|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
14.6.2010 8:22:26   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

anajrim, ja sej se mi je zdelo. A veš, da smo šli v soboto končno na tržnico in kupili ovčke. Eno malo (40cm x 40 cm) imamo v lupinici. Drugo ta večjo pa v vozičku. Ampak, trenutno imam v vozičku še pleničko cez, da ni skoraj gol direkt na koži. A to velja?

ja super koliko si dala za tamalo, jaz moram to še dokupit za lupinico in za v avtosedež za Nika...
Jaz bom imela čez tudi plenico ker direktno gor ga pa ne bom dala...mislim da velja...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
14.6.2010 8:25:35   
candy24
Ful kul info glede dude. Jaz pa sem mislila, da jim v Lj. P takoj tiščijo dudo v usta. Bom namesto dude vzela s seboj nekaj hrane. user posted image  user posted image Malo prostora še namreč imam v nahrbtniku...

amazonka
- si prepričana, da je tvoja user posted image cimra iz P nafehtala dudo za user posted image ali zato, da je najprej potolažila sebe... user posted image

Se pa povsem strinjam s tabo Masha - tudi mene je "strah" glede razvoja zobovja... Niti jaz niti user posted image nisva imela HB nikoli problemov, ampak v MŠ je zobozdravnik rekel, da ni ravno vse genetsko pogojeno. Največ napak kao naredijo starši sami, ker otrokom dovolijo, da neomejeno razpolagajo s temi "pripomočki"... Vzor mi je lahko npr. moja sestrična, ki niti pri prvem niti pri drugi ni nikoli uporabila stekleničke. Oba sta pri 5 do 6 mesecih pila iz kozarčka. Pred tem pa jima je dodajala po žlički... No, to si je seveda lahko privoščila zato, ker sta bila oba polno dojena. V primeru da daješ AM pa si verjetno prisiljen uporabit stekleničko.

anajrim in marjanaj - zdaj še jaz razmišljam o nakupu te ovce... user posted image Se Tibor manj poti?

katrinka - kdaj si oddala vlogo za vrtec? Takoj po rojstvu? Baje jo je dobro oddati čimprej...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
14.6.2010 8:33:13   
anajrim
Hej hej!

ja kar se tiče zobovja pravijo da je najslabše če otroku dovoliš da vleče prst...jaz imam nečaka ki je vlekel prst 5 let...kot prvo mu prsta ne moreš vzet...ko ta drugo pa ima čeljust rahlo potegnjeno ven in s tem nepravilen ugriz kaj šele da komaj je z zaprtimi usti...jaz sem Niku prst vsakič ko sem slišala vlekla ven iz ust...je pa res da mali tudi dude ni maral in ni imel nič razen mojih dveh balonov v ustih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Za vretec pa je obvezno oddati vlogo takoj po rojstvu...lahko jo spišeš že sedaj pa tekrat samo dopolniš...user posted image user posted image

Candy če si za grem jaz danes v Elecrerc okoli 11h pa v BC pogledat...lahko se mi pridružiš...pošlji mi sms ker ne bom več na rr...lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
14.6.2010 9:37:16   
marjanaj
ovčka ta velika je bila 20 €, ta mala pa 6 €. Glede potenja pa ne vem. Se vseeno poti, moram še malo preizkusiti. V vozičku se mi zdi malo bolje, ker tudi lepo na mehkem leži, mu kar paše pomoje. V lupinici pa v vsakem primeru ful švica, ker je vroče v avtu, če je zunaj 33 stiopinj, ne morem lih klime na 16 nabit. user posted image  Pa itak me že glava boli od te klime. user posted image

duda moram rečt, da dam rajši dudo za kratek čas, kot pa da pustim, da daje prstek v usta. Postanem kar alregična če to vidim. Prstka ga težko odvadiš, dudo pa lažje ukineš user posted image  Jo imam pa res bolj za silo, na primer v trgovini, če se hoče dret ali pa na obiskih, če je ravno kriza. Drugače pa niti ne.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
14.6.2010 9:45:09   
petrca2507
Pa sem nazaj...

Najprej sem mogla vse prebrat (HB ni bilo velik), sedaj pa na hitro mal napišem.

Na dopustu je bilo super. 5 dni je minilo prehitro. Prvi dan me je sicer mal skrbelo, kaj pa če se zgodi to, pa to, pa to, ... Ampak sem kmal pozabila na vse in začela uživat. Morm pa rečt, da ni bilo takoooo vroče, kot je sedaj v LJ. Al pa mi le ni delovalo, ker je bilo morje zraven. user posted image
Vsak dan sem se namakala v vodi. Prov velik nisem plavala, ker mi nekako ni uspel. Sem pa imela s sabo manjšo blazinico, ki sem jo dala pod joške in potem sam z rokam mahala. Na plaži so me sicer mal čudno gledal, ampak se nisem pustila motit. Važn, da sem uživala in se imela fajn.

Glede sladic...pri meni ni smela manjkat dnevna porcija čokoladnih palačink s sladoledom, banana split in ledena kava. Vse to je blo treba dnevno zaužit, poleg ostale hrane. user posted image

Zatekanje...men zaenkrat najbolj zatekajo noge. Kosti v gležnju se ne vidi več. user posted image  Na morju sem opazila, da sta mi hladna voda in razmigavanje mal pomagala pri zatekanju. Ampak se je zvečer vse ponovno pojavilo, ker smo hodili na sprehod.

anajrim...super za vrtec. user posted image   Najin otroček bo na začetku kar pri babici. Potem pa upam, da se najde kakšno prosto mesto v vrtcu. K sreči se nama ne mudi s tem, tako da lahko čakava.

krtkova...lepo, da se ti šivi celijo in zaradi tega lažje sediš. Glede prenašanja Eme iz stanovanja do vozička pa res najboljš, da imaš vse v avtu in tam potem zrihtaš.

masha...kako je zdej s tvojo bolniško, dopustom, delom? Jst sm kr vesela, da me moji sodelavci pustijo pri miru. Sama jim občasno kak meil pošlem in se ga vsi ful razveselijo. Pa na službene žurke me povabijo (hrani in sladicam se vseeno nisem odpovedala user posted image  ).

marjanaj...se ovčka obnese? Jst se bom en dan že zaradi malinovega čaja probala sprehodit do tržnice, pa bi potem še ovčje kože nabavla. Da mi kasnej ne bo treba še enkrat hodit. user posted image

MM...koliko časa je tvoj še doma?

mkbk...imaš Filipa sedaj doma ali je vmes v vrtcu?

aglaia...ste užival v Prekmurju? Kako se kaj nova očala obnesejo?

živa...upam, da bo mezinček kmalu bolje. Oziroma bi bilo verjetno boljše, da se temperature mal spustijo, ker tale vročina vse ubija.

Toliko zaenkrat. Pozdravljam tudi vse ostale mamice in nosečke, ki jih nisem nič komentirala. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
14.6.2010 9:47:35   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: candy24
Največ napak kao naredijo starši sami, ker otrokom dovolijo, da neomejeno razpolagajo s temi "pripomočki"... Vzor mi je lahko npr. moja sestrična, ki niti pri prvem niti pri drugi ni nikoli uporabila stekleničke. Oba sta pri 5 do 6 mesecih pila iz kozarčka. Pred tem pa jima je dodajala po žlički... No, to si je seveda lahko privoščila zato, ker sta bila oba polno dojena. V primeru da daješ AM pa si verjetno prisiljen uporabit stekleničko.
Tudi jaz si želim nečesa podobnega. Po eni strani bi se rada čim bolj (v mejah normale) izognila dudam in flaški, po drugi strani me pa mika malo svobode in bi si morda kdaj z veseljem izčrpala mleko, da ga mali dobi po flaški in da ne bi lovila izhodov samo točno od ure do ure in gledala ves čas na uro, da bom pravi cajt doma za naslednje dojenje. ;)

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
14.6.2010 11:45:51   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Za vretec pa je obvezno oddati vlogo takoj po rojstvu...lahko jo spišeš že sedaj pa tekrat samo dopolniš...user posted image user posted image

ni res, potrebno jo je oddati do roka - 31.3. ponavadiuser posted image

katrinka - kdaj si oddala vlogo za vrtec? Takoj po rojstvu? Baje jo je dobro oddati čimprej...

takole - iz prve roke...sploh ni res da mors takoj oddati ker v primeru da ima vec otrok enako st. tock potem ima prednost starejsi otrok po datumu rojstva in ne datum oddane vloge,je pa nekaj - malo premislite kaj bo cez eno leto oz. do konca marca ko se oddajo vloge - a bosta oba starsa zaposlena, a se tebi vmes pogodba o zap. konca, ali bo status potekel....to je pa fajn malo preracunat...
ti dam primer: ko sem oddala vlogo za mojo ene 2 tedna po rojstvu sva bila oba z mozem zaposlena kar sem tudi napisala,vmes se je stanje spremenilo ker meni niso podaljsali pogodbe...a v vrtcu so tockovali naju kot oba zaposlena,vendar morem se na nekaj opozoriti - veliko vrtcev ki ima prevec vpisa se enkrat poslje kratek vprasalnik kjer mores ponovno vse vpisat - dejansko stanje,pri enem vrtcu sem mogla to narest, pri enem ne...upam da sem bila dovolj jasna, ce koga se kaj zanima kar z vprasanji

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
14.6.2010 11:56:47   
Masha_M
Baje iz tele objavljene izjave za javnost (http://www.ljubljana.si/file/728894/nk-2505--vrtci.doc) izhaja, da je mest v vrtcih za ljubljanske otročke dovolj, so pa napačno razporejena. 247 jih je premalo v prvem obdobju in 390 preveč v drugem obdobju. Do naslednjega leta naj bi to baje upoštevali in prerazporedili kapacitete, tako da bo stanje boljše in ustreznejše, nam pa ostane le še to, da držimo pesti in besno upamo, da bo to res. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
14.6.2010 11:59:33   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

Baje iz tele objavljene izjave za javnost (http://www.ljubljana.si/file/728894/nk-2505--vrtci.doc) izhaja, da je mest v vrtcih za ljubljanske otročke dovolj, so pa napačno razporejena. 247 jih je premalo v prvem obdobju in 390 preveč v drugem obdobju. Do naslednjega leta naj bi to baje upoštevali in prerazporedili kapacitete, tako da bo stanje boljše in ustreznejše, nam pa ostane le še to, da držimo pesti in besno upamo, da bo to res. user posted image

to sem tudi jaz slisala, pa veliko lj. vtrcev ima prostor za dodatne oddelke samo denarja ni...se pa nekaj govori - nepreverjeno, da naj bi ukinili tocke za zavrnitev...torej se bi to naslednje leto ze uveljavilo...samo ce bodo res to naredili - obup, meni se ne zdi feruser posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
14.6.2010 12:53:35   
Masha_M
Očitno bo res mogla past kakšna tožba preden se bo kaj spremenilo, glede na to, da so občine po zakonu dolžne poskrbeti za ustrezne kapacitete, če je zavrnjenih otrok vsaj za en oddelek. user posted image

Btw, mamice aprilke, majčice in junijke, kaj boste pa ve naredile z vrtci? A ni tako, da nove sprejemajo samo s 1.9., vam se pa porodniška izteče nekaj mesecev prej, dopusta pa najbrž tudi nimate viška glih za žnj mesecev. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
14.6.2010 13:44:44   
katrinka

Očitno bo res mogla past kakšna tožba preden se bo kaj spremenilo, glede na to, da so občine po zakonu dolžne poskrbeti za ustrezne kapacitete, če je zavrnjenih otrok vsaj za en oddelek. user posted image

a ves da ''po zakonu'' more obcina zagotoviti nova mesta ce je prevec otrok, samo nikjer ne pise koliko dolgo loh to rihtajo - tako da to delajo v nedogleduser posted image user posted image user posted image

pa morm se malo zlajat - preklet zd vic - po 6 urah klicanja sem konc dubla otroski dispanzer, pol mi pra prav sestra ce loh jutr poklicem k so spet dopoldne,sm rekla ne in naj mi malo naroci na redn pregled...pol mi ga pa da direkt na njen roj.dan - pa se cepljena bo...no, vsaj datum mamouser posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
14.6.2010 15:14:57   
candy24
Masha: jaz sem že kupila dudo in flaško. user posted image Uporabljala pa bom po potrebi. Dudo po mojem kar redno. user posted image Je pa sigurno bolje (tako kot je marjanaj napisala), da ima dudo kot pa da sesa palec... Tako je svetoval tudi zobozdravnik v MŠ.

katrinka - a niso sedaj ("po novem") uvedli enotne evidence in ne moreš več oddat več vlog v več različnih vrtcev kot si to lahko naredil pred tem?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
14.6.2010 15:20:47   
katrinka

katrinka - a niso sedaj ("po novem") uvedli enotne evidence in ne moreš več oddat več vlog v več različnih vrtcev kot si to lahko naredil pred tem?

mas prav - to velja za lj vrtce ziher ja, samo jaz ne spadam pod lj temvec pod ig in sm oddala pri nas, na brezovico in lj...seveda dobis drugje manj tock zarad stalnega prebivalisca a ti povem da smo na podpeci na boljsem cakalnem mestu kot pri nas na iguuser posted image ok, vrtci na rudniku - smo 141 na cakanju...hehe

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
14.6.2010 15:27:46   
candy24
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
a ti povem da smo na podpeci na boljsem cakalnem mestu kot pri nas na iguuser posted image

To je pa res "smešno"... user posted image Svašta! user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
14.6.2010 15:37:41   
katrinka

a ti povem da smo na podpeci na boljsem cakalnem mestu kot pri nas na iguuser posted image

To je pa res "smešno"... user posted image Svašta! user posted image

sicr sm se pri nas pritozila ker so nas narobe tockovali...a odgovor se cakam...user posted image user posted image user posted image user posted image
mam kolegico na vrhniki - je bila 80.na cakalni listi pa so jo malo pred septembrom klicali da je frej...tako da upanje ostajauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
14.6.2010 17:51:47   
Masha_M

mam kolegico na vrhniki - je bila 80.na cakalni listi pa so jo malo pred septembrom klicali da je frej...tako da upanje ostajauser posted image user posted image user posted image user posted image
Nočem ti upov podirat, samo bit realna. To pri kolegici je bilo najbrž še v preteklem "šolskem letu", ko so ljudje oddajali več prijav. In ker so jih oddali npr. 5, vpisali so se pa samo v 1 vrtec, je v ostalih 4 avtomatsko bila njihova prijava neveljavna in so se vsi za njimi pomaknili za 1 mesto navzgor. In ker so to ljudje počeli množično, so tudi kmalu po vpisih ljudje kar leteli navzgor po seznamu. Z drugimi besedami, če si bil prej na 50. mestu, jih je bilo pred tabo verjetno 45 fiktivno prijavljenih, samo 5 pa realnih, medtem ko je zdaj vseh 50 pred tabo realnih (razen redkih, ki se odločijo da otroka sploh NE vpišejo v vrtec) in je malo manj verjetno da bistveno zlezeš gor na seznamu. user posted image

Vsaj tako jaz razumem sistem in slišim od kolegic in znank z dojenčki. :(

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
14.6.2010 18:06:12   
katrinka
tega se zavedam...samo biti v prvi deseterici pa niti ni slabo, mogoče se kaka odpoved med letom...sem optimisticnauser posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
14.6.2010 18:10:46   
Masha_M
Jaz vsekakor držim pesti zate/za vas!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
14.6.2010 18:27:16   
petrca2507
Danes pa ni moj dan. user posted image
Najprej se zbudim vsa polomljena. Potem šibam v vročini po ploščice za shrambo, se mimogrede ustavim na banki, kjer je bila nenormalna vrsta (ampak sem čakala, ker sem nujno nekaj rabila) in ko se končno usedem v avto, da se bom odpeljala, se kombi zaleti vame in me za slab meter premakne. Ja super...samo še tega se mi je manjkal v vročini. user posted image   Ko sem stopila iz avta, ga je skoraj kap in je bil do mene ves prijazen. Izpolnila sva evropsko poročilo, on je napisal, da je kriv in potem sem lahko skakala po zavarovalnicah. user posted image   Tam se pa itak nikomur nikamor ne mudi, še enkrat sem izpolnila cel kup listov in čakala na cenitev. Tud na cenitvi je vse še enkrat izpolnil in po vsega skupaj 4-ih urah sem se doma vrgla na postlo in dala vse 4 od sebe.
Zdej lahko samo čakam, da vse uredijo s povročiteljem, potem me še enkrat pokličejo da pridem po papirje in odpeljem avto na servis.

vrtec...jaz sem lahko samo hvaležna moji tašči, da mi ni bo treba takoj iskat vrtca. Je bil pa menda problem z zasedenostjo v času mojega odhoda v vrtec. Zato sem bila nekaj časa pri babici, potem malo v vrtcu, pa spet pri babici, potem sem šla pa že v malo šolo in kasneje v šolo. Zgleda je sedaj enak problem z zasedenostjo, kot takrat.

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
14.6.2010 19:46:03   
katrinka

Jaz vsekakor držim pesti zate/za vas!!! user posted image user posted image user posted image

ma ves kaj je - itak bom doma k grem skor s porodniske na porodnisko, ampak ce bi bila mala vsaj dopoldne v vrtcu bi mi ful odtehtal, pol jo grem pa iskat, pa itak ne bi bla vsak dan k bi z obema kam sla - a vsaj ta moznost je,bomo vidli kaj bo - do septembra se loh se velik spremeni...upam da v moj plus...heheuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

vrtec...jaz sem lahko samo hvaležna moji tašči, da mi ni bo treba takoj iskat vrtca. Je bil pa menda problem z zasedenostjo v času mojega odhoda v vrtec. Zato sem bila nekaj časa pri babici, potem malo v vrtcu, pa spet pri babici, potem sem šla pa že v malo šolo in kasneje v šolo. Zgleda je sedaj enak problem z zasedenostjo, kot takrat.

sej ce mas koga doma je res super, al pa kako varusko najdes - dobro, samo velik jih nima nic moznosti - pol pa privat vrtci pa se tm je guzva, pa znajo bit dragi - res je da obcina nekaj sofistiicra ce si zavrnjen v javnem, samo vecji del moras pa sam placatuser posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
14.6.2010 21:07:42   
anajrim
Ja tole glede vrtcev je prava groza...

Petrca - važbo je da si ti im srakoper uredu...si pa mislim kako grozno mora bit ko ti podre vse plane...čim prej vse zrihtjte...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
14.6.2010 21:57:24   
petrca2507
Jst sm OK. Na začetku je bil kr velik šok, še celo solzice so mi pritekle. Gospod je bil pa čist zaskrbljen. Sploh, k me je s trebuhom vidu. Sem hitr mojga klicala in mu povedala, kaj se je zgodil. K sreč dela v bližini in se je hitr pripeljal.
V trebuščku je pa tko dogajal, da me je že kar bolel. Ampak se je kasneje k sreči umiril.

Sem pa pozabila napisat, da so kolegi poimenoval otročka v meni. Zdej je to Cilka, ker bi radi videli, da je punčka. user posted image  Jst pa še vedno ostajam Willy.

sej ce mas koga doma je res super, al pa kako varusko najdes - dobro, samo velik jih nima nic moznosti - pol pa privat vrtci pa se tm je guzva, pa znajo bit dragi - res je da obcina nekaj sofistiicra ce si zavrnjen v javnem, samo vecji del moras pa sam placatuser posted image

Zato sem vesela, da bo na začetku pri tašči. Kasneje gre pa sigurno v vrtec.

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
14.6.2010 22:49:17   
marjanaj
no pa smo doma po celodnevnem potepanju po BTCju. Sem fuuuuullll šopingirala. Sicer samo z očmi, bilo pa je za dušo. user posted image  Na koncu dneva je moj dragi dobil svojo kremico iz L'Occitana in čevlje iz Massa, Tibor je dobil ene par bodijev zdaj za vročino. Kaj pa jest? Nada. Niente. Ništa. user posted image  Mi je dragi potem obljubil, da me pelje v Leclerca (po fullll čokolade) in Supernovo, da si kupim kakšno majčko in hlače. Doma mi ni nič več prav. Sem kar jokala, ker res nobenih kratkih hlač ne dobim več gor. user posted image   Kako patetično. Ampak tako sem se razširila v bokih, da hlač sploh ne spravim več nase. A je to normalno? A bodo šli boki še kdaj nazaj v prejšnje stanje? Lahko hlače obdržim, ali naj jih kar stran vržem? Mamice, ki že imate izkušnje, svetujte!!!!

Kaj sem že hotela komentirat, preden me je zaneslo tole z oblekami? A ja: vrtci! Joj, men je kar slabo, če samo pomislim, kaj bom naredila od marca, ko se mi izteče porodniška do septembra. user posted image  Tudi v privat vrtcih ni več mest!!! Bom sicer še ta mesec vseeno šla tukaj do tega vrtca (Najdihojca), ki ga imam v bližini v Šiški, pa da vidim. Upanja sicer nimam, ampak vseeno. Naj me pa še enkrat postavijo na realna tla in zabijejo do konca. To, da bi tamaučka pa dala nekam eni gospe, ki uradno varuje otroke, mi pa niti ni. user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
14.6.2010 22:53:37   
marjanaj
aja joj petrca samo da si ti ok, briga te za avto! Mene je pa prejšnji teden ena baba v avtu izsilila tako grdo iz stranske ulice, da sem komaj zabremzala in stran odvila, ker koza ni pogledala v mojo smer, samo v drugo in spelala! Šlo je za milimerte. Faaaaaaak. In baba potem hitro s***di. Sem se na fertik na mestu ustavila, so se mi noge tresle, da tudi spelat nisem mogla več naprej. Tako sem se ustrašila, da so se mi avtomatično solze ulile in sem komaj pripeljala do kolegice. Solze se mi pa sploh niso ustavile. Me je komaj potolažila. In itak je bila takšna sila, da so vse stvari iz sedežev naprej zletele. Če Tibor ne bi bil privezan na zadnjih sedežih v lupinici, bi ga takoj za vrat dobila. J****ti pa babe za volanom.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
15.6.2010 8:18:50   
anajrim
Sem kar jokala, ker res nobenih kratkih hlač ne dobim več gor. user posted image Kako patetično. Ampak tako sem se razširila v bokih, da hlač sploh ne spravim več nase. A je to normalno? A bodo šli boki še kdaj nazaj v prejšnje stanje? Lahko hlače obdržim, ali naj jih kar stran vržem? Mamice, ki že imate izkušnje, svetujte!!!!

Jaz mislim oz sem pri sebi videla da sem po recimo kake 4m vse svoje stare cunje spravila nazaj nase...tako da ne obupaj...je morda malo prezgodaj da si žalostna glede bokov...vsaka ženska rabi čas ko gre telo nazaj v normalno stane...nekateri pravijo 9 mesecev narazen...9 mesecev skupaj...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?