talika81
|
punce, ste pa prav klepetave ratale ... tri dni vas ne berem, pa ste naklofale kar nekaj strani ... jaz nisem imela nič časa prej se kaj oglasit. da vam poročam, kako je pri meni. v četrtek sem dala kri in popoldne me kliče moja ginekologinja, da bo treba dat kri tudi v bolnici, ker imam povišane trombocite. jaz cela pan ična, kaj zdaj to pomeni in tako naprej. in sem šla najprej gledat mal na net in sem bila pomirjena, ker do določene vrednosti povišanja ni nobene panike. no, v petek sem šla po napotnico in izvedela, kakšen je bil rezultat. meja za trombocite je 340, jaz pa sem imela vrednost 402. no, in sem šla v bolnico v MB na transfuziologijo. tam pa so me čudno pogledali, zakaj sem prišla tja, češ da je moja vrednost v mejah normale in da je to kao normlno za nosečnice. no, vseeno so mi vzeli kri in v sredo imam posvet v njihovi ambulanti. sej je po drugi strani vredu, da se vse pogleda in preveri, da slučajno pol ne bi blo kake panike. in tudi to je mogoče dobro, da je moja ginekologinja tako pedantna. drugače so pa moje vrednosti kar se tiče drugih stvari vrvedu. WP*, zelo mi je žal zate, da ni uspelo. ampak verjemi, da enkrat vama bo. mogoče vama pa zdaj spontano in bo še bolj veselo. močno, močno držim pesti, da bi naslednjič uspelo. vsekakor pa ne izgubit upanja. pikachu, za pikico. le lepo jo grej in da nam sporočiš veselo novico.- športnica, juhej zate, ker si dobila pošto. mogoče pa le ne bodo imeli tako dolgo zaprtega laboratorija in ne bo toliko zastojev zaradi tega.