**M**
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 IZVIRNO SPOROČILO: **M** Ojla babike ste me kej pogrešale No pa da prvo poročam: Končno končno se je izcedek poslovil, upam, da se ne vrne, se mi je že kr mešalo zdej pa čakamo kdaj bo pritekla oziroma bi blo bolše, če je nebi blo, čeprav dvomim ampak upanje umre zadnje ane. Upam, da bo vsaj točna, da gremo dalje. Drgač pa morm še to povedat, včer gledam na net, kdaj dela moja ginekologinja in ne boste verjele, 3 mesece ima dopusta , sm 5x prebrala, če prav vidim, dobr, da se ji konča zdej konc tega meseca, če bo treba jt kej na obisk. Pa že tko dela samo po 3 ure na dan mislm obup tole naše zdravstvo... No tko, mal sm naložila, zdej grem pa še mal delat, ampak čist mal No sm da so izcedki šli. Men se približuje dan D za M (19), in že me špika neki spodi. Ampak, dokler ne priteće se ne damo Še zmer upam da je ne bo. Pri prvi so me isto boleli jajčniki...tko da tud zdej upam, da je to to mojamura, svaka čast Js navijam za močan pluseeeek, upam, da sliši in gre na dopust za neki mesecev, smo rekle, da zdej sprejemamo samo še roza novičke, no pa da vidmo. Je blo pol meseca samo modrega, zdej mora bit pa roza... Mene pa že 2 dni joške bolijo, dans še bolj kot včeri, pa zjutri me je tko v križu bolel da joj bomo vidli...
|