|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   predsemenska tekočina
7.6.2010 16:36:55   
Anonimen
Z mojim sva se ljubila brez kondoma in ni končal v meni. Kakšna je možnost da bi zanosila od predsemenske tekočine?! sem cisto obupana.. user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: predsemenska tekočina
7.6.2010 16:53:35   
krena42
a

< Sporočilo je popravil krena42 -- 7.6.2010 16:54:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2010 16:56:31   
Anonimen
aja se to stara sem 17 let in prej se nisem imela spolnih odnosov. sva pa s fantom samo probala kako je to in je samo ene 4krat prodril vame

(odgovor članu krena42)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2010 17:29:05   
*miska.mcc*
v predsemenski tekocini so semencice. zdaj koliko % moznost za zanositev je, ti ne vem povedat.
k ginekologu po tabletke "po"! pa naslednjic si kako zascito omislita!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2010 18:57:08   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Z mojim sva se ljubila brez kondoma in ni končal v meni. Kakšna je možnost da bi zanosila od predsemenske tekočine?! sem cisto obupana.. user posted image

mi to delamo že skor 20 let user posted image user posted image , zanosil smo pa le takrat ,ko smo hotl, tako da se ne sekiraj in ne poslušaj Miško user posted image , možnost je res minimalna v primeru slepega potnika .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2010 19:33:30   
*miska.mcc*
ja, minimalna...ampak tud, ce je samo 0,1 %m  je se vedno moznost....al kako?

ja, ne me poslusat! kar tako naprej! saj si pa ja stara ze 17!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2010 20:20:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

ni noseča no ! kaj jo strašiš ! user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2010 20:52:26   
*miska.mcc*

mogoce zdaj še ni...bo pa naslednjič!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.6.2010 20:59:56   
Anonimen

mogoce zdaj še ni...bo pa naslednjič!user posted image

zase se brigaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
7.6.2010 21:36:22   
*miska.mcc*
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.6.2010 21:43:00   
benika
Dej anonimna ne seri, no. Ima miš čisto prav. Prav tako je možnost zanositve s predsemensko tekočino, kot s semensko. Fajn bi bilo na tička nataknit kondom, preden se spet spustita v take igriceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
7.6.2010 21:48:31   
barika

mi to delamo že skor 20 let user posted image user posted image , zanosil smo pa le takrat ,ko smo hotl, tako da se ne sekiraj in ne poslušaj Miško user posted image , možnost je res minimalna v primeru slepega potnika .

mi tud .. ups, samo midvauser posted image . par let, pa je bilo ok, zdej imam pa MIRENO in ni boljšegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.6.2010 21:49:41   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Dej anonimna ne seri, no. Ima miš čisto prav. Prav tako je možnost zanositve s predsemensko tekočino, kot s semensko. Fajn bi bilo na tička nataknit kondom, preden se spet spustita v take igriceuser posted image

jap, če ne druga, vsaj zato, da ne sprašuješ bedarij na forumu in da ne dobiš kakšne SPB user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.6.2010 23:47:03   
Andromeda

Če bi prišlo vsakič ob metodi "pazi" do zanositve, bi blo na svetu nešteto milijard ljudi user posted image So pa tudi izjeme, ampak redke. Draga punca, preden se spet podata v take pustolovščine, se ustrezno zaščitita, bo veliko bolj prijetneje. Posle j* nema k*!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.6.2010 23:48:06   
Andromeda

Ti pa si vzgojna! Punca jih ima šele 17! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.6.2010 8:54:16   
donat
ponavadi je tako ko nočeš zanositi, zanosiš, ko pa hočeš pa se moraš kar truditiuser posted image

boš videla, pa obvezno zaščito uporabljajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.6.2010 10:57:29   
Sofi
Oja, pa se zanosi tudi tako...
Z možem sva štiri mesece po porodu seksala po tej "metodi", pač brez zaščite, a izliv ni šel vame.... in se je prijelouser posted image . Nisem mogla verjeti, bila sem totalno v šoku, "zgodilo se je" so bile besede, ki sem jih do takrat imela za pojem totalne neodgovornosti in potem se je zgodilo nama. Otročiček je bil načrtovan kakšno leto do dve kasneje, plan se je podrl, nisem bila prepričana, da bom lahko imela drugega otročka tako rada kot prvega, na katerega sem bila čist nora. Prvi se mi je smilil, ker tako hitro ne bo več edini, zdelo se mi je, da mu nekaj jemljem, torej del sebe. Hkrati me je še ginekologinja prestrašila, češ da sem prehitro zanosila in lahko gre kaj narobe - prezgodnji porod. V tej drugi nosečnosti sploh nisem bila sproščena, čudne misli o otročku v meni je seveda zelo hitro zamenjala ljubezen do njega in pričakovanje, a strah o prezgodnjem porodu je bil pa močan.
In rodila sem deset dni pred rokom user posted image  zdravega fantka, ki ga imam neizmerno rada (kmalu bo star že štiri leta). In zartadi njega ni prvi sin in nihče nič prikrajšan, le veliko smo pridobili. Brez njega bi bilo veliko smeha in cartanja manj, saj je pravi navihani cuker, ki vse obrne na hec.

Vesela sem, da sva takrat seksala tako neodgovorno, saj od takrat smo popolniuser posted image . Joj kak bi ga sedaj stisnila k sebi, če le ne bi bila v službi...

Moja zgodba je dokaz, da se tudi s predsemensko tekočino lahko zanosi. Zato, če niste pripravljeni na novo bitje, ki ga boste itak imeli zelo, zelo radi, potem pač seksajte raje odgovorno.

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.6.2010 11:04:25   
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: Sofi

Oja, pa se zanosi tudi tako...

Moja zgodba je dokaz, da se tudi s predsemensko tekočino lahko zanosi.

No, tako! user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.6.2010 12:03:40   
ronja
Če se bojiš, da si zanosila, naredi test, ne glede na to, kakšno je tveganje, nihče ne more vedet, ali si ti padla v tisti %.
Možnost sicer ni velika, vendar obstaja in imam par sodelavk, ki so na ta način zelo mlade zanosile. Tudi na forumu se jih kar nekaj najde...
Mlajši ljudje s(m)o tudi bolj plodni, zato se lahko par pri 40ih igra in jima to dobro dela kot kontracepcija, pri 17h je pa to lahko usodno. % so pa izračunani na vse ljudi - torej pri 60letniku v predsemenski tekočini verjetno ne bo nobene semenčice, saj jih je že v semenski manj, pri 18letniku jih bo pa kar nekaj. Tako da pusti % in rajši vzami kondom. Se spomnim, ko mi je ena razlagala, da njej pa pazi metoda tako fajn deluje- ampak ona poetm tudi ko sta nehala pazit, nikakor ni mogla zanosit... Tako da ni metoda dobro delovala, ampak sta bila onadva slabo plodna in zato ni zanosila.

Tako da naslednjič dajta pred igračkanjem rajši kondom gor, pa uživajta do konca. In še strah te ne bo in boš bolj sproščena, kar pa tudi ni slabo za seks;)

Neposredna povezava do sporočila: 19
15.6.2010 13:16:52   
Titty
Tudi naša predsemenska tekočina je danes stara 6 let!user posted image user posted image user posted image

Potrjeno v praksi, rata ko strela z jasnega....podobno kot Marija, ki je spočela Kristusa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.7.2010 19:59:35   
Anonimen
Jaz sem tudi tako 1 leto po porodu zanosila.Imela sem ovulacijo, pač zgodilo se je.Spomnim se da sva tisti dan edini dan v mesecu sexala.Takrat sem šla zaradi nove službe na umetni splav, kar še danes obžalujem.Tako da če še nočeš met otrok upor. zaščito.Čez kako leto imamo namen imeti še enga, bomo videli, ker postaneš hitro komot.
Pa ne je napadat, ima šele 17 let.To je zame še otrok.Brez zamere.

(odgovor članu Titty)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
30.7.2010 15:47:41   
dory
no tudi s predsemensko obstaja veliko možnosti,da se zgodi...seveda in logično...biologija pa to...no saj midva imava sedaj tudi to vrsto zaščite, bom povedala kolk časa bo zdržala :)

drugače pa 17 let gor ali dol...če je že dovolj zrela za preizkušanje tovrstnih stvari, se je pametno mal prej pozanimat..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.7.2010 15:59:01   
Sacherca
Moj je dal pozimi skozi prvo rundo tablet za boljso gibljivost semencic, vedno je izsopil postajo prej...Mesec junij in predsemenska sta pa dala svoj rezultat ------ Danes imava triletnega sina user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.7.2010 16:36:50   
**Tinkara78**
Sama nisem imela spontane M in sem bila skoraj 10 let na tabletkah. Ker pa ne mislin celo življenje jemati nekih hormonov sem se tabletkam odpovedala. In tudi mi prakticiramo brez zaščite.

Po nekem čudežu se je pri mojih tridesetih od nekod pojavila M in še to točna ko švicarska ura. Sama zdaj spoznavam vse znake ciklusa, ker mi prej ni bilo čisto jasno o čem to ženske govorijouser posted image . Zdaj že vem kdaj imam ovulacijouser posted image .

No torej sem že dve leti "na tveganju". In pri tveganju je potrebno prevzeti tudi posledice. Sploh, če končaš s KT in so želje še večje user posted image .

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.7.2010 18:57:23   
mamamajča
tukaj blizu se je "zgodilo" 21-letni punci, ki pa sploh ni imela svojega partnerja in se je tudi zanašala na to, da pazita! Ja sta pazla, ne vem, s kerim že, in danes je mama samohranilka, ker mulc še slišat noče za otroka.
In ona? Ni bila pripravljena, niti malo, zato je tamali zdaj vsak vikend pri babici, da mama lahko naprej živi tisto brezskrbno življenje- saj veš, za šanki po lokalih.
ne se igrat, 17-letnice, če niste pripravljene. Bi rajši taka vprašanja postavljale preden se spustite v nekaj, kar ima lahko posledice. ampak brezglavo v to je zakon, pol pa panika. Me jezi.......!

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?