tecka
|
Ojla. Srečko je za odtenek boljši. Je bilo treba dat včeraj samo 1 svečko, pa jesti je spet malo začel. Danes zjutraj je celo "prosil", da naredim kašico. Ma, prav neverjetno kako zna pokazat, jaz pa celo razumem . Tudi za vodo ponoči kar kaže k nočni omarici, da mu jo dam. IZVIRNO SPOROČILO: manna tecka, joj kako se mi smilite s to boleznijo. In to samo od nekaj dni vrtca?? So drugi sovrstniki iz skupine tudi bolni? Revež mali. Je tudi nosek zabasan ali samo vročina? Upam da je hitro minljiva virozica in da bo prva in zadnja za doooolgo časa, da bo potem zdrav!!! Žal ni samo vročina, je tudi zabasan nos in gnojne učke. Zaenkrat mi je P svetovala samo spiranje s fiziološko, ker baje ni tak zelen gnoj za AB kapljice. Kako je z ostalimi otročki iz skupine ne vem, ker nimam stikov s starši, je pa P rekla, da je v tem vrtcu zdaj čas viroz in da mu lahko udari tudi na pljuča, ušesa naj bi bila pa "na varnem". Se pa prav bojim, kako se bo nadaljevalo po bolezni. Je totalno priliman name, razen ko je pod učinkom zdravil in mu je bolje, gre (čez dan) tudi k očiju oz. tašči. Še ninice ne mara več, ampak ko se ponoči zbudi, kar rine k meni v naročje. Praznovanja pa ne bo - se preslabo počutim tudi jaz. Pa majhni otroci so povabljeni in res nočem, da se kdo naleze. Sicer bi imela za pripravit samo nekaj peciva in par vrst solat, ampak si ne predstavljam kako bi to šlo z jokajočim Srečkom v naročju. Pa spi tudi kar nemirno in ni šans, da bi jaz vmes zaspala za več kot 15 min, da bi pa še kaj naredila, je pa itak nemogoče. Smo prestavili za en mesec, za nedeljo bo pa samo tortica za najbližje (taščo &co). Mini mini tortica - 8 kosov, toliko da se poslikamo, če čez en mesec spet vse skupaj pade v vodo. Se mi pa tudi te ne da peči in jo bomo lepo kupili v slaščičarni. Manna - bravo za Mančin apetit Upam, da dolgo traja! Stolček na morju - mi smo ga naprosili tam, sicer bi uporabljali voziček. Smo pa maja uporabljali še stolček antilop iz ikeje, ki se kar fino zloži. Tudi naš stolček je bil brez varnostnega pasu, je imel samo leseni lok. Pa je naš zavezal kar en pas iz hlač (iz blaga, ne usnjen) tam okoli in je bilo ok. Toliko, če katera rabi idejo. Žal pa bi to v restavraciji hecno izgledalo
|