MATEJKA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Tinca malinca, saj ni tako hudo, sicer pa, počakajmo dskubin, ona ima 3, tega si pa jaz ne predstavlja, po moje se mi zmeša. Sicer pa, zdaj, ko imam 2, se sprašujem, kaj sem počela z enim (samo takrat se mi pa ni zdelo tako enostavno in zabavno , ampak saj to je najbrž normalno) Sm rajši kr tiho, ko se tiste z 1 kaj pritožujejo, ker se tudi meni pri taprvem ni zdelo enostavno . Pol pa si z vsakim naslednjim bolj skuliran, predvsem pa veliko veliko bolj organiziran (ampak da vam povem, da sem tudi pri taprvem mislila, da SPLOH NE kompliciram, ampak zdej vem, da je blo daaaaaaaleč od tega) . Pa veš vsaj približno kaj se z otrokom dogaja, kaj te še čaka,.. in je tudi zaradi tega lažje. Pri taprvem si pa tako nebogljen, še posebej, če so kake težavice - mislim, sej ti ljudje svetujejo, pa prebereš, pa vse, samo osebne izkušnje so tu tisto, kar najbolj šteje. In ja, enako, kot pri tebi Tinca malinca - samo da pri meni je fantastično že če imam samo 2, če pa samo 1ga je čisti luksuz, nimam kaj počet sploh Moram pa zelo zelo pohvalit mojga možeka, k in jer se res veliko ukvarja z otroci. Sicer sem večino dneva sama z njimi, ampak ko pride iz službe (med 5.30 in 6to), pa prevzame vajeti - pelje tavelikadva ven, včasih vse 3, da lahko grem tečt in zvečer večinoma on porihta tavelika2, se igra z njima in prebere pravljico. Tako da se res nimam kaj za pritoževat A ima kaka kakšna stike s čiko piko, jo prav pogrešam na forumu, je kar poniknila . Upam, da je z njo in Črtom vse v redu. mi smo sicer šele pri 2, ampak se lahko pod to kar podpišem. edino kaj me bega je, da sta si moja dva tako različna, da sem pri marsikateri stvari spet na začetku in ne vem kaj naj nardim. sem pa se včeraj razkurla in odločla, da si bom vzela nekaj časa zase in začela hodit na pilates. do zdaj sem se ful krivo počutla, če sem si par minut za sebe vzela. danes imamo pregled in cepljenje - tudi tokrat je prehlajen, bomo videli.
|