3jeMi
|
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... jabulani je zatresla tapravo mrežo in... how you doin''''?... whatzzzzzzzzzzzzz up? mi bili, pa videli našo rodno pokrajino, babike moje... deželo štorkelj in prijaznih ljudi... smo šli malo ritke namočit v Moravske toplice... uživali!!!!!!!!! full... šli malo sem malo tja... je pa naš mali imeli nekaj zanimivih dogodkov: - spal v ta veliki postelji 200 x 200, ko kralj... pa vendar, očitno ni bilo dovolj prostora, ker sem ga eno noč našla ob postelji, pod stolom, hrčkal ... dol ni padel, ker teh 11 kg bi vseeno slišala... - alergijo na osje pike nimamo... vemo, ker je mali eno pohodil, junaško zajokal, vpil, ko smo mu gor dajali led in čebulo, ampak situacijo je rešil junaški kopališki mojster, ko mu je na nogico stisnil skoraj pol tube fenistila ... ampak na koncu je seveda najbolj pomagal sladoled... - vrata vrata vrata... obsedenost z vrati... poka, prstek med vrata in zopet junaški jok... k sreči, je hitro umaknil in ni bilo hujšega... jok, prst pod vodo... in valda: Lovro, gremo čofa čofa in na sladoled... JA!... pa konec joka - moj lump... včeraj sem šla v bazen z razpetimi lasmi, ker sem si jih imela namen potem oprat s šamponom... ok... mali me ni ravno navajen z razpuščenimi lasmi... gremo v otroški bazen... se igra, prideta ena mamica (podobne postave kot jaz, črne kopalke kot jaz, spete tudi bolj skraužlane lase podobno kot jaz) s hčerko... mali zaštarta proti njej, grdo ljubosumno gleda punčko, začne lesti k njej, ona ga vzame k sebi, jaz se pa na drugi strani bazena smejem in mu govorim, da to ni njegova mami... on me gleda, gleda njo, pa se kar ne premakne, si vzame malo časa, potem pa le pričofota k meni... mu je bilo kar malo nerodno... midve sva se pa tudi potem gledali, če sva si še v obraz kaj podobni, pa je bilo res nekaj podobnosti ... no, ampak to še ni bilo konec... grem si jaz umit lase, očka pa z malim v bazenu, ta mamica pa tokrat s sinom plava okoli, ko naš proti njej in: Mama!... ... skratka, ko sem si spet spela lase, sem bila spet jaz njegova ena in edina mama ... nič zdaj pa grem pod tuš in vodoravno... naš žabon vstaja ob 5.30 , včeraj je šel spat ob 21h (2 uri kasneje kot ponavadi), pa je že okoli štrajal ob 5.50... itak pa... v službi sem naslednje 4 tedne home alone in the office... nočko...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 13.6.2010 19:42:19 >
|