metuljcek321
|
Čau! Valeta včeraj uspela, je blo fajn, fletne predstavitve razredov - filmčki v stilu Jamesa Bonda, talentov, računalniške igrice, ... Najboljši pa je bil fil, k so ga posnele razredničarke v Portrožu na plaži, s so se relaxirale na ležalnikih (una varianta, k vse anenkrat prekrižajo levo nogo, pa pol desno, sexy antakar jim prinese koktejlčke, jih srkajo, pahljajo se z redovalnicami, za finiš pa se z njimi še pokrijejo čez glavo in zadremajo - ouje, smo se čist našli v tem ). Anja je bla kolesarka - smo šli na mini turco po našem kraju + k frendici na čvekec in tortico - blo luštno. Nutella, a nima Leclerc zdaj akcijo, k je ta velika nekaj pod 4 evre??? zaključek v vrtcu - superca, 3jemi mi, to je moralo biti super. Mi se pa glih zdaj dogovarjamo za skupno darilo za naši vzgojiteljici. tims, kdaj nam pripraviš kakšen power point? Vau, glugluglu, čestitke za pogum in spremembo. Meni se zdi to vsake toliko NUJNO. Jaz sem tud imela do sredi hrbta lase kar nekaj let & mi je enkrat dojadilo - nisem jih več prebavljala - pa so bli lepi, skodrai, kvalitetni, bla, bla, bla, ampak jaz sem jim imela polnm kufer - non-stop tisti dolgiiiii lasje - bljak. In sem se na nekaj cm postrigla - kakšno olajšanje, res. Sem bla ful zadovoljna. No, zdaj pa imam enkrat mal daljše, enkrat mal krajše in mi je čist kul. Se ti je zjutraj zdelo kaj čudno, k si se zbudila in se česala - pa kar ni blo las spodaj ... meni je blo to še nekaj časa ful čudno flower, ful sem žalostna, k berem tole z Lanovim neizboljšanjem kože - koliko časa zdaj že furata tole dieto? ma, upam, da enkrat na hitrco ta nesrečna zadeva mine. Držim pesti, verjamem, da bo boljše!