3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Inigo Zakaj pa sploh kriči? ..ko kaj ni po njegovo al kar tako...za bz, da se pač igra? eh, kr tk kriči. ko je dobre volje, gleda risanko al je al smo na sprehodu... in kr začne kričat. ko ma vsooooooooooo mojo pozornost. nimam pojma kaj mu je! najeda mi pa že tk včasih,da bi ga najrajš prtisnala čez rit veš kaj pri nas najbolj pali...da vzamem najlubšo igračo al pa nekaj, kar trenutno počne, prepovem. recimo, če gleda risanke in zraven kriči, mu povej, da boš ugasnila, če bo kričal in to tudi stori, da vidi, da misliš resno. saj mu lahko čez pol minute nazaj prižgeš in poveš, da če bo kričal, boš spet ugasnila. enako je na sprehodu. reci mu, da bosta šla domov, če bo kričal. če ne bo nehal, se zares obrnita in pojdita magari samo do avta in potem nazaj, ko se umiri - važno je, da vidi, da se ne hecaš. pri nas recimo, če tolčeta z žlicami med kosilom, samo rečem, da bom vzela stran in je že mir, enako je s pijačo, če polivata, enostavno rečem, da bom vzela, če bosta nadaljevala (parkrat sem), zdaj niti ne rabim več, ker se umirita. Ne vem..saj pravim...pač probaš in vidiš kaj najbolj pali. Nikar pa ne izvajaj kaj v tem stilu, kao..če ne boš priden, zvečer ne bo pravljice... posledico za nekaj mora čutit takoj zdaj in ne čez pol ure al pa celo čez par ur, ker niti ne bo več vedel zakaj in bo zmeden. DA!!!!!!!!!!
|