![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 9.6.2010 10:41:09
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi žijo.... .... dijo a samo pomahat si nam prišla? grem počasi na sejo ... kr neki ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 9.6.2010 10:42:09
|
|
|
|
tims
|
Rebeca, super za ploščo . Upam, da ne boš imela veliko dela v službi, da boš lahko spet mal klepetala . Mojcek in ti potem jamraš, ker tvoja Živa ne spi? Zgleda da se je čist po teb vrgla. No, to bi blo pa fajn vedet, kako smo mi spal, pa potem ugotavljat, a imajo otroci kaj po as. Če se kej dobr spomnim, mi je mami rekla, da sem jest ful rada spala (kar bi še zdej, če bi lahko), moj se je pa večno zbujal ob šestih. Evo, Tim je po men, Nina je pa očitova . Zimska, vzem kakšen klobuček s sabo. Sicer pa ne vem kako je kaj v CP. A ful klima nabija? Almera, jest tud ful slabo prenašam vročino . Jooooj, mene tole ubija. Mi gremo pa že ob enih ven, da gremo na piknik . No, pol bomo lahko šli pa prej domov.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 10:42:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 10:44:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 10:44:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 10:45:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 10:45:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 9.6.2010 10:46:15
|
|
|
|
Inigo
|
rebeca - cjaaaaaaaaa, lenobe ene! treba jih včasih mal... sam da si zrihtala!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 10:48:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 10:50:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 10:52:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 10:56:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 9.6.2010 10:58:59
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: tims Rebeca, super za ploščo . Upam, da ne boš imela veliko dela v službi, da boš lahko spet mal klepetala . jaz tud. se mi resnično zdi, da se tukaj lahko še največ javljam. popoldan smo itak zunaj, al pa je aktivno tolk, da nimam časa, zvečer pa največkrat še kaj delava na projektu okolice in ob 22h sem preveč zbita, da bi šla še na forum. Majuska...ja, dobra odločitev je bla. Vsem je pasal relax. V bistvu smo se že od nedelje pogovarjali bi al ne bi šli. Največja dilema je bila zarad Tariqvega prehlada....ampak je že 100:1 napram nedelji, ko se mi je zbudil čist zaliman v očke. Zdaj je že boljše. Ne vem pa zakaj mi vsak govori, da ga trebušček boli???? Če ne bo nehal, bova šla na pregled. Me rahlo skrbi. Od sobote mi vsak dan vsaj 1x pokaže na trebušček in reče ajsi, ajsi. Potem popiham, pobožam in je dobro. Je možno, da si kaj izmišljuje? Skoraj ne bi verjela. Kaj mislite?? Jaz tud . Dokler ne bo spet panike. Jest mislim, da je možno da si taki mali že kaj zmišljuje. Lahko da je koga slišal, zdej pa še on. Ker če bi ga bolel, ne vem čebi minil, takrat ko ti pihneš. Lahko se pa tud igra. Al ga pa res boli..... Jap, zdej sem ti res pomagala. ane? Zimska, srečno z nakupi Populis, jest se pa spomnim kok je bila tvoja Lara pridna za spat kot dojenčica . Sej je večno spala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 10:59:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 10:59:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 11:02:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 11:06:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 11:13:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 9.6.2010 11:21:46
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Tims - jaz res nisem za poletje narejena - zato pa verjetno drug teden klimo dobimo v stanovanje, v Bovcu jo imamo že, da lahko vsaj normalno diham. Pozimi se pač malo bolj oblečeš, slečem se pa sedaj že težko več - imam samo kratke hlače in majico - vse ohlapno No, to je to kar jest ves čas govorim. Pol ti je pa kr slabo od tiste vročine, pa sopara.... Bljak. Pozimi se pa oblečeš, pa kakšen čajček popiješ, pa hajcanje uklopiš, pa gledaš kako snegec pada, .... Ok, zdej me pa že mal mrazi . Rebeca, lahko pa samo pokličeš P in vprašaš, tko kot je rekla Populis. Kaj pa v vrtcu, je kaj jamral? Ura je pol dvanajstih, jest pa skor nč nardila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 11:26:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 11:31:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 11:33:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 9.6.2010 11:34:21
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi žijo.... .... dijo Uf si se na hitr javila, a prideš v ZOO, da ti kartuše prnesem? oj... hvala bejbi... samo ta teden sem full na knap, tako, da ZOO za nas odpade...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 9.6.2010 11:36:55
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Pa misliš da ne bo zaspal od doma do CP in ti prespal šoping? Naša je v CP ponavad padla v komo, imam občutek, da to nima po mamici... po očku maybe?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 11:37:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.