Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 9.6.2010 11:14:37
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Hellooo Poročilo: desni jajčnik: 10 foliklov, velikosti: 12-13, desni jajčnik: 16, 15, 15 in še zraven drobceni. Endometrij je 10 mm. IVYY in Cukica, oprostite sem mlenkost falila na SMS-u sem pogledala v aparat, ker slikam redno svojo situacijo, ženske so me kr gledale kaj delam , tako si lahko tudi primerjam od prejšnjega postopka, če ne bi pozabila Ponovni UZ- 11.06 Amelia, sem mislila, kateri postopek je že za tabo, vem da si na zamrznjenčkih, a je 1,2,... Loremi, lepa moja, ni za kaj, drži se mi Četrtek, 10.06. skuštrana suzi - prevzem zdravil golobica82 - ET TittyK - prevzem zdravil Vso srečo jutri Ja, pridna kokoška si ti... tole bo pa kr navrglo celic... naj bodo lepe in taprave
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 9.6.2010 11:20:07
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY Bebiii... hvala , ker si me dala na seznamček Drage punce grejem dve lepi blastocisti in močno upam, da vsaj ena ostane pri meni. Je pa to tudi vse od mojih desetih celic, ampak nič zato, saj je to tudi super dober rezultat . Od desetih je bilo 6 zrelih in dve sta se uspeli lepo razviti do blastocist. Je pa ta Reš res brzinski ! Kot si rekla Bebiii, pri njemu gre za troskok,ampak pravi troskok. Zdi se mi, da sem v trenutku bila na mizi... sem se pa tudi z njim dosti nasmejala, ker je po svoje res čudaški . Že na vratih mi je rekel: "Dejmo, dejmo, še se niste slekla". Jaz pa njemu: "A imamo sploh kaj? Koliko jih bomo vstavli?" Pa on nazaj: "Nič še ne vemo, ko boste na mizi, vam bo biologinja vse povedala" Najbolj je bil šokiran moj, ker ni razumel, kaj se dogaja. Si je pa Reš potem, ko sem bila na mizi vzel čas in nama vse lepo razložil, tako da sva se odločila, da vstavi obe blastocisti, ker je pri meni zaradi PCO težko dobiti dobro celico in moj ima bolj malo plavalcev. Wp... komaj čakam na tvoje novičke 11.6... močno močno držim pesti !!!! in čestitke za zamrznjenčka !!!!!! Rielka in aja12... jutri pa lepo sprejmite svoje otročičke in naj jih bo čimveč Bebiii in julija 30... naj vama UZ pokaže veliko lepih foliklov Hvala za čestitke. Tud jst zate držim močno pesti. Ja, jst upam, da vas razveselim z lepo novičko. Kak bi se rada videla na seznamu nosečk....
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 9.6.2010 11:20:10
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Oooo Suzika moja, jaz sem zaenkrat vredu , za punkcijo res nebi vedela, sej veš kako pri nas vse bolj počasi teče mogoče enkrat drugi vikend Ti pa čez dva dni štartaš,jupiiiii Kako je bilo v MB? WP, naj bo belinaaaa še celih 9 mescev Amelia, držim pesti, da tokrat ugledaš + Kateri postopek si že ti? Cukica moja lepa nosečka , kako ste mi? Kakšno imate vreme pri vas, uhhh tukaj v Kopru je vroče za znoret, na plažo pa se mi ne da zaenkrat še Bebiii hvala ti. upam, da se tvoje besede uresničijo....
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 9.6.2010 11:20:17
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice Registrirana.. kako pa je pri tebi? Nič se ne oglasiš... Sej ti se tudi nisi nič oglasila. Jaz sem se že včeraj pravzaprav. Sem kar čakala na tvoje poročilo. hahahahahhaha... si pa faca.... Sm ti poslala zs
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 9.6.2010 11:20:20
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Cukica, Ješa in Palčica, iskrene čestitke za tako lepe bete!!! Lepo nosečnost vam želim. golobica, super za 6 celic!! Naj se ti lepo oplodijo in naj te vse pričakajo kot blastociste! bebiii, kako si ti? Kdaj planiraš punkcijo? wp, tale postopek je pa res super!! Držim pesti!! Same lepe novičke!! Hvala ti. Ja, je najboljši od vseh do sedaj in upam, da tokrat uspešen.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 9.6.2010 11:20:34
|
|
|
|
womanpolice
|
AKTUALNO BEBIII - UZ julija30 - UZ Rielka - ET aja12 - ET Četrtek, 10.06. skuštrana suzi - prevzem zdravil golobica82 - ET TittyK - prevzem zdravil Močno držim pesti za vse današnje in jutrijšnje akterke!!! Tiste, ki pa ste imele danes in jutri Golobica ET držim pesti, da se lepo ugnezdijo in privekajo na svet čez slabih 9 mesecev
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 9.6.2010 11:22:59
|
|
|
|
womanpolice
|
ooo, in še nekaj vidim... da se bo seznam TREPETALK močno podaljšal.... jst držim pesti za vsako izmed vas, in seveda tudi zase (in prosim Boga za vse nas), da bi nam uspelo videti magični plusek. Vso srečo vsem!!!
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 9.6.2010 11:24:49
|
|
|
|
Anonimen
|
titty, super!! Bomo skupaj navijale in trepetale! Jaz bi itak mogla začet že nekje 20.5., ker sem sklepala, da mi bodo spet dali kratki postopek. ampak so mi spremenili na dolgega in začnem jutri. Potem imaš tudi ti 24.6. prvi UZ? bebiii, super za tale rezultat! Vidiš, da bo kmalu punkcija. Pri meni je tako, da ko so enkrat takšne velikosti, gre kar na hitro, samo prej se ne premakne. Endometrij je pa sploh super lep. Piješ čajčke? Kakšna zdravila imaš tokrat?
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 9.6.2010 11:29:43
|
|
|
|
TittyK
|
Vrtnica seveda se te spomnim in te tudi spremljam. Upam, da bo zate uspešna jesen , no ne upam, vem! Skuštrana suzi, ja po moje bo prvi uz 24.6. Mogoče se pa vidimo... Lp, Titty
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 9.6.2010 12:05:29
|
|
|
|
Rakica_80
|
WP, ja zadnjič sem jih imela cel kup, pa so na koncu bile dobre samo 3-komadi Tako da upam, da bo vsaj sedaj manj in bolj kvalitetne Suzi, prvo kar sem poštimala, je moja psiha , ker je to veliko vplivalo na moje telo, ( krvomočnica, Elevit, Tifol, zdravo življenje,brez cigaret.....), TO SEM ZBRISALA iz mojega jedilnika Živim kot sem živela
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 9.6.2010 12:09:14
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Kakšna zdravila imaš tokrat? Superfact + Menopur, tudi lani sem imela enako pa sem se razjezila malo na sestre, ker so mi hoteli dati Puregon in jaz tega nisem želela, pa sem le dobila svojo dozo Hvala Dr. D
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 9.6.2010 14:00:50
|
|
|
|
julija30
|
Vrooooooooooooč pozdrav Za mano UZ. 18.6. gremo po pingvinčke - imamo namreč dva, do takrat pa papati naprej estrofem in frckati kroglice utrogestana, no saj veste kam. Pa se vse navadiš . Amelia in Ivyy . Vsem ostalim pa lepo špikanje, tudi jaz vem kako je to, ko si včasih daš iglco na mesto kjer preveč boli.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 9.6.2010 14:19:04
|
|
|
|
aja12
|
punce evo mene, grejem , sicer sta morula in še ena stopnja manj, a kakršen je moj borc, ma da so tudi tile najini test 24.6. tokrat upam , da pridem do tja. V prvem ivf nisem . pa urejevalko prosim , da me ZBRIŠE IZ SEZNAMA KANDIDATKE V POSTOPKU IN KANDIDATKE ZA POSTOPEK, če prav razumem vse skupaj, razen ,če se zdaj ko čakam na test smatram V POSTOPKU :) zdej grem počivat. vsem želim uspešno v postopkih. lp, aja12
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 9.6.2010 14:43:14
|
|
|
|
IVYY
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja12 punce evo mene, grejem , sicer sta morula in še ena stopnja manj, a kakršen je moj borc, ma da so tudi tile najini test 24.6. tokrat upam , da pridem do tja. V prvem ivf nisem . pa urejevalko prosim , da me ZBRIŠE IZ SEZNAMA KANDIDATKE V POSTOPKU IN KANDIDATKE ZA POSTOPEK, če prav razumem vse skupaj, razen ,če se zdaj ko čakam na test smatram V POSTOPKU :) zdej grem počivat. vsem želim uspešno v postopkih. lp, aja12 .... zdaj pa počivat z nogami v luft
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 9.6.2010 14:48:56
|
|
|
|
Amelia
|
Bebiii, aja, to si mislila....to so zamrznjenčki iz mojega 2. postopka ICSI, ki je bil uspešen, saj imam doma 21. mesečno hči...bomo videli kmalu kaj bo z zadnjima dvema pingvinčkoma, nimam dobrega občutka...sem čist pripravljena na jesen in na nov postopek, čeprav je še kar belina...
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 9.6.2010 17:28:41
|
|
|
|
Rielka
|
Pozdravcek Samo na hitro vam sporocam,da grejem dva ,lepa blastocista in morula. Test pa imam 24.6.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 9.6.2010 21:54:16
|
|
|
|
golobica82
|
Mavrica72 Kdaj delaš test? Res močno držim pestke!!!! Rielka ooo super, naj se kaj oba "ulovita" Midva pa greva jutri po otročke, bomo vidli, kaj je nastalo, srčno si želim, da jih je čimveč...
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 10.6.2010 7:27:18
|
|
|
|
Amelia
|
Dan testa...zaenkrat še belina....testa ne delam pred nedeljo, ponedeljkom, ker menstruacijo bi morala dobiti danes, jutri....če sem pa slučajno noseča, moram pa do ponedeljka vedet, ker mi bo zmanjkalo Prometriuma in bo treba do Fernetičev skočit...no, pa je šel moj plan, da testa ne delam 3 tedne po ET po gobe
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 10.6.2010 8:00:02
|
|
|
|
Rielka
|
golobica82 lepo sprejmi otrocicke Amelija naj bo belina se naprej
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 10.6.2010 9:45:18
|
|
|
|
aja12
|
amelia, držim pesti da bo belina ostala. rielka, smo ble včeraj nekako tako tiho...si ti iz primorske, imela rdeč plašček? čestitam za dobre pridelke , sedaj pa naj se le primejo :), da bojo ostali na toplem. je to tvoj prvi postopek. golobica82, držim pesti za danes, dobre zarodke in uspešno zasaditev evo, zdej se grem pa mal zamotit, saj se mi od nedela že mal meša lp, aja12
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 10.6.2010 11:43:51
|
|
|
|
mavrica72
|
Golobica82 - verjetno sedaj že greješ svoja otročička. Predvidevam, da sta dva - imam prav? Jaz imam uradni test 18.06 (torej sem nekje na polovici poti), vendar ne vem če bom zdržala tako dolgo, verjetno bo že padel kakšen dan prej . Nimam pa zaenkrat še čisto nobenih znakov, upam, da to ne pomeni kaj slabega (nobene napihnjenosti, črvičenja ipd). Ameilja - pri tebi pa naj kar ostane belina še naprej Vsaka čast ti, da imaš danes dan testa, pa ga ne boš naredila - kako si to zmožna?
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 10.6.2010 11:58:20
|
|
|
|
hektorina
|
Punce! Jaz sem vaša največja fanica in navijačica. Brez dvoma! Samo korajžno!!! Sem pa drugače že leto in pol mama enega malega IVF "škrata"...po doooolgem čakanju. Res je, kar pravijo: za vsakim dežjem posije sonce! POGUMNO PUNCE!!!
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 10.6.2010 13:51:27
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce moje lepo grejte svoje pikice in čim več pluskov v kratkem Kdor ima punkcijo pa čim več zrelih celic
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 10.6.2010 14:31:26
|
|
|
|
Amelia
|
mavrica, prejšni mesec sem delala testa 14 dni po ET in se je pokazal plusek, čez 2 dni pa menstruacija...in je bilo razočaranje še toliko večje, nima smisla, prihaja čas za menstruacijo in če me bo zamujala.....
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 10.6.2010 17:13:38
|
|
|
|
IVYY
|
Rielka...čestitke za včerajšnji ET ...nisem pozabila nate,samo popoldan mi ni ratalo prit do računalnika. zdaj pa oba pridno grej in naj oba ostaneta pri tebi Jaz sem pa danes že šla v službo, ker se mi bo drugače zmešalo ... namreč isto se mi dogaja kot pri prejšnjem postopku, že 1. dan po ET me je začelo šraufat kot pred M...danes je tudi isto... s tem, da me je zjutraj ob pol štirih zbudila taka bolečina v predelu trebuha, da nisem mogla od bolečine nazaj zaspat...potem pa se je vse umirilo... vem, da ti znaki ne pomenijo še nič slabega, a kaj ko se je zadnjič zame slabo končalo.... si pa vsaj hlačk ne kontroliram tako kot zadnjič Amelia...svaka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?