|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
17.6.2010 11:43:58   
trudy
Punce prav lep pozdrav vsem! Za vse , ki vam je uspelo čestitke, za druge , ki ste v postopku pa držim pesti.
Redno vas berem, pišem pa zelo malo. Sem zelo v dilemi zato bi prosula tudi za vaša mnenja. Za mano je žal že drugi neuspešen postopek na GK v Ljubljani. Zdaj sva v dilemi ali tretjič poskutit na kliniki v Lj ali it k dr. Rešu.
Zdaj drugič sem malo razočarana nad kliniko, ker sem dobila puregon na katerega nisem ne vem kako odreagirala, prej sem imela gonal in sem dobro odreagirala. Sploh ne vem zakaj so mi zamenjali zdravilo. Imela sem obakrat dolg protokol. Mislite, da mi bodo malo zamenjali te protokole ali bodo še vedno vztrajali pač pri temu?
Upam, da vam ne težim preveč ter, da mi sote malo pomagale.
hvala.
za vse SREČNO!!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
17.6.2010 12:28:20   
jona klara
trudy-poišči prof. Tomaževiča na gklj, boš zadovoljna, ne bo ti žal.Pojdi k njemu na razgovor.

palcica-super za pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image

registrirana- čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu trudy)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
17.6.2010 13:04:01   
Anonimen
mateja_goljev, žal mi je, da ni uspelo!! user posted image user posted image user posted image

trudy, meni so v 3 postopku zamenjali protokol - prej sem imela obakrat mild postopek (1x menopur, 1x gonal), sedaj so me dali pa v dolgega (suprefact + puregon). bomo videli kaj bo. Drugače pa mislim, da če bi se s svojim dr. dogovorila, bi ti dali tudi drugačno stimulacijo (pa da potem vztrajaš pri sestrah!).

(odgovor članu trudy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1328
17.6.2010 17:41:12   
športnica
helou, avgusta začnem s femodenom, punkcija predvidena 29.9. wwweeeeehhhoooouuuuuuuu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
17.6.2010 17:42:18   
špica84
superca sportnica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
18.6.2010 7:33:45   
Anonimen
jutro.

titty, si ti že dobila M?

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
18.6.2010 8:17:42   
loremi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO

Petek, 18.06.
julija30 - ETZ

Sobota, 19.06.
BEBIII - ET

Četrtek, 24.06.
skuštrana suzi - UZ
TittyK - UZ

OBJEMČKI 
user posted image user posted image  womanpolice, Amelia, mateja_goljev user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Registrirana greje user posted image  test 16.06.
mavrica72 greje user posted image  user posted image  test 18.06.
IVYY greje user posted image user posted image  test 22.06.
aja12 greje user posted image user posted image  test 24.06.
Rielka greje user posted image  user posted image  test 24.06.
golobica82 greje user posted image user posted image  test 25.06.
gospodarica greje user posted image user posted image  test 26.06.
klavirka greje user posted image user posted image  test 28.06.
zarjaa greje user posted image user posted image  test 28.06.
upanje81 greje user posted image user posted image  test 29.06.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Registrirana(1.ICSI,MB)
  • Klavirka (3. ICSI, GKLJ) 
  • Womanpolice (4.ICSI, MB, dr. Reljič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (3.ICSI, PO, dr. REŠ )
  • Cukica (GKLJ, zamrznjenčki )
  • zarjaa (1. IVF, GKLJ, dr. Pintar )
  • FoxyLady (3. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • skuštrana suzi (3.ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Rielka (1.IVF, GKLJ)
  • golobica82 (1.IVF, PO, dr. Merlo)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš, akcija v avgustu)
  • Aljonka (4. ICSI, akcija v avgustu)
  • upanje81 (mild protokol)
  • julija30 (2.IVF, MB)
  • TittyK (IVF)
  • športnica (2. IVF, MB, akcija avgust)
  • gopodarica (5. ICSI, GKLJ)
  • nanika1 (2.IVF, akcija avgust)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)  
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)  
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • latka (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAJ   user posted image

Špica84 user posted image  (LJ)
Honey user posted image  (LJ)
FoxyLady user posted image  (LJ)

user posted image   NOVE NOSEČKE JUNIJ   user posted image
Cukica user posted image  (LJ)
JEŠA user posted image  (LJ)
palcica_ user posted image  (LJ)
Registrirana user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
18.6.2010 9:17:32   
mavrica72
No, jaz sem danes ponovno naredila CB na 14 dan od ET in seveda je spet bil negativen user posted image . Sem klicala zdravnika in mi pravi, da naj še do ponedeljka jemljem prometrium in v ponedeljek še enkrat naredim test.
Sploh ne vem če je res še kakšna možnost da bi nastal plusek po toliko dnevih.user posted image
Čeprav spodaj je še vedno sama belina.
Punce, kaj pravite na vse to???

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
18.6.2010 9:40:50   
golobica82
Mavrica - upam in močno si želim, da se ti v ponedeljek nariše +. Dokler je belina je upanje! A maš kake kakršnekoli znake?

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
18.6.2010 9:55:00   
Rakica_80
Mavrica72, jaz ti svetujem, da greš na krvni test, ti bo pokazal realno situacijo, brezveze je, da se še naprej grizeš, predvidevam da si pri Rešu, ker jemlješ Prometrium.
Jaz ko sem bila pri Rešu, sem imela do 14 dne skozi neke izcedke, en dan belo, en dan izcedek,....itd do 14 dne, pol sem naredila digitalni test CB in je bil - , sem nehala jemat Prometrium in je user posted image pritekla.

Golobica82, kakšno je stanje pri tebi?

Trudy, meni so tudi skoraj sestre dale Puregonuser posted image , pa sem rekla da ne, ker sva se z mojo G: zmenile za Gonal, no pol pa mi je rekla da jih je zmankalouser posted image user posted image user posted image user posted image Hvala bogu, da je delal na prvem mojem UZ dr. Drobnič in mi je napisal Menopur, lani in tudi sedaj sem zelo dobro odreagirala na to zdravilo, pri Rešu sem imela Puregon in sem imela samo eno celicouser posted image Svetujem, da vstrajaj pri tem, kar piše na napotnici, srečnouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
18.6.2010 9:55:17   
TittyK
Ojla!

Skuštrana suzi, ne jaz jo še nisem dobila, zafrkava glih zdaj ko jo čakamuser posted image . Ti?
Pa še nekaj me sekira punce. Moj je dva dni nazaj moral na CT glave. In komaj danes sem pomislila, da vse to sevanje lahko povzroči, da mu uniči njegove plavalčke. Pa bo šel še en ivf po vodi. Mi je kar vse padlo doluser posted image .
Punce kaj mislite, koga bi jaz sploh vprašala na GK, ker tam na UZ gre tako hitro, da ne vem niti če bojo kaj odgovorili.

LP,

Titty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
18.6.2010 9:55:26   
gospodarica
srečka 79 - kaj sta uredila s svojim dragim?so te pričakali zarodki,jaz srčno upam,da!!user posted image

registrirana - super za pozitiven rezultat,želim ti čim bolj mirno nosečnostuser posted image

palčica - čestitam za user posted image

mateja_ goljev - žal mi je zate in za neuspešen postopek.drži se pokonci in zavedaj se,da bo tudi zate prišel dan ko ti bo uspelo in se razpletlo tako kot si želišuser posted image

mavrica72 - lep ubogaj zdravnika,on že ve.mogoče si ravno ti tista,ki se ti je zarodek malo bolj pozno prijel in test še ne zazna nosečnostnega hormona.držim pesti zate,ti pa bodi lepo sproščena in nič se ne obremenjuj kaj preveč.ampak lahko je reči,narediti to pa nekaj čisto drugega.evo pošiljam ti en velikuser posted image inuser posted image za srečo!!!

jaz pa sem danes 6 dan po et...ne vem kaj naj rečem.prsi imam boleča in napihnjena,trebuh imam malo napihnjen,ampak jaz na te kao znake ne dam nič,saj je moje telo pod vplivom hormonov.na vsake toliko časa imam krče kot pred M,in čutim špikanje v jajčnikih....moj optimizem mi je že malo padeluser posted image
skušam čim manj mislit na to,ampak mi gre bolj težko od rok...

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
18.6.2010 10:11:40   
Rakica_80
Gospodarica, te čisto razumem kako se počutiš, saj ti dnevi ubijajo psihično, hvala bogu, da imamo forumuser posted image Za znake se ne obremenjuj, ker so podobni in user posted image in user posted image , razmišljaj pozitivno in si govori v mislih, da siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TittyK, tudi meni je lani ful časa zamujala, ampak nič za to, bo že priteklauser posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
18.6.2010 10:30:22   
jona klara
športnica- super za nov začetek, že zdaj navijam, sedaj se pa še naužij poletja, boš šla v postopek sproščena polna elana in bo tudi uspeh boljši!!!user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
18.6.2010 10:52:20   
trudy
Ojla,
punce vsem vam hvala za nasvete.
BEBII tudi jaz sem težila, da hočem gonal in so me kar zavrnili, da ga pač ni in, da je to isto zdravilo. Res so me nategnili!!! Tako sem jezna in razočarana. Najbolj pa me moti to, da ti ne podaja nobenega odgpvora zakaj je tako slabo - prvič sem prišla do dveh lepih blastocist- no, razen biologinja mi je rekla, ko sem začela ful jokat in me niso mogli potolažit, da sem po njenem imela neprava zdravila oz. da nisem odreagirala na te hormone in na sploh postopek, da mi ga bodo verjetno spremenili. Ampak meni je postopek šel po gobe to pa nobenega ne zanima. Pa še moja samozavest je čisto na dnu.
Prosim povej mi v kakšnih primeri dobiš menopur? Kaj ti si imela dolg ali kratek postopek?

Skuštrana suzi kako pa si dosegla, da so ti zamenjali protokol?

Vsem želim, da se vam sanje uresničijo.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
18.6.2010 11:31:12   
bibk
Punce jaz se bom danes naročila za to operacijo te pregrade, pa mi je dr. Šalamun rekla da naj se naročim kar pri njej, da je sicer mlada ampak da ima že kar nekaj izkušenj na tem področju, ampak po drugi strani pa berem tolko pozitivnih pohval za dr. Tomaževiča, da ne vem kaj naredit. Se pa bojim da ima dr. Tomaževič dolgo čakalno vrsto user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pravite?? Ima katera kej več izkušenj z dr. Šalamum??

(odgovor članu trudy)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
18.6.2010 11:40:15   
Rakica_80
Trudy, jaz se ne strinjam s sestrami, da je enako zdravilo, nič ni enakouser posted image jaz ne vem kaj se dogaja s sestrami, tudi so postale zelo živčne in neprijazneuser posted image
Jaz ne vem, kako se one upajo zamenjat zdravilo?????Od kje pa njim ta pravica, če na napotnici piše drugo zdravilouser posted image Kot da te pošljejo na opracijo slepiča, in ena sestra se odloči za operacijo roke, se pravi kar zdravnik odloči ne velja al kakouser posted image
Ko sem jih vprašala, če bi mi lahko poklicali za punkcijo izbranega G, se je kar začela dret na mene, češ, to sploh ni pomembnouser posted image user posted image user posted image user posted image maaaaaaaauser posted image na dan punkcije sem vprašala kdaj pride in ona mene hladno pogleda in reče, da ga niso našleuser posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala bogu punkcija je za mano in je bila vredu, zdravnici pa svaka čast res je bila OKuser posted image
Kar se tiče samozavesti, ne smeš dovolit, da ti take stvari zrušijo samozevest, mene je to dobro izšolalo in ne dovolim več kaj takega, saj se gre za moje zdravje, živce in postopke, ne za njihove.....
No pa sem se spet razpisalauser posted image
Jaz ti želim vso srečo in poslušaj svoj šesti čut za vse kar počneš in se odločašuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trudy)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
18.6.2010 11:43:51   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: bibk

Punce jaz se bom danes naročila za to operacijo te pregrade, pa mi je dr. Šalamun rekla da naj se naročim kar pri njej, da je sicer mlada ampak da ima že kar nekaj izkušenj na tem področju, ampak po drugi strani pa berem tolko pozitivnih pohval za dr. Tomaževiča, da ne vem kaj naredit. Se pa bojim da ima dr. Tomaževič dolgo čakalno vrsto user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pravite?? Ima katera kej več izkušenj z dr. Šalamum??

Bibk, hodi kar k njej, če boš takoj na vrsti za operacijo.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
18.6.2010 12:13:37   
špica84
bebiii še malo pa greš po svoje sončke jupiiiii user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
18.6.2010 12:28:34   
Urshy78
Bibk, dr. Tomaževič je res strokovnjak na tem področju, ampak boš pri njemu za operacijo čakala 3 mesece ali več. če te bo dr. Šalamun takoj operirala, pojdi kar k njej, da ne boš po nepotrebnem zgubljala časa. pa srečno user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
18.6.2010 12:40:38   
zarjaa
Bibk jaz sem imela dr. Šalamun na punkciji in transferju in jo lahko samo pohvalimuser posted image user posted image user posted image   Na tvojem mestu bi se kar k njej naročila, da ne boš predolgo čakalauser posted image

BEBIII še nekaj uric in greš po svoje user posted image user posted image ...jupppyyyyuser posted image user posted image user posted image  Naj te pričakajo v čim večjem številuuser posted image user posted image

Jaz sem danes 5. dan po et...vsake toliko me kaj špikne, napihnjena sem še vedno, posebno ko kaj pojem, prsi občutljive....mah, bomo videli, nima smisla se obračat na znake, ker itak lahko pomenijo oboje..user posted image  ali user posted image

Imam pa fuuuul problemov zaradi utrogestana...spodaj me peče za znoret in vse je nabreklo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
18.6.2010 12:47:40   
Urshy78
BEBIII, držim ti pesti user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu zarjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
18.6.2010 13:07:16   
loremi
BEBIII vso srečo jutri in nadaljnih 14 dni!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
18.6.2010 13:18:14   
Anonimen
titty, ne, tudi jaz še nisem dobila M in niti nimam občutka, da prihaja. Eh, bo že. user posted image

trudy, kolikor vem je puregon skoraj enak gonalu, tako, da se jaz nisem nič pritoževala nad tem. Kar se tiče pa postopka je bilo pa tako, da sem šla 5 dan ciklusa po zdravila (sem bila 100%, da bom spet imela mild, kjer se začneš špikat ravno 5 dan). In je bila nova sestra in ji ni bilo jasno zakaj so mi dali kratek postopek, če imam pa ICSI (se da povadi dolgega). In potem je še rekla, da glede na to, da 2x ni bilo dobrih rezultatov, da bi bilo dobro malo spremembe in da bbi mi dala dolgega. Je klicala dr. D, ta je potrdil in tako, sem se potem začela špikat šele 22 dan.

bebiii, jaz mislim, da so sestre na GK drugače ful prijazne, samo preobremenjene. Plus tega jim najbrž dajo cenejše zdravilo (v tem primeru puregon) in imajo potem npr. gonal samo za redke primere. Pri meni je bilo prejšnjič tako. Prvič je rekla, da gonala sploh nimajo več, ko je pa dr. T zahteval, so ga pa našle. Ampak pri meni res ni bilo druge možnosti, ker nisem reagirala. Je pa res to, da ni nobene logike, da ti zdravnik napiše en postopek, one pa delajo po svoji logiki. Pa držim pesti za jutri!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
18.6.2010 13:33:38   
Rakica_80
Suzi, se popolnoma strinjam s teboj, res so drugače zelo zelo prijazne kljub vsemu, ampak uni dan so bile prav napičeneuser posted image user posted image user posted image
Kar se pa tiče zdravil NO COMMENTuser posted image
Dobro da je bil dr. D, me je rešiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim, da s Puregonom, bi zafurala spet postopek, ker sem ga imela pri Rešu in rezultat ena celicauser posted image
Pa hvala vsem za navijanje RVIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petek, 18.06.
julija30 - ETZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj že lepo greješ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?