|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 13:48:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
16.6.2010 13:48:40   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

umpa - mi smo ok, časa mi zmanjkuje za RR. v službi imam gužvo, doma pa tud. kuharija, pa otroci, pa sem in tja. zvečer laufat (jaaaa, sem pridna, vsak drug dan delam 5 km user posted image user posted image user posted image user posted image bravo jaz user posted image ). zdej sem še moža navdušila.

tuhtam kam jo čemo mahnit drug teden ko bo podaljšan vikend. vleče me na morje, kampirat. bomo vidli kako bo vreme.

aurora, juhej! ti pa si pridna!! po moje še montija teraš zraven, pazi da se ne boš čisto posušila user posted image  daj mi malo volje, plis. nimam je nekak.

rebeca - te moram razočarat, zadnje čase z montijem nisva glih v dobrih odnosih. poskušam kombinirat, ampak čist 100% mi pa ne gre. kile so šle sicer 1 v minus, ampak bi jih blo treba še ene 5 dol spravit. se bojim da samo s tekom ne bo šlo, bo treba še mal obroke zreducirat.

a veš, da mi prav paše zvečer laufat, grem ob 20.30. tamaladva sta že v postelji, ponavad že tud spita. jaz pa odklopim za tisto urico

jst sm se pa mal "najedla" teka. in zdj hodim plavat. in ti povem neki... sm odkrila super formulo za shujšat user posted image user posted image user posted image men ful odgovarja, da 1 uro pred plavanjem spijem pol litra zelenga čaja, ki baje topi maščobo ko šus, pol pa pol ure kr intenzivno plavam (cca 40 dolžin 25m bazena). ko pridem domov pa ne jem ničesar več. če je to zvečer... če grem pa popoldan plavat, pa pač še kj pojemo, a ne... user posted image skratka, mislim, da je keč u čaju. al pa slučajno. kr me je maznalo zdle u 14 dneh za 3kg user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
16.6.2010 13:50:05   
Inigo

inigo - kolk daš za brazilsko? mene tud vleče, sam najbrž boli k svinja user posted image

samo prvič! ampak je tk hitr konc, da... ej, ko šus gre. pr nas stane 17€. GO GIRL, GO! ti ne bo žal... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3553
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 13:51:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3554
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 13:53:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3555
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 13:57:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3556
16.6.2010 14:01:00   
Inigo

inigo - še neki glede čaja - zeleni čaj vsebuje precej teina (podobna substanca kot kofein) a maš potem kej probleme s spanjem?

tuhtam, če bi ga jaz tud začela pit, sam da pa zarad tega ne bi spala pa tud klinc user posted image

3 kg v 14 dneh?? wau, super, to je neki za mene  jaz mam ful tega zelenga čaja doma, na splošno vseh pravih čajev, ker sva mela včas z možem internetno prodajo čajev, pa sva pol zaprla ker ni šlo najboljš.
moj itm je 25,9 da bi vsaj na 24 prišla bi bla fuuul vesela.

spim ko ubita! sam nevem pa v kolkem času poživilo spusti... jst grem plavat, če grem zvečer, okoli 19.30, spat pa hodim po 22h. možno, da do takrat že vse skupaj spusti.

plavam zdj že kak mesec, če ne kaj zraven... pa ni šlo nikamr, kile so kr stale... pol sm tk obupala in se nehala tehtat, kr nism mela niti upanja več. sm se pa zadnč tehtala in jih mam zdj 61kg user posted image sam rušt je ostal pa enak, mi ni videt da bi kj zgubla... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3557
16.6.2010 14:02:51   
Inigo
sva mela včas z možem internetno prodajo čajev, pa sva pol zaprla ker ni šlo najboljš.

jst pa že od nekdaj čist nora na čaje. mamo doma en cel zgorn element poln čajev. od sadnih, črnih, zelenih, rdečih, belih... ni da ni! jih je pomoje cca 50 škatlic zihr user posted image trenutno mi je hit zeleni čaj z aromo jabolka in ginkota pa en saden, ki se mu reče Hawai cocktail. sm ga pa kupla v čajnici u MB user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
16.6.2010 14:19:08   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tims - sem čisto zgubljena kar se jogijev tiče - al vzmeti, al lateks, itd. Kot zdaj vem, da če je lateks, potem moram imeti tiste lajšte spodaj; Borova postelja bo pa spodaj imela polno dno. Jutri sem bom zapeljala do Slovenske postelje, pa naj mi svetujejo kako in kaj.

Jaz edino kar vem je, da rabim jogi 90x190, pa da želim imeti pralno prevleko, ker sem jaz alergik, pa sem občutljiva na to, pa še glede na to, da bo sledilo odvajanje od plenic, bi rada kaj da se prepere. O čem drugem se mi pa ne sanja

Mi smo kupil Dormeo. Tud za v malo pojstlco je Tim imel Dormeo. Men se zdi ok. S tem da sem potem kupila še zaščitno prevleko za čez jogi, ki jo vsakič pri preoblačenju posteljnine dam oprat in je v petih minutah suha. Naš kar lepo spi, s tem da je tudi alergik in so mi zagarantirali, da je jogi ok in da ima resnično zaščito pred pršicami ipd. Sem jim zagrozila, da če bom ugotovila, da ta jogi ni za astmatike in da ima napade zarad pršic, da jih bom tožila, pa so se strinjali. In tko imamo zdaj vsi Dormeo.

Neposredna povezava do sporočila: 3559
16.6.2010 14:32:29   
3jeMi
za zagrizene nogometašice... da ne boste govorile, da je igralec v ofsajdu... TO NI PRAV!!!... po Slovenskem pravopisu je pravilno: IGRALEC JE V PREHITKU.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 14:34:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3561
16.6.2010 14:34:59   
tims
Zimska, pa res nimate sreče  z zdravjemuser posted image  Res se mi prav smilteuser posted image

Inigo, mi bomo naši kupil kolo. Drugač pa tu nimam nekih idejuser posted image .

Čaji - hmmmmm.... hibiskusov mi je zakonuser posted image . Te pravi, črni, zeleni, rjavi, beli in kakšnikoli pač so, so men ful zaničuser posted image . Sem že enkrat parkrat probala, pa mi ne gre dol. Sem bol za šipek, planinski, meta...

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
16.6.2010 14:37:17   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

za zagrizene nogometašice... da ne boste govorile, da je igralec v ofsajdu... TO NI PRAV!!!... po Slovenskem pravopisu je pravilno: IGRALEC JE V PREHITKU.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 19:40:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3564
16.6.2010 19:46:30   
3jeMi
tims... a sva midve zdaj frendici tudi na FB? user posted image
samo vprašam... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3565
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 20:08:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3566
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 20:12:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3567
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 20:17:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3568
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 20:38:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3569
16.6.2010 20:47:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

moje delo in današnja družba ;)

user posted image

vauuu, kakšno točko ste pa to imeli?

mojček, kje je pa kakšna tvoja fotka? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3570
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 20:49:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3571
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 20:51:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3572
16.6.2010 21:05:20   
neboglasnica
Samo pozdravim in prilepim eno fotko, da me boste sploh še poznale, ko vas pa toliko zanemarjam te dni...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3573
16.6.2010 21:07:52   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

.... iiii, še tale lepa novica:

frendica je včeraj, 15. 6., rodila punčko

od prej ima fantka, rojenega 15. 7. '08

torej: 15. 7. 2008
        15. 6. 2010

a ni mega, no?

user posted image   user posted image   user posted image

krasno. torej bo naslednji na 15.5.  ... ? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 21:10:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.