|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
10.6.2010 9:01:00   
tasika12
Bila sem pri dr. Pelkičevi v Mariboru.  Mislim pa da ona tudi dela AC v UKC ju, med drugimi, tako da je rekla, lahko da se še srečava.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
10.6.2010 9:01:59   
Arwenko
Aha, super, daj mi malo več napiši kako je bilo, ker jaz sem tudi pri Pelkičevi naročena 1.7. user posted image

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
10.6.2010 9:07:56   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Arwenko ful dobri napisi. Kaj več informacij o majčkah? 

Najboljše jo kontaktirate na FB - Miska Mccute :)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
10.6.2010 9:09:28   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Arwenko ful dobri napisi. Kaj več informacij o majčkah? 

Najboljše jo kontaktirate na FB - Miska Mccute :)

kaj pa kakšen drug kontakt, ker nimam FB-ja.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
10.6.2010 9:29:17   
tasika12
Prišli smo par minut prej, in bila sem takoj na vrsti, vzame par podatkov o kakšnih bleznih in nato začne z ultrazvokom, pregleda počasi z vseh strani, sproti govori  in komentira kaj  vidi, rokice, nogice, hrbtenica, trebušček, spol se ni videl in  ko je v pravi legi ga izmeri. Ko je v najlepši legi ti iztiska slikico, vmes sem se malo še zakašljala in se preobrnila z boka na bok da bi se preobrnil. Ko konča in se obrišeš ti še razloži verjetnost in druge možnosti, stiska dokumente, plačaš  in to je praktično vse. Meni je kar hitro minilo, jaz bi še kar gledala in poslušala. Ja vmes še poslušaš srčka.
To je malo bolj podrobno.

lp

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
10.6.2010 9:31:30   
pinkalonca
hej punce, mal boste mogle še počakat na mojga bušija, ker doma nimam neta iz službe pa tut ne morm objavt user posted image

birdy in mag user posted image user posted image user posted image user posted image lepa bušijaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
babykitty super kjut user posted image user posted image luštno jopico si kupila user posted image

se še kaj javim tekom dneva, grem zdej mal delat user posted image lepo boditeeeee user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
10.6.2010 9:33:38   
zaljubljena23
alma, zmenjeno ;)...Vso srečo danes na pregledu...Glede dvojnega kromosonskega testa, sama ga ne mislim delat, razen če bodo rezultati NS slabi...

BabyKitty, čestitke za uspešen nakup...Full lepa jopčka je...Vajine pikice ne bo zeblo pozimi ;)

OOO lidik, midve pa sva točno teden dni razlike...In seveda čestitke še za zadnje lepe rezultate pri NS..Zdaj pa le uživaj...

birdy, zelo lep buši...Spola pa si ne upam napovedat user posted image user posted image user posted image

mag3, sem šla pokukat v tvoj albumček in moram reči, da je pravi lepi nosečniški buši..Ne vem o kakšnih zalogah ti govoriš ;)

frutiq, čestitke tudi tebi za uspešno opravljeno NS...Jaz pa grem še samo 4 dni spat do NSuser posted image user posted image user posted image

tasika, kako to, da si se odločila za AC, glede na to, da je NS vredu?

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
10.6.2010 9:40:41   
tasika12
Zdravnica je rekla da je o.k., čeprav verjetno ni takšna kot od Frutiq, ampak glede na mojo starost, ker bom dopolnila 37 sem že na prejšnjem posvetu dobila napotnico (v tej starosti je brezplačna), sem se zanjo vsekakor odločila. Naročena sem 6.7., potem pa imam skor teden dni počitka. Rada bi se na nek način še prepričala da bo vse o.k. in srčno upam da bo, za sploh mi je pa vseeno samo da bo zdravo.

lp 

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
10.6.2010 9:42:16   
Frutiq
Ej punce, kako se naredi album?user posted image Sem vse pregledala, pa nikakor mi ne uspe dobit, kam naložiš slikcouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3334
10.6.2010 9:55:05   
urskaf
Lep pozdravček nosečke!!!
A se vam lahko še jst pridružim?
Sem tudi decembrka, pa sem vas šele zdaj našla , čeprav ste se že kr lepo razgovorile. Ste take prave čvekice . Se mi niti ni dalo vsega prebrat.

Moj podatki za na seznamček:
urskaf, 29, 2. , 1 (), NP: 30.6., NS sem imela 8.6., bo najverjetneje spet (čeprav zdaj še tak ne more bit 100%), okolica Celja

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
10.6.2010 9:55:12   
simi27
samo na hitro. Včeraj nisem imela pregleda, ker moje G ni bilo, pregled prestavljen na ponedeljek. Tako, da sem bila včeraj totalno razočarana in sem celi dan poležavala in gledala v zrak.
No, lepo s emejte in čestitke vsem za lepe rezultate s pregledov. user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
10.6.2010 10:18:08   
rubica
dan nosečke, lepe trebuške imate vse user posted image , pa pridne čveke ste, kako pa kaj prenašate vročino ok? jaz jo za 1 ne tako dobro me je 2 bolela glava za zmešat- vročina+klima v službi, mah saj bo upam, da bo danes kaj bolje, lep pozdrav pa lepo čvekajte!

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
10.6.2010 10:20:34   
BabyKitty
Ufff spet... če sem zjutraj zgodaj pokonci  ni nobene, ko pa delam pozno v noč in malo s spanjem potegnem pa 2 strani napišete user posted image lumpe me hecate user posted image

Frutiq album narediš nekako tako, a greš pod "MOJA RINGARAJA" in desno od slikic in sporočil ipd. ti piše "Moji albumi" to klikneš... naprej boš pa že znala... malo je labirinta, saj vem user posted image pa čestitke za nuhalno user posted image user posted image

urskaf dobrodošla user posted image user posted image user posted image

mag3 lep bušiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
10.6.2010 10:21:24   
enček
Hoj user posted image  in sončki,

super fajn za odlične novičke iz pregledov. Čestitam user posted image

Meni tudi ni Strahova predlagala dodatnega pregleda krvi,
sem nekaj brala o tem testu, preden sem šla na NS, ampak tam sem potem čisto pozabila sploh vprašat za ta dodatni test, ker sem bila tolk vesela novice, da je vse vredu in sem tolk gledala svojega malega sončka kako se trudi obračat in kako maha, pa brca, pa se premikak kakor bi se po toboganu vozu user posted image

Mogoče katera ve, kje je kaj N a n i? Nič se več ne oglaša od NS?

Bauhije imete že res fajne, moj je tudi bil enkrat večji, drugič spet manjši, ampak zadnje dni pa ni nič več manjši, ostaje veliki user posted image  ja pa kilogrami so bilo tam do 13. tedna +o kg...hm sedaj v 14.tedni pa tud +1 kg vstraja

Nakupi....oh, oh......ker sem na bolniški, sem skoz doma in komaj čakam, da bom lahko šla kaj nabavit, vsaj učke si napast v trgovince. Tako za malega sončka, kot za mene user posted image  Da si mal dušico potešim, si skušam na eno majčko narisat štorkljo in napisat Štorklja me prinese decembra. Rabim za v soboto, ko gremo na 40. letnico, da se ne bom rabila lagat, zakaj ne pijem alkohola.

Oki, grem ustvarjat naprej....punce uživajte

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
10.6.2010 10:30:19   
KatyK79
no evo, pa sem ga še jaz slikala...kr zdele v službi na wc-ju...user posted image .
upam da je uspel tako kot treba

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
10.6.2010 10:33:17   
Mjavmjav
Dobrodosla urskaf!!! user posted image user posted image Kdaj imaš pa PDP?

Ne skrbi, tudi me si težko sledimo... jaz sem morala zdajle nadokandit 3 strani branja user posted image user posted image

BabyKittry ultra kjut jopica!! user posted image

Samantka... jaz se nekako ne bojim toksoplazme, ker je muc ves čas notri (smo v bloku), se pa počasi lotevam prevzgoje. Kot je rekla suziflo, bo treba mucu zmanjšati bivanjsko površino in še več čistiti. Ampak kaj, ko se jaz vrnem iz službe, vidim le še posteljo, ne vem kako naj bi se spravila karkoli čistiti user posted image No, saj tale utrujenost naj bi zdaj počasi minila... UPAAAM... grem že sama sebi na živce user posted image Pa mojemu moram še dopovedati, da je treba muca malo prevzgojiti... ker se ne strinja povsem.. "muc se hoče igrat.. ne more biti zaprt v eni mali sobici"... kot bi res že imela enega otroka doma user posted image Pa najin še spi na postelji user posted image user posted image Sej vem, da to ni prav, ampak a veste kako dobro je, ko se muc stisne k tebi, s tačko prime rokico in začne presti. In potem spimo celo noč vsi skupaj... Čist neprecenljivo! Za posledico so pa seveda dlake na postelji in še kje... hmmmm....

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
10.6.2010 10:40:22   
BabyKitty
Mjavmjav vem kako je z mucki na postelji, pa kužki ipd... pa k se stisnejo k tebi ponoči pa... grrrrr user posted image me je kr malo strah, da najin user posted image ne bo kaj veliko uporabljal svoje sobice user posted image

rubica z vročino nimam kakšnih večjih problemov, zaenkrat user posted image

KatyK79 kok lep bušiiii user posted image user posted image user posted image

Ugotavljam, da je moj res mici pici user posted image sej to ne more bit nič narobe ane? Samo pikica je bolj notri ane? Ker zdej me pa že mal skrbi user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
10.6.2010 10:44:05   
urskaf
Hvala za dobrodošlico! user posted image
PDP imam 15.12. Sem ga napisala, sam sem pol tolk popravlala post, da sem ga na koncu zbrisala. user posted image
Se zgodi. Nosečka, pa mal zmešana. user posted image

Res imate ful lepe bušije, sem šla še jst mal prečekirat.
BabyKitty, za tvojega pa nič ne skrbi! Nekateri imajo mal večje, nekateri malo manjše, nekateri prej zacvetijo, nekateri kasneje. Čisto odvisno od vsake posameznice.

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
10.6.2010 10:46:08   
BabyKitty
Punce... kakšno naključje... sedajle malo podrobneje gledam našo novo jopčko in ugotovim, da je narejena v Nemčiji v istem kraju kamor hodimo nakupovat in kjer ima tovarno od najdražjega najljubša firma user posted image in ravno včeraj sva se pogovarjala, kako bova šla za pikico tja nabavit robo, še posebej če bo fantek user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
10.6.2010 11:56:11   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: tasika12

Prišli smo par minut prej, in bila sem takoj na vrsti, vzame par podatkov o kakšnih bleznih in nato začne z ultrazvokom, pregleda počasi z vseh strani, sproti govori  in komentira kaj  vidi, rokice, nogice, hrbtenica, trebušček, spol se ni videl in  ko je v pravi legi ga izmeri. Ko je v najlepši legi ti iztiska slikico, vmes sem se malo še zakašljala in se preobrnila z boka na bok da bi se preobrnil. Ko konča in se obrišeš ti še razloži verjetnost in druge možnosti, stiska dokumente, plačaš  in to je praktično vse. Meni je kar hitro minilo, jaz bi še kar gledala in poslušala. Ja vmes še poslušaš srčka.
To je malo bolj podrobno.

lp

tasika ...Še samo to...koliko je zdaj aktualna cena? Kako je pa s CD-jem, rabiš CD-R ali DVD-R?

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
10.6.2010 12:18:44   
Mjavmjav
Arwenko ne rabiš nosit s sabo CDja, ti ga kar dajo.. ampak seveda tudi zaračunajo user posted image

Moj je najprej rekel, da ne bova plačevala CDja, ampak bo kar on s fotoaparatom snemal in slikal. Potem je bil pa tako očaran nad tehnologijo, da je pozabil, pa tudi upal ni, ker ga je zdravnica mal grdo pogledala user posted image user posted image

BabyKitty imaš prav... če imamo že zdaj tak vzorec pri malih ljubljenčkih, kaj bo šele pri otročku... No, ampak zdaj vsaj imamo izkušnjo z razvajanjem "otrok", zdaj bomo morda bolj pametne... heh, al pa tut ne... user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
10.6.2010 12:50:24   
zaljubljena23
tasika, sem spregledala leta user posted image in tebi dejansko AC pripada...Boš pa vsaj 100% vedela, kaj pričakujete...Itak pa bo vse ok

urskaf, dobrodošla user posted image user posted image

katy, lep bušiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 10.6.2010 12:51:02 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
10.6.2010 12:55:00   
lidik
urskaf dobrodošla. Jupi, midve imava pa obe na isti dan PDP. Da ne bova kje iz sobe v sobo si mahale. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
10.6.2010 12:56:09   
KOLIBRI
Uh, nekatere imate že res konkretne bušije!  user posted image

Moj je nekje vmes med Babykitty in vsemi ostalimi. user posted image  Zjutraj bolj raven, zvečer bolj okrogel. Je pa res, sem danes komaj napolnila 12 tednov.

Popoldan me čaka pa NS. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3349
10.6.2010 13:11:42   
tasika12
Pregled pride 60 EUR, za cd pa žal ne vem, sem bila tak vzhičena nad slikicami, da sem poazbila vprašat, pa mi je sedaj malo žal. Ker sem mislila da mi bo ona kaj omenila, potem pa nič, tak da ti kar vprašaj če bo tudi slučajno pozabila omenit cd.
Pa pol ure prej ne smeš hodit na WC ( to piše na vratih), ker sem jaz skor šla.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

telegram
Lelly28 RR

Ali ste bile/ bi bile v porodnišnico vesele telegrama ob rojstvu otroka?

da (100%)

ne (0%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!