Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:33:34
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 da ne zamudite pomembnih dogodkov http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html brez skrbi zato sem pa v sredo doma sem že mislila na osmino
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:33:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moj ata je enkrat šel v trgovino brez majce pa ga je varnostnik kuj ustavu, da nima majce in si je kr tam eno kupu bi mogu rečt:u pismo sem vedu da mi je malo preveč hladno sem vedel, da sem nekaj pozabil to je moja sodelavka(čez 50 let) rekla policaju ko jo je ustavil...je rekel gospa vi pa nimate očal,tko kot na sliki-na pa njemu:sem vedla da mi nekaj manjka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:34:45
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moj ata je enkrat šel v trgovino brez majce pa ga je varnostnik kuj ustavu, da nima majce in si je kr tam eno kupu bi mogu rečt:u pismo sem vedu da mi je malo preveč hladno sem vedel, da sem nekaj pozabil to je moja sodelavka(čez 50 let) rekla policaju ko jo je ustavil...je rekel gospa vi pa nimate očal,tko kot na sliki-na pa njemu:sem vedla da mi nekaj manjka samo, da je zaleglo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:35:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moj ata je enkrat šel v trgovino brez majce pa ga je varnostnik kuj ustavu, da nima majce in si je kr tam eno kupu bi mogu rečt:u pismo sem vedu da mi je malo preveč hladno sem vedel, da sem nekaj pozabil to je moja sodelavka(čez 50 let) rekla policaju ko jo je ustavil...je rekel gospa vi pa nimate očal,tko kot na sliki-na pa njemu:sem vedla da mi nekaj manjka samo, da je zaleglo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:36:11
|
|
|
|
Urša08
|
Kakšen turbo ste udarle, pa sam za štedilnik sem mal šla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:36:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moj ata je enkrat šel v trgovino brez majce pa ga je varnostnik kuj ustavu, da nima majce in si je kr tam eno kupu bi mogu rečt:u pismo sem vedu da mi je malo preveč hladno sem vedel, da sem nekaj pozabil to je moja sodelavka(čez 50 let) rekla policaju ko jo je ustavil...je rekel gospa vi pa nimate očal,tko kot na sliki-na pa njemu:sem vedla da mi nekaj manjka samo, da je zaleglo se ji je smejat začel ......pa sploh niso uporajtal da ima že pretečen rok na vozniški ............adijo pamet
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:37:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kakšen turbo ste udarle, pa sam za štedilnik sem mal šla kdo ti je dovolil
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:37:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kakšen turbo ste udarle, pa sam za štedilnik sem mal šla jaz sploh ne upam it stran,ker pol bom mogla zih 1 uro še brat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:37:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moj ata je enkrat šel v trgovino brez majce pa ga je varnostnik kuj ustavu, da nima majce in si je kr tam eno kupu bi mogu rečt:u pismo sem vedu da mi je malo preveč hladno sem vedel, da sem nekaj pozabil to je moja sodelavka(čez 50 let) rekla policaju ko jo je ustavil...je rekel gospa vi pa nimate očal,tko kot na sliki-na pa njemu:sem vedla da mi nekaj manjka samo, da je zaleglo se ji je smejat začel ......pa sploh niso uporajtal da ima že pretečen rok na vozniški ............adijo pamet vidiš kok je lahko nenošenje očal uporabno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.6.2010 13:37:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:37:47
|
|
|
|
Čebel@
|
grem špinačko dat kuhat
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 21.6.2010 13:38:00 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:38:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kakšen turbo ste udarle, pa sam za štedilnik sem mal šla jaz sploh ne upam it stran,ker pol bom mogla zih 1 uro še brat men se sladoleda lušta pa ne upam it gledat, če ga imamo kej in zdej štejem kolk lučk je blo kolk smo jih pojedl in se mi zdi da jih ni več
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:38:29
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kakšen turbo ste udarle, pa sam za štedilnik sem mal šla kdo ti je dovolil Nejca je lakota prijela in je treba makarončke skuhat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:38:58
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kar se tiče pakiranja mam jst največ dela z njegovimi cotami-itak.... enako
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:38:58
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kakšen turbo ste udarle, pa sam za štedilnik sem mal šla jaz sploh ne upam it stran,ker pol bom mogla zih 1 uro še brat A boš rekla stop za eno uro da jaz spakiram
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:39:02
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kakšen turbo ste udarle, pa sam za štedilnik sem mal šla jaz sploh ne upam it stran,ker pol bom mogla zih 1 uro še brat jaz sem za računalnikom, pa ne sfolgam sledit EMŠO
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:39:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kakšen turbo ste udarle, pa sam za štedilnik sem mal šla jaz sploh ne upam it stran,ker pol bom mogla zih 1 uro še brat men se sladoleda lušta pa ne upam it gledat, če ga imamo kej in zdej štejem kolk lučk je blo kolk smo jih pojedl in se mi zdi da jih ni več kaj pa če bi tekla?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:39:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo a se vam je čist utrgal al kuga ......mam še en mini kupček, sam sm mogla u kontrolo k sm na štromu čutila d je tle gužva joj še kosilo, glih študeram če bi hitro pošto proti Brezovci poslala d mi ene 2 porciji do sem dostavi a si likalnik izklopla k men zdej net spet vredu dela
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:39:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ grem špinačko dat kuhat pa kak lahko......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:39:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kakšen turbo ste udarle, pa sam za štedilnik sem mal šla jaz sploh ne upam it stran,ker pol bom mogla zih 1 uro še brat A boš rekla stop za eno uro da jaz spakiram bo dec pakiral-če verjameš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:40:26
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kakšen turbo ste udarle, pa sam za štedilnik sem mal šla jaz sploh ne upam it stran,ker pol bom mogla zih 1 uro še brat jaz sem za računalnikom, pa ne sfolgam sledit EMŠO Tamika ma ne emšo ampak ne smeš še 100 stvari zraven delat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:40:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kakšen turbo ste udarle, pa sam za štedilnik sem mal šla jaz sploh ne upam it stran,ker pol bom mogla zih 1 uro še brat jaz sem za računalnikom, pa ne sfolgam sledit EMŠO prepočas refreš pritiskaš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?