![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.6.2010 23:16:36
|
|
|
|
LILA100
|
nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.6.2010 23:17:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saš je dobil novega zobeka! Mu je spodna desna 3-jka ven prilezla. Saš čestitke za zobeka.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 9:00:21
|
|
|
|
arabela*
|
dan Jaz že zajtrkujem sladoled...otroci so v varstu...da se lahko malo učim.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 9:01:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj se je pa stanje umirilo. Ružlo tak kot v I. in II: sv. vojni vkup. pri nas je pa ni bilo...Čudno,ly...nisva daleč narazen ...sem na hodniku samo čakala,kdaj bo,pa je ni bilo.....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 9:26:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Matcar kaj ze je strah toče da si si tak avto obložla Ja,me je malo,ker imam vetrobransko šipo počeno.Pa nažalost ga ne morem v garažo parkirat,ker je bratov noetr,pa še foter gsa je cuj porino,no rit je vuni ostala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 9:28:04
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Ja,kak je pasalo malo dežeka.Smo fajn spali.Ružlo pa je konkretno,pa toča je zraven šla,samo na srečo je bila drobna.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 9:29:24
|
|
|
|
matcar
|
Lila,mi2 pa lahko ju3 skupaj grema,če hočeš.Maš ti kolo? Ker sem študirala,da bi šla s kolesom,sem brez benza namreč,otroški pa so komaj ju3.Pa super za dopust. Ti pa verjamem,da je hitro minlo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 9:32:50
|
|
|
|
matcar
|
Moram pa pohvalit mojega Maksa! Ker je namreč že od četrtka brez plenice in hodi lepo na stranišče lulat.Edino kakanje še moramo porihtat.Čez noč pa še jo ima.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 10:55:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moram pa pohvalit mojega Maksa! Ker je namreč že od četrtka brez plenice in hodi lepo na stranišče lulat.Edino kakanje še moramo porihtat.Čez noč pa še jo ima. Bravo Maks!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 11:00:04
|
|
|
|
sami0804
|
Meni je pa zopet vroče Ata in S. sta se šla z biciklom vozit,mama pa mini generalko vdarla po stanovanju. Zdaj pa nekaj v pisker vrečt,potem pa v MB,s M. k logopedu...mater,spet bom celi dan laufala okol
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 12:55:28
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Jaz se pa zdaj malo hladim ob ventilatorju dokler še L spi. Sep se pa danes že vstala ob pol6 in ob 9h, ko sma z L pobegnila malo ven, imela že skuhano kosilo. Pridna ne. Zdaj bi pa mogla pomest in pode pobrisat pa se mi najbolj.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 13:43:04
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Matcar kaj ze je strah toče da si si tak avto obložla Ja,me je malo,ker imam vetrobransko šipo počeno.Pa nažalost ga ne morem v garažo parkirat,ker je bratov noetr,pa še foter gsa je cuj porino,no rit je vuni ostala. Ja sem vidla Pa mislim da sem tvojega možeka vidla, se je pri ograji pogovarjal z eno gospo. Saj jaz sem tudi z mamo celi vrt pokrila, pa avto pod nadstrešek parkirala tak da smo bili pripravljeni na najhujše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 13:44:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moram pa pohvalit mojega Maksa! Ker je namreč že od četrtka brez plenice in hodi lepo na stranišče lulat.Edino kakanje še moramo porihtat.Čez noč pa še jo ima. Bravo Maks...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 13:45:11
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lila,mi2 pa lahko ju3 skupaj grema,če hočeš.Maš ti kolo? Ker sem študirala,da bi šla s kolesom,sem brez benza namreč,otroški pa so komaj ju3.Pa super za dopust. Ti pa verjamem,da je hitro minlo. Ja veš da, boma skupaj živčne. Se dobima ob 7:30 pri Štuhecu? Kaj že znaš vse pluje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 13:45:56
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saš je dobil novega zobeka! Mu je spodna desna 3-jka ven prilezla. Saš čestitke za zobeka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 13:45:59
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan. Kak je vroče. Juhej Jaz pa sem si zdaj lepo 6 "strojev" perila speglala, zdaj pa gem pospravit pa kavico do konca spit. Pol pa če bo maa šefica še spala, se kuj cuj poknem Lepo bodite
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 13:47:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Kaj že znaš vse pluje? pa saj jih ne rabita že znat Ej, Matcar mej PLUje cuj boš mi jih za skopirat dala. Al pa Lila, če bi mi hotela jih kar katera skopirat pa ji jutri dnar dam, ker jaz sem jih zgubila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 13:52:26
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moram pa pohvalit mojega Maksa! Ker je namreč že od četrtka brez plenice in hodi lepo na stranišče lulat.Edino kakanje še moramo porihtat.Čez noč pa še jo ima. Maks! sem ti rekla, da mu bo naenkrat ratalo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 14:38:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moram pa pohvalit mojega Maksa! Ker je namreč že od četrtka brez plenice in hodi lepo na stranišče lulat.Edino kakanje še moramo porihtat.Čez noč pa še jo ima. Bravo Maks
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 14:40:40
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa čakam da je ura tri in spičim na kofe lepo v miru v senčki,potem pa v šolo imamo danes še naknadno predavanje.... Pa za nič mi ni,me že cel dan šraufa nekaj,bi najraje zaspala Pa vreme se nekam čudno oblači....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 14:47:35
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Kaj že znaš vse pluje? pa saj jih ne rabita že znat Ej, Matcar mej PLUje cuj boš mi jih za skopirat dala. Al pa Lila, če bi mi hotela jih kar katera skopirat pa ji jutri dnar dam, ker jaz sem jih zgubila Matcar je full pridna z učenjem pa nebi rada lojzika izpadla zraven nje Tasa kdaj so tebe preverjali za pluje? ker na onem seznamu piše že za prvi teden!? kak delaš jutri?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 14:54:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Matcar je full pridna z učenjem pa nebi rada lojzika izpadla zraven nje Tasa kdaj so tebe preverjali za pluje? ker na onem seznamu piše že za prvi teden!? kak delaš jutri? v drugem tednu so me. Tisto ko tam piše tisto te pride preverjat iz Komende. Mene je glih v sredo PLUje preverjala a malo spraševala kak pa kaj sem že delala. Jutri sem zjutraj tak da se vidimo :) Samo jaz grem 2 uri pred vama domov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 14:55:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa čakam da je ura tri in spičim na kofe lepo v miru v senčki,potem pa v šolo imamo danes še naknadno predavanje.... Pa za nič mi ni,me že cel dan šraufa nekaj,bi najraje zaspala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 15:02:21
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Matcar je full pridna z učenjem pa nebi rada lojzika izpadla zraven nje Tasa kdaj so tebe preverjali za pluje? ker na onem seznamu piše že za prvi teden!? kak delaš jutri? v drugem tednu so me. Tisto ko tam piše tisto te pride preverjat iz Komende. Mene je glih v sredo PLUje preverjala a malo spraševala kak pa kaj sem že delala. Jutri sem zjutraj tak da se vidimo :) Samo jaz grem 2 uri pred vama domov Aja te pa tak ni panike! Sem mislila da bo že jutri kdo kaj spraševal! No super se boma končno spoznali!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 14.6.2010 20:54:27
|
|
|
|
botrca
|
Čer , končno mir pri hiši. Jan je zaspal, jaz sem sama in grem zdaj pode pobrisat. Pol pa tuširat, pa pridem nazaj če bo katera tukaj.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.