|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
13.6.2010 8:55:38   
glugluglu
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

še spite?user posted image

Mi gremo pa sedaj tečt, imamo olimpijski - družinski tek po našem kraju za otroke in odrasle na 3 km (vsako leto junija je organiziran) in bosta Mark in Nina tekla, midva s Tianom pa raje ne, čeprav grejo tudi družine z vozički pa take variante. Po tem teku tečejo pa še pravi tek na 10 km, tam bomo pa samo navijali. No pa držite pesti, da se ne scvremo. user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
13.6.2010 9:54:22   
Majuska
Jutro,

evo nas je Aleksander spet pred 6h zbudil, ko sem bila še čisto v komi ... po flaški je nekaj časa celo ležal in nič sitnaril, spal pa ni. Mene sta fanta potlej pustila malo dlje spat, ker sploh nisem bila sposobna vstat. No zdajle je šel počivat dragi ... jaz pa tule bluzim, Aleksander gleda risanke.

Danes bomo najbrž spet žar prižgali ... za kaj drugega je prevroče user posted image

Glugluglu, dobro tecite! user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3227
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 10:20:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 13:35:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3229
13.6.2010 13:42:18   
glugluglu
mi smo odtekli, Mark je bil zelo dober, me je kar presenetil, Nina pa se je šla bolj sprehajatuser posted image , pa avtogram od Petre Majdič je pridobilauser posted image . tianu se je pa na balon podpisala, ki je pa počil.

ugotovila sem, da so tisti linki , ki sem jih včeraj prilepila za očala danes čisto napačni,user posted image čisto nekaj drugega, pa včeraj je bilo še vse ok. Tako, da danes nič od tistih linkov ne velja, ne morem pa slikic nalepit. Oziroma lahko, jeeeee, evo jih

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3230
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 13:54:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3231
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 14:34:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3232
13.6.2010 14:51:14   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Lara je zjutraj ko je vstala začela šepati, kao da jo boli v desnem kolku. Eno uro in pol je samo ležala na kavču in gledala risanke, ko smo prišli do igral je skoraj nehala šepat, ko pa smo prišli nazja domov je pa spet samo po vseh štirih puzala user posted image user posted image user posted image Čakam kakšno bo stanje ko se bo zbudila, verjetno jo bova vseeno kr na Metelkovo peljala. Ni pa včeraj nič padla al pa kaj takegauser posted image user posted image user posted image

A je slučajno imela klopa??
Moj nečak je tako začel šepat in se je nazadnje izkazalo da je imel borelio... SAJ NE DA BI TE STRAŠILA... sam sem se prec na njega spomnila!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3233
13.6.2010 15:07:44   
neboglasnica
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 15:24:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3235
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 15:39:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3236
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 15:39:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3237
13.6.2010 16:41:15   
glugluglu
o kaj sva s Tianom prespala, prvo zmago, super, jeeeeee!

Pri nas se je malo prej en majčkeno shladilo, je kazalo na nevihto, pa nas je zgleda samo obšlo, samo par kapljic, nekaj gromov od daleč in očitno je to za danes od dežja vseuser posted image . Mogoče nam uspe še celo nazaj bazenček usposobiti.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3238
13.6.2010 19:39:30   
3jeMi
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... jabulani je zatresla tapravo mrežo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in... how you doin''''?... whatzzzzzzzzzzzzz up?

mi bili, pa videli našo rodno pokrajino, babike moje... deželo štorkelj in prijaznih ljudi... smo šli malo ritke namočit v Moravske toplice... uživali!!!!!!!!! full... šli malo sem malo tja...

je pa naš mali imeli nekaj zanimivih dogodkov:
- spal v ta veliki postelji 200 x 200, ko kralj... pa vendar, očitno ni bilo dovolj prostora, ker sem ga eno noč našla ob postelji, pod stolom, hrčkal user posted image ... dol ni padel, ker teh 11 kg bi vseeno slišala...
- alergijo na osje pike nimamo... vemo, ker je mali eno pohodil, junaško zajokal, vpil, ko smo mu gor dajali led in čebulo, ampak situacijo je rešil junaški kopališki mojster, ko mu je na nogico stisnil skoraj pol tube fenistila user posted image ... ampak na koncu je seveda najbolj pomagal sladoled...
- vrata vrata vrata... obsedenost z vrati... poka, prstek med vrata in zopet junaški jok... k sreči, je hitro umaknil in ni bilo hujšega... jok, prst pod vodo... in valda: Lovro, gremo čofa čofa in na sladoled... JA!... pa konec joka user posted image
- moj lump... včeraj sem šla v bazen z razpetimi lasmi, ker sem si jih imela namen potem oprat s šamponom... ok... mali me ni ravno navajen z razpuščenimi lasmi... gremo v otroški bazen... se igra, prideta ena mamica (podobne postave kot jaz, črne kopalke kot jaz, spete tudi bolj skraužlane lase podobno kot jaz) s hčerko... mali zaštarta proti njej, grdo ljubosumno gleda punčko, začne lesti k njej, ona ga vzame k sebi, jaz se pa na drugi strani bazena smejem in mu govorim, da to ni njegova mami... on me gleda, gleda njo, pa se kar ne premakne, si vzame malo časa, potem pa le pričofota k meni... mu je bilo kar malo nerodno... midve sva se pa tudi potem gledali, če sva si še v obraz kaj podobni, pa je bilo res nekaj podobnosti user posted image ... no, ampak to še ni bilo konec... grem si jaz umit lase, očka pa z malim v bazenu, ta mamica pa tokrat s sinom plava okoli, ko naš proti njej in: Mama!... user posted image ... skratka, ko sem si spet spela lase, sem bila spet jaz njegova ena in edina mama user posted image

... nič zdaj pa grem pod tuš in vodoravno... naš žabon vstaja ob 5.30 user posted image , včeraj je šel spat ob 21h (2 uri kasneje kot ponavadi), pa je že okoli štrajal ob 5.50... user posted image
itak pa... v službi sem naslednje 4 tedne home alone in the office... user posted image

nočko...

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 13.6.2010 19:42:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 3239
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 20:05:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3240
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 20:06:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
13.6.2010 20:11:56   
Majuska
Čer,

pri nas je toooooolk vroočeeeee ... user posted image

Smo imeli kar pester, rano vstajanje, dobra ura risank za našega črmlja, skritega med pliškoti ... po juhici sta šla z očijem spat, ker je mali skoraj že v krožnik padel, ko sta vstala, smo imeli piknik kosilo. Uh, smo se napokali ... no je vročina malo popustila, se je pri nas sicer pooblačilo, pa smo jo vseeno mahnili v Tivoli, najprej na tobogane pri bazenu, potem na sprehod in na sladoled. Na poti nazaj smo bili že malce sitni, jasno, njegova ura za spat se je bližala. Tako da smo se doma prav na hitro spedenali, zdajle je malček že v postelji in mislim, da ga bo danes hitro zmanjkalo.

Jaz pa peglat ... prej je bilo fizično nemogoče

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
13.6.2010 20:14:48   
Majuska
Trije ščegetavčki pridejo v mesnico. Kaj misliš, kaj so kupili?

Hi,hi,hi...................   

Kilo jezikov

user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 20:29:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3244
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 20:32:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3245
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 21:37:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3246
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 21:54:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3247
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 21:54:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3248
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 21:55:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3249
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 21:59:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.