|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
10.6.2010 9:31:09   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Dobro opravi...zdaj mi je pa jasno, zakaj si se potrudla prist nazaj user posted image !! Sploh ne zarad nas user posted image !!!
Sicer pa te tud me pogrešamo user posted image ! Smo ble čist depresivne, zamorjene ,user posted image ...te dni, ko te ni blo!

no kaj pol bomo dale datum al ne....dam za ledeno kavo user posted image  

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
10.6.2010 9:36:44   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Dobro opravi...zdaj mi je pa jasno, zakaj si se potrudla prist nazaj user posted image !! Sploh ne zarad nas user posted image !!!
Sicer pa te tud me pogrešamo user posted image ! Smo ble čist depresivne, zamorjene ,user posted image ...te dni, ko te ni blo!

no kaj pol bomo dale datum al ne....dam za ledeno kavo user posted image  

Jaz sem v torek sigurno v Lj, ker imam ob 12.15 pregled in potem sem prosta! Lahko pa že tudi prej...ob 10. uri končam s pilatesom in imam čas do 12....potem pa spet okol 13....pri moji se ne čaka veliko.
Pa nas ni treba "podkupovat"....saj pridemo iz ljubezni user posted image !!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
10.6.2010 9:59:13   
bit

pa sej ni podkupovanje....user posted image to je namesto razgledniceuser posted image

men je cool torek pa zjutraj ko še ni tako vročeuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
10.6.2010 10:07:23   
Teta M
Jutro pupe!

Jona: če se dobro počutiš in nimaš navodil da moraš skoz ležat,mirovat oz.nič delat, potem po moje ni ovir da ne bi šla na morje.
Jaz upam da se meni do 9.7. umiri zadeva,ker imava že rezerviran dopust in delno tudi plačan.Sem to storila še predno sem zanosila. Je pa problem ker je to na Pelelješcu,to je vsaj 6 ur vožnje z avtom do tja...upam da ne bo splavalo po vodi vse...jaz zaenkrat razmišljam pozitivno in se veselim morčija....sej tudi tam bom počivala,tako kot doma....
Mojškra: drugo leto boš vse nadoknadila s svojimi fanti....na lepem koncu imate prkolo, tam okoli Zadra je meni tako lepo, toliko otokov je okoli, midva sva si lani tam apartma najela,pa imava gumenjak in sva cel Dugi otok, Pašman,Molat in vse te otoke tam okoli obplula..bilo je fenomenalno..letos in naslednjih nekaj sezon pa gumica odpade....user posted image ,bomo pa zato trije hodili na dopust od naslednjega leta naprej....user posted image
Uff...grem nekaj pojest,mi je že slabo,ker nisem še nič zbasala vase.

Lep dan vsem!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
10.6.2010 10:37:29   
hermy1

pa sej ni podkupovanje....user posted image to je namesto razgledniceuser posted image

No, to z razglednico bi še šlo user posted image !!
Lokacija?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
10.6.2010 10:40:39   
jona klara
mojškra- hvala za mnenje, zaenkrat nimam navodila za ležanje, pa saj veš, da to kasneje vidijo kako leži posteljica....saj ni panike, bomo še mogoč malce počakali do naslednjega pregleda.
o VIR super ne, čeprav še nisem tam bila, mi jo tudi imamo na krku, samo letos ne. zato pa potem človek tako pogreša, ker je navajen na morje že v maju...ampak pikica je vredna vsega tega in še večuser posted image .

teta m-  joj pelješac pa se mi res zdi daleč, veliko vožnjre, še posebej če so kaki zastoji.ne vem, če bi šla tako daleč, čeprav nekatere grejo.Bo pa v vsakem primeru drugo leto toliko bolj noro z novim pikcomuser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
10.6.2010 10:48:39   
bit

No, to z razglednico bi še šlo user posted image !!
Lokacija?

ammmm kaj pa vem...nekje v senci al pa pod klimo user posted image

mogoče pa Fagi kaj pametnega ve....user posted image grad Kodeljevo ima krasno kostanjevo sencouser posted image

a misliš da bi naša Zupka se nam že lahko pridružla da ji še v živo lubčka stisnemuser posted image

juhej juhej....dobila odločbo za bolniško...podalšano do porodniške

zdej pa grem res dol z neta...se kaj javim še popoldan

< Sporočilo je popravil bit -- 10.6.2010 10:49:36 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
10.6.2010 10:59:48   
zup2
Dobro jutro user posted image !

Sem zvohala, da se neki menite o ledeni kavi user posted image . Če bo vreme se vam tudi midve s Hano pridruživa, pa da vam midve enga slinastega stisneva user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
10.6.2010 11:04:50   
špica84
uhhh je ubijalsko zunaj.

Evo mene z pregleda pri kardiologu...pa sem se hotla iti samo narocit,pa sm bila kar kuj na vrsti hehe
no pa imamo tko v 20.tednu me caka pregled pri pediatru.ter v 27.tednu ponovni pregled pr kariologu user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
10.6.2010 11:17:37   
hermy1
quote]IZVIRNO SPOROČILO: zup2
Dobro jutro user posted image !

Sem zvohala, da se neki menite o ledeni kavi user posted image . Če bo vreme se vam tudi midve s Hano pridruživa, pa da vam midve enga slinastega stisneva user posted image .

Uživajte!
[/quote]

O, to bi bilo pa res lepo user posted image  user posted image  user posted image !!! Da vidim, kako izgledajo princeske...za skomine user posted image  user posted image !!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
10.6.2010 13:17:04   
BarbiG
Pozdravček vsem skupaj.

Kako kak dihamo v tej vročini. Me tri kr na škrge. user posted image

Jona klara, sem ti že poslala priporočeno. user posted image Ti pa priporočam, da za lažje iskanje srčka najpre trebuh namažeš s kakšnim oljem proti strijam - če ga uporabljaš ali pa v lekarni kupiš gel za te namene. Drgač boš zdej srček najlažje našla tam nekje pri sramni kosti. Tako malo za orientacijo. In na začetku kar traja nekaj časa, da ga najdeš, ampak, ko pa ga, pa ni lepše melodije na svetu kot bitje user posted image   user posted image .

Bit to zgubljena duša. Si le prišla nazaj. user posted image Sem takoj za ledeno kavo v dopoldanskem času v kakšni prijetni senčki. Grad Kodeljevo zveni super. user posted image user posted image user posted image Ker na soncu sploh ne zdržim več, začnem otekat, pa diham tud komi. user posted image Ampak princeski pa razgrajata sto na uro. Mi take delata v trebuhu, pa prav nič več nežni nista. user posted image Ampak paše pa mi tole njuno nagajanje. user posted image

Zup, res bi bilo super, če bi še vidve s Hano uleteli. Da se me s trebuščki že mal začnemo navajat na crkljanje. user posted image Pa da vidimo tvojo princesko še v živo.

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 10.6.2010 13:24:40 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
10.6.2010 13:18:59   
Fargesia
hej! ja definitivno čimprej zjutraj oz dopoldne, pa nekje s senci....user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
10.6.2010 13:21:07   
BarbiG

user posted image

Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Rojena77
S*
Urshy78 (28.10.2010)
mojškra
petyyy (02.11.2010)
jona klara
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
teta M (25.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
cukica

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (12.11.2010)

user posted image

hermy1 (18.08.2010)
Kajšica (02.08.2010)

Tanja_Jes (06.08.2010)

user posted image

gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

petek, 11.06.
teta M - nuhalna

torek,15 .06.
hermy1 - pregled

sreda,16 .06.
S* - morfologija
teta M - pregled

petek, 18.06.
BarbiG - UZ

ponedeljek,21 .06.
Inana - UZ

torek,22 .06.
Urshy78 - morfologija
Tanja_Jes - pregled
mojškra - pregled + morfologija
špica84 - nuhalna

sreda, 23.06.
BarbiG - pregled

četrtek, 24.06.
bit - pregled

ponedeljek, 28.06.
cukica - UZ

torek, 29.06.
mateja33 - morfologija
jona klara - pregled

sreda, 30.06.
honey - NS

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

torek, 02.07.
bit - UZ

torek, 20.07.
špica84 - pregled
honey - pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE V MAJU

honey (LJ)
Inana (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE V JUNIJU

cukica (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 10.6.2010 13:23:28 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
10.6.2010 14:11:46   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Jutro pupe!

Mojškra: drugo leto boš vse nadoknadila s svojimi fanti....na lepem koncu imate prkolo, tam okoli Zadra je meni tako lepo, toliko otokov je okoli, midva sva si lani tam apartma najela,pa imava gumenjak in sva cel Dugi otok, Pašman,Molat in vse te otoke tam okoli obplula..bilo je fenomenalno..letos in naslednjih nekaj sezon pa gumica odpade....user posted image ,bomo pa zato trije hodili na dopust od naslednjega leta naprej....user posted image
Uff...grem nekaj pojest,mi je že slabo,ker nisem še nič zbasala vase.

Lep dan vsem!

Bova pa naslednje leto skupaj šle na morje z otroci (že v maju, pa potem v juniju, pa juliju, pa avgustu.....)user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
10.6.2010 15:40:58   
jona klara
barbi g- hvala ti!komaj čakamuser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
10.6.2010 17:18:32   
bit
evo me s pregleda,

baje da je vse o.k. ampak so me preventivno napotili še v ambulanto za patološko nosečnost.. user posted image a kira ve kaj tam dogaja? Drgač sem pa skuhana zuni je za krepat  user posted image

No pol velja grad Kodeljevo se odpre ob 9 tako da predlagam ob tej uri Hermy1, mala Zupka in Zup2 mama lahko zamudijo.  Če ne bo Bitka huda. user posted image   user posted image torej torek ob 9ih.

sej ne morete verjet ...pridem domov zdej od dohtrja..grem na wc in zagledam sredi stegna sveže prisesanega klopa.. user posted image a me mora kaj skrbetuser posted image jeb.u sonček

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
10.6.2010 17:34:25   
Fargesia
bitka, opazuj mesto, kjer je bil klopek prisesan. drugače sem pa jaz vodena v ambulanti za patološko nosečnost. h komu so te pa dodelili? jaz sem za torek ob 9h!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
10.6.2010 17:38:11   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

bitka, opazuj mesto, kjer je bil klopek prisesan. drugače sem pa jaz vodena v ambulanti za patološko nosečnost. h komu so te pa dodelili? jaz sem za torek ob 9h!

se moram še naročit..sem bila danes osebno tam ...pa naročajo samo po tel do 10ih..sploh ne bom kometiralauser posted image a mi koga priporočaš...

hmmm a pol boš tut ti zamudila...a pol rečemo ob 10 ledena kava al prestavimo na sredo?

< Sporočilo je popravil bit -- 10.6.2010 17:40:19 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
10.6.2010 17:44:40   
špica84
kje tocno pa se nahaja grad kodeljevo,niti podrazno se ne morem spomnit.
Sicer imam v torek osebnega dr.,da mu dam papirje za podaljsanje bolniske,ampk to je sele ob 12

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
10.6.2010 17:50:31   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

kje tocno pa se nahaja grad kodeljevo,niti podrazno se ne morem spomnit.

na Kodeljevem user posted image  
parkiraj pri Jovotu..potem pa do konca drevoreda in zagledala boš gradič...tak mali je....spredaj pa mize in stoliuser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
10.6.2010 17:53:56   
špica84
aha sedaj vem kje :),pa tako sem blizu doma hehehe
Pa tega ne vem

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
10.6.2010 18:07:49   
Fargesia
bit, zakaj bi jaz zamudila? user posted image mene vodi dr. Sketljeva ima pa ambulanto ob torkih.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
10.6.2010 18:55:52   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

bit, zakaj bi jaz zamudila? user posted image mene vodi dr. Sketljeva ima pa ambulanto ob torkih.

ja če imaš ob 9 pregled... pol verjteno ne moreš bit ob isti uri na dveh koncih..bučkauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
10.6.2010 19:15:49   
Fargesia
ne ne, ti si bučka...jaz sem za kodeljevo v torek ob 9h!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
10.6.2010 19:27:07   
bit
jebe.u....user posted image   tut brat sem pozabla od kar sem bila na dopustu ... a nosečniška pozabljivost opraviči to? user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.