g,  64cm
4. mesec: 8190g,  70cm
5. mesec:   -                        -UVAJANJE GH 
6. mesec: 8780g, 72cm       -PRVI ZOBEK 6,5m
9. mesec: 9900g,75cm
11.5 mesec:                         -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI 
Naslednji pregled: 

1. mesec: 
3780g , 53cm
2. mesec:  5200g ,57cm 
3. mesec:  
5900g ,60cm
4. mesec:  7000g ,65,5cm   -UVAJANJE GH
5. mesec:  
7400g, 65,5cm 
6. mesec:

7870g, 68,5cm   -PRVI ZOBEK 6m,29dni
8.5 mesec: 9900g,75cm
9. mesec:   9480g, 75,5cm
12.mesec:  10920g,78cm    -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled
:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI    
20.manna                (8.06)     08.06      Manca(3580g,56cm) PD
1. mesec:  4070g,56cm
2. mesec:  4690g,58cm
3. mesec:  5420g,60cm 
4.5 mesec: 6150g,64cm
5. mesec:   -                        -UVAJANJE GH
6. mesec:  6780g, 66cm      -PRVI ZOBEK
9. mesec:  7320g,70cm
12.mesec: 7770g,73cm
Naslednji pregled:
2. mesec:  5500g, 56cm
3. mesec:  7100G,62cm
4.5 mesec: 8200g
5. mesec:   -                           -UVAJANJE GH
6. mesec: 
9550g, 70cm         -PRVI ZOBEK 6m26dni
Naslednji pregled:
  3880 g, 54 cm 
2. mesec:  5000 g, 56 cm
3,5 mesec: 6000g, 61cm
4,5mesec:  7200g, 65,5 cm   -UVAJANJE GH
5. mesec:        -          -
6. mesec:  8000g, 67,5cm
9. mesec:  9800g,      -
Naslednji pregled: 30.03
4500g, 57 cm
2. mesec: 5440g, 62cm
3. mesec: 5720g,63cm
4. mesec: 6480g,  -
5. mesec:    -         -
6. mesec: 7300g, 66cm        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
9.mesec: 8250g,74cm
11.mesec:                             -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled:

4725 g, 55 cm
2. mesec:      -
3. mesec:    6540 g, 62,5 cm
4.5 mesec:  7120 g,   - 
5. mesec:    7400 g, 67cm    -UVAJANJE GH
6. mesec:    8100g, 68cm     -PRVI ZOBEK
9. mesec:    9500g,71cm
12.mesec: 10270g,75cm
Naslednji pregled:  
2. mesec:  4850 g, 56,5 cm
3. mesec:  5630 g, 59,5 cm
4.5 mesec: 6460g, 63cm
5. mesec:      -
6. mesec: 7160g, 66,5cm
9. mesec: 8280g,71,5cm
Naslednji pregled:
  3900 g, 53 cm
2. mesec:  5050 g, 58,7 cm
3. mesec:  5830 g, 61,2 cm
4.5 mesec: 6520 g, 67 cm
5. mesec:    -          -                -UVAJANJE GH
6. mesec:  7200g,71 cm
7. mesec:    -           -                -PRVI ZOBEK 7m7dni
9. mesec:  8430g,75,1cm
11,5m    :  9000g,78cm
Naslednji pregled:
   -          -
2. mesec: 6140g,61cm
3. mesec: 7070g,63cm        
4. mesec:   -          -                 
5. mesec: 7750g,66cm       -UVAJANJE GH
6. mesec:
7930g,69cm
8.5 mesec:                          -PRVI ZOBEK
9. mesec:  8700g,75cm
Naslednji pregled: 09.06
  4425g, 55cm
2. mesec:  5210g, 60 cm
3. mesec:   -            -
4.5 mesec: 6390g,65cm 
5. mesec:   -            -           -UVAJANJE GH
6. mesec:  7200g ,67,5cm
7. mesec:  7440g, 69cm
Naslednji pregled:

2. mesec:   6887g,64cm
3. mesec:   7660g,65,5cm
4. mesec:      -          -
5. mesec:   9005g, 71cm
6.5 mesec:  9675g,74cm
9.5 mesec:10410g,80cm
Naslednji pregled:
1. mesec:
 3590g, 55cm 
2. mesec: 
4920g, 57,5cm
3. mesec:
5600g, 62,5cm  
4. mesec: 6130g, 64,7cm 
5. mesec: 6530g, 66,7cm      -UVAJANJE GH 
6. mesec: 7200g, 69,5cm      -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled :
   3940g, 53 cm
2. mesec:      -           -
3. mesec:   5300g,60cm
4.5 mesec: 5870g,62cm      -UVAJANJE GH
5. mesec:
     -           -
6. mesec:   6600g,65cm
7. mesec:     -           -          -PRVI ZOBEK
9. mesec:  7370g,68,5cm
Naslednji pregled: 
1. mesec:
   4620g, 55cm
2. mesec: 
  6180g,61cm
3. mesec: 
  7150g,64cm
4.5 mesec: 7930g,66,5cm
5. mesec:     -          -          -UVAJANJE GH 5,5m -PRVI ZOBEK 5,5m
6. mesec:
   8650g, 69cm
Naslednji pregled :
   4255g, 54,5cm
2. mesec:   5400g, 60cm
3,5 mesec: 6280g,62cm
4. mesec:     -          -                - UVAJANJE GH
5. mesec:     -          -                -PRVI ZOBEK 5,5m
6. mesec: 7700g, 67,5 cm
7. mesec: 8000g, 68,5cm
Naslednji pregled:
1. mesec: 
5350g , 59cm
2. mesec:
6500g,  62,5cm
3. mesec:  -            -
4. mesec:  8170g ,71cm           -UVAJANJE GH -PRVI ZOBEK 4,5m
5. mesec:
   -             -
6. mesec: 10 kg ,74,5cm
Naslednji pregled: 17.03
2. mesec:  -
3. mesec: 7300g,63cm
5. mesec:  -
6. mesec:  9270g,70cm      -UVAJANJE GH 6,5m
7. mesec:  -                        -PRVI ZOBEK
9. mesec:  10.420g,75cm
10.mesec:                           -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled:

PD
1. mesec: 
4530g, 54,5 cm
2. mesec:  
5310g, 57,5 cm
3. mesec:  
6280g, 60,5 cm
4. mesec: 
7150g, 62,5 cm
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled
:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
37.10ka                  (30.06.)    19.06.     Katja (3400 g, 51cm) PD
1. mesec:
3920 g, 55 cm 
2. mesec: 5030 g, 60 cm
3. mesec: 5590 g, 64 cm
4. mesec:    -            -
5. mesec: 6530g, 68cm      -UVAJANJE GH ,PRVI ZOBEK
6. mesec: 7210g, 70cm
9,5mesec:9500g,77,5cm
12.mesec:                           -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled
5405g, 59 cm
2. mesec:  5995g, 62 cm
3. mesec:  6850g, 66cm
4.5 mesec: 7850g, 69cm    -UVAJANJE GH
5. mesec:     -           -
6. mesec: 8470g, 72cm      -PRVI ZOBEK 6m17dni
Naslednji pregled:  16.03.2010
1. mesec:
  4190g, 54,5cm 
2. mesec: 
 4960g, 57,5cm 
3. mesec: 
6190g, 62cm 
4.5 mesec: 7340g, 67cm 
5. mesec:    -            -             -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6. mesec:
8040g ,67,5cm
9. mesec: 9440g,72cm
Naslednji pregled :

4630 g, 55 cm 
2. mesec: 
5680 g, 59 cm
3. mesec:  6100 g, 62 cm
4.5 mesec: 7200 g, 65 cm
5. mesec:     -            -           
-PRVI ZOBEK
6. mesec:  7820 g, 68 cm
7. mesec     -             -            -UVAJANJE GH
Naslednji pregled

2. mesec: 5240g,59 cm
3. mesec: 6180g,62cm
4. mesec: 6860g,  -                -UVAJANJE GH 4,5m
5. mesec:
    -                          -PRVI ZOBEK
6. mesec:
7510g, 67cm
9. mesec: 8100g,73cm 
10. mesec:                              -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI 10,5m
Naslednji pregled:
4240 g, 52 cm
2. mesec: 5470, 60 cm
3. mesec: 6830g,61cm              
4,5 mesec:8100g,70cm         -UVAJANJE GH
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled: 

1. mesec: 
3700g, 53cm
2. mesec:  4900g, 56,5cm 
3. mesec: 

5330g, 59cm
4. mesec: 
6030g, 62,5cm
5. mesec:

6440g,63,5cm
6. mesec:  6730g, 66cm              -UVAJANJE GH
9. mesec:  8020g,69,5cm            -PRVI ZOBEK 9m5dni
Naslednji pregled
:

NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI     
44.vitae               
(25.6.)    26.06.       Jakob (3675 g, 53cm) 
1. mesec:
  4920g, 57cm
2. mesec: 
 5330g,59cm
3. mesec: 
 6275g,62,5cm
4. mesec:  7250g,66cm         -PRVI ZOBEK 4,5m
5. mesec:  7580g                  -UVAJANJE GH 5,5m
6. mesec:  7780g,70cm 
9. mesec:  8675g, 74cm

10,5mesec:                            -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled : 7.7.2010

4800 g, 56 cm
2. mesec: 6400 g, 59,5 cm
3. mesec: 7700 g, 64,5 cm
4. mesec:   -             -
5. mesec: 8670g, 68,5cm
6. mesec: 9430g, 70,5cm       -UVAJANJE GH 
8. mesec:  -              -             -PRVI ZOBEK 8m29dni
9. mesec: 9830g, 73cm
Naslednji pregled: 
2. mesec:  5390 g, 59 cm
3. mesec:  6720 g, 62,5 cm 
4. mesec:  7620g,    -               
5. mesec:      -          -               -UVAJANJE GH
6. mesec: 8999g,70cm
Naslednji pregled:
1. mesec:
  4400g,56cm
2. mesec: 
 5300g,59cm
3. mesec: 
 6600g,63cm
4. mesec:  6920g,67cm
5. mesec:    -           - 
6. mesec:  8600g,69,5cm
Naslednji pregled :
2. mesec: 6220 g, 62 cm
3. mesec: 6987g,  64 cm
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?