|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
17.6.2010 9:42:02   
Monstera
Evo še malo za prečitat, kar zanimivo http://med.over.net/forum5/read.php?19,1016721,1016750#msg-1016750.
Samo po tem sledeč dekleta s pcos ne bi smela zauživat sladkorja? Enkrat sem že G o hrani spraševala pa je rekla, da se mi ni treba ničemur izogibat.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 601
17.6.2010 11:33:43   
witch
DIANE pa misim, da mi ni dala dovoljenja za barvanje... ali pač? Te lahko pobarvam?

lidik ja krči so HB mimo user posted image user posted image user posted image   zdaj samo še čakam, da se M čisto poslovi potem pa gremo ponovno v akcijo user posted image

zvezdan hvala, da boš mislila na mene.. Do tekme pa moram biti doma, če ne mu kar rečem daj tv prižgi gremo gledat tekmo user posted image user posted image user posted image drugače pa je izpit ob osmih zjutraj.
Drugače pa vidva kar sproščeno delajta user posted image , ker drugače te bo psihično uničilo. Vidim pri sebi, da zdaj ko sem sproščena, je veliko boljše, prej pa je bilo samo eno sekiranje, pa razmišljanje, pa.... lepše je zdaj user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 602
17.6.2010 12:03:31   
DIANE
witch hvala, ker si se spomnla sam še bom malo počakala glede barvanja. G grem jutri zjutraj in bo ona na urinu preverila.
Imam povečan bel tok in me kr mal peče tok, da dones pijem brusnični sok pa mal probiotičnih jogurtov.
Tako, da testa sama ne bom ponavljala. Če sm noseča pa itak želiva z možem govoriti z njo, nej nama kej svetuje da ne bo spet ss.
Nč sej koker bo bo upajmo na najbolje.

witch ti si tok pridna z izpiti, dej še men mal volje...tok sm lena k ****s...

lidik sm videla da nuhalni je blo vse kul superca...beba vidim da raste...in ti kako se počutiš???

Lep soparen pozdrav

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 603
17.6.2010 12:13:20   
mladika
wich-jst tut rabim mal volje za učenje oz. kar konkretno brco u rit da se lahk spravim za knjige,mam izpit namreč še u ponedeljek in potem mam dopust 2 meseca pred učenjem,ampak za ta izpit se pa komi komi spravim za knjige,mam zelo slab občutek...user posted image
kje pa se kje moja čvekica potepauser posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 604
17.6.2010 12:59:08   
witch
punce saj ni preveč volje user posted image ampak moram in se ful moram silit da se kaj učim... In potem ko začnem, priden en in me zmoti user posted image je bilo zdaj isto. Pol ure se učim, pa pride mami in je konec veselja user posted image pa zdi se mi da imam ful težave s koncentracijo...

mladika naša čvekica pa dela user posted image pa nima časa za nas. user posted image

DIANE držim pesti, da bo pikica ostala pri tebi celih 9 mesecev pa še kakšen dan več user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 605
17.6.2010 13:10:09   
mojamura
vam dam jaz malo volje za izpite....poleg zidanja hiše, 400 trsov vinograda (nova hiška in vinograd so 100 kim vstran od trenutnega bivališča) pa dveh otrok in službe od 8-16 (programiranje) sem v dveh letih naredila vse izpite v prvem roku. zdaj me čaka samo še diploma.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 606
17.6.2010 13:34:13   
**M**
Ojla babike ste me kej pogrešaleuser posted image

No pa da prvo poročam: Končno končno se je izcedek poslovil, upam, da se ne vrne, se mi je že kr mešalouser posted image  zdej pa čakamo kdaj bo pritekla oziroma bi blo bolše, če je nebi blo, čeprav dvomim ampak upanje umre zadnje ane. Upam, da bo vsaj točna, da gremo dalje. Drgač pa morm še to povedat, včer gledam na net, kdaj dela moja ginekologinja in ne boste verjele, 3 mesece ima dopustauser posted image user posted image , sm 5x prebrala, če prav vidim, dobr, da se ji konča zdej konc tega meseca, če bo treba jt kej na obisk. Pa že tko dela samo po 3 ure na danuser posted image  mislm obup tole naše zdravstvo...

LuNaMi tole pa zna bit plusek, držim pestke, da te user posted image  ne zafrkava

Shilou želim ti, da čimprej najdeš službo, kjer boš zadovoljna in, da zagledaš plusek prec, ko bosta šla v akcijo. Pa še user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Punce, ki se učite: pošiljam vam eno konkretno brco v rituser posted image (dobronamerno seveda) in en kup koncentracije, da čim več ostane v buči.

Mojamura teb pa kapo dol kok si pridnauser posted image

No tko, mal sm  naložila, zdej grem pa še mal delat, ampak čist maluser posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 607
17.6.2010 14:00:38   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: **M**

No pa da prvo poročam: Končno končno se je izcedek poslovil, upam, da se ne vrne, se mi je že kr mešalouser posted image  zdej pa čakamo kdaj bo pritekla oziroma bi blo bolše, če je nebi blo, čeprav dvomim ampak upanje umre zadnje ane. Upam, da bo vsaj točna, da gremo dalje. Drgač pa morm še to povedat, včer gledam na net, kdaj dela moja ginekologinja in ne boste verjele, 3 mesece ima dopustauser posted image user posted image , sm 5x prebrala, če prav vidim, dobr, da se ji konča zdej konc tega meseca, če bo treba jt kej na obisk. Pa že tko dela samo po 3 ure na danuser posted image  mislm obup tole naše zdravstvo...

No tko, mal sm  naložila, zdej grem pa še mal delat, ampak čist maluser posted image

No sm da so izcedki šli. Men se približuje dan D za M (19), in že me špika neki spodi. Ampak, dokler ne priteće user posted image  se ne damo user posted image
Še zmer upam da je ne bo.

Pri prvi user posted image  so me isto boleli jajčniki...tko da tud zdej upam, da je to to user posted image

mojamura, svaka čast user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 608
17.6.2010 14:01:38   
5ra8

No sm da so izcedki šli. Men se približuje dan D za M (19), in že me špika neki spodi. Ampak, dokler ne priteće user posted image  se ne damo user posted image

Pri prvi user posted image  so me isto boleli jajčniki...tko da tud zdej upam, da je to to user posted image

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 609
17.6.2010 14:10:38   
**M**
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Js navijam za močan pluseeeek, upam, da user posted image  sliši in gre na dopust za neki mesecev, smo rekle, da zdej sprejemamo samo še roza novičke, no pa da vidmo. Je blo pol meseca samo modrega, zdej mora bit pa roza...

Mene pa že 2 dni joške bolijo, dans še bolj kot včeri, pa zjutri me je tko v križu bolel da jojuser posted image  bomo vidli...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 610
17.6.2010 14:11:18   
mojamura
**M** in 5ra8 hvalauser posted image

**M** kako lahko ima kar 3 mesece ginekologinja dopusta

5ra8 držim pesti da user posted image ne bo

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 611
17.6.2010 14:17:33   
**M**
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

**M** kako lahko ima kar 3 mesece ginekologinja dopusta

Ej nimam pojma, sej ni čudno, da se pol tok časa čaka da prideš na vrsto.Upam, da ma za letos dost. Glih komi se na enga navadiš pol morš jt pa k unmu, ki ga nadomešča, men je to grozn. Sam nimaš kej, če je nujno je nujno.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 612
17.6.2010 14:50:06   
spely25
Pozdravljene punce, kako ste kaj?Mi smo ravno po ovulaciji, tko da sva pridno user posted image .Upam, da zadnji dan v mesecu zagledam +.Drugač je pa to najin prvi krog, tko da na seznamu lahko dopolnite.
Punce, tale seznam mormo obarvat roza,da bo mal lepš zgleda user posted image .

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 613
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 20:32:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spely25)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
17.6.2010 20:35:01   
zaljubljena23
živka, pri strahovi je NS 60 evrov, jaz sem bila na Ptuju in je cena bila 70 evrov...Vglavnem tu nekje se gibljejo cene

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 615
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 20:55:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zaljubljena23)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
17.6.2010 21:44:43   
zaljubljena23
Strahova, dela v Domžalah...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 617
18.6.2010 8:20:30   
lidik
ha ha ha....mladika in witch čvekica se javlja na položaj. Samo ne za dolgo. Danes pa čvekica ne bo veliko delala, ker bo baje zmanjkalo elektrike pri nas v službi in bomo do 11-ih brez elektrike. Tako da se javim po enajsti uri.

tetka witch hvala ti še enkrat !!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 618
18.6.2010 8:50:41   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

vam dam jaz malo volje za izpite....poleg zidanja hiše, 400 trsov vinograda (nova hiška in vinograd so 100 kim vstran od trenutnega bivališča) pa dveh otrok in službe od 8-16 (programiranje) sem v dveh letih naredila vse izpite v prvem roku. zdaj me čaka samo še diploma.

si pa res zelo pridna !! bravo punca !!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 619
18.6.2010 8:58:27   
lil_
jst o teh stvareh ne vem se nc ... a na NS se mors sam narocit? a to se morm narocit drugam, al lahko da majo pr ns v ZD? a mi bo to G kej prej povedala...al morm za to poskrbet sama? v kerm tednu se pa to gre? kok prej se je pa potrebno narocit? za Strahovo pravjo da je fajn ja...a to sam poklicem pa se narocim?

zadne case me ful skrbi, ce mi bojo vse povedal kar je treba...k ze kr vidm da bo za uredit en kup enih stvariuser posted image s fantom sva prjavlena se vsak na svojm naslovu...jst pa sploh nevem kdaj nej grem to urejat, ce mi je sploh kej treba? kdaj urejat porodnisko glede na to da sm studentka, kam sploh jit. kako pa je s socialno? a je bols da sm prjavlena se vedno doma? al da sva prjavlena s fantom skupi? mislm cist nc mi ni jasn user posted image

uf...vidm da sm vm napisala en kup vprasanj ...sm pac napisala, kar mi je tist moment na pamet padl user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 620
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 9:28:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
18.6.2010 10:07:41   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: živka

5ra9, držim pesti. Kako bi bilo fino, da bi bile skupaj nosečke, saj ne živiva daleč. Katerega G. imaš ti?

to bi blo super ja. bi pol skup vozičkale user posted image
jst mam kostanjškovo. ona tud dela nuhalno.
morm se tud jaz pozanimat kdaj ma dopust.

Neposredna povezava do sporočila: 622
18.6.2010 10:31:47   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

jst o teh stvareh ne vem se nc ... a na NS se mors sam narocit? a to se morm narocit drugam, al lahko da majo pr ns v ZD? a mi bo to G kej prej povedala...al morm za to poskrbet sama? v kerm tednu se pa to gre? kok prej se je pa potrebno narocit? za Strahovo pravjo da je fajn ja...a to sam poklicem pa se narocim?

Nuhalna se izvaja od 11-14 tedna. Za k Strahovi se naročiš po telefonu, pa ni treba tok dost prej klicat. Sicer pa na  nuhalno lahko greš kamorkoli sam morajo met koncesijo za izvajanje tega.

Evo link, kjer imaš za dr. Strah napisano kako se naročiš (lahko se preko telefona, preko e-pošte, preko povezave na netu):

http://www.strah.si/narocanje.php

http://www.strah.si/05_nuhalnasvetlina/index.php?kat=1&idv=1 (kaj je nuhalna svetlina, itd...)

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 18.6.2010 10:32:24 >

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 623
18.6.2010 10:54:47   
mojamura
živka in mucica2 hvala hehehe živka pri prebiranju tvojega posta sem se prav nasmejala...

punce dajte malo roza barve na junij....se mi zdi da je vse skupaj preveč plavo

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 624
18.6.2010 12:10:43   
lil_
sam se eno vprasanje user posted image jst mam pr svoji G prvi pregled sele v 12 tednu...kako bom sla pol tok hmal na NS? al bo vredu ce pol takoj po pregledu poklicem Strahovo...a bo se dovolj casa?user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?